Jelenleg 198 vendég és nincs tag online

2019. szeptember 19. 07:11

A The Offspring színpadra lép a World of Tanksben

Írta:
Értékelés:
(26 szavazat)
21 hozzászólás

A kaliforniai punk-rock banda a játékon belül ad koncertet. A WG Fest: Tanker Day sztárja, a The Offspring új, a World of Tanksszel közös projektet jelentett be – egy játékbeli koncertet. Minszki előadásuk után az együttes a World of Tanks garázsában lép színpadra szeptember 18. és október 7. között. Ez azt jelenti, hogy ebben az időszakban minden játékos együtt bulizhat a kaliforniai punk-rockerek virtuális énjeivel! Az esemény akárhányszor újra is játszható.

„Amikor a World of Tanks-es srácok megkerestek minket a játékbeli koncert ötletével, azt gondoltuk, naná, vágjunk bele! – mondta Dexter Holland. – A videojátékok menők, de még menőbbek az olyanok, amelyekben fel is robbanthatsz mindenfélét.”

A punk-rock banda játékbeli dallistáján a legnagyobb slágereik közül is szerepel néhány, mint például a „Pretty Fly (for a White Guy)”, a „The Kids Aren’t Alright” és a „You’re Gonna Go Far, Kid”. Az együttes mozgását mozgásfelvevő technológiával rögzítik, így a virtuális előadás a lehető legéletszerűbb lehet.

„Nagyszerű volt együtt dolgozni a The Offspringgel, és nagyon örülünk, hogy ők lesznek a Tankfesztivál és a WG Fest: Tanker Day sztárjai – közölte Max Chuvalov, a World of Tanks kiadásért felelős igazgatója. – Alig várjuk, hogy valami egészen újat nyújthassunk a játékosainknak!”

A The Offspring előadása csak egy része a World of Tanks eddigi legnagyobb eseményének, a Tankfesztiválnak. A játékosok augusztus elejétől kezdve részesemények egész seregében vehettek részt, és az október 7-ig tartó fesztivál továbbiakat is tartogat, beleértve az egyik rajongói kedvenc, a tankverseny várva várt visszatértét A Nagy Verseny formájában.

A World of Tanks és a The Offspring továbbá finoman utalt az esetleges további együttműködés lehetőségére, ami ha valóban megtörténik, az biztosan nem mindennapi lesz.

Utoljára frissítve: 2019. szeptember 19. 09:23
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Aranyhorda · 8 hónapja
  Nem sértésnek szántam csak valami "igazi érdemleges javítás jöhetne!" Ami itt tartja a régi tagokat. Van egy Sabaton emblémás tank és metálos külalak, attól még a tank ugyanaz. Vagy a bandának kell a reklám mert nem megy a lemez eladás?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Aranyhorda · 8 hónapja
  Kb úgy hiányzott mint anno az olasz kapus, meg a sok hülye legénységi ikon. (Semmi haszon) Másra már nem telik a WOT-nak? Egyre jobban hat a vodka. Látszik hogy le állt a magyar gyümölcs szállítás és kivonatból csinálják a pieszt!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tutyimutyi2 · 8 hónapja
   Az olaszosnak legalább annyi értelme volt hogy kaptunk kettő darab parancsnokot is, a sabatonnál meg ha valaki nagyon akarta akkor vehetett magának egy sabatonos emberekkel feltöltött prémtankot. Gondolom itt szimplán annyi van hogy goldért cserébe a legénység megváltoztathatjuk a legénység nevét és kinézetét a fentebbi képen láthatóra...
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Aranyhorda · 8 hónapja
    Ha a név változik, az "egyén" ugyanaz marad! Kit érdekel hogy Hemilton vagy XY viszi a Ferrarit győzelemre. A gép a (Ferrari ) nyer és marad. A mi esetünkben a tank típusa. Hogy Te pólóban vagy ingben játszol kit érdekel?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Commander_Markhusz · 8 hónapja
  Nagyon jó, de Sabaton koncert is bekerülhetne
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Aranyhorda · 8 hónapja
   Még ha jegyet sorsolnának az lenne az igazi!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Chaos_42 · 8 hónapja
  OMFG!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ekitep67 · 8 hónapja
   Nekem is úgy hiányzott már, mint egy falat kenyér...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Wick · 8 hónapja
  Na végre, de régen vártam már erre!

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.