Jelenleg 228 vendég és nincs tag online

2019. november 6. 06:55

Prémium ajánlat: T34

Írta:
(22 szavazat)
21 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2019. november 6. 06:56
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Nevetel · 1 éve
  T34 B az igazi! XD
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Norbert_HUN · 1 éve
  Csatlakozom az előttem szólóhoz, bár régen nem játszottam vele, de jó tanknak tartom.
  Igaz, egy 5+ skilles legénység dolgozik benne, remek köröket lehet menni vele, saját tier-es csatában perdöntő lehet. Hullozva kiváló, sidescrape az erőssége. Én imádok IS származékokkal face-be menni vele, eltolni nem tudnak, a párbajban sokat pattint.

  Hátránya : artykényes és szeretik is veretni a klikkerek. Mindemellett ha testét nem tudtad elrejteni, hamar garázs a vége. A sebessége vagy inkább lassúsága miatt, a pályák számára kedvező pontjait kell azonnal elfoglalni, komolyabb állásváltásokra nem nagyon van esélye.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ugiatesz · 1 éve
  Sziasztok! Nekem is régóta meg van a gép. Csak azért vettem meg elősször hogy keressek vele aztán megtanultam vele játszani. A leghatékonyabb akkor ha td ként használom elvégre a tesója 9-es td csak nagyobb az ágyúja. Nem arra való hogy berohanj vele előre és 400 durrants mindenkide aki szembejön. Nem tipikus nehéztank.Ezt a tankot ha jól használod a tornya egy erőd. Kupolát rejted tehát picit felállsz vele a dombra a cső lehajlása nagyon jó. Persze ha rád rohan 2 ,3 tank szétszedik pillanatok alatt de melyik tankot nem. Nekem nagy kedvencem ha föl megyek mindíg megyek vele pár kört nekem fun nagyon.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  janesz406 · 1 éve
  Sziasztok! En meg a 0.7.2 be szereztem meg akkor raktak at premiumba akkor egy kivalo tank volt a tier VIII-ban. Azota teljesen szet lett nerfelve vilagtalan belovi a tornyat, pontatlan lett neha olyanokrol pattan amirol szinte lehetetlen de ezt inkabb wg szamlajara irom. A lenyeg az hogy hasznalhato tavolbol arty mentes ovezetbe maximum latotaval mivel jo az atutes. Testett ajanlott mindig elrejteni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Omnipadmebumm · 1 éve
  Sziasztok, hogy legyen más vélemény is. Én is a black-en vettem meg, azóta relatív sokat mentem vele. Minden negatívum igaz amit írtatok, nem vitáznék, főleg, hogy nem vagyok éppen pro játékos. Én nagyon szeretem mindezek ellenére is, főleg azért, mert jól hozza a pénzt, és én pont ezért vettem, igaz, kreditért. Hamar vissza hozta az árát. Nagy viszonyításom nincsen, mert ezen kívül csak egy mutz-om van ebben a tierben, amit szintén szeretek (szintén pénz miatt). Egy szóval, nagyon jó legénység fejlesztő, és nagyon jól hozza a pénzt. Úgy emlékszem ez miatt volt értelme a prémeknek régen, de lehet, hogy már nem.??
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 1 éve
  Nagyon gyenge, rossz tank. Volt, megszabadultam tőle. Vicc, hogyha nincs lehetőség tornyozásra, egy 7-es tier Tiger1 egyedül simán kicsinálja dpm kihasználásával.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14 · 1 éve
   Szerintem nem. Lehet vele sideolni nagyon kicsi szögben. Nyilván ha többfelől lőnek akkor valaki beüti, de melyik másik tanknál nincs ez így? Vagy ha rádmennek többen
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ggamer4 · 1 éve
  Ha már mindenki, akkor elemezném én is, megvan, van vele tapasztalat. Lassú ezért megfontoltságra ösztönöz, mikor merre mozogj vele. Rossz a dpm is de nagyon, az egyik legroszabb a tierjében. A pontossága sem az igazi, de az még nem vészes, nagyjából átlagos nehéz tank pontosság a szintjén. A célzásideje szintén hagy kívánni valót maga után, átlag alattinak mondanám. A torony szintén lassabban fordul az átlagos tier8 nehéz tank toronyforgásnál. A lövegpajzsa kemény, a teste az egyik leggyengébb a szintjén. A kupola viszonylag nehezen ellőhető, de sajnos elég méretes ahhoz hogy néha kapjon 1-2 találatot. A toronyoldalán ért találttól könnyen szeretnek hullani a legénységi tagok, a testén a vezető és a rádiós szokott hullani. A torony hátuljába és közvetlenül a torony alá kapott találatoktól szokott sárgulni a lőszer rekesz. Nem mondanám különösebben érzékenynek a gyulladásra (a szovjetek ennél jobban szeretnek égni). A gyengéihez mérten túlárazott tank szerintem. Ha sikerül az életerejénél többet lőni vele akkor kiválóan termeli a pénzt. Egyéb esetekben is plusszos lehet a kör vele, mivel az átütés miatt ritkán fogsz aranyat lőni.


  A felsoroltak ellenére, nekem megvan és nem is fogom eladni soha, habár azt azért nem mondanám hogy sűrűn használom. A barátaim emiatt, a Ferdinand vagy pl a TVP VTU miatt is sokszor illetnek a mazoista jelzővel!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   charliefirpo_2018 · 1 éve
   Hát na,mondjuk én is kipróbáltam az AC4 Explorert,többen mondták hogy hülye vagyok.... Lehet igazuk volt mert én is mondtam magamnak
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  miszterq · 1 éve
  Azt kihagytátok, hogy igen könnyen gyullad. De a lövege nem rosszabb, mint pl. a Defenderé.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14 · 1 éve
   Én nem éreztem könnyűnek nem emlékszem, hogy jobban gyulladt volna mint másik tank. De z jellemző, hogy a tüzérek egybe kiszedik a lövészt, és a töltőt is
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    miszterq · 1 éve
    Ja még azt elfelejtettem, hogy azt az egy szem kupolát a cső felemelésével kiválóan lehet takarni.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     ticsungg · 1 éve
     Nekem egyszer sem gyulladt még ki, szerintem nem takarásban használtad. A testét védeni kell, mint a pár napos csecsemőt.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.