Jelenleg 337 vendég és 4 tag online

2019. június 14. 05:04

Frontline 5. epizód: Fejlesztett csata egyensúly

Írta:
(13 szavazat)
90 hozzászólás

A Frontline 5. epizódja jövő hétfőn indul és egy egész héten át fog tartani (a 6. pedig július 15-22. között lesz elérhető). A legtehetségesebb Frontline játékosok ebben az epizódban akár már a VIII-as svéd Emil 1951 prémium nehezet is megszerezhetik majd.

A statisztikák és a visszajelzések azt mutatják, hogy a könnyű tankok még mindig nagyon otthon érzik magukat Frontline módban. Nagyon hatékonyak és képesek könnyen teljesíteni a főbb célokat. Hogy kiegyenlítsék az esélyeket az egyes tankosztályok között, megváltoztatják az osztályonként elérhető harci tartalékok számát az alábbiak szerint:

Mint látható, a változtatással a nehéz tankoknak kedveznek leginkább az elérhető harci tartalékok számát tekintve.

Felderítő ágyúfészkek

Az ágyúfészkek mostantól képesek lesznek az ellenséges tankok felderítésére is. Felderítési rendszerük ugyanúgy fog működni, mint bármely más jármű esetében, ennek megfelelően minden felderítési és álcázási szorzó érvényes náluk is. Például ha rálövünk egy fegyverfészekre, könnyebben felspotol minket, emellett viszont ha a legénységünk rendelkezik az álcázás képességével, az megnehezíti számára a felderítésünket.

Végezetül, ha egy fegyverfészek által spotolt járműnek okozunk asszisztált sebzést, a sebzés mértéke büntetés nélkül kerül majd kiszámításra.

Respawn és helyreállítási idők

A respawn technikai ideje 30-ról 10 másodpercre csökken, míg a javítási idő 5-ről 7-re emelkedik.

Utoljára frissítve: 2019. június 14. 06:53
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BooK90 · 1 éve
  Továbbra is tartom, hogy a mostani szezon sokkal könnyebb. A csaták 80%-ban megvan a Generális, Maradékban meg az őrnagy.
  Nekem tetszik.
  Ezen a héten alig játszottam és mégis haladok.
  Pedig nem vagyok egy pro... Csak elolvastam a tanácsokat Kis odafigyeléssel simán idegeskedés nélkül megy minden. Tegnap utolsó csatában még meg is lepődtem kb 8 perc sem kellett és Generális lettem.
  Odafigyeléssel simán megy. Kitartás
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Alexis · 1 éve
   az tényleg remek.
   tegnap meg volt idöszak ,amikor 5 csatából 3x lettem századossal 2x örnaggyal legnagyobb rangú ,mert nem a támadóknak rendre az erödrombolás volt az elsödleges cél a védekezö csapat meg képtelen volt védekezni. nem gyöztem irogatni a chatbe ,hogy ne basszák szét a 3. erödöt,amikor még rengeteg idö lenne farmolni.de hiába.
   Legalább annyit variálhatnának ,hogy a bázisok foglalási sorrendjét felcserélgetnék.
   mármint ,hogy melyik körben melyik bázisokat kellene elsönek elfoglalni és nem lenne kezdésnek ez a beszoritás a 3 mezöben.
   de inkább új pályák kellenének.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   MDavid1995 · 1 éve
   Nem is azt mondja bárki is, hogy nehéz. Valószínűleg a legkönnyebb játékmód, amit kitalált a WG valaha. A probléma azzal van, hogy élvezhetetlen.

   A1: Monoton és unalmas folyton 20 percet játszani ugyanazon a mapen.

   A2: A kerekes francia lightok és a táras tank hegyek, keményen rombolják a játékélményt. Arról nem beszélve, hogy a sok bot, még mindig nem érti a lényegét.

   A3: Mocskosul sok időt vesz igénybe a 30-as szintig való feljutás, főleg, az utolsó 6 szint.

   Ezekkel a dolgokkal van a baj, nem a nehézségével.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tankpeti · 1 éve
  32 csatából 30 szint (nem tudom ez jó aránynak számít-e, de ezzel meg is lett az Emil)
  A múlt hónaphoz képest könnyebb a védők dolga, volt olyan csatám, ahol 13 generális lett (ebből védő oldalon 9). Továbbiakban sok sikert mindenkinek!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Alexis · 1 éve
  A sok idióta miatt nehéz már magas rangért menni.
  Ma eddig alig volt végigtolt játékom.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  FZRPUPU
  • Tiszteletbeli tag
  · 1 éve
  Kezd a tököm tele lenni a játékkal! Támadó módba a ellenség kerekes szarjai bejönnek hátra dropkillerkedni...... Kicsit unalmas már így a játék 1x lesebzel 10-12e hpt, a következőbe állandóan a garázsba vagy mert ezek már szét is kapnak 2en a droppon...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  MDavid1995 · 1 éve
  Hát, nagyon remélem, hogy megéri az a 9-es szarkupac, mert ez a játékmód valami undorítóan rossz. Debil 100 wn8-as játékosok mindenütt, akik hátrajutnak a kerekes nyomorult tankokkal és lelövik a 3 tornyot úgy, hogy közben jó ha van 2 őrnagy a csatában. A pálya unalmas és a tankok is mindig ugyanazok és mellé valami mocskosul sok időt kell beleölni, hogy meglegyen a 30 szint még tábornok rangokkal is.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Rylian_Shina · 1 éve
   Engem jobban zavar, hogy rogyásig van progettoval az egész map, meg boldog-boldogtalan úgy spameli a goldot, mintha más lőszer nem is létezne. Mikor az ebr is heat-tel lövi a skorpig-t, ott van baj a fejekben., főleg, hogy nem csak azt az egy tárat, hanem amíg tud lőni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Echiron
   • Kiképző
   · 1 éve
   de ha nem is érné 2 8-asra elegendő lesz és az már sztem megéri
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    MDavid1995 · 1 éve
    Az Emil érdekel de a másik 2 abszolút hidegen hagy. Bár, elég jó buffot kapott az STA.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    nagyzsolt · 1 éve
    A STA 1 & WZ-k szerinted megérik ?
    A leggyengébb prémiumaim is sokkal jobbak ezeknél.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     MDavid1995 · 1 éve
     Az STA-t most buffolták és elég jónak néz ki streameken. A WZ engem se különösebben izgat. Bár, azért jó lenne megcsípni a tier 9-es ankot, mégha soha nem is játszok majd vele, de legalább meglesz. Csak nem tudom, mennyire fogom bírni idegileg.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Echiron
     • Kiképző
     · 1 éve
     Wz és Emil szerintem megéri simán... inkább mint 1 IX-es, amit am mire használsz? Random és annyi. VIII mehet SH-ra, frontline-ra stb...
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Tankpeti · 1 éve
      Wz-t nem honorálják sh-ban, lévén tragédia szintű tank. (De ha a 9-es tank valóban nem lesz jó, még mindig ott az emil és a sta-2)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  AryanW0lf · 1 éve
  De jó volt 1-2 napig alig volt kerekes féreg meg nyomorék arty de már vissza tolták a pofájukat
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ce1018 · 1 éve
  Tudom nincs sok infó a 9-es tankról, de kíváncsi lennék, hogy prémium tank lesz, vagy csak nyeremény tank, és nem lesz rajta kreditszorzó.....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  tankocsk · 1 éve
  21 csata után nekem elég vegyes érzéseim vannak a változásokkal kapcsolatban.

  1. A nehéz tankok még a kezdő és a városi részen kívül teljesen használhatatlanok és erről szerintem részben az újjáéledési mechanizmus tehet, mivel a végjátékban közel sem mindegy, hogy egy szektor melyik oldalán éledünk fel, hiszen ez egy lassabb járművel akár 2-3 percet is elvehet a csatából.

  2. Töménytelen mennyiségű prémium tank van a meccseken. Viccen kívül, volt nem is egyszer alkalom, hogy egy kezem elég volt megszámolni a normál járgányokat (és az artyk miatt 3-ról indul a számolás), mivel konkrétan a wg az új prémpolitikájával (jó lesz egy kicsit gyengített 9-es is 8-as prémnek) elérte, hogy nem igazán érdemes már velük játszani, hiszen már szinte minden jó kifejleszthető gépnek van erősebb fizetős változata (Panthera-Progetto, Borsig -SU-130PM, IS-3- IS-3A/Defender és ez a felsorolás még sokáig fojtatható...)
  Engem ez 100%-ban free to play játékosként viszonylag negatívan érint, de mivel a játékélményt drasztikusan nem befolyásolja, ezért annyira nem zavar.

  3. Kerekeken guruló probléma. Szerintem az EBR 75 túl OP ebbe a játékmódba, idegesítő, leláncolhatatlan futrinka, amit majdnem hogy lehetetlen kilőni és 1v1 ben szinte bármit kiszed,ami nem egy másik ilyen. Ráadásul amint elesik egy oldal, ezek szinte még a válaszreakció előtt kiszednek 1-2 célpontot, ezzel rövidítve a csatát és negatívan befolyásolva a rangokat.

  4. Változatosság hiánya. Szinte mindig ugyanolyan járművek ellen kell menni ugyanazon a pályán és egyszerűen egy idő után unalmassá válik. A második részen dolgoznak a másodikon szerintem pedig az sokat segítene, ha minden szezonban kizárásra kerülne az előző rész 5-10 legnépszerűbb járműve (de mivel ilyenre korábban sosem volt példa, nem reménykedem, hogy ez bekövetkezik), ezzel is változatosabbá téve a metát.

  A kedves kötözködni vágyóknak pedig, ez csak egy kicsivel átlag feletti, a wotot szórakozásnak tekintő játékos szubjektív véleménye, kéretik nem széttrollkodni (persze kultúráltan megfogalmazott értelmes hozzászólásokat szívesen olvasok).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   andiam · 1 éve
   Amikor választható az ebr, mindig azzal megyek csatába, s ennek egyetlen egy oka van. A játékosok legnagyobb százaléka messziről szeretne lőni az ellenségre, az ebr-nek pedig jót tesz a távolság. Addig, amíg nem tudják az emberek megfelelően ellátni a feladatukat ebben a játékmódban, addig csak panasz lesz a kerekes járművekre.
   Ezen felül 2 heavy-t szoktam használni. Defenderrel foglalni és a városban harcolni, IS-3A városi harc.
   Ha az ebr-rel meghaltam, meddel játszom tovább. Többnyire mutz-ot szoktam vinni, ritkább esetben cdc-t. Természetesen medet csak akkor választok, ha a pálya nyitott részén tudok velük harcolni.
   Td-vel csak akkor lépek be, ha egy területen nagy kempelős harc megy, oda cda-t viszek.
   Látható, hogy ezek egytől egyik prémium tankok, aminek az az oka, hogy több bevételre tudok szert tenni velük.
   Szerintem az egyik legfontosabb ebben a módban az, hogy tudd melyik területen melyik tankkal tudsz a legeredményesebben játszani. Annak megfelelően kell választani és maradéktalanul el kell végezned a feladatod, ha a végére magas rangot szeretnél felmutatni.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    tankocsk · 1 éve
    Szerintem elég félreérthetően fogalmaztam, ezért egy kis kiegészítés a 3. ponthoz: saját véleményem szerint viszonylag jól kezelem az ebr hordákat, csatánként minimum 2-3-at kilövök belőlük (a hét legszebb pillanata számomra az volt, amikor egy ilyet max hp-ról leütköztem),tehát nem azért utálom őket, mert nem tudok ellenük játszani. Illetve százados, őrnagy és tábornok rangokon szoktam végezni kb. 2:3:1 arányban, tehát van valamennyi fogalmam arról, hogy hogyan kell eredményesen játszani.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     simron78 · 1 éve
     Hát ahhoz képest, hogy azt írtad, hogy majdnem lehetetlen kilőni őket és OP gépek, most azt írod, hogy csatánként minimum 2-3-at kilősz, na ezzel az a gond, hogy két homlokegyenest ellentétes dolgot állítasz. Persze engem nem zavar, hogy mennyit lősz ki, vagy az sem ha egyetlen egyet sem tudsz kilőni, csak a két állításod nincs összhangban. Én 20k csatával és 1686 WN8-al felvállalom, amit írtam, hogy sokszor nem találom el őket, vagy ha eltalálom, akkor csak modulsebzést ad be, persze ez nem jelenti azt, hogy nem tudom megsebezni őket, vagy netán kilőni, de gyakoribb az első két eset, amikor mellémegy a lövés, vagy csak modulsebzés van, és ezért gondolom úgy, hogy rontják a játékélményt ebben a módban, az 1. epizódban még nem voltak bent a kerekesek, így van mihez viszonyítani.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      tankocsk · 1 éve
      Fontos, hogy mint írtam, csak majdnem kilőhetetlenek. Távolról szinte sosem sikerül őket eltalálnom, miközben volt, hogy ez csoda 300+ méterről ellőtte 70-el száguldva a tornyomon a kupolát. A legjobb taktika szerintem ellenük az, hogy az ember megpróbál szilárd fedezék közelében maradni valami zárt helyen, közelről azért kilőhetőek. És szerintem egy táras, korrekt dpm-ű, 70-80-al száguldó, láncolhatatlan, és menet közben is betaláló, manuális célzást hírből is alig ismerő, ráadásul a többi lightot repesszel felzabáló tank igenis OP. A 2-3 kilövése pedig azt figyelembe véve, hogy sokan nem tudnak velük játszani illetve van belőlük újraéledésekkel együtt vagy 40 csatánként egyáltalán nem lehetetlen (ráadásul legalább ennyiszer alul is maradok velük szemben, ha az RNG úgy kívánja). És idegesítő, amikor egy oldalon az egész bagázst bedarálják minimális saját veszteséggel, hiszen ilyenkor gyakran a még meglévő szektorból kell átmenni védekezni, hogy megállítsuk őket.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     andiam · 1 éve
     Én is kiegészítem a saját szövegem annyival, hogy a szövegemben nem rád céloztam.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   simron78 · 1 éve
   A kerekesek tényleg borzasztóan idegesítőek, vagy teljesen ki kellene zárni ebből a módból őket, vagy egyetlen jármű/szektorra le kellene korlátozni. Tegnap 4 kerekes rohant nekünk, amikor foglaltunk, 6 tankunk volt a körben a 4 kerekes szétszedte az egész csapatot egyetlen saját tank elvesztése mellett, ez szerintem nonszensz, baromi nehéz továbbra is eltalálni őket és sokszor csak a modulsebzést adja be, szóval elk..ják a játékot szerintem, bőven elegek lennének a hagyományos felderítők is. A prémium tank használat érthető, én szinte az összes csatában a Progetto - FCM 50T párost használom, ha éppen nem vihetem be őket, akkor pedig a Centurion1-el vagy a Caernarvonnal megyek, azokkal a pálya bármely részén, akár védőként, akár támadóként lehet boldogulni.

   A változatosság hiánya tényleg nagy probléma, mostanra az 5. szezonra eljutottam oda, hogy 3-4 csatánál többet nem tudok menni, mert szörnyen unalmas, tegnap jól ment a játék 2 tábornok és 2 őrnagy csatám volt, de utána egyszerűen nem volt kedvem többet menni a monotonitás miatt, pedig még csak este 11 óra volt, szóval így nekem legfeljebb az STA-2 lesz meg, az Emil biztosan nem. Még a WZ-n gondolkodom, de lehet, hogy inkább a +preztizs pontokért aranyat veszek az STA mellé.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti · 1 éve
   1. A nehéz tankoknak sosem volt erőssége egy nagy pálya, főként nem a nyitottabbak, továbbiakban is azt mondom, hogy akármennyire is erős 1-2 közülük, élmény szempontjából a frontlineban nem remekelhetnek igazán sosem.
   2. Prémiumtankokkal jobban jön a kredit, de a nem ritkák normál tankok részéről a TD-k (T28, rhm, stb.) a lightok, kb bármelyik, és medek (T-44FL is ide tartozik; pantera). Azért megvan a változatosság.
   3. A helyzet a kerekes tankokkal az, hogy a játékosok 75%-a nem tudja kezelni őket, és hasonló arányban nem is tudnak tenni ellenük, de kitartok amellett, hogy ez játéktudás függő is. Szeretek EBR-el játszani, és többször (habár nem rendszeresen) előfordult, hogy egy ellenfél kikapott fullos találati aránnyal 300+ méterről (progetto, lt-432, de már IS-3A is). Amennyiben valaki tényleg úgy érzi, hogy az a célzás, amit csinálnia kell nehéz, váltson APCR lőszerre (ha van), mert a jobb lőszersebességgel, könnyebben célozhatóvá válik a "futrinka".
   4. A ban érdekes ötlet, én is gondolkodtam hasonlóban, de itt felmerülhet a kérdés, hogy akinek kevés tankja van, az mit kezd utána magával.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kállai84 · 1 éve
   Részben igazad van részben nem természetes hogy mindenki aki teheti prémmel megy nem tuti azért mert jobb de jobban hozza a kreditet a kerekesek és a lightok száma az probléma mivel ha jól mérik fel a helyzetet van hogy 6 szaladgál egy szektorban ,a másik gond az ágyúk mert ha el esik egy oldal onan szabad az út a másik 2 szektorba és szintén a kerekes illetve gyorsabb járművek szépen átrohannak oda ahol nem védi senki majd nyugottan kilövik azt hiába van még 2 foglalásra váró szektor és rengeteg idő ,másik probléma a foglalási idő 3tanknál (gyorsítóval)kb semmi esély a kivédésére egyes szektorok védhetetlenek

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.