Jelenleg 335 vendég és 8 tag online

2019. szeptember 6. 06:47

[1.6.1] Nyilvános teszt szerver

Írta:
Értékelés:
(19 szavazat)
34 hozzászólás

A teszt kliens letöltése/telepítése kizárólag a következő módon hajtható végre:

 • Game Center - "Minden játék" fül - "Játék telepítése ID alapján" gomb, a felugró ablakba pedig a következőt kell bemásolni: WOT.CT.PRODUCTION@https://wgus-wotct.wargaming.net

Főbb változások listája:

 • Többnemzetiségű tankok: A játékosok megváltoztathatják bizonyos tankok nemzetiségét saját elvárásaik alapján. Első körben ez a tank a T-34-85 Rudy, de a jövőben több tank is felkerül majd a listára. A nemzet bármikor megváltoztatható lesz, teljesen ingyen, annyiszor ahányszor csak szeretnénk. Ezzel az újítással a játékosok előtt új lehetőségek nyílnak meg, így például egy tankkal különféle nemzetek kampány küldetései is végrehajthatóak lesznek. A tesztelés idejére minden játékos megkapja a T-34-85 Rudy tankot.
 • 11 új történelmi stílus is érkezik, minden nemzethez egy. Ezeket aranyért lehet megvásárolni a kliensben. Valamint új Huntsman stílus is készült minden tankhoz.
 • Rangsorolt csaták: A fejlesztők szerint olyan kiigazítások történtek, melyekkel kevesebbet kell majd játszanunk a jobb eredmények elérése érdekében. A rangsorolt csaták az 1.6.1 frissítés után érkeznek.
 • Bekerülnek a következő járművek a szuperteszterek számára: Kampfpanzer 50t (német Tier IX), Turtle Mk. I (brit Tier VIII)

Utoljára frissítve: 2019. szeptember 7. 08:11
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  seelowe1 · 5 hónapja
  érdekes

  tehát német rudy harcolhat a lengyel rudy ellen?
  kutya legyek :-)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Golza · 5 hónapja
   Szerintem csak az eredeti meg a befogadó nemzetek között, pl Rudy RU-PL, T55A GER-RU, Churchill III UK-RU

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.