Jelenleg 623 vendég és 5 tag online

2019. október 18. 07:06

[Sandbox] HE lőszerek átdolgozása

Írta:
Értékelés:
(71 szavazat)
198 hozzászólás

A lőszer újraegyensúlyozás tesztelésének második köre már itt van a kanyarban és ismét a mi segítségünket kérik ehhez. A Sandbox szerveren (a normál és speciálisok után) ezúttal a HE lőszerek sebzési mechanizmusában történt változtatásokat lesz lehetőségünk tesztelni.

Egyelőre csak a normál tankokkal tesztelhetjük az új HE sebzési mechanizmust, ez azonban nem vonatkozik az SPG-kre és HESH lőszerekre (utóbbiak egy következő szakaszban kerülnek sorra).

A HE lőszerek sebzési mechanizmusa a játék egyik legbonyolultabb része. Nagyon sok szakaszból áll és a számításokhoz nagyon sok paramétert kell figyelembe venni:

 1. Ha egy HE lőszer eltalálja a páncélt, a sebzést a páncélátütés megtörténtének függvényében számolják ki.
 2. Ha átütött a lövedék, a sebzés a teljes névleges sebzésből számítódik.
 3. Ha nem ütött át a lövedék, a sebzés ugyanúgy kiszámítódik, de már csak a névleges sebzés felét veszi figyelembe.
 4. Ezután jönnek a sebzés helyével összefüggő kalkulációk. Egyszerűen fogalmazva: választanak egy gyenge pontot a robbanási sugárban.
 5. A névleges sebzés felének értékét a páncél vastagságával és egyéb más tényezőkkel egyenes arányban tovább csökkentik.
 6. Ezen kívül a sebzés értékét befolyásolja még az is, hogy a tankra van-e Repeszpáncél felszerelve.
 7. Mindezeken számításokat elvégezve megkapjuk a tényleges sebzés értékét.

HE lőszerek páncélátütésének eltávolítása

Ige, jól olvastátok. Teljes egészében ki akarják venni a HE lőszerek páncélátütő képességét. Ha a teszt jól megy, a HE-knek nem lesz többi átütési paramétere. Kezdetben a cél a HE mechanizmus minél realisztikusabban működjön, mára azonban ez megváltozott, hisz a játékosok szinte egyáltalán nem használják a HE lőszereket megbízható sebzés kiosztására (kivéve néhány speciális esetet).

Megváltozik a sebzés robbanási sugárban történő eloszlása

Ha a HE nem üt át a páncélon, akkor a rendszer a sérülést úgy osztja el a robbanási sugárban, hogy közlépen 0,5-ös, míg a legszélén 0,05-ös szorzóval számol. Leegyszerűsítve: jelenleg ha egy HE lövedék nem hatol át a páncélon, a névleges sebzés felét azonnal levonják, majd a sebzést a robbanási sugár közepétől távolodva egyre tovább csökkentik.

Az új mechanizmussal azonban a HE lövedékek soha nem ütnek át, ami azt jelenti, hogy a jelenlegi számítási módszertan már nem lehet releváns. Az egyensúlyozás után a sebzés el fog oszlani a robbanási sugárban, éspedig úgy, hogy a közepén 1x-es, míg a legszélén 0,1x-es szorzóval számolnak. A kiindulási alap pedig a HE lőszer teljes névleges sebzési értéke lesz.

Névleges sebzések csökkentése

Fentiek értelmében várható volt, hogy a névleges sebzések így kapnak majd nem kis nerfet, nézzük is a részletesebb számokat:

Erős számok ugye? De belátható hogy erre szükség volt.

A sebzés csökkenése a középponttól távolodva

Mint fentebb már említettük, a sebzés középen 1x-es, a robbanási sugár legszélén pedig 0,1x-es szorzót kap. Az új rendszer sajátossága az előzőhöz képest leginkább talán az lesz, hogy kevésbé lesz koncentrált a sebzés eloszlása: már a középpontól kis távolságra is viszonylag nagy mértékben csökken a sebzés mértéke; ugyanakkor még a sugár legszélén is képesek leszünk sérülést okozni. Mindezek fényében kijelenthető, hogy a HE lőszerek kevesebb kárt fognak okozni a belső és külső modulokban, valamint a legénységben is.

A nyomjelző algoritmus és a minimális sebzés változása

Az okozott kár kiszámítása sokkal egyszerűbb lesz, nemcsak az átütési paraméter megszüntetése miatt, hanem két másik alkotóelemnek köszönhetően is:

 • Nyomjelző algoritmus - sebzési pontok keresése a különféle páncél csoportokon, modulokon és legénységi tagokon. A jelenlegi algoritmus gyakran nem talál nyilvánvaló gyenge pontot és a lövedék egyáltalán nem okoz kárt. Az új algoritmus gyakrabban és pontosabban talál meg ilyen pontokat.
 • A képesség, hogy a robbanási mechanizmus miatt minimális sebzést okozhassunk. Az ilyen módon okozott károk nem lesznek nagyok, de kritikus helyzetekben megnöveli a legalább minimális sebzés esélyét (pl. bázis visszalövésnél).

Milyen hatással lesznek ezek a módosítások a HE lőszerekre?

 1. A HE-knek kisebb sebzése lesz (66-75%-a a mostani értékeknek). 
 2. A HE-k kevesebb kritikus sebzést okoznak majd külső/belő modulokon és a legénységen. Lehetetlen lesz tüzet okozni a motorban, ha a parancsnoki nyílást találtuk el.
 3. Gyakorlatilag nem lesznek olyan esetek, hogy egyáltalán nem történik sérülés, mikor a lövedék eléri a páncélzatot (kivéve a rétegzett páncélzatot).
 4. Bővül a HE lőszerek felhasználási köre. Mostantól nemcsak nagy, hanem kis és közepes kalibereken is hatékonyak lehetnek.
 5. A gyengén páncélozott járművek nem kapnak majd be óriási sebzéseket az átütés miatt. Még mindig többet kapnak majd mint a jól páncélozott tankok, de nem 3x annyit.

Sandbox szerver

KLIENS LETÖLTÉSE

Utoljára frissítve: 2019. október 18. 12:33
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bmw0511 · 9 hónapja
  Annyi lett volna a WG dolga, hogy korlátozza 2-8 között kalibertől függően a maximális gold lőszert a tankokba és akkor megszűnne az a probléma, hogy folyamatosan goldal lőnek. Mert szerintem nem a goldlőszer léte a gond, hanem az, hogy folyamatosan azt spamelik, ha korlátozva lenne a száma, akkor az egy jó megoldás lenne mert, kompromisszumos, a szuperheavyk nem lesznek halhatatlanok, de szétgoldozni se lehet majd őket. Ehelyett növelik az összes tank HP-ját, növelik az AP sebzését a goldhoz hozzá sem nyülnak, a HE-t meg szerintem teljesen elrontják és feleslegessé teszik.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Okynawa · 9 hónapja
  Na ma jött egy frissítés, megemelték a HE lőszerek sebzését, de az átütés ugyanúgy nulla. Néhány tanknál kicsit javítottak az értékeken, nagyon minimálisát. Van olyan tank, ahol az előző AP skuló sebzését is visszavették. Most teszt.


  KV2, SU152, ISU, letesztelve, sokkal, de sokkal jobb lett, mint frissítés előtt. Így már tudtam velük sebezni is, mármint HE ammoval. Nagy tierben a kukáskocsinak nagyon sok a töltésidő ekkora sebzéshez. Közel fél perc töltés 6-700 max sebzéshez rengeteg. Az AP meg vagy bemegy, vagy kritikus, vagy hiába a 310es pen, lepattan.

  A lényeg, hogy javult a trollos tankok használhatósága.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Levike1234598 · 5 hónapja
   És az FV215B 183 hoz hozzá fognak nyúlni ? Annak is elbasszák a repeszét vagy az marad jó tank? Most kidobtam az ablakon 22 millát vagy megérte ?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • VIP
    · 5 hónapja
    A jelenlegi állás szerint őt is érinteni fogja ez a fajta lőszerátalakítás, de ez egyenlőre még sandbox server, ezért egyáltalán nem biztos, hogy ez lesz.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  geekt hing · 9 hónapja
  Visszakanyarodva az eredeti témához; azon gondolkodtam, hogy ok, de miért épp most rukkolnak elő ezzel a megoldással? Szerintem van itt még valami fontos, ami nem kapott alább akkora visszhangot: "Gyakorlatilag nem lesznek olyan esetek, hogy egyáltalán nem történik sérülés". Szerintem ez lényeges, mert ezek szerint lesz egy jolly joker lőszerfajta, ami minden körülmények között sebezni fog -még ha kicsit is -, és ezentúl nem lehet pattintani. Még bottom tierként is lesz értelme kocogtatni vele a chieftain vagy a cérna tornyát, meg azokét a meta tankokét, akik hulldownban királykodtak a csodatornyukkal. Korábban mindenki behúzta fülét-farkát, de most ha 2-3-an odavernek egy-egy repesztlövést, akkor abból azért ki fog jönni egy korrekt sebzés is. Nem lesz olyan, hogy kvázi "sebezhetetlen" a tank.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Okynawa · 9 hónapja
   Ezt több csatában is megcáfoltam, hogy mindig lesz sebzés. KV2 vel, centi5 1 és churchill7 állt egymás mellett, közéjük lőttem, és 2 kritikus sebzés(lánc) 0 sebzés. A Ch7et találtam oldalba. KV1el lőttem a 122essel 1 dmget papír tankba. SU 152 is kritikust 0 dmg. Ezeknél a tankoknál el lehet felejteni a repeszt örökre. Gold spam lesz, ha sebezni akar.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti · 9 hónapja
   Tesztelve: nem sebez biztosan! Tier 2-ben 2-8dmg volt majd minden he lövésem, a KV-1 pedig 2x0dmg-et volt képes beleverni az OI-ba (utána meg 1dmg-et, és még egy 250-est), ez most nem fordulhat elő. (Értve: 4 lövésből, ennél többet kéne ütnie)
   Ellenben mindennek meg van az előnye: a full heat kv-1 remekül fog működni XD
   De miből gondoltad, hogy biztosan sebez: le van írva a hivatalos cikkben, hogy mostantól nem kell átütési értéket számolnia, de ettől még páncélba csapódva ugyanúgy redukálódik. Lásd úgy, hogy 610-es he-vel most lősz a chief tornyába 200-at, az a sandboxon 200-250, és abból lősz bele 50-150-et. Fair trade.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    geekt hing · 9 hónapja
    hivatalos cikkből idézve "There will be virtually no cases when damage doesn't occur at all when a HE round hits the armor (excluding spaced armor)" akkor én ezt most nem értem...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Tankpeti · 9 hónapja
     Nem lesz olyan, hogy krit és benyelte. Jelenleg sincs olyan hogy nem sebez, kivéve, ha krit. A játék lövéskompozíciója mögött húzódó képletek alapján a HE nem pattanhat le, max kritet fog (sebez/nem), elnyelődik, splash dmg, és átüt. Ebből az utolsó a 0 átütés miatt kihúzódik, illetve sebeznie is mindig kéne, a krit nem nullázza le a sebzést. De ha egy 300-as effektívbe te belelősz egy 0 átütésű 200-as repeszt, az nyilán nem fogja megkarcolni a tankot (a képletet még nem tudom közzé tették-e)

     Viszont a 2. iterációban növelték elm a HE alfákat, szóval már nem él a múlt heti teszeredményem, amit fent írtam
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Balog · 9 hónapja
   A gamenek "tobb hibaja" is van.Az egyik a gold loszer a normalis MM hianya mellett.Ez a ket dolog a jatekelmeny rovasara megy.Elvezetesebb lenne a game atlag 10-12 perces csatakal,mint 4 percesekel.Persze,a WG celja a profitszerzes,ami ertheto,igy egy "normalisabb" jatekmenetel-rendszerel nem lehetne "annyi" bevetelt termelni,mint most.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    geekt hing · 9 hónapja
    szerintem ez változtatás épp nem a profitszerzésről szól. Valaki lentebb írta pont a japán szupernehezek kapcsán, hogy ki fog ezután velük játszani? pedig ezek a jószágok zabálják a goldot. (S ki fog kv-2 ragnarököt venni?)
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Balog · 9 hónapja
     Ne felejtsuk el,hogy az osszes loszertipust at akarjak dolgozni.Majdnem az osszeset.Ugy kell kalibralni a WG-nek,hogy az nekik is megerje.Valszeg ebben az esetben,azoknal a tankoknal,amiknel a HE jatszik szerepet,valtozast kapnak.Ez lehet tier limit,"normalisabb" loveg,stb,stb.Valamivel kompenzalni kell nekik ezt a HE dolgot,ezzel tisztabban vannak.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Matt__Kirby · 9 hónapja
   Azért ezt gondold át. Egy Type 5 nem engedheti meg magának a 90-120 dmg-s sebzéseket, mert egyszerűen "nem teheti meg" egy tizes csatában. még ha konkrétan 300-at lőne fixen, az is kevés lenne.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    geekt hing · 9 hónapja
    szerintem egyre gondolunk. se op, se klasszikus, se más nem engedheti meg magának; mert tök mindegy mit mutat magából, hogy áll, tornyozik vagy sidescrapel, lehet csipkedni a 100-as sebzésekkel.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Matt__Kirby · 9 hónapja
     Nem. Egy X-es tanknak "kell" a sebzés, hogy a csapat nyerhessen. A jelenlegi beállításokkal a Tpye 5 100-150 dmg-s sebzéseket produkál, ami elfogadhatatlan. Akkor hagyják a francba a HE-t és adjanak neki egy normális ágyút.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      geekt hing · 9 hónapja
      Világos, nem egyre gondolunk. Én egészen máshonnan nézem ezt az egészet. Egy példa. teszemazt megyek a kis 6-is medemmel, és kinő előttem egy lőwetorony a földből; na nem a pofámban, mert akkor futás van, de mondjuk tisztes távolságban. Ha nem engem stíröl, akkor 4-5 másodpercenként mehet neki a fix csipkelődés - eddig még HE-vel se nagyon sikerült. Ha ez az újítás bekerül az élesbe, akkor hótziher, hogy átvariálom a tankjaim - főleg 5-7 tierben - lőszerkészletét. Amit Te mondasz, az is megállja a helyét, nyilván van benne jó adag keserűség, de én nem ebben a megközelítésben nézem ezt a hírt.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  AssistKing · 9 hónapja
  Azért a lentebb olvasható kommentek remekül összefoglalják, hogy mi is a valódi baj a "játékkal"
  Emberek az önkritika teljes igénye nélkül, totális hozzá nem értéssel szidják a játéknak a mechanikáját, illetve az RNG-t.
  Olyan emberek hisztiznek az RNG miatt, akik 8as heavy tankra periszkóp + álcahálót raknak.
  Olyan ember sír a páncélátütési mechanika miatt, aki azt sem tudja mi az az overmatch, mi az a 3 kaliber szabály, aztán csodálkozik, hogy belövik az is4 toronytetejét.
  Olyan játékosra lőnek minden csatában a láthatatlan tankok, aki még a 15 méteres bokor mögötti szabályt sem képes 25 ezer csata után megtanulni.

  Talán meg kéne tanulni játszani végre, így 20-30 ezer csaták után nem?
  Aztán nem arról szólna az egész wotinfo, hogy minden egyes hír alá (függetlenül attól, hogy miről szól) reflexből írogatjuk, hogy így az RNG, úgy a WG.
  Nem egy nehéz játék a WoT, kifejezetten alacsony a "képesség igénye". Egy CS:GO 500x bonyolultabb, összetettebb, és ugyanennyiszer jobb reflexeket igényel.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   bazsi41 · 9 hónapja
   Látom te sem fogtad fel, amit írtam. Nem baj nem vagy vele egyedül. Te is azt hiszed, hogy nem olvastam el, hogy mi mi a játékban. De elolvastam!!! És meg is értettem. Nem azon csodálkozok, hogy belövik az IS-4 tornyát, hanem azon, hogy kb 100-200m-ről 4-szer is egymás után. Hidd el tisztában vagyok a gyenge pontjaival. De hát ha nem érted meg, arról nem tehetek.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    AssistKing · 9 hónapja
    Jelen állás szerint ezen az oldalon mindenki hülye, senki sem ért a játékhoz. Csak te.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Sezamme · 9 hónapja
     Persze, hiszen megmondta, hogy ő top30 "IS-4 pattintó" között van. Egy legendával van dolgunk!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   hunwotan · 9 hónapja
   Teljesen feleslegesen koptatod a billentyűt,úgysem értik meg.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Akos73 · 9 hónapja
  Szerintem a gold lövedéket kellene a WGnek legyengíteni.
  Nem prémium játékosként labdába sem rúghatok a prémiumos unikum tinikkel. Esélye sincs egy átlagos játékosnak meglőni azt amit a heat lövedékesek lőnek
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   norbi215 · 9 hónapja
   dehogy nincs...nem egyszer lőttem már sima lőszerel 6-7 ezret...
   Mit foglakozol mással máskülönben, szard le...játsz amig élvezed, ha pedig nem hagyd abba...ennyi
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Matt__Kirby · 9 hónapja

   Légyszíves néz már utána a lőszereknek!
   Nem kell messzire menni, itt az oldalon is megteheted!
   (ne bántsátok őket, legalább van min röhögni)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis · 9 hónapja
   Na megjött a másik fogyatékos...
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Akos73 · 9 hónapja
    Tudd hogy hogy beszélsz
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  miszterq · 9 hónapja
  Na most látom, páran voltak tesztszerveren. Valaki mondja el nekem, hogy ezek után mi értelme lesz a repesz lőszernek?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   norbi215 · 9 hónapja
   én nem voltam odaát... de az vehető ki, hogy a repesz ugyan olyan lesz mint amikor az arty lő....kevés sebzés, random sebzés, sosem fogod tudni hogy mégis mennyit sebez...sőt alig fog sebezni vagy nem fog sebezni, e helyett modulokat és a legénységet gyengíti...
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    _MrX_ · 9 hónapja
    Azokat sem kevesebb modul és legeseg sebzést produkál majd
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  siemkaktopl · 9 hónapja
  Pont azért élvezetes a játék mert sokféle. Vannak tankok, amik lassúak, lomhák már már adja magát hogy flankeld le, erre beléd lő akkorát, hogy lemegy a fél HP-d és kigyúlladsz. Így érdekes a wot. Most ezt is tönkreteszik. Nem tudom miért? Ki sírt nekik emiatt? Mi alapján hozták ezt a döntést?


  Évről évre egyre rosszabb irányba megy a "fejlesztés". Az RNG hektikus, a MM szélsőséges. A csaták eldőlnek az első percben. A fejlesztők pedig ontják az egyre gagyibb skineket, meg óvodás hülyeségeket és persze azt akarják vegyél prémtankokat. meg költsd a pénzt
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Varacskos · 9 hónapja
   Már rég elbaszták, amióta a páncél értelmét vesztette tényleg az első 2-3 percben eldől a csata, régen ha a végére maradt az egyik csapatnak egy toptier pl 8 as a másiknak meg 3darab tier 6 os még messze nem volt lejátszva a csata, de ma már minden birka azzal kezdi a csatát hogy nyomkodja a 2 es gombot, sőt lehet alpból ki van támasztva egy gyufaszállal.... Manapság már nem attól lesz valaki jó játékos hogy ismeri a játékban a tankok gyenge pontjait és a saját tankjának az erősségét, lassan már többet számit hogy ki mennyire laggol...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  norbi215 · 9 hónapja
  Már ne haragudj meg, de most lenyomiztad a játékosàllomàny 90%-át és a saját klán társaikat is!!!
  Mindenki tudja hogy egyik egy kiváló cw tank volt, ehhez ki kellett húzni a mindenkinek és mivel ez op tanrol beszélgettünk igen játszott vele nagyon sokminden ki, mert jó volt vele játszani...

  Szerinted akinek volt mindenki kihuztam szabad xp-ből, ugyanakkor a kijelentése arra enged következtetni, hogy az összes repesz lövedékes járműt nyomok használják mind random mind cw-n?!

  Az a sejtesem, hogy figyelmetlenséged és vakmerőségedért azokat a játékosokat hibaztatsz akik ezekkel a tankok kal játszanak... 2dolog van, adott a lehetőség hogy te is jársz ijen könnyen kihuz ható tankok kal, a másik ha nem figyeled a térképet és nem tudod felmerni hogy hol nagyobb a valószínűsége annak hogy egy egy ilyen tank lehet ott, azzal nem lehet mit csinálni...

  Még hogy nyomik játszanak vele, ember bizonyos térképeken cw-n kötelező elem volt!!!

  A karörvendésedet értem, de itt nem is arról van szóba hogy még változik a tank, biztos hogy sokan nem játszanak majd vele, hanem inkább az hogy ki huzol egy tankot, kap egy brutal nerfet, mely totálisan megváltoztatja a tankot, senki nem ölt volna bele időt, energiát, ideget, ha ez a tank erre lett volna képes még akkor mikor behoztak...

  Biztos van olyan tankod amit viszont te dobhatsz a kukába ez által szóval semmi jelentősége annak hogy itt nyomizgatod a társaságot
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   R3AL_D3VIL · 9 hónapja
   Válaszolva az írásodra :
   Nem nem az összes tankra értettem , a KV-2-t sajnálom - igaz pár csatám van csak vele , kimondottan a Type 5 Heavyre , hiszen ez a tank nem igényel különösebb játéktudást , szóval véleményem szerint jogos volt a nyomizás , csak azok játszanak vele . Az meg hogy szetinted OP , köszi hogy feldobod a napom
   Jó 60 ezer csatával a hátam mögött van sejtésem merre szoktak menni , hiszen az egyik szemem mindig a térképen van
   Nem nincs olyan tankom amit a HE átalakítása miatt lekukáznák .
   Bízom benne , hogy megmarad a sendbox-os elképzelés .
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    norbi215 · 9 hónapja
    oké nem igényel nagy játék tudást,ha oda lősz ahova az automata húz,de repesszel is lehet gyenge pontokat lőni és akkor még nagyobb pusztítás vihető végbe...
    Sajnálod a kv2-t, hát elárulom, hogy azonos a type5hevyvel...ugyan azok a tulajdonságai....repesszel lő és lomha minta lajhár....
    ne haragudj meg de te is nyomi vagy hiszem kv2-vel játszol....
    op tank: mióta nerfelték már nem az, helyette e-100 és mausokat látni cw-n...

    De amikor még tudott nagyokat sebezni és megfogni egy oldalt 5-6 db, akkor még annak számított a maga nemében...

    60k csata....ezt nem árultam volna el a helyedben, mert olyan dolgokat feszegetsz, amik a hozzá nem értésedből adódnak...ezért én 20k-nál több csatát nem jósoltam volna neked...

    Azt érzem veled kapcsolatban, hogy lusta vagy kihúzni olyan tankot amivel"könnyű játszani", amivel nyomik játszanak...

    Egyetlen egy tanácsom van a számodra és mindenkinek a számára: Hogy el tudd donteni helyesen, hogy ki mit művel a pályán, azt hogy teszi és mit hoz ki az adott szituációból, csak akkor fogod tudni átérezni és megérteni, ha neked is van minden tank típusból egy egy...így 5 szemszőgből képes leszel arra, hogy tudd melyik tank mire való és azt hogyan kell használni és nem fogsz meglepődni pl egy tornyos heaviyn, hogy nem a frontvonal elején van pl mert ha nincs fedezéke meghalt....

    Vagy ha lenne type 5 heavyd akkor tudnád, hogy sok hp-ja van, lassú de jól lehet szögelni, egy oldalon 5 db fel tudott eddig fogni 10 tankot is, ha volt távolság köztük, céloznia nem muszáj mert beviszi a sebzést igen, de speciel az a tankátlag 500 dmg-vel már nem ér semmit, mert menekülni nem tud, tölteni lassan tölt és megeszik reggelire....
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     R3AL_D3VIL · 9 hónapja
     Az egyik tier 6 a másik tier 10 , de oké , és mint írtam pár csatám van csak KV-2-vel . Más játékstilust igénylő tankokat preferálok .
     Ez meg hogy mit érzel velem kapcsolatban , az a te egyéni szociális problémád . Hasonló képpen a tanácsod is megtarthatod , mert nem kértem .
     Továbbra is fenntartom a véleményem és továbbra is bízom benne , hogy megmarad a sandbox-os beállítás .
     Nézd meg jól , mert ez vár a tankra . Ez így lesz gyönyörű a 0 átütéssel a 990 percenkénti sebzéssel , aztán nyomkodhatod az autoaimot ahogy szoktad amit írtál is , de 135-150 közti sebzéssel . Igaz ott a másik ágyú is . Igaz ott már célozni is kell , nem lesz elég "ha oda lősz ahova az automata húz"

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.