Jelenleg 379 vendég és 9 tag online

2019. szeptember 4. 06:45

[ST] Új Frontline térkép: Kraftwerk (8. epizód)

Írta:
Értékelés:
(13 szavazat)
27 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2019. szeptember 4. 06:48
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Christofia · 8 hónapja
  Részegen egy söralátétre értelmesebb és játszhatóbb map vázlatot skiccelek fel, mint amit itt az orosz fiúk az elmúlt fél évben összeügyeskedtek.

  Aztán majd persze patchelik két hetente, de félő, hogy ezt a nagy talicska híg f*st már nem menti meg attól, hogy egy gyötrelmesen sz*r map legyen, és persze megkeserítse az utolsó pár szint kigrindelését.

  Csak a szokásos színvonal, GJ.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  hunwotan · 8 hónapja
  Na ez egy ritka szar nap....kár hogy nem lehet letiltani védőként szinte lehetetlen nyerni
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   · 8 hónapja
   nálam pont fordítva volt, védőként mindkétszer nyertünk és a tábornok is meglett, míg amikor támadtunk egy bázist tudtunk csak elhozni,mert a capek közelébe nem tudtunk menni..
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   charliefirpo_2018 · 8 hónapja
   Mindenki sírt hogy kell új térkép,aztán kaptunk egy szarabbat,nesze nektek, én inkább nem is játszom két csata elég volt ebből a téli baromságból
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  RockyRuciano · 8 hónapja
  Az egyik kérelmező én voltam. Ilyen részletesre tényleg nem számítottam, úgyhogy nagyon köszonom. És szerintem nem csak én köszönöm.
  A C-t ezek szerint benéztem. Tartottam attól, hogy a védőknek kedvezőt hoznak újnak, ezek szerint valamennyire be is jött, mégha nem is annyira, mint tartottam tőle + a tesztek alapján azért csak finomítanak rajta. Még azt néztem, hogy A-ról B-re átmenve B hátba-támadható/flankelhető + nincs ott a folyó.
  Még egyszer, kösz!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tankpeti · 8 hónapja
  Sziasztok! Valaki lent kérte, hogy egy a tesztben is résztvevő írjon vmit, ezért jött létre az alábbi szöveg. (Telefonról nem találtam ki a jelszavam, pedig már korábban is leírtam volna)

  Haladjunk először a bázisok alapján:
  A, Mondhatjuk azt, hogy a nyári map C-je, de valamivel rosszabb. A 6 foglalás közül a legrosszabb, és egyben egy túl jól védhető, ám feles bázis, ugyanis nem ér be a körbe senki, így pontot farmolni itt védőként sem lehet igazán.
  B, Őszintén az volt a véleményem, hogy egy kicsit elrontották a tervezést, ugyanis be lehetett állni védőként B-re úgy, hogy a támadók csak tank feláldozással voltak képesek kivenni a bent állót, és erre nyilván nem vállalkoznak sokan. A térkép alapján egy picit nyíltabbá vált, de szerintem nem a legmegérősebb támadó bázis, ellenben védőként zseniális pontgyűjtő lehetőség rejlik benne.
  C, Támadóknak a legkönnyebben foglalható bázis az első sorban, védőknek némiképp balancolt a védés, de nyilván 1. sorban fogják mindig elfoglalni.
  D, Kevesebb tapasztalat alapján: tornyos tankokkal jól védhető, azonban A késői elfoglalása miatt a legtöbbször üres lesz, vagy el se jut ide senki, így a támadóknak szabad utat adva.
  E, A középső régió legkönnyebben támadható pontja, fedezőtűzzel nagyon hamar be lehet venni. Védőként önfeláldozással működik a reset.
  F, Konkrétan a legjobban védhető, ám egyúttal könnyen is támadható pont. Ahol túlerő van, azok kerekednek felül. A vár, és a mező kulcsfontosságú!

  Ami a repair zónákat illeti: A-nál kuka, B-nél védőknek ad előnyt, C-nél a támadóknak ad előnyt. Ez a 3 zónás móka baromira nem tetszett, a heavy tankoknak részesít előnyt mindenhol az első fronton. A védőknek a tornyoknál jó hogy több ilyen pontja lett.

  A tornyok:
  1. D késői áttörése miatt védtelen a legtöbbször, illetve a map perifériáján van, elveszthető a védők által.
  2. Egy fokkal jobb pozícióval bír, de könnyen kilőhető.
  3. Frontálisan nehezen, de az első 2 kilövése után következetesen könnyebben támadható. Védők által védendő.
  4. Kulcsfontosságú. Kilövése a támadók győzelmét jelenti, ugyanis a 3. és 5. vel együtt dőlhet utána.
  5. Nem érdemes támadni, de védeni sem könnyű. Amolyan átemelése a mostani 5-ösnek

  Összefoglalás:
  A, Támadóként ott kell hagyni, védőként ki hogy látja.
  B, Lehet próbálkozni, C foglalása után könnyebb támadni.
  C, A csata első elfoglalandó bázisa, védőként elhanyagolható, de jó játékosok pontokat farmolhatnak belőle.
  D, Ha E megvan könnyen foglalható, egyéb esetben inkább hagyjuk a tornyos tankokra a helyet
  E, Támadó foglal = Védő menekül
  F, Csapatharcokhoz tökéletes. A korai emberelőnyt ide érdemes áttenni támadó félről.
  A támadó csatáim közül egy lett győztes támadó oldalról, és mindössze 2 olyan csata volt ahol legalább 2 bázist bevettünk. Védőként nem vesztettem, de a tornyokig itt is csak egyszer jutottak el.
  Egyéni vélemény: A pálya nem kedvez a taktikával megáldott játékosoknak, a lightok kimondottan hasztalanok az első fronton (ez nagy bánatom). A heavy-k túl erősek, és a 3 felszerelés miatt kb leülepszik a csata 5 perc alatt. Aki A-ról nem jön el azonnal, vagy 1 halál után, az már nem tud hozzátenni onnantól a csatához, és 4 perces szünetekkel játszhat. Ha csodás módon elfoglalódik F és B, vagy A és B, akkor a támadók nyertek, ha ez nem történik meg a védők nyernek.
  Mint korábban már írtam, boost nélkül 10 óra alatt vettem ki 30 szintet, tehát kb 1000-es átlag pontról, és így minimum őrnagyi rangról beszélhetek. A téli mapen 1 őrnagyi rangom lett, és a lejátszott csatáim alatt 2 generálist láttam (kb 10 csatában). Örülök hogy már csak 30 szintet kell kivennem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus · 8 hónapja
  Jól néz ki elsőre, viszont szerintem az újra éledésekkel lesznek gondok. A jelenlegi pályán is nem egyszer jártam úgy, hogy végig mentek a C, F szektoron, és beálltak a legvégére, ahol még a védelem nem lövi őket, hanem a vonalnál megálltak. És onnan tök könnyen tudtak minket lőni, még be se tudtam tölteni, ki is lettem szedve. Nincs olyan mély része, illetve nem minden hol van. Itt meg majd kiderül.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ticsungg · 8 hónapja
   Ő a jelenlegi térképen nem egyszer ráfaragtam védés módban, hogy közvetlenül az egyik kilőtt ágyútól a másikhoz átvonuló 3 tank elé spawnolt le a rendszer...
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Marcus · 8 hónapja
    Az hagyján, én támadóként a C szektorban újra éledtem pont a C szektor bázisán, egyből elkezdtem foglalni, de szét is kaptak. Mert vagy 3 an voltunk 12 vagy 10 ellen a pontos számra nem emlékszek, de elég nagy túlerő volt.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  RockyRuciano · 9 hónapja
  Madártávlatból elsőre azt mondanám. hogy itt az első vonal mindhárom bázisa a Normandie A bázisához hasonlít és annál nagyon csapatfüggő, hogy mennyire konnyű elfoglalni. Az OK, hogy a Normandie B-t túl konnyű foglalni és ezt a hibát nem kell megismételni, de itt 3 nehezen foglalható bázist látok/vélelmezek.
  Talán az A nyugati/bal felén oldalbiztosításként be kell verekednie magukat a támadóknak, és onnantól az A bázis sérülékenyebb, de magán a bázison csak 1 foglalónak látok úgy-ahogy védett helyet. B-nél a folyó miatt nehéz odajutni, a C meg megint kevésbé védett a belövések ellen. Összeségében az A-B-C nehezen foglalhatónak tűnik.
  Csatlakozva az előttem szólóhoz, aki érez magában indíttatást hogy megossza velünk teszt-tapasztalatát, ne tartsa vissza semmi.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Falkaun · 8 hónapja
   akkor nézd meg újra a videót. A C nél pontosan rá is közelít az épület alatt lévő részre ahova 1 de lehet 2 tank is befér
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    RockyRuciano · 8 hónapja
    Akkor kirészletezem, miként látom az új C-t - térkép és a videó alapján: észak-dél irányban védtelen/belőhető, és ha a védő féltől 2-3 tank a házak közé beveszi magát, akkor az általad kiemelt hely is belőhető - a házak közül meg elég nehéz kipiszkálni a védőt. Sőt ha a délebbi házcsoportba fészkelik be magukat, akkor a kérdéses foglalási hely meg se közelíthető.
    Ezért kérdeztem teszt-tapasztalatot.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BooK90 · 9 hónapja
  Ha valaki már a teszten ment rajta és érez magában olyan idíttatást hogy megossza velünk. Jelölje be a térképen hova érdemes menni. Illetve itt is a C a szívás foglalás szinten?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   · 9 hónapja
   a mostanin se lenne szívás a C foglalás szinten,ha a játékosok rájöttek volna az elmúlt pár hónapban,hogy ha 2-3 ht a bal oldalt megflankeli a védőket akkor simán be lehet foglalni C-t.. de kár ezen filózni, amikor a játékosok hozzáállása más bázisokon (pl. A) is annyi,hogy felülnek a hegyre kempelni és nem csinálnak semmit, de 5 percenként beírják a chatre,hogy "noob team"..

   az meg már meg se említem,hogy az elmúlt pár hónapban se jött rá a játékosbázis 99%-a,hogy nem számít se a győzelem, se a vereség és az éri meg a legjobban,ha addig játszotok ameddig csak lehet.. az a lehető legrosszabb,ha szétlövik a célpontokat 5 perc alatt..
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Usul · 8 hónapja
    Azért az tényleg gáz, hogy ha ezt leírod a csatában akkor is támadja 1-2 agyatlan az ágyúkat és nem veszi észre, hogy nem kap érte pontot...

    hiába szólsz, hogy az idő határozza meg a végén kapott szinteket a bot nem olvas/ért belőle.

    a jelenlegi térképen is vannak könnyen és vannak nehezebben foglalható pontok, itt is rájövünk majd a jó taktikára.

    Viszont azt már tanítani kellene, hogy elbukik az A-B, D-E pontok de a C-n 15 védekezik 4 támadó ellen és nem jön rá, hogy át kéne menni segíteni.

    Ami nekem néha zavaró volt, hogy egy idő után csak daráltam a csatákat (nagy a monotonitás), hogy meglegyen a napi kitűzött szint. Ez szerintem 2-3 jó térképpel simán kezelhető lenne.

    Ja még valami a boost ami kijött hozzá iszonyatosan megkönnyítette az előrehaladást ez a gyengébb játékosoknak is ad lehetőséget, hogy szerezzenek valamilyen tankot!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Nagycira · 8 hónapja
     A light-ok be nem foglalt területek mögötti garázdálkodását kellene megszüntetni addig míg nincs végig foglalva a sáv már az is sokat segítene...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     ticsungg · 8 hónapja
     Ez elég nagy tévedés, ha egyedül lövöd ki az ágyút akkor igen sok pontot kapsz... Meg valami trófeát is.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      · 8 hónapja
      nem tudom változtatott-e már rajta a wargaming,mivel én dmg-et vadászok, így kb nem is megyek a célpontok közelébe, de amikor elkezdődött a frontline akkor nem adta hozzá a célpontokba lőtt dmg-et az összes dmg-hez, szóval egyáltalán nem érte meg őket lőni.. az igaz,hogy célpont kilövéséért jár jelvény, de azzal semmit nem érsz.. dmg, kill, spot, meg cap/def pontok kellenek ahhoz,hogy minél nagyobb rangot érj el (és nyilván minél több kreditet szerezhess.. ez kb a legjobb kreditfarm, nekem prémium nélkül is 100-150k tiszta hasznú meccsek szoktak lenni)
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       RockyRuciano · 8 hónapja
       A rangbéli haladás szempontjából a legtöbbet a cap-foglalás/cap-védés hozza, utána tankok sebzése/kilövése, és elég lemaradva az ágyú-célpont lövése. Mintha olyat is olvastam/halottam volna hogy az ágyú-célpont közeli sebzést/tank-kilövést extra-faktorral számolja be. Úgyhogy ezért is az utolsó pillanatig érdemes lenne halasztani az ágyúk kilövését.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       · 8 hónapja
       de btw még,ha ad is pontot, annyira nem lehet valaki önző g@ci,hogy egyedül kilövi a célpontokat amikor még van hátra 10 perc a meccsből, így elcseszi a másik 29 ember meccsét
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        AryanW0lf · 8 hónapja
        Én simán megcsinálom tankosfater és szarok a többiek szájába
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         charliefirpo_2018 · 8 hónapja
         Ezek után remélem tudomásul veszed hogy itt nincs többé keresnivalód, légy szíves hanyagold a Wotinfót meg lehetőleg a játékot is minden jót a további kicsinyes alantas életedben
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Proletar_Kukutyin · 8 hónapja
         Nézzétek el neki, a való életben nagyon zavarja, hogy ugyan éppenhogy szőrösödni kezdett lent, de nem működik a műszer. Valahogy kompenzálni akarja a problémáját, de élőben a nagyok kicikizik és bántják... tehát marad az internet keménykedési játszótérnek.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Kriminalis · 8 hónapja
         Frusztrációdból arra következtetek, hogy az online világon kívül, az életben meg a te száddat fossák tele szarral
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         RockyRuciano · 8 hónapja
         A WoT-ban lehet, hogy megcsinálod ---- az életben viszont veled teszik, érdemed/jellemed alapján.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         charliefirpo_2018 · 8 hónapja
         Tudod te milyen jó az mikor pont rangot lépnél és egy ilyen agyatlan barom elkúrja a játékot,hát minden tiszteletem a tiéd,gratulálok te isten barma

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.