Jelenleg 362 vendég és 6 tag online

2019. augusztus 9. 04:43

Az arty következmények nélkül kábíthat csapattársakat

Írta:
Értékelés:
(9 szavazat)
49 hozzászólás

Többen is jelezték azon "anomáliát", hogy az SPG-k csapattárs sebezés után sem kékülnek be, így a csapatuk által továbbra is sebezhetetlenek maradnak, ergo következmények nélkül kábíthatják le a szövetséges tankokat. Ha ilyen esettel találkoztok és egyértelmű az artys rossz szándéka, csak jelentsétek, mást egyelőre nem tudtok tenni.

Utoljára frissítve: 2019. augusztus 9. 04:49
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Nortonor
  • VIP
  • Kiképző
  · 4 hónapja
  A csapattárs sebzés letiltása először a Frontlineba lett bevezetve, lényegében ott lett tesztelve. Azonban a szektoronként 1 arty és a hatalmas map miatt elenyésző ott a csapattárs kábítás, ezért nem is foglalkozott vele senki. Ez nem a jelen verzió "bugja", egész egyszerűen a csapattárs sebzés kikapcsolása egy az egyben a Frontlineból lett átemelve, ott pedig nem volt szempont, hogy letiltsák a baráti arty kábítását, hiszen annyira ritka, hogy nem kellett foglalkozniuk vele.

  A random viszont így már más téma. A frontlinehoz képest apró pályák, ráadásul 3 db artyval, és ha azok tier 10-esek akkor jó hosszú kábítási idővel. Büntetés nem jár érte, nem mintha korábban zavarta volt a killstealer klikkert, hogy az enemyvel együtt téged is visz, így meg aztán még annyira sem számít neki, hogy ott áll egy szövetséges tank. Az emberek szép lassan rájönnek arra, hogy már nincs csapatsebzés ezért pedig nem jár büntetés, úgyhogy arra készülhetünk, hogy ezek az esetek egyre gyakoribbak lesznek, ha nem tiltják le. Vagy egész egyszerűen két kábított csapattárs után kéküljön be az az arty, lehessen kilőni, a harmadik csapattárs kábítás után meg vágja ki az automata rendszer 1-2 órára. Majd megtanulja a parasztja, hogy attól még mert nem sebez igenis egy undorító dolog.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   seelowe1 · 4 hónapja
   norti

   ez se egyértelmű dolog

   ma szakasztársamat kábitottam, mert beleállt egy neki nehéz adok-kapokba
   és az ellenfél mögé lőve le tudtam az enemi életerejének jó részét szedni...
   először szidott majd mikor visszanézte megköszönte...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  peterbadbone · 4 hónapja
  Sajnos a rendszer nem csak az artykkal tesz kivételt, hanem ha a csapattársad lelök egy hídról, mint, ahogy tegnap velem is történt, akkor sem "kékül" be. Szóval ezen a dolgon van még mit csiszolni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Adanasz · 4 hónapja
  Én elég sokat játszom velük, és próbálok vigyázni a társakra. De ez nem mindig sikerül, mintahogy más tankosztályoknál is előfordul hogy csapattársat sebeznek. Csak annyit kérnék ha jelzek hova fogok lőni(szoktam) ne rohanjon már bele senki a területbe. Ha meg berohan ne én legyek már a bűnbak. Ha besétálsz a másik tank elé és tarkón lő ki a hibás? Tudom sok az idióta artys, de abból más osztályokban sincs hiány.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Akos73 · 4 hónapja
  Félelmetes, hogy még egy ilyen egyszerű dolgot sem tudnak normálisan kvitelezni
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   zsola0806 · 4 hónapja
   Ezek szerint te programozó vagy.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Akos73 · 4 hónapja
    Ők a programozók. Érted?
    TIpikus magyar mentalitás 'há csinád jobban
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     zsola0806 · 4 hónapja
     Az a tipikus magyar mentalitás, hogy már megmagyarázod egyből mit, hogy kellett volna...
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Akos73 · 4 hónapja
      MIért is?
      Szerinted nem ciki, hogy a wárgéming akik éves szinten 100+ milliókat keresnek a játékkal euróban nem tudnak konkrétan semmit sem hiba mentesen berakni a játékba?
      Hozzáteszem, ez a szar megy már vagy 9 (?) éve, 9 év kellett, hogy egyáltalán bekerüljön ez a játékba. Jobb helyeken alap dolog. De még ezt sem sikerült kifogástalanul megoldani.
      Gondolom tök normális, hogy lassan alap dolog lesz minden patch után 5 micro patch

      Hát de örüljünk ennek! Ha 'nem teccik csinád jobban!
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       zsola0806 · 4 hónapja
       Nem tudom mit tudsz a többi játékról, ezek szerint nyilván semmit, de mindben jönnek elő hibák. Főleg azokban amik egyfolytában futnak és 0,5-1 nap leállás mellett kell megoldaniuk a frissítést. PUBG, Fortnite (sokkal több pénzt keres), Apex. Mind.
       De mindegy is, te csak hisztizni akartál kicsit, mint a játékosok fele, én meg épp untam a fikát olvasni. Szép napot
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       · 4 hónapja
       te mikor láttál utoljára a világban olyan játékot ahol nem volt 1 darab patch se? vannak 1000x nagyobb játékfejlesztő cégek és soha egy se dobott még úgy ki semmit,hogy ne lett volna benne hiba.. úgy beszélsz,mintha te a megtestesült Jézus Krisztus lennél aztán te soha életedben 1 hibát se vétettél volna..

KERES
© 2019 WOTINFO. Minden jog fenntartva.