Jelenleg 330 vendég és 10 tag online

2019. szeptember 6. 06:47

[1.6.1] Nyilvános teszt szerver

Írta:
Értékelés:
(19 szavazat)
34 hozzászólás

A teszt kliens letöltése/telepítése kizárólag a következő módon hajtható végre:

 • Game Center - "Minden játék" fül - "Játék telepítése ID alapján" gomb, a felugró ablakba pedig a következőt kell bemásolni: WOT.CT.PRODUCTION@https://wgus-wotct.wargaming.net

Főbb változások listája:

 • Többnemzetiségű tankok: A játékosok megváltoztathatják bizonyos tankok nemzetiségét saját elvárásaik alapján. Első körben ez a tank a T-34-85 Rudy, de a jövőben több tank is felkerül majd a listára. A nemzet bármikor megváltoztatható lesz, teljesen ingyen, annyiszor ahányszor csak szeretnénk. Ezzel az újítással a játékosok előtt új lehetőségek nyílnak meg, így például egy tankkal különféle nemzetek kampány küldetései is végrehajthatóak lesznek. A tesztelés idejére minden játékos megkapja a T-34-85 Rudy tankot.
 • 11 új történelmi stílus is érkezik, minden nemzethez egy. Ezeket aranyért lehet megvásárolni a kliensben. Valamint új Huntsman stílus is készült minden tankhoz.
 • Rangsorolt csaták: A fejlesztők szerint olyan kiigazítások történtek, melyekkel kevesebbet kell majd játszanunk a jobb eredmények elérése érdekében. A rangsorolt csaták az 1.6.1 frissítés után érkeznek.
 • Bekerülnek a következő járművek a szuperteszterek számára: Kampfpanzer 50t (német Tier IX), Turtle Mk. I (brit Tier VIII)

Utoljára frissítve: 2019. szeptember 7. 08:11
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  RockyRuciano · 5 hónapja
  Nem álltam meg és ma este kipróbáltam a Rudy-t, mint többnemzetiségű tankot!
  Meglepetésemre azt találtam ,hogy nemcsak a tank vált nemzetiséget, hanem a legénység is képes erre --- a szovjet/lengyel váltáskor a tesztre kapott legénység a barakkba került, de a lengyel barakkból ugyanugyúgy be tudtam tenni a Rudyba őket és utána az ide-oda váltásnál már benne maradtak a tankban. Ez meglepett.
  Hogy van ez?
  Kell menni egy csatát és utána fixálódik a többnemzetiségű tankra specializált legénység nemzetisége (teszten T6 tankkal nemigen lehet csatázni, ezért találgatok), vagy a többnemzetiségű tankra specializált legénység tényleg zsoldosként/légiósként viselkedik és a tankkal együtt végülis nemzetet vált?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ______Pistike______ · 5 hónapja
  Bolond ez a WG ,minden szarból pénzt csinál ,de a legkönnyebből nem . Miért nem lehet katonát aranyért átültetni más nemzetiségbe ,mikor egy tank tervezéséhez kell egy armada program ,programozó ,tesztszerver ,játékosok átkozása a WG fejere kb 50 euróért és egy szar bajuszos mikulást ha átlehetne rakni 1 euróért max ,mennyi jövedelem a WG-nek csak úgy ne...oroszruletet próbálnák a CEO-val...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ______Pistike______ · 5 hónapja
  Az élet furcsa dolgai , lehet kutyát sétálgatni tankkal ,tankot egyik nemzetből a másikba ,igaz tesztszerveren és mégis katonákat nem lehet ,pedig ezek dezertáltak az őskorszakban is... . Vagy túl sokat ittam vagy fejre estem .Mi volt az első : a tyúk vagy a tojás ???
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  39419f8451e8cb67efa79c8f2291dc99 · 5 hónapja
  Nagyon sztárolják ezt a T-34/85 "Rudy-t", " A négy páncélos és a kutya" c. lengyel filmsorozatból.Én nem nagyon láttam még ,II. Világháborús lengyel sassal ellátott orosz tankokról készült képeket.A lengyel tiszteket akik vezethették volna a lengyel páncélos egységeket. az NKVD-s elvtársak még 1940 -ben fejbe lövöldözték Katyn-i erdőben.
  Érdekes volna a játékban ,német felségjelzéssel ellátott T34/76-ot is látni.Igaz akkor rombolódna a szovjet T-34 mítosza aminek a változataiból több 10 ezret legyártottak.
  Mellesleg a németek által zsákmányolt , átfestett és német parancsnoki toronnyal is ellátott T-34/76 és 1944 -től a T-34/85 -ösök , német kézben is jól teljesítettek (amíg volt hozzájuk lőszer és alkatrész) és ellentétben a "RUDY" tankkal valóban léteztek.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus · 5 hónapja
  Sziasztok!
  A kérdésem az lenne, hogy
  A teszt kliens letöltése/telepítése kizárólag a következő módon hajtható végre:

  Game Center - "Minden játék" fül - "Játék telepítése ID alapján" gomb, a felugró ablakba pedig a következőt kell bemásolni: WOT.CT.PRODUCTION@https://wgus-wotct.wargaming.net

  Ez csak ennél a verziónál van csak így a 1.6.1-nél?
  Mert ha igen akkor nem foglalkozok vele, de ha ezután már így fog csak indulni a tesztszerver akkor megcsinálom, mert nálam le akar tölteni 13 GB, és már egyszer fent van,de azt nem így kell elindítani, illetve nem így kellett. De az most nem indul.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   RockyRuciano · 5 hónapja
   Tudtommal a teszt kb. 2 hónapja csak a Gamecenteren keresztül érhető el.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Marcus · 5 hónapja
    Az érdekes, mert az előző verzióval én játszottam, és nem a gamecenteren keresztül van telepítve.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     RockyRuciano · 5 hónapja
     Az időpontra emlékszünk rosszul - hiába nyáron gyorsan múlik az idő! Május 14-én jelentették be a hivatalos oldalukon.
     https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/WGC-migration/
     lényegi része:
     The will be no other way to launch the Common Test client.
     Azaz:
     Más úton a Nyilvános teszt nem lesz elindítható.

     P.s.: az angol szöveg elírása nem az én hibám - másoltam.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Marcus · 5 hónapja
      A lényeg az, hogy nagyon szépen köszönöm.
      Így már más, tehát le kell töltenem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Politrauma75 · 5 hónapja
  Egy jó ideje már, hogy játszottam a wottal és csak egy közmondás jut az eszembe erről amit látok változás néven: "A kutya jódolgában vész meg".
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  matyiabagoly · 5 hónapja
  Ezt egy kicsit benéztem én is, a legénységet nem lehet másik nemzethez átképezni, csak a tankba lehet két nemzetből is legénységet rakni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bazsikatoma · 5 hónapja
  Ha ezt a nemzet váltást behozzàk,akkor simán bejöhetne,hogy egy nem prémium tankot aranyért cserébe prémiumra változtassuk.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.