Jelenleg

50
látogatónk van

2019. szeptember 19. 07:11

A The Offspring színpadra lép a World of Tanksben

(26 szavazat)
21 hozzászólás

A kaliforniai punk-rock banda a játékon belül ad koncertet. A WG Fest: Tanker Day sztárja, a The Offspring új, a World of Tanksszel közös projektet jelentett be – egy játékbeli koncertet. Minszki előadásuk után az együttes a World of Tanks garázsában lép színpadra szeptember 18. és október 7. között. Ez azt jelenti, hogy ebben az időszakban minden játékos együtt bulizhat a kaliforniai punk-rockerek virtuális énjeivel! Az esemény akárhányszor újra is játszható.

„Amikor a World of Tanks-es srácok megkerestek minket a játékbeli koncert ötletével, azt gondoltuk, naná, vágjunk bele! – mondta Dexter Holland. – A videojátékok menők, de még menőbbek az olyanok, amelyekben fel is robbanthatsz mindenfélét.”

A punk-rock banda játékbeli dallistáján a legnagyobb slágereik közül is szerepel néhány, mint például a „Pretty Fly (for a White Guy)”, a „The Kids Aren’t Alright” és a „You’re Gonna Go Far, Kid”. Az együttes mozgását mozgásfelvevő technológiával rögzítik, így a virtuális előadás a lehető legéletszerűbb lehet.

„Nagyszerű volt együtt dolgozni a The Offspringgel, és nagyon örülünk, hogy ők lesznek a Tankfesztivál és a WG Fest: Tanker Day sztárjai – közölte Max Chuvalov, a World of Tanks kiadásért felelős igazgatója. – Alig várjuk, hogy valami egészen újat nyújthassunk a játékosainknak!”

A The Offspring előadása csak egy része a World of Tanks eddigi legnagyobb eseményének, a Tankfesztiválnak. A játékosok augusztus elejétől kezdve részesemények egész seregében vehettek részt, és az október 7-ig tartó fesztivál továbbiakat is tartogat, beleértve az egyik rajongói kedvenc, a tankverseny várva várt visszatértét A Nagy Verseny formájában.

A World of Tanks és a The Offspring továbbá finoman utalt az esetleges további együttműködés lehetőségére, ami ha valóban megtörténik, az biztosan nem mindennapi lesz.

Utoljára frissítve: 2019. szeptember 19. 09:23

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Commander_Markhusz
    • Tankos
    · 4 éve
    Nagyon jó, de Sabaton koncert is bekerülhetne
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Aranyhorda
      • Tankos
      · 4 éve
      Még ha jegyet sorsolnának az lenne az igazi!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Chaos_42
    • Tankos
    · 4 éve
    OMFG!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      ekitep67
      • Tankos
      · 4 éve
      Nekem is úgy hiányzott már, mint egy falat kenyér...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Wick
    • Tankos
    · 4 éve
    Na végre, de régen vártam már erre!
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.