Jelenleg 164 vendég és egy tag online

2019. november 6. 06:55

Prémium ajánlat: T34

Írta:
(22 szavazat)
21 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2019. november 6. 06:56
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sezamme · 1 éve
  Másnaposan véletlen rányomtam 3x a csata gombra vele (valami egészen más tankkal akartam játszani aztán ez sikerült ) mindenféle felszerelés és legénységi képzettség nélkül. Hát örök emlék marad az a 3 csata meg az a 4-5 találat amit bevittem. Úgy megrettentem tőle, azóta elő sem vettem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14 · 1 éve
  Valóban az egyik legrosszabb prémiumtank. El is adtam, de most jön a DE.
  Visszavettem, és összebarátkoztunk. LAssú mint a szemét az igaz, de ha sikerül beásnod magad valahová, és nem mennek rád, akkor még X-es tankokat is feltarthat. Az alaplőszer átütése nagyon jó, nem igényel goldot csak néha. Ezért is elég jól lehet vele pénzt kereni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Vagyígyvagysehogy · 1 éve
  Így múlik el a világ dicsősége!
  Valamikor anno 4-5 éve mindenki (a Löwe-vel karöltve) erre a prémium tankra vágyott. Szépen tejelt és minden helyzetben megállta a helyét....akkor. Most sem rossz tank, de nem is jó. Olyan semmilyen....
  Nem játszottam vele több mint egy éve. Nem köt le igazán. Régebben igen, de mostanság randomban is alig találkozni vele.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  nagyzsolt · 1 éve
  Biztos lesz feketében is fekete pénteken.

  Az egyik legrosszabb prémium tank. A teste szemből papír. Lassú, nehezen gyorsul, lassan fordul a test és torony is. Ehhez társul a borzalmasan lassú szűkülés és a feltűnő pontatlanság. Nagyon gyakran hord mellé az ágyúja.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ragnar95 · 1 éve
   az enyhén nagyon túlzás,hogy a legrosszabb prémium tank.. kihagytad, hogy a tornya viszonylag kemény, a kupolát nehéz ellőni, ennek és a jó gun depnek hála jól lehet vele tornyozni és nem mellesleg a 10-es lövegének köszönhetően az mm nem tud vele kicseszni, bármilyen tierben megállja a helyét a legtöbb prémium tankkal ellentétben.. több,mint 1000 csatám van vele, lehet,hogy az elején szokatlan a mozgékonysága,de meg lehet szokni és egyáltalán nem vészes tank
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    RockyRuciano · 1 éve
    Ráadásul a pontatlanság is eltúlzott állítás. Én a lassúsága miatt nem szeretem, de azért nem rossz tank, ebben egyetértek.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  alphajet · 1 éve
  Nekem is a Black Marketből lett meg (még szerencse)
  Ez a tank még teljesen beszűkült célzóval is képes hatalmasakat misselni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  atilis81 · 1 éve
  Még a fekete piac alkalmával sikerült megvásárolnom, nem is tudom mennyi kreditért. 1-2 csatát mentem vele, meg néhányszor kivittem frontline-ra. Tetű lassú tank, és nagyon hosszú a töltési ideje ennyit el tudok róla mondani.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.