Jelenleg 352 vendég és 3 tag online

2014. március 7. 12:27

NAGY ARTY TUTORIAL

Írta:
(40 szavazat)
34 hozzászólás

Megjelent: 35460 alkalommal Utoljára frissítve: 2018. augusztus 18. 06:34
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Capt_Stryker · 6 éve
  Jah az nekem is feltűnt, tegnap himmelsdorfon 6 arty tök jó volt, 2 kill td modban - persze ilyenkor megy az anyázás, főleg a td-től fene se érti őket, amikor távolról kiszedem őket azért panaszkodik, ha közelről azért... talán le kellene szokniuk a td használatról és megtanulni normális tankal játszani?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  crowley74 · 6 éve
  Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de ami feltűnt, hogy ha sima tankkal megyek akkor alig van arty, ha artyval akkor meg többen, volt, hogy 6-an voltunk. A fene se érti
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Capt_Stryker · 6 éve
  T92-vel ha bekergetik a két ház közé nyudogtan lőjj oda vagy a falra szánd.
  Ha aranyat használsz akkor be fogja kapni a 600-1000 -s sebzést, ezzel az artyval erősen ajánlott a prém lőszert használni, mert borzalmas a pontossága, jó lehet vele telitalálatokat elérni de többször fogod inkább az AOE a sebzést összeszedni.
  De az érzés felejthetetlen amikor a sok láma td-t szeded ki, főleg a nyitottakat ez a bosszúm amiért a med tankjaimat nem tudom használni a sok td miatt, mert 2 lővés vagy 1 tár és meghalok, persze csak akkor látom meg őket miután lőttek.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  anominusz · 6 éve
  Az arty-s nem tud mindenkit "kiszolgálni", elsősorban a szakasztársakkal lehet jól együttműködni, ha nincs ilyen akkor jelöléssel lehet valamelyest kommunikálni a csapattársakkal , persze én is sokszor megkapom a "NOOB ARTY" szlogent, amit nem kell komolyan venni mert 90%-ban paradicsomok irják....no meg tessék megpróbálni játszani vele és mindjárt látható ,hogy miből kell kihozni az 55% winratat csak artyval játszva...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  sztirobi · 6 éve
  És sajnos sokan azt sem tudják, hogy egynémely arty max 500m-re tud ellőni, és értetlenkednek miért nem csinálsz semmit. Persze a fél perces töltési idő, és 6-7 sec célzás se sokat dob időnként a játékélményen. Sose kellene noobozni az embernek, mielőtt ki nem probál valamit, és nincs tisztába az adott gép képességeivel ..
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  -MrGarfield- · 6 éve
  Azért ez a kép " 1 . 2 . leírása " így elég durva . Már csak azért mert aki játszik Arty -val az tudja , hogy hiába kér az a játékos " tűztámogatás" -t aki az ellent be kergeti a hegyek közé / 2 épület közé , amelyre ilyen esetben csak az ellenfél Arty -ja tud rá lőni , hisz " nekünk " ilyenkor a lőszer nagy eséllyel az épületbe csapódik . És sokszor arra nincs idő , hogy egy esetleges lomha Arty - val helyet változtassunk . Hisz 1 tank nem tud egyszerre 14 társat ki húzni a sza...ból . És ekkor jön a NOOOOOOB kifejezés a sok kis pö....től .
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  1malacka · 6 éve
  Hálás köszönet! Nagyon szép munka!!!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  virkoc · 6 éve
  hehehe....én sokat artyzom,talán mondhatom 2db 10-es 1db 9-es és 1db 7-es artyval a hátam mögött.De nem sírni kell hanem helyezkedni,azzal sem könnyebb a játék

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.