Jelenleg 362 vendég és 5 tag online

2019. június 14. 05:04

Frontline 5. epizód: Fejlesztett csata egyensúly

Írta:
Értékelés:
(13 szavazat)
90 hozzászólás

A Frontline 5. epizódja jövő hétfőn indul és egy egész héten át fog tartani (a 6. pedig július 15-22. között lesz elérhető). A legtehetségesebb Frontline játékosok ebben az epizódban akár már a VIII-as svéd Emil 1951 prémium nehezet is megszerezhetik majd.

A statisztikák és a visszajelzések azt mutatják, hogy a könnyű tankok még mindig nagyon otthon érzik magukat Frontline módban. Nagyon hatékonyak és képesek könnyen teljesíteni a főbb célokat. Hogy kiegyenlítsék az esélyeket az egyes tankosztályok között, megváltoztatják az osztályonként elérhető harci tartalékok számát az alábbiak szerint:

Mint látható, a változtatással a nehéz tankoknak kedveznek leginkább az elérhető harci tartalékok számát tekintve.

Felderítő ágyúfészkek

Az ágyúfészkek mostantól képesek lesznek az ellenséges tankok felderítésére is. Felderítési rendszerük ugyanúgy fog működni, mint bármely más jármű esetében, ennek megfelelően minden felderítési és álcázási szorzó érvényes náluk is. Például ha rálövünk egy fegyverfészekre, könnyebben felspotol minket, emellett viszont ha a legénységünk rendelkezik az álcázás képességével, az megnehezíti számára a felderítésünket.

Végezetül, ha egy fegyverfészek által spotolt járműnek okozunk asszisztált sebzést, a sebzés mértéke büntetés nélkül kerül majd kiszámításra.

Respawn és helyreállítási idők

A respawn technikai ideje 30-ról 10 másodpercre csökken, míg a javítási idő 5-ről 7-re emelkedik.

Utoljára frissítve: 2019. június 14. 06:53
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Alexis · 1 éve
  vélemény a prém emilröl ?
  Ellenfélnél már láttam párat,de nem tünt túl félelmetesnek.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Bhalangir
  • Moderátor
  · 1 éve
  Tegnap 5 csata: 3 tábornok, 1 őrnagy, 1 százados. Továbbra is csak ésszel kell játszani, de legalább pörgős lett.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kállai84 · 1 éve
   Néha már túl pörgős főleg mikkor egy lövés hílya a nagyobb rangnak van még 5perc de kiszedik az ágyút
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KUF · 1 éve
  13 csata után:

  Szerintem egyáltalán nem lett kevesebb light,mint eddig, sőt, ennyi kerekes szirszart mèg soha nem láttam itt korábban. Eggyet nagynehezen kiszed a csapat, de máris kettő nő a helyèbe. Gyakorta ezek vágnak ki, a gyári aimbotjukkal belèmverik 300dmg-ket, èn lekövetni se tudom őket. Kiválò ötlet volt a wg-től a berakásuk.

  A csaták viszont rövidültek, a legtovább tartò talán elèrte a 20 percet, de inkább a 12-15 perc az átlag. Korábban a százados-őrnagy rang simán megvolt, nèha a tábornoki is beesett, most örülök, ha a századost sikerül elèrni. A csapatban is jò ha egy elèri a tábornokit, holott ezelőtt a 2-3 tábornok se volt ritka.

  A heavyk szerintem továbbra is csak addig használhatòak itt, amíg be nem töltenek az első harci tartalèkok,onnantòl meg garantált a tüzèrsègi ès lègi csapás a nyakukba. Talán mèg a városban van hasznuk, de mivel mostmár több slot jut nekik, így egymásra dobálják a harci tartalèkokat. Így aztán semmi előnyük nincs a 3 slotbòl, ezèrt fordítva sült el a dolog vèlemènyem szerint.
  Amúgy ezekből sincs több a csatákban mint eddig.


  Összessègèben nekem csak negatívumot hozott ez a változtatás.
  Az sta-2-re valòt mèg összekaparom, aztán inkább a random.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ce1018 · 1 éve
   Nekem is volt olyan csata, amiben 1 tábornok sem lett, van róla képem is, ha nagyon kell majd felteszem. El lehetne gondolkodni azon is, hogy a WG nem azért módosított-e, hogy lassabban gyűljenek a rangok. HA mindenki megszerzi hamar, akkor a végén már nem biztos, hogy fog játszani vele az illető. Meg nehogy már mindenkihez hozzávágjunk egy 8-as prém tankot.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Marcus · 1 éve
   Nem azon változtattak.Először én is azt hittem, "Hogy kiegyenlítsék az esélyeket az egyes tankosztályok között, megváltoztatják az osztályonként elérhető harci tartalékok számát az alábbiak szerint:"Tehát a harci tartalékokhoz nyúltak.Nem magához a tank elosztáshoz.Pedig az jobb lenne,nekem az artykkal van már bajom egy szektoron kettő.Igaz csak egy tud éledni egy szektorba,de ha átmegy egy másik szektorra,akkor ad helyet másnak újra éledni artyval .
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tankpeti · 1 éve
    Nem, ha átmegy A ból B-be, attól még A artyjának számít, tehéát mindig max 3 arty van a pályán az egyik csapat részéről.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Marcus · 1 éve
     Akkor miért volt az ellenségnél 4 arty egyszerre?Ha csak 3 szektor van.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Tankpeti · 1 éve
      Képet- Videót- Printscreent- Replay-t Köszönöm

      Csak 1 is elég, ha alátámasztja állításod!
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       tankocsk · 1 éve
       Teljesen felesleges a replay, tapasztalatból (van 1db 8-as tüzérem a küldik miatt) tudom hogy lehet 4-5 arty is akár a pályán, mégpedig azért, mert amikor be akar valaki lépni a szektorba, de ezt nem teszi meg azonnal és közben valaki más már ,,lefoglalja" a helyet, attól még enged belépni egy olyan 15-20 mp-ig, ha közben nem választunk másik oldalt.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Marcus · 1 éve
        Köszönöm.Hogy legalább alátámasztod az állításom,mivel itt csak úgy hiszik el.Ha csak írod úgy nem,de legyen ha megyek ma,és több arty lesz csinálok képet.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus · 1 éve
  Sziasztok!
  Lehet rossz a kérdés,de nem tudom aki kivált egy tankot mert van annyi pontja.Utána nincs letiltva,hogy másikat már nem választhat,még akkor sem ha megvan hozzá a pontja?Tehát nincs szabályozva,hogy a 4 tankból jól gondolja meg mindenki,hogy melyiket választja,mert pl csak 1-et lehet?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ce1018 · 1 éve
   Has jól tudom max 2-t lehet. Bár talán matematikailag nem is lehet többet.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Marcus · 1 éve
    Ha így van akkor köszi a választ.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Nortonor
  • VIP
  • Kiképző
  · 1 éve
  Dear Commanders,

  We are aware of an issue currently affecting the reconnaissance flights in the Frontline mode.

  This problem is directly linked to the revival cooldown, which was recently changed from 30 seconds to 10 seconds.

  In order to resolve the issue, we are going to revert the cooldown for revival back to 30 seconds for the time being.

  The changes will be introduced via a micropatch tomorrow 18.06.2019 from 06:00 – 06:45 CEST.

  We apologize for the inconvenience and appreciate your patience as we work towards a permanent resolution.

  forrás: forum.worldoftanks.eu
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ReMuS · 1 éve
  Szép mondhatom,az igéret 1 napig tartott tegnap még 5 mp alatt lehetett csatába jutni ma megmár 20.. This is wargaming sosem csalódtam benned!!!!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Alexis · 1 éve
  Valami oknál fogva az amúgyis fele botbol álló csapatomból rendre több játékos lép ki csata vége elött mint az ellenféltöl.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BiO_rOo_BOT
  • VIP
  · 1 éve
  Szerintem sokkal nehezebb lett tamadni, ahogy eddig latom mintha a WG tultoltva volna a vedest, de meg tobb kort kell menni hogy ez biztosan latszodjon.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti · 1 éve
   A helyzet az, hogy nem lett nehezebb támadni, csak bejött az a terv, hogy majd a kevesebb slot miatt kevesebb light játszik majd: A kezdeti foglalások jelentősen lelassulnak, ha nem értő játékosokból áll a támadó oldal.
   Azonban továbbra is igaz, hogyha rohamszerűen egyoldali támadás következik be, a védők tehetetlenek: tegnap egy meccs 12 perc alatt ért véget támadó oldalról, a végén a védők harmadának nem volt bevethető tankja, a legnagyobb rang pedig százados lett (velem együtt 3-an érték el).
   Ha úgy vesszük a rangok elérése viszont jóval könnyebb, ha nincs light tankja valakinek, de védőként továbbiakban is észnél kell lenni.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.