Jelenleg

27
látogatónk van

2019. augusztus 20. 06:46

Steel Hunter (Battle Royal) mód - Frissítve! (08.26-09.16)

(39 szavazat)
75 hozzászólás

"Csak egy maradhat". Részletes ismertető:

Augusztus 26-ától belevághatunk az új Steel Hunter módba, melynek keretein belül harcolhatunk majd egyedül vagy akár egy hármas szakasz tagjaként is. A csaták egy Dreamland nevű hatalmas városi térképen zajlanak majd, minek mérete azonban az idő múlásával folyamatosan csökkenni fog a csatákban.

Összefoglaló

A Steel Hunter a WOT Battle Royal játékmódja, melynek leglényegibb jellemzője, hogy a csaták végén "csak egy maradhat", feladatunk pedig nem más, mint hogy lehetőség szerint ez az egy mi magunk (vagy a szakaszunk) legyünk. Íme néhány fontosabb tudnivaló, pontokba szedve, lentebb pedig további részletezésük:

  • Solo módban 20, szakasz módban pedig 21 játékos kerül be a csatába.
  • A csaták ideje alatt fejleszthetjük tankunkat.
  • A kilőtt tankok kilootolhatóak.
  • A legértékesebb lootokat a repülők dobják majd.
  • A járművek egyedi, ehhez a játékmódhoz kitalált fogyóeszközökkel szerelhetőek fel.
  • A felderítési rendszer működése is egyedi ebben a módban. A rádiós felderítés segítségével detektálhatjuk az elhelyezett kincseket és az ellenfeleket is a pályán.

Általános áttekintés

Mielőtt a csata elkezdődne, választanunk kell majd egy helyet a térképen, ahová spawnolni akarunk. Mi magunk azon 20 játékos egyike leszünk, akik csatába vonulnak a győzelemért, feladatunk pedig "mindössze" az lesz, hogy mindannyiukat túléljük majd (aka. Battle Royal mód). Uralnunk kell majd a harcteret, miközben a lespawnolt kincseket lootoljuk és a Veszélyzónán kívül tartjuk a tankunkat (itt a visszaszámláló leteltét követően megsemmisül minden tank). Ha nekünk úgy tetszik, akkor akár csak lootolhatjuk folyamatosan a kincseket anélkül, hogy az ellenséges tankokkal összetűzésbe kerülnénk, a taktika ránk lesz bízva (gondolom ha nem is játszottatok, de láttatok már PUBG mérkőzést, szóval értitek mi lesz a lényeg).

Egyedi járművek

Mikor az esemény elindul, a Steel Hunter garázsba a CSATA gomb legördülőjén keresztül juthatunk el. Ott találni fogunk 3 speciális járművet: egy amerikait, egy németet és egy szovjetet. Válasszunk egyet a három tank közül és már nyomhatunk is majd a CSATA gombra.

Egy adott csatában mindhárom tank Tier I-től Tier VIII-ig fejleszthető fel. Ezekhez a fejlesztésekhez harci XP-t a kincsek lootolásával, illetve az ellenséges tankok sebzésével és kilövésével szerezhetünk majd.

A garázsban egy diagramon láthatjuk majd a tankunk sebezhető pontjait. Ha az ellenség ezeken a pontokon talál el minket, a kritikus találat esélye jóval nagyobb lesz, mint a random csatákban.

Legénység

A legénység fixálva van a tankokhoz, tehát nem küldhetjük őket a barakkba, nem mondhatunk fel nekik és nem változtathatjuk meg a perkjeik összeállítását sem. A legénységi tagok nem kapnak külön XP-t és a következő két fix perkkel rendelkeznek:

  • 6. érzék: Lehetővé teszi a parancsnok számára, hogy felismerje ha a járművét felfedezték. A felderítést követően három másodperccel érkezik a jelzés egy égőt ábrázoló ikon formájában. A jelzés pár másodperc múlva kikapcsol, függetlenül attól, hogy a jármű még mindig fel van-e derítve, vagy sem. Ahhoz nincs jelzés, hogy a jármű mikor vált ismét rejtetté.
  • Sasszem: Lehetővé teszi a parancsnok számára, hogy felismerje a becélzott ellenséges tank sérült moduljait 4 másodperc elteltével. A sérült modulokat jelző ikonok az ellenséges tank mellett jelennek meg. Csak azon ellenfelek esetében működik, melyeket te fedeztél fel. Közvetlen és közvetett (tüzérségi) célzás közben is működik.

A legénységi tagok nem sérülhetnek meg ebben a módban.

Loot és Airdrops (repülőről ledobott légi utánpótlás)

Az egyik fő feladatunk a lootok begyűjtése lesz. Ezek olyan speciális objektumok, melyek periodikusan spawnolnak majd a pálya előre meghatározott részeire. Érdemes lesz rájuk hajtani, ugyanis tartalmuk jelentős előnyt adhat majd számunkra a csata további szakaszában, ennek megfelelően azonban bizton nem leszünk majd egyedül egy-egy airdrop begyűjtési kísérleténél. A lootokat és a dropokat egy későbbi, dedikált cikk fejti majd ki bővebben.

  • Zöld (fogyóeszközök): Fogyóeszközöket és bizonyos számú XP-t tartalmaznak.
  • Piros (hadizsákmány): A kilőtt tankokból lootolható, benne minden a kilőtt tank által birtokolt erőforrással és harci XP-vel. Ezt a típusú lootot piros füst jelzi majd. A következők esnek ki egy tankból: használt fogyóeszközök, megmaradt lőszerek és egy csomó XP.
  • Kék (légi utánpótlás): A legértékesebb lootokat repülők fogják ledobni a pályára. Tartalmuk igen értékes fogyóeszközök és nagyon sok harci XP lesz. Minden játékos látni fogja a pozíciójukat a térképen.
  • Sárga (muníció): Lőszereket és fogyóeszközöket tartalmaz; feltölti a HP-n egy részét.

A rádiós detektálás mechanizmusa

A rádiós detektálás egy exkluzív taktikai mechanizmus, mely megmutatja a fix loot helyszíneket és az ellenséges tankok pozícióit is a kistérképen. Ezt az X gombbal aktiválhatjuk majd, azonban okosan kell majd bánnunk vele, ugyanis az aktiválás pillanatában minden a detektálási rádiuszban tartózkodó tanknak felfedi majd a mi helyzetünket is a kistérképen.

A pozíciónk nem frissül majd ahogy a telik az idő és kizárólag az aktiválás ideje alatt látszódik majd az ellenség számára. A detektálási rádiuszunk függ majd a tankunk induló karakterisztikájától, valamint a választott moduljainktól.

Láthatóság/Célzó mechanizmus

A láthatósági mechanizmus teljesen új lesz a Steel Hunter módban és a körív-láthatóság elvén alapul majd. A láthatósági körívünk látszódik majd a kistérképen is és az ellenfelek és a lootok csak ezen belül válnak majd láthatóvá.

Viszont ha az ellenség elég közel jön hozzánk, ugyanúgy láthatóvá válik majd, mint a WOT más játékmódjaiban.

Összegezve tehát, bár minden tank rendelkezik majd 6. érzékkel, az ellenség így is csak akkor lesz felderítve (megjelölve), ha a célzóívünk az irányába néz (vagy ha 50 méteren belül kerül).

Fogyóeszközök

Steel Hunter módban négy egyedi fogyóeszköz lesz elérhető:


Turbófeltöltő
Átmenetileg megnöveli a tank végsebességét és gyorsulását

Helyreállító
Visszaállítja a tank adott HP mennyiségét

Célmegjelölő
Megnöveli a célzási sebességet, az ágyú stabilitását és egyéb harci paramétereket

Javító csomag
Megjavít minden sérült modult

Képességek


Helyreállító zóna
Létrehoz egy átmeneti zónát, amiben mi és a csapattársaink visszaállíthatják a HP-jukat

Légicsapás
Lehetővé teszi az ellenséges tankok repülőgépről történő bombázását

Csapda
Létrehoz egy átmeneti zónát, amiben az ellenséges tankok lelassulnak

Füstfüggöny
Létrehoz egy füstfüggönyt, mely elrejt minket az ellenséges tankok elől

Térkép és veszélyzónák

A 15 perces csaták egy Dreamland nevű hatalmas térképen zajlanak majd. Induláskor mi választhatjuk meg, hogy a térkép mely zónájában szeretnénk kezdeni. A térkép mérete az idő múlásával egyre csak csökken majd a csaták alatt, így terelve egymáshoz egyre közelebb a megmaradt tankokat. A lezárt területeket veszélyzónáknak hívjuk, ha itt tartózkodunk, a tankunk rövid időn belül megsemmisül. Hogy mely terület válik veszélyzónává, azt annak narancssárgára váltása jelzi nekünk előre. Miután a terület pirosra váltott és a visszaszámláló lejárt, az itt tartózkodó tankok folyamatos sebzést kapnak, míg meg nem semmisülnek.

Rangok és jutalmak

A 25 rang megmászása közben egyre értékesebb jutalmakat kapunk, úgymint például:

  • Egy kivetítés matrica
  • Két egyedi 2D stílus
  • Kredit
  • Kötvények
  • Medálok
  • Jelvények
  • Prémium napok

  • A harcban nyújtott teljesítményünk függvényében stráfokat kaphatunk vagy veszíthetünk el.
  • Ezek mennyisége attól függ, hogy hányadik helyen végeztünk a 20-ból solo módban, illetve a 7-ből szakasz módban. A különböző rangok eléréséhet szükséges stráfok száma változó.

Küldetések

További részletek (angol)

Utoljára frissítve: 2019. szeptember 23. 08:46

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Stinger_Wurst
    • Tankos
    · 4 éve
    Mondhatni kivételesen egy egészen jó módot sikerült összedobnia a WG-nek. Szakaszban eléggé fun tud lenni olyan 2-3 csata erejéig majd ezután észhez kap az ember hogy ugyanazt csinálja végig változatlanul azon az összvissz 1 mapon. Ami nagyobb probléma hogy nem értem ezt miért 21 napra hozták be. Kb. 4-5 óra játék után meg lett a 25-ös rank és mivel további reward, rank nincs így nincs miért tovább szenvedni.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Tank_szemelyzete
      • Tankos
      · 4 éve
      Szerintem is jó mód. Tegnap 1-2 óra alatt 7-es rangig másztam némettel meg orosszal. Kell egy jó adag odafigyelés meg némi mázli, és csak akkor szabad elkezdeni lőni ha már vagy 20 lőszered van (prémium előnyben), de máskülönben egészen működőképes. Gyorsan meglesz a max. rang, aztán lehet menni Steel Hunter helyett tankot húzni, kreditet szerezni, filmet nézni stb.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    · 4 éve
    Na, over, végre sikerült. Néha nagyon rossz helyen tudsz csak spawnolni és azonnal összefutsz valakivel, úgy pedig kampec, máskor meg a végéig nem találkozol senkivel (ilyen is volt) Az alattam szólokhoz annyit tennék hozzá, hogy csak kempeléssel nem lehet eredmény elérni, volt hogy végig bújkáltam, de aztán úgyis belefutottam egy kifullozott járgányba, Stagnálni lehet, esetleg 1 egészen kivételes esetben pedig 2 stráfot el lehet érni bújocskával is, de annál többet nem. A végjátékban ha face to face alakul ki akkor a szovjet a nyerő gép, szinte minden győzelem a T 10 hibriddel sikerült. A német 8asok túl lassúak.( Egyszer nyertem amcsival is de akkor a maradék 2 ember meghalt zónán kívül.)
    Én is jártam úgy 1-2 alkalommal, hogy 2-en 3-an
    rámjöttek, akiket figyeltem előtte, együtt lootoltak, majd együtt nyírtak ki, elég furcsa eset....
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Rylian_Shina
      • Tankos
      · 4 éve
      Tudja fene, nekem a német vas vált be. Ha jól használod a végén a fogyócikkeket, akkor nagyon jó gép, főleg az 1000 feletti lövéseivel
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sztyepadzso
    • Tankos
    · 4 éve
    Ez hülyeség.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Szlobi91
    • Tankos
    · 4 éve
    Valaki találkozott olyannal, hogy mindenki egyedül van,tehát nem szakaszban és mégis ketten gurulnak egymás mellett? De nem akárhogy. Kifigyeltem az ellent, követtem, ő nem látott és látom, hogy találkozott másik tankkal és egymás mellett mentek, lootolgattak. Aztán megláttak és rám rohantak mindketten.Van esély haveroknak egy csatába bedobatni magukat?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Tankpeti
      • Tankos
      · 4 éve
      Igen, ez egy működő tax, a végén lesakkozzák egymással ki nyerjen. Az egyéni játéknál még nem túl zavaró, szakaszok összedolgozásánál sokkal inkább.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    DraX_HUNM
    • Tankos
    · 4 éve
    Nemtudom hogy ki miért nyafajog de ez a játékmód legalább pőrgős nem úgy mint a f0slein ahol ha nem megy jól egy támadás akkor akár 1 évig is 1. világháborús feeling van vagy fordítva is igaz... Ez a játékmód nem olyan cancer nincsenek OP szr tankok mint a f0sleinban.
    Szakaszban (olyan emberekkel akikkel játszottál már legalább 1 emberrel úgy le lehet hozni az egészet ez kb 10ből 3 csata volt nekem csak tudni kell kezelni a képességeket + a fejlesztéseket és ennyi !

    UI.: hogy a ****-ba való campereknek ez a játék ??? ha szükül a kör ??? HOGY ???
    én kiégtem........................
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      _MrX_
      • Tankos
      · 4 éve
      Ezt én sem értettem. Ahol fogy a zóna és lootolni kell lőszert az hogy jön össze a campeléssel? Na mindegy... Én jót szórakozom vele
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    · 4 éve
    Wellcome to World of shit ! Sheet Hunter Nyár végi sz@rvadászat ! Csak nálunk !Csak most ! Amit kínálunk : Gagyi játékmenet, gagyi, jutalmak gagyi tankok.. Az alapjátéknál pont egy rakás sz@rral nagyobb játékélmény ! Kempereknek kötelező !
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      ticsungg
      • Tankos
      · 4 éve
      Meg volt a kötelező fújjolás, viszlát! Nekem is 3-4 csata kellett mire rájöttem, hogy tulajdonképpen minden életben maradt tank tud fejleszteni az adott csatában....
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Tankpeti
      • Tankos
      · 4 éve
      Ami a kempelést illeti: csatát azzal megnyerni nem lehet (99%-ban), viszont egy taktika azoknak, akik a battleroyal játékokat élvezik, és hasznos még a szakaszos esetben is, ha -2 stráf helyett kihúzhatod vele 0-ra vagy pluszosra. A játékmód a jutalmakkal együtt a FUN szó alatt fut: akit nem érdekel ne játsszon vele. Én a focissal nem játszottam, ezt meg pl a sandboxos kipróbálás óta vártam, és beváltotta a hozzá fűzött reményeket. A tanks racenek sem lesznek nagy jutalmai, a játékokat amúgy sem azért szokás játszani...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    _MrX_
    • Tankos
    · 4 éve
    Nem. A szakaszoknak külön csata van 7 szakasz 21 játékos. Egyedül 20 játékos megy mindenki mindenki ellen. Szerencsetlen véletlen hogy sokan lőttek rád...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Commander_Markhusz
    • Tankos
    · 4 éve
    ezmiez? engem átlőnek mindennel, nekem meg minden lepattan XD Értem én hogy battleroyal a menő, de ennyire má azért....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Dexon
    • Tankos
    · 4 éve
    Hm...,na most akkor hogy is van ez?! Lehet menni szakaszban is??? S akkor ők ( a szakasz) is a többiekhez kerülnek??? Ezt csak azért kérdezem,mert amikor én megdöglöttem,mindig 2 vagy 3 tank lőtt rám egyszerre... Véletlenül sem egymásra,csak rám.... Mert ha ez esetleg nem véletlenül történt,akkor ennek így nem sok értelme van.... A másik ami gyanús,mikor rányomok az X-re,s kijelzi hogy ki merre jár....,már akkor látni hogy vannak akik szépen csoportosan bandáznak... Amúgy a játék ötlet nem rossz,már bevált máshol is...,de a megvalósítás szokás szerint egy zsák fos...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      _MrX_
      • Tankos
      · 4 éve
      Nem. A szakaszoknak külön csata van 7 szakasz 21 játékos. Egyedül 20 játékos megy mindenki mindenki ellen. Szerencsetlen véletlen hogy sokan lőttek rád...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Obito
    • Tankos
    · 4 éve
    Se füle, se farka....
    Sajnos ezt az eventet nem nekem találták ki.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.