Jelenleg 235 vendég és nincs tag online

2019. augusztus 13. 06:52

CW-re melyik tankot?

Írta:

Közeleg a CW kampány és nem tudod milyen tankokra lenne szükség ahhoz, hogy bekerülj egy klánba? Nem rendelkezel a nyereménytankokkal és úgy érzed hátrányban vagy ez miatt? Ne aggódj van még tank a fejlesztési fában amivel jó eséllyel bekerülsz a csapatba. A fenti kérdéssel egyre gyakrabban találkoztam és mivel jómagam (BalkanHunter) nem találtam erre vonatkozó cikket, mely segítségre lehet gondoltam írok egyet róla.

Az elmúlt kampány Tier X-ben zajlott, a soron következő pedig Tier VIII és X-ben lesz lebonyolítva, ezért most megpróbálom összeszedni mely tankokkal van esélyed bekerülni a csapatba, ami főleg az Object 907 és Chieftain miatt Tier X-ben lesz érdekes.

Szükséges tankok Tier VIII-ban:

Ha biztosra szeretnél menni semmi más dolgod nincsen ezen a szinten, mint mélyen a pénztárcádba nyúlni. Ugyanis egy magára valamit is adó klán nem fog engedékeny lenni és szinte három darab tankra fogja korlátozni a szükséges állományt, ez a három darab tank pedig mind prémium.

Nevezetesen: Defender, Progetto 46, EBR 75 Panhard.

Szükség lehet még a fentieken kívül más tankra is de javarészt azok is prémium tankok.

Ilyenek lehetnek: IS-3A, IS-5, Caernarvaron AX, T26E5 Patriot, LT 432, Lorraine 40 t.

Ha Che Guevara-féle forradalmár vagy és elzárkózol attól, hogy költs a játékra picit nehezebb dolgod lesz, de talán még nincs minden veszve. Ez esetben azonnal kezdj el tankot húzni, mégpedig célirányosan az alábbiak szerint: IS-3, P44 Panthera, Lynx 6*6.

Nagyjából ki is merült nyolcas szinten a szükséges tankok listája, persze lehetnek még ezeken felül olyan tankok amiket kérhetnek tőletek, de ez már inkább a Field Commanderek elképzelései, valamint engedékenységei alapján történnek.

A folytatásban pedig el is érkeztünk az érdekesebb részhez ami a Tier X. Azért gondolom érdekesnek, mert itt már tényleg bevájták magukat a nyereménytankok és azok pozíciói beton biztosak. Gondolok itt az Object 907-re és a T95/Fv4201 Chieftain-re. Mondanom sem kell, ha ezen tankok bármelyikével rendelkezel az FC előszeretettel fog berakni a csatába. Azonban még mindig nagyon sokan nem rendelkeznek eme két OP bestiával (ahogy jómagam sem) és több helyen is olvastam a búslakodást, hogy mivel a legutolsó kampány során sem szerezte meg XY, így majd ezek után még annyi esélye sem lesz, mert majd azokat viszik akiknek már megvan, micsoda igazságtalanság ez. Részben érthető az aggodalom, de bízzunk benne, hogy a klánparancsnokok úgy állítják össze a csapatokat, hogy mindenhol legyen kellő ember aki rendelkezik a fentiekkel, és a többi befér más tankokkal. De mik azok a más tankok????

Nos, sokszor hallani amikor az Fc azt mondja gyors heavy…szerencsés vagy, mert ezek nagyrészét a fejlesztési fából ki tudod fejleszteni magadnak, egy kivétel van az Object 260, amit ugyebár küldetésekkel tudsz megszerezni. De ott az Object 260 testvére, amit ha kifejlesztesz garantált a helyed a gyors heavyk sorában ez pedig az Object 277.

További gyors heavy: WZ 111 5A, 113

Az IS7 korszaka sajnos letűnt.

Van még egy tank amivel ha rendelkezel, jó eséllyel bekerülsz a csapatba ez pedig a francia kerekes tízes az EBR 105. Na ezzel nem nyúlsz mellé egy szinte mindig, de van, hogy kettő is kell belőle.

Ha artista vagy három artyra hívnám fel a figyelmed: T92, Conqueror GC, Object 261.

Most pedig következzenek azon tankok, melyekkel már nem garantált, hogy csapattag leszel, de bizonyos pályákhoz, bizonyos taktikákhoz kérni fogják, de amennyiben csak ezek vannak sok csatából ki fogsz maradni.

Ilyenek a szuper heavy tankok: E 100, MAUS, Type 5 Heavy, VK 75.01K

TD: T110E3, E4,

Light: T-100 LT

Összegezve a fentebb leírt dolgokat, fejleszd ki az EBR 105-t, az Object 277-et, rendelkezz T92 artyval, legyen egy Object 140-ed és a helyed egyre biztosabbá válik.


Írta: BalkanHunter

Utoljára frissítve: 2019. augusztus 13. 06:59
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  perretz · 3 hónapja
  A Super Conqueror kimaradt. Szerintem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  DzsoZee34 · 3 hónapja
  Azért néhány cw-vel a hátam mögött, talán nyugodtan állíthatom, hogy Obj140, 430U ugyanúgy elfér mint a 907. Ami pedig pályafüggő, de hasznos tud lenni, azok a SuperConq, 60tp, Progetto, Batcat, és főleg STRV. A legfontosabb mindnél, hogy jó legyél vele, az többet ér mint egy 907 vagy Chieftain, amit nem tudsz használni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli · 3 hónapja
  Csak kérdezem, hogy a szuper heavyk végén tényleg a tier 8-as VK7501K-ra gondoltál vagy a tier 10-es klán nyereménytankra a VK7201(K)-ra?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Golza · 3 hónapja
   Mivel tier X-hez irta tuti a VK 72.01 K CW jutalomra, a 8-as tudtommal még ki se jött

KERES
© 2019 WOTINFO. Minden jog fenntartva.