Jelenleg 360 vendég és 4 tag online

2019. augusztus 20. 06:46

Steel Hunter (Battle Royal) mód - Frissítve! (08.26-09.16)

Írta:
Értékelés:
(39 szavazat)
75 hozzászólás

"Csak egy maradhat". Részletes ismertető:

Augusztus 26-ától belevághatunk az új Steel Hunter módba, melynek keretein belül harcolhatunk majd egyedül vagy akár egy hármas szakasz tagjaként is. A csaták egy Dreamland nevű hatalmas városi térképen zajlanak majd, minek mérete azonban az idő múlásával folyamatosan csökkenni fog a csatákban.

Összefoglaló

A Steel Hunter a WOT Battle Royal játékmódja, melynek leglényegibb jellemzője, hogy a csaták végén "csak egy maradhat", feladatunk pedig nem más, mint hogy lehetőség szerint ez az egy mi magunk (vagy a szakaszunk) legyünk. Íme néhány fontosabb tudnivaló, pontokba szedve, lentebb pedig további részletezésük:

 • Solo módban 20, szakasz módban pedig 21 játékos kerül be a csatába.
 • A csaták ideje alatt fejleszthetjük tankunkat.
 • A kilőtt tankok kilootolhatóak.
 • A legértékesebb lootokat a repülők dobják majd.
 • A járművek egyedi, ehhez a játékmódhoz kitalált fogyóeszközökkel szerelhetőek fel.
 • A felderítési rendszer működése is egyedi ebben a módban. A rádiós felderítés segítségével detektálhatjuk az elhelyezett kincseket és az ellenfeleket is a pályán.

Általános áttekintés

Mielőtt a csata elkezdődne, választanunk kell majd egy helyet a térképen, ahová spawnolni akarunk. Mi magunk azon 20 játékos egyike leszünk, akik csatába vonulnak a győzelemért, feladatunk pedig "mindössze" az lesz, hogy mindannyiukat túléljük majd (aka. Battle Royal mód). Uralnunk kell majd a harcteret, miközben a lespawnolt kincseket lootoljuk és a Veszélyzónán kívül tartjuk a tankunkat (itt a visszaszámláló leteltét követően megsemmisül minden tank). Ha nekünk úgy tetszik, akkor akár csak lootolhatjuk folyamatosan a kincseket anélkül, hogy az ellenséges tankokkal összetűzésbe kerülnénk, a taktika ránk lesz bízva (gondolom ha nem is játszottatok, de láttatok már PUBG mérkőzést, szóval értitek mi lesz a lényeg).

Egyedi járművek

Mikor az esemény elindul, a Steel Hunter garázsba a CSATA gomb legördülőjén keresztül juthatunk el. Ott találni fogunk 3 speciális járművet: egy amerikait, egy németet és egy szovjetet. Válasszunk egyet a három tank közül és már nyomhatunk is majd a CSATA gombra.

Egy adott csatában mindhárom tank Tier I-től Tier VIII-ig fejleszthető fel. Ezekhez a fejlesztésekhez harci XP-t a kincsek lootolásával, illetve az ellenséges tankok sebzésével és kilövésével szerezhetünk majd.

A garázsban egy diagramon láthatjuk majd a tankunk sebezhető pontjait. Ha az ellenség ezeken a pontokon talál el minket, a kritikus találat esélye jóval nagyobb lesz, mint a random csatákban.

Legénység

A legénység fixálva van a tankokhoz, tehát nem küldhetjük őket a barakkba, nem mondhatunk fel nekik és nem változtathatjuk meg a perkjeik összeállítását sem. A legénységi tagok nem kapnak külön XP-t és a következő két fix perkkel rendelkeznek:

 • 6. érzék: Lehetővé teszi a parancsnok számára, hogy felismerje ha a járművét felfedezték. A felderítést követően három másodperccel érkezik a jelzés egy égőt ábrázoló ikon formájában. A jelzés pár másodperc múlva kikapcsol, függetlenül attól, hogy a jármű még mindig fel van-e derítve, vagy sem. Ahhoz nincs jelzés, hogy a jármű mikor vált ismét rejtetté.
 • Sasszem: Lehetővé teszi a parancsnok számára, hogy felismerje a becélzott ellenséges tank sérült moduljait 4 másodperc elteltével. A sérült modulokat jelző ikonok az ellenséges tank mellett jelennek meg. Csak azon ellenfelek esetében működik, melyeket te fedeztél fel. Közvetlen és közvetett (tüzérségi) célzás közben is működik.

A legénységi tagok nem sérülhetnek meg ebben a módban.

Loot és Airdrops (repülőről ledobott légi utánpótlás)

Az egyik fő feladatunk a lootok begyűjtése lesz. Ezek olyan speciális objektumok, melyek periodikusan spawnolnak majd a pálya előre meghatározott részeire. Érdemes lesz rájuk hajtani, ugyanis tartalmuk jelentős előnyt adhat majd számunkra a csata további szakaszában, ennek megfelelően azonban bizton nem leszünk majd egyedül egy-egy airdrop begyűjtési kísérleténél. A lootokat és a dropokat egy későbbi, dedikált cikk fejti majd ki bővebben.

 • Zöld (fogyóeszközök): Fogyóeszközöket és bizonyos számú XP-t tartalmaznak.
 • Piros (hadizsákmány): A kilőtt tankokból lootolható, benne minden a kilőtt tank által birtokolt erőforrással és harci XP-vel. Ezt a típusú lootot piros füst jelzi majd. A következők esnek ki egy tankból: használt fogyóeszközök, megmaradt lőszerek és egy csomó XP.
 • Kék (légi utánpótlás): A legértékesebb lootokat repülők fogják ledobni a pályára. Tartalmuk igen értékes fogyóeszközök és nagyon sok harci XP lesz. Minden játékos látni fogja a pozíciójukat a térképen.
 • Sárga (muníció): Lőszereket és fogyóeszközöket tartalmaz; feltölti a HP-n egy részét.

A rádiós detektálás mechanizmusa

A rádiós detektálás egy exkluzív taktikai mechanizmus, mely megmutatja a fix loot helyszíneket és az ellenséges tankok pozícióit is a kistérképen. Ezt az X gombbal aktiválhatjuk majd, azonban okosan kell majd bánnunk vele, ugyanis az aktiválás pillanatában minden a detektálási rádiuszban tartózkodó tanknak felfedi majd a mi helyzetünket is a kistérképen.

A pozíciónk nem frissül majd ahogy a telik az idő és kizárólag az aktiválás ideje alatt látszódik majd az ellenség számára. A detektálási rádiuszunk függ majd a tankunk induló karakterisztikájától, valamint a választott moduljainktól.

Láthatóság/Célzó mechanizmus

A láthatósági mechanizmus teljesen új lesz a Steel Hunter módban és a körív-láthatóság elvén alapul majd. A láthatósági körívünk látszódik majd a kistérképen is és az ellenfelek és a lootok csak ezen belül válnak majd láthatóvá.

Viszont ha az ellenség elég közel jön hozzánk, ugyanúgy láthatóvá válik majd, mint a WOT más játékmódjaiban.

Összegezve tehát, bár minden tank rendelkezik majd 6. érzékkel, az ellenség így is csak akkor lesz felderítve (megjelölve), ha a célzóívünk az irányába néz (vagy ha 50 méteren belül kerül).

Fogyóeszközök

Steel Hunter módban négy egyedi fogyóeszköz lesz elérhető:


Turbófeltöltő
Átmenetileg megnöveli a tank végsebességét és gyorsulását

Helyreállító
Visszaállítja a tank adott HP mennyiségét

Célmegjelölő
Megnöveli a célzási sebességet, az ágyú stabilitását és egyéb harci paramétereket

Javító csomag
Megjavít minden sérült modult

Képességek


Helyreállító zóna
Létrehoz egy átmeneti zónát, amiben mi és a csapattársaink visszaállíthatják a HP-jukat

Légicsapás
Lehetővé teszi az ellenséges tankok repülőgépről történő bombázását

Csapda
Létrehoz egy átmeneti zónát, amiben az ellenséges tankok lelassulnak

Füstfüggöny
Létrehoz egy füstfüggönyt, mely elrejt minket az ellenséges tankok elől

Térkép és veszélyzónák

A 15 perces csaták egy Dreamland nevű hatalmas térképen zajlanak majd. Induláskor mi választhatjuk meg, hogy a térkép mely zónájában szeretnénk kezdeni. A térkép mérete az idő múlásával egyre csak csökken majd a csaták alatt, így terelve egymáshoz egyre közelebb a megmaradt tankokat. A lezárt területeket veszélyzónáknak hívjuk, ha itt tartózkodunk, a tankunk rövid időn belül megsemmisül. Hogy mely terület válik veszélyzónává, azt annak narancssárgára váltása jelzi nekünk előre. Miután a terület pirosra váltott és a visszaszámláló lejárt, az itt tartózkodó tankok folyamatos sebzést kapnak, míg meg nem semmisülnek.

Rangok és jutalmak

A 25 rang megmászása közben egyre értékesebb jutalmakat kapunk, úgymint például:

 • Egy kivetítés matrica
 • Két egyedi 2D stílus
 • Kredit
 • Kötvények
 • Medálok
 • Jelvények
 • Prémium napok

 • A harcban nyújtott teljesítményünk függvényében stráfokat kaphatunk vagy veszíthetünk el.
 • Ezek mennyisége attól függ, hogy hányadik helyen végeztünk a 20-ból solo módban, illetve a 7-ből szakasz módban. A különböző rangok eléréséhet szükséges stráfok száma változó.

Küldetések

További részletek (angol)

Utoljára frissítve: 2019. szeptember 23. 08:46
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Regulus · 9 hónapja
  Így is percekig tölt be a játék, ha még nagyobb lesz, akkor ebéd előtt el kell indítani, hogy a desszertnél már lehessen játszani...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   mimis · 9 hónapja
   Nincsen egy atomerőmű gépem (HP640G4 noti), de a játék betöltésével nincsen gond. A meccsekre is a játékosok 70-80%-ánál hamarabb érek be, még nekem kell várnom, hogy elkezdődjön a visszaszámlálás. SSD igen sokat tud segíteni a problémán.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   · 9 hónapja
   nem a játék hibája,hogy rossz a hdd-d és/vagy az oprendszert sem ártana újrarakni
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Regulus · 9 hónapja
    köszi
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     bhaalhun · 9 hónapja
     Az SSD valóban sokat segít (elmondások alapján). Saját tapasztalat nincs, mert lusta vagyok venni, illetve átköltöztetni rá a windowst.
     Viszont aki HDD-ről wotozik, annak ajánlom a töredezettség-mentesítést, ami ilyen esetekben szintén nagyon sokat javít a betöltésen.
     Nem kell az egész vinyót, elég a WoT mappáját. Sajnos ezt minden (nagyobb) frissítés után meg kell csinálni, de pár perc - negyedóra alatt végez. A negyedóra a többszáz megás és nagyobb frissítésekre vonatkozik. Mikropatcheknél nem szükséges, illetve lehet, és akkor megúszható félpercen belül.
     Én a "wincontig" nevű ingyenes kis programot használom erre a célra, de nyilván van kismillió.
     Egy próbát talán megér annak, akinek nincs SSD (tökmindegy miért), és sokallja a betöltési időt.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      · 9 hónapja
      wothoz egyáltalán nem kell SSD.. ha valaki nem tölt be emberi időn belül ott rossz a HDD.. a töredezettségmentesítést pedig az újabb windowsok már maguktól megcsinálják kb hetente egyszer
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       bhaalhun · 9 hónapja
       Nem hiszem, hogy mind a 4db 1 terás vinyómat hetente defragolná a winX. Azért azt csak észrevenném. Esetleg csak a rendszert nem? Ha más nem, a torrentes partíciómon lenne bőven dolga. Ráadásul semmire nem megyek vele, ha kedden megcsinálja, a wot patch pedig szerdán jön.
       Saját tapasztalat alapján nekem segít az általam fentebb leírt módszer. Ha nem csinálom meg, akkor a visszaszámlálás közbeni 5-10 mp. körülre érek be. Ha megcsinálom, akkor 25-30 körül már benn vagyok. Átlagban.
       Ha rossz lenne a vinyó, akkor utána sem töltene be.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        · 9 hónapja
        nekem is van egy 500 gigás SSD-m, egy 1 terrás HDD-m, meg egy 500 gigás HDD a torrenteknek és mindet megcsinálja a windows automatikusan..

        a rossz vinyót nem neked mondtam hanem azoknak akiknek percekig se tölt be és a játékot hibáztatják
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         bhaalhun · 9 hónapja
         Oké, pacsi.
         Már nagyon offok vagyunk, a végén kikapunk.. A percekig betöltést én barokkos túlzásnak érzem, vagy ott tényleg komoly bajok vannak.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus · 9 hónapja
  Ide írom nekem ez adott egy nap prémiumot
  2019GAMESCOM
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   adosztal · 9 hónapja
   Még mindig jó, köszi!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Lucky man · 9 hónapja
   Köszi
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Ede · 9 hónapja
   Köszönöm , még mükszik!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Mustang4244 · 9 hónapja
  Idáig csak a zene ami tetszik. A frontline is jónak ígérkezett hogy aztán 3 csata után bele is unjak.Szóval várni csak fenntartásokkal.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Trevissz · 9 hónapja
  Nagyon jónak ígérkezik. Csak az a baj, hogy ez a 2. ilyen rövid időn belül. Ezután pedig jön a Tank race. Ez így már tényleg sok. Szerencsére az FL gyorsan letudtam. 14 csata és elértem a IX szintet. A boosterek nagyon hasznosnak bizonyultak.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Balog · 9 hónapja
   14 csata es elerted a IX-es szintet......

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.