Jelenleg 286 vendég és 6 tag online

2019. augusztus 20. 06:46

Steel Hunter (Battle Royal) mód - Frissítve! (08.26-09.16)

Írta:
Értékelés:
(39 szavazat)
75 hozzászólás

"Csak egy maradhat". Részletes ismertető:

Augusztus 26-ától belevághatunk az új Steel Hunter módba, melynek keretein belül harcolhatunk majd egyedül vagy akár egy hármas szakasz tagjaként is. A csaták egy Dreamland nevű hatalmas városi térképen zajlanak majd, minek mérete azonban az idő múlásával folyamatosan csökkenni fog a csatákban.

Összefoglaló

A Steel Hunter a WOT Battle Royal játékmódja, melynek leglényegibb jellemzője, hogy a csaták végén "csak egy maradhat", feladatunk pedig nem más, mint hogy lehetőség szerint ez az egy mi magunk (vagy a szakaszunk) legyünk. Íme néhány fontosabb tudnivaló, pontokba szedve, lentebb pedig további részletezésük:

 • Solo módban 20, szakasz módban pedig 21 játékos kerül be a csatába.
 • A csaták ideje alatt fejleszthetjük tankunkat.
 • A kilőtt tankok kilootolhatóak.
 • A legértékesebb lootokat a repülők dobják majd.
 • A járművek egyedi, ehhez a játékmódhoz kitalált fogyóeszközökkel szerelhetőek fel.
 • A felderítési rendszer működése is egyedi ebben a módban. A rádiós felderítés segítségével detektálhatjuk az elhelyezett kincseket és az ellenfeleket is a pályán.

Általános áttekintés

Mielőtt a csata elkezdődne, választanunk kell majd egy helyet a térképen, ahová spawnolni akarunk. Mi magunk azon 20 játékos egyike leszünk, akik csatába vonulnak a győzelemért, feladatunk pedig "mindössze" az lesz, hogy mindannyiukat túléljük majd (aka. Battle Royal mód). Uralnunk kell majd a harcteret, miközben a lespawnolt kincseket lootoljuk és a Veszélyzónán kívül tartjuk a tankunkat (itt a visszaszámláló leteltét követően megsemmisül minden tank). Ha nekünk úgy tetszik, akkor akár csak lootolhatjuk folyamatosan a kincseket anélkül, hogy az ellenséges tankokkal összetűzésbe kerülnénk, a taktika ránk lesz bízva (gondolom ha nem is játszottatok, de láttatok már PUBG mérkőzést, szóval értitek mi lesz a lényeg).

Egyedi járművek

Mikor az esemény elindul, a Steel Hunter garázsba a CSATA gomb legördülőjén keresztül juthatunk el. Ott találni fogunk 3 speciális járművet: egy amerikait, egy németet és egy szovjetet. Válasszunk egyet a három tank közül és már nyomhatunk is majd a CSATA gombra.

Egy adott csatában mindhárom tank Tier I-től Tier VIII-ig fejleszthető fel. Ezekhez a fejlesztésekhez harci XP-t a kincsek lootolásával, illetve az ellenséges tankok sebzésével és kilövésével szerezhetünk majd.

A garázsban egy diagramon láthatjuk majd a tankunk sebezhető pontjait. Ha az ellenség ezeken a pontokon talál el minket, a kritikus találat esélye jóval nagyobb lesz, mint a random csatákban.

Legénység

A legénység fixálva van a tankokhoz, tehát nem küldhetjük őket a barakkba, nem mondhatunk fel nekik és nem változtathatjuk meg a perkjeik összeállítását sem. A legénységi tagok nem kapnak külön XP-t és a következő két fix perkkel rendelkeznek:

 • 6. érzék: Lehetővé teszi a parancsnok számára, hogy felismerje ha a járművét felfedezték. A felderítést követően három másodperccel érkezik a jelzés egy égőt ábrázoló ikon formájában. A jelzés pár másodperc múlva kikapcsol, függetlenül attól, hogy a jármű még mindig fel van-e derítve, vagy sem. Ahhoz nincs jelzés, hogy a jármű mikor vált ismét rejtetté.
 • Sasszem: Lehetővé teszi a parancsnok számára, hogy felismerje a becélzott ellenséges tank sérült moduljait 4 másodperc elteltével. A sérült modulokat jelző ikonok az ellenséges tank mellett jelennek meg. Csak azon ellenfelek esetében működik, melyeket te fedeztél fel. Közvetlen és közvetett (tüzérségi) célzás közben is működik.

A legénységi tagok nem sérülhetnek meg ebben a módban.

Loot és Airdrops (repülőről ledobott légi utánpótlás)

Az egyik fő feladatunk a lootok begyűjtése lesz. Ezek olyan speciális objektumok, melyek periodikusan spawnolnak majd a pálya előre meghatározott részeire. Érdemes lesz rájuk hajtani, ugyanis tartalmuk jelentős előnyt adhat majd számunkra a csata további szakaszában, ennek megfelelően azonban bizton nem leszünk majd egyedül egy-egy airdrop begyűjtési kísérleténél. A lootokat és a dropokat egy későbbi, dedikált cikk fejti majd ki bővebben.

 • Zöld (fogyóeszközök): Fogyóeszközöket és bizonyos számú XP-t tartalmaznak.
 • Piros (hadizsákmány): A kilőtt tankokból lootolható, benne minden a kilőtt tank által birtokolt erőforrással és harci XP-vel. Ezt a típusú lootot piros füst jelzi majd. A következők esnek ki egy tankból: használt fogyóeszközök, megmaradt lőszerek és egy csomó XP.
 • Kék (légi utánpótlás): A legértékesebb lootokat repülők fogják ledobni a pályára. Tartalmuk igen értékes fogyóeszközök és nagyon sok harci XP lesz. Minden játékos látni fogja a pozíciójukat a térképen.
 • Sárga (muníció): Lőszereket és fogyóeszközöket tartalmaz; feltölti a HP-n egy részét.

A rádiós detektálás mechanizmusa

A rádiós detektálás egy exkluzív taktikai mechanizmus, mely megmutatja a fix loot helyszíneket és az ellenséges tankok pozícióit is a kistérképen. Ezt az X gombbal aktiválhatjuk majd, azonban okosan kell majd bánnunk vele, ugyanis az aktiválás pillanatában minden a detektálási rádiuszban tartózkodó tanknak felfedi majd a mi helyzetünket is a kistérképen.

A pozíciónk nem frissül majd ahogy a telik az idő és kizárólag az aktiválás ideje alatt látszódik majd az ellenség számára. A detektálási rádiuszunk függ majd a tankunk induló karakterisztikájától, valamint a választott moduljainktól.

Láthatóság/Célzó mechanizmus

A láthatósági mechanizmus teljesen új lesz a Steel Hunter módban és a körív-láthatóság elvén alapul majd. A láthatósági körívünk látszódik majd a kistérképen is és az ellenfelek és a lootok csak ezen belül válnak majd láthatóvá.

Viszont ha az ellenség elég közel jön hozzánk, ugyanúgy láthatóvá válik majd, mint a WOT más játékmódjaiban.

Összegezve tehát, bár minden tank rendelkezik majd 6. érzékkel, az ellenség így is csak akkor lesz felderítve (megjelölve), ha a célzóívünk az irányába néz (vagy ha 50 méteren belül kerül).

Fogyóeszközök

Steel Hunter módban négy egyedi fogyóeszköz lesz elérhető:


Turbófeltöltő
Átmenetileg megnöveli a tank végsebességét és gyorsulását

Helyreállító
Visszaállítja a tank adott HP mennyiségét

Célmegjelölő
Megnöveli a célzási sebességet, az ágyú stabilitását és egyéb harci paramétereket

Javító csomag
Megjavít minden sérült modult

Képességek


Helyreállító zóna
Létrehoz egy átmeneti zónát, amiben mi és a csapattársaink visszaállíthatják a HP-jukat

Légicsapás
Lehetővé teszi az ellenséges tankok repülőgépről történő bombázását

Csapda
Létrehoz egy átmeneti zónát, amiben az ellenséges tankok lelassulnak

Füstfüggöny
Létrehoz egy füstfüggönyt, mely elrejt minket az ellenséges tankok elől

Térkép és veszélyzónák

A 15 perces csaták egy Dreamland nevű hatalmas térképen zajlanak majd. Induláskor mi választhatjuk meg, hogy a térkép mely zónájában szeretnénk kezdeni. A térkép mérete az idő múlásával egyre csak csökken majd a csaták alatt, így terelve egymáshoz egyre közelebb a megmaradt tankokat. A lezárt területeket veszélyzónáknak hívjuk, ha itt tartózkodunk, a tankunk rövid időn belül megsemmisül. Hogy mely terület válik veszélyzónává, azt annak narancssárgára váltása jelzi nekünk előre. Miután a terület pirosra váltott és a visszaszámláló lejárt, az itt tartózkodó tankok folyamatos sebzést kapnak, míg meg nem semmisülnek.

Rangok és jutalmak

A 25 rang megmászása közben egyre értékesebb jutalmakat kapunk, úgymint például:

 • Egy kivetítés matrica
 • Két egyedi 2D stílus
 • Kredit
 • Kötvények
 • Medálok
 • Jelvények
 • Prémium napok

 • A harcban nyújtott teljesítményünk függvényében stráfokat kaphatunk vagy veszíthetünk el.
 • Ezek mennyisége attól függ, hogy hányadik helyen végeztünk a 20-ból solo módban, illetve a 7-ből szakasz módban. A különböző rangok eléréséhet szükséges stráfok száma változó.

Küldetések

További részletek (angol)

Utoljára frissítve: 2019. szeptember 23. 08:46
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _MrX_ · 6 hónapja
  Ami a fontos az egészben hogy egymagad vagy. Rajtad múlik minden. Nem kell néznem 5 killel 5k sebzessel a vereséget mint általában. A csapatból meg 6-7 ember nullát lő. Ez magányos meló mindenki ellenség ez bejön. Csinálhatna a wg normál tankokra is mindenki mindenki ellen csatamódot....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _MrX_ · 6 hónapja
  Nekem tetszik jól taktikazva mindig 5ben lehet az ember. Pár csata és 8 as vagyok. A campereknek kevés a lőszer és fogy a terület szerintem remek ez így ahogy van. Valóban a jó játékosok tudnak érvényesülni nem az aki egy bokorbol végig puffogtat egy mecset... Használni kell az agyat is menni cserkelni és szedni az xpt. Külön jó hogy mindenki 1es szintről kezd így nem tud előnyhöz jutni korábbi egy két jó meccsből. Szerintem remekül ki lett találva.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  charliefirpo_2018 · 6 hónapja
  Aki nem tud játszani,mert mondjuk melózik, az estére a szopóágra kerül, vagy olyan lesz hogy a nulláról kezd több más sorstárssal együtt?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   bmw0511 · 6 hónapja
   Mindig nulláról kezdesz.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 6 hónapja
  Felesleges időpocsékolás , gagyi unalmas játék kemper gyökereknek..
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   bmw0511 · 6 hónapja
   Én élvezem szinte végigharcolom az egészet, igaz vannak eseménytelen percek amikor keresek lőszert. Mondjuk az irritáló amikor 5 percig körözök lőszer nélkül és semmit nem találok.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kocsik · 6 hónapja
  Nekem nagyon teszik, nem kell rá több enrgiát fordítani mint egy randomra a kommentekkel ellentétben
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Balog · 6 hónapja
   Idaig ez a legjobb jatekmod.A spotrendszer hasznalata az,ami nekem elvezetesebb jatekelmenyt ad.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Kocsik · 6 hónapja
    Teljes mértékben élvezhető
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Kocsik · 6 hónapja
     Főleg ilyenkor
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Balog · 6 hónapja
      Es az elorelepes is megoldott.Itt taktikazni kell az elejen a megfelelo fejlodes miatt,aztan johet a "kajdisag".
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tyrannus9 · 6 hónapja
  A kezdő lőszermennyiség katasztrofális, ezt sürgősen buffolni kéne.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 6 hónapja
  Most 11 .00 -kor bejött a Steel Hunter garázs indulhat a menet!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  alphajet · 6 hónapja
  Hát ez szánalmas. (de az is lehet, hogy ennél az eventnél nem én vagyok a célközönség)

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.