Jelenleg 324 vendég és 4 tag online

2019. június 14. 05:04

Frontline 5. epizód: Fejlesztett csata egyensúly

Írta:
(13 szavazat)
90 hozzászólás

A Frontline 5. epizódja jövő hétfőn indul és egy egész héten át fog tartani (a 6. pedig július 15-22. között lesz elérhető). A legtehetségesebb Frontline játékosok ebben az epizódban akár már a VIII-as svéd Emil 1951 prémium nehezet is megszerezhetik majd.

A statisztikák és a visszajelzések azt mutatják, hogy a könnyű tankok még mindig nagyon otthon érzik magukat Frontline módban. Nagyon hatékonyak és képesek könnyen teljesíteni a főbb célokat. Hogy kiegyenlítsék az esélyeket az egyes tankosztályok között, megváltoztatják az osztályonként elérhető harci tartalékok számát az alábbiak szerint:

Mint látható, a változtatással a nehéz tankoknak kedveznek leginkább az elérhető harci tartalékok számát tekintve.

Felderítő ágyúfészkek

Az ágyúfészkek mostantól képesek lesznek az ellenséges tankok felderítésére is. Felderítési rendszerük ugyanúgy fog működni, mint bármely más jármű esetében, ennek megfelelően minden felderítési és álcázási szorzó érvényes náluk is. Például ha rálövünk egy fegyverfészekre, könnyebben felspotol minket, emellett viszont ha a legénységünk rendelkezik az álcázás képességével, az megnehezíti számára a felderítésünket.

Végezetül, ha egy fegyverfészek által spotolt járműnek okozunk asszisztált sebzést, a sebzés mértéke büntetés nélkül kerül majd kiszámításra.

Respawn és helyreállítási idők

A respawn technikai ideje 30-ról 10 másodpercre csökken, míg a javítási idő 5-ről 7-re emelkedik.

Utoljára frissítve: 2019. június 14. 06:53
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ce1018 · 1 éve
  Nagyszerű...az amúgy is erős heavyk kapnak még egy kis támogatást....

  Másrészről....azért vettem meg az M41D-t meg az LT432-t is meg, hogy frontline-ba legyen tankom, erre megváltoztatják menet közben a szabályokat. A WG is olyan mint a magya állam, felrúg mindent a kénye kedve szerint, és menet közben módosít a szabályokon. Ha nem tetszik, akkor meg elmehetsz...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sezamme · 1 éve
   A lényeget kéne látnod, de ahhoz messzebbről kellene nézned. A lightok korlátozásával, fegyverfészek spottat a csata tovább tarthat, amitől több sebzésed, assistod, cap/decap ergo több ezüstpénzed lesz, tehát te is jól járhatsz akármennyire is rákészültél erre a modra azzal a két light-tal. A kerekesek sem lesznek annyira bátrak, mint eddig, ha hamar levadásszák őket az növeli majd a csata idejét. Ugyanígy a darálást segíti elő a respawn idő lecsökkentése. A lightok borzalmasan erősek lesznek továbbra is, perretz már pontosan leírta miért. Végre egy hasznos módosítás a WG részéről, amivel mindenki jól járhat.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ce1018 · 1 éve
    Az tuti, hogy sokáig fog tartani a csata, pláne ha a szupernehéz HT-nek 2 perc mire a következő bázishoz ér...mondhattok amit akartok, ennek a játékmódnak a sebesség a lényege. Most majd mindenki cammogni fog a lassúkkal, így adott esetben nem fognak a HT-k időre odaérni a következő capre, míg a védőnek csak be kell campelnie a bázis köré a HT-kkel.

    A csata hossza azon múlik, hogy a csapat letol e egy oldalt, és megy tornyokat lőni, vagy igyekszik behúzni az összes bázist.

    A bérlésről meg az a véleményem, hogy olyan, mintha bérelnél egy autót, majd 4 év múlva, miután kifizettél 3 misit azt mondják, hogy oké nem lehet a tiéd.

    Megvan a Defender is, mégsem zavart, hogy kevésbé hasznos ebben a játékmódban. Védeni így is gyakran vittem azt.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Sezamme · 1 éve
     "Most majd mindenki cammogni fog a lassúkkal". Nem értem, hogy ezt te honnan látod bele ebbe a patchbe, és miért következik ez be ettől a módosítástól. De ha így is lesz annak meg nem tudom miért nem örülsz, hiszen minél lassabb a játékmód, annál gyorsabban jön a pénz és a rang.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      ce1018 · 1 éve
      Onnan látom, hogy többen fognak HT-t hozni a plusz slotok miatt. HA neked azzal a jön a credit, hogy egy oi- vagy VK-val átcaplatsz a 2 bázis között, miután elfoglaltad az előzőt, áruld el, mit kell tenni. Max tüzért meg repülőt küldhetsz addig amíg odaérsz. ÉS ne lepődjünk meg, ha még annyi ideig sem fog tartani egy csata mint eddig, mert 2-3 perc marad és nem sikerül eljutni és behúzni a következő bázist. De lehet én a pesszimista forgatókönyvet képviselem.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Sezamme · 1 éve
       Költői kérdés volt amúgy, én észrevettem honnan nézed a dolgokat csak az eléggé érdekes látószög. Támadóban eddig sem a "cammogó" HT-k voltak előnyben ezután is arra lesznek jók, hogy még mielőtt aktiválódna bármelyik tartalékuk, vonulás közben szétfarmolják őket. Ha te ilyen VK meg O-Ho (gondolom az O-I csak elírás volt) heavyket látsz bele ebbe a játékba, akkor valami olyan kifordított logikával nézed a frontline-t amit én nem érthetek. "HA neked azzal a jön a credit, hogy egy oi- vagy VK-val átcaplatsz a 2 bázis között, miután elfoglaltad az előzőt, áruld el, mit kell tenni." Kinek mit kell tenni, nem értem ezt a mondatot. Aki VK-t meg O-Ho-t, meg hasonló lassú dögöket visz frontlineba az nem normális, két front között 1 perc alatt lefarmolják ezen a tartalék bónusz nem segít. Ha meg így tesz a sok láma annak meg neked örülni kéne, tele vagy olyan nyolcasokkal, amik frontline-ban felzabálják reggelire az összes 8-as heavyt (talán a Defi kivétel). Úgyhogy továbbra sem értem mi a gondod, és azt sem te miért szenvedsz hátrányt attól, hogy "mindenki cammogni fog lassúkkal". Megjegyzem, ha védő TD fanatikus lennél akkor érteném a gondod, mivel én inkább azt látom az egyetlen negatív (???) hatásnak, hogy a támadó heavyk szétbombázzák majd kérdés nélkül a TD camp helyeket, amiket felderítéssel maguknak felspotolnak, így a TD-k kb. ezzel a módosítással kiesnek a játékból.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        ce1018 · 1 éve
        Ne haragudj meg de ez csapat játék. HA a támadó csapatod hozza a lassú HT-ket, akkor azzal te is szopogatni fogsz. Mellesleg az egész játékmód nem kedvez a HT-knak sebesség szempontjából, az ő erőltetésük csak lassítani fogja a játékot, nem gyorsítani. Nekem a Defi is lassú, talán francia HT-k nem. Ha az ellenfél szétfarmolja a mi HT-jainkat, annak én miért örüljek? És tényleg nem nagyon van használható nehéz 8-as, de több lsz mert húúú több a slot. Majd hátul állnak és várják hogy betöltsön a bomba, vagy a repülő, hogy lásson valamit, esetleg a légicsapás. Vagy visz ösztönzést, és még gyorsabban lő 1 percig, ha védő. Kevesebb light lassabb foglalás...mindegy hétfőn kiderül a dolog. (O-I valóban elírás)
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Echiron
         • Kiképző
         · 1 éve
         Hát nem tudom koma, nem hiszem, hogy a HT-k olyan haszontalanok lennének mint leírtad. Defit is szoktam vinni frontline-ba, csak jól kell velük manőverezni. Am meg nem is baj, ha mire odaérsz már pozícióban van pár tank, tudod hova kell menni. Am meg védekező csapatba pont jó lesz; támadók meg vigyenek medeket.

         Am csapatjáték ide vagy oda igenis jó ha a csapatod visz vk-t vagy o-hot és nyomorultkodnak... ők nem fognak sok vizet zavarni, az ellenfél lövöldözi őket ergo te látni fogod őket és mivel a cammogók nem fognak sebezni így te többet tudsz majd... sztem elég egyszerű logika. Normál csatában is akkor lesz a legtöbb dmg-d ha védekezel és leölik a csapatod és a végén szórhatod a népet (persze nem jön össze minden csatában de ott van feltöltve az strv-s1 videóm ajánlom neked)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 1 éve
   A lightok sokkal erősebbek voltak minden másnál, most is azok lesznek, csak a sok futkorászós spot és gyors-foglalás mellett nem tudnak repülős spotot is behúzni és bombázni is egyszerre. Mindezt írom úgy, hogy 2 lightot, 2 medet és egy nehezet használok frontra.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Papa74 · 1 éve
   érett is a lightoknak már...szerintem
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   nagyzsolt · 1 éve
   Ó....a frontline miatt felesleges tankot venned. Lehet bérelni szezononként és egész évre is, ráadásul kreditért is nem pusztán goldért. A lightok valóban sokkal használhatóbbak ebben a játékmódban. Sokoldalúak és jobban illeszkednek a játékmódbeli kihívásokhoz. Csodálkoztam is, hogy ezt még azzal is megdobták hogy több slotjuk van. Nem kell aggódnod, még mindig fölényben lesznek a kicsik.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ce1018 · 1 éve
    Nem csak amiatt vettem ,(bár ha nem lenne a frontline nem hiszem hogy veszek prémtankot) amúgy is szeretem, de ebben a játékmódban használhatóak voltak, és itt ők vitték a prímet. Sajnos a wg logikája szerint nehéz egy lighttal jó kört menni, mert minden más játékmódban a sebzés dominál. Előrenyomuláson is 6000 spotra nem voltam a top5-ben sem. (nyertünk). Itt is a foglalásra, meg annak lelövésére tejel a rendszer rangot leginkább.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.