Jelenleg 607 vendég és egy tag online

2019. június 14. 05:04

Frontline 5. epizód: Fejlesztett csata egyensúly

Írta:
Értékelés:
(13 szavazat)
90 hozzászólás

A Frontline 5. epizódja jövő hétfőn indul és egy egész héten át fog tartani (a 6. pedig július 15-22. között lesz elérhető). A legtehetségesebb Frontline játékosok ebben az epizódban akár már a VIII-as svéd Emil 1951 prémium nehezet is megszerezhetik majd.

A statisztikák és a visszajelzések azt mutatják, hogy a könnyű tankok még mindig nagyon otthon érzik magukat Frontline módban. Nagyon hatékonyak és képesek könnyen teljesíteni a főbb célokat. Hogy kiegyenlítsék az esélyeket az egyes tankosztályok között, megváltoztatják az osztályonként elérhető harci tartalékok számát az alábbiak szerint:

Mint látható, a változtatással a nehéz tankoknak kedveznek leginkább az elérhető harci tartalékok számát tekintve.

Felderítő ágyúfészkek

Az ágyúfészkek mostantól képesek lesznek az ellenséges tankok felderítésére is. Felderítési rendszerük ugyanúgy fog működni, mint bármely más jármű esetében, ennek megfelelően minden felderítési és álcázási szorzó érvényes náluk is. Például ha rálövünk egy fegyverfészekre, könnyebben felspotol minket, emellett viszont ha a legénységünk rendelkezik az álcázás képességével, az megnehezíti számára a felderítésünket.

Végezetül, ha egy fegyverfészek által spotolt járműnek okozunk asszisztált sebzést, a sebzés mértéke büntetés nélkül kerül majd kiszámításra.

Respawn és helyreállítási idők

A respawn technikai ideje 30-ról 10 másodpercre csökken, míg a javítási idő 5-ről 7-re emelkedik.

Utoljára frissítve: 2019. június 14. 06:53
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ce1018 · 1 éve
  tiszta vicc, Defivel egymás után kaptam 5-6 bombát és tüzérséget....


  A kritikán aluli laggról nem is beszélek...lagg, mire visszajön szarrá vagyok lőve...4 perc szünet
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   charliefirpo_2018 · 1 éve
   Még jó hogy melózok,csütörtöknél hamarabb nem is igen tudok játszani,remélem addigra jobb lesz...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Trevissz · 1 éve
  Kelet ezeknek hozzányúlni az FL hez. A hatodik érzek, nem működik + össze vissza laggol a játék. Am,mihez hozzányúlnak azt el is b….
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   RNiI · 1 éve
   omg akkor ezért volt az hogy 1xsem villant a lámpa de szarrá lőttek,gondoltam van valami gebasz mert ennyi blindshot nem találhat
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Okynawa · 1 éve
  Jól elqrták! Megkapom a tüzérségi csapást, és kidob a csatából. Aktívan játszok, nem hátul a0 ban campelek, megvan a sebzés is, de így fogynak a tankok, erre sokkal többet kell várnom a következő tankra, mint eddig, azonos játékstílussal. A játékidőt ezzel próbálják meg kitolni? Érdekes, hogy az előző résznél rengeteg játékos volt várólistán, most kb azonnal bedobott, mert 10nél többen nem vártak tankosztályonként.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Alexis · 1 éve
   most velem is eljátszotta csata közepén.
   légitámadást kaptam és döglés után a garázsban voltam.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  simron78 · 1 éve
  A változtatás jót tesz az fcm50t-nek, eddig is közepes tankként használtam a mozgékonysága és a lövege, gyors töltése miatt, most még több slotot is kap, úgyhogy a progetto mellet ez lesz a másik favorit.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Nortonor
  • VIP
  • Kiképző
  · 1 éve
  Nagyon jó, már várom!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tankpeti · 1 éve
  Falra festitek az ördögöt, nem lettek olyan rosszak a változtatások, mint ahogy elsőre tűnnek.
  Lightok: Az 1 slot valóban érezhető lesz, de én eddig is a capkörbe való gyors beérés miatt, és az onnan való könnyebb menekülés miatt használtam ezen járműveket. Ha igaz, hogy a gyengítés miatt, csökken a számuk, az nekem inkább előny mint hátrány, hiszen kevesebb játékos között oszlik meg a foglalási rang-pont. 1 slot = Engineering
  Medek: A +1 slot nem sok, és hülye aki bármelyikbe bombázást tesz, mert azzal csak a saját előrehaladását akadályozza: Támadó med: Engineering & Recon Flight, Védő med: Engineering & Inspire.
  Heavy: A +2 slot érthetetlen, de ha támadó vagyok a light játékom miatt nem fog érinteni, hiszen ritkán dobnak bombát mozgékony tankra, egymást meg hadd szívassák, ha ahhoz van kedvük. Egyáltalán nem játszom heavykkel, így tippem sincs mit tennék nekik felszerelésnek.
  TD: A leghaszontalanabb támadó járműcsoport, és az egyik leghasznosabb védő "lehetne", de mostantól a támadó heavyk a védő td-ket fogják agyondobálni bombával (már ha azt visznek), így ezt a járműcsoportot is porosodni hagyom mostantól.
  Arty: HáHá, azt hittétek majd 1 slottal kellemesebb lesz a játék ellenük: Védőként játszottam csak arty-t, hogyha meccs közben valahonnan kilőtték, és nem volt aki betöltse a pozíciót, de artyra én Engineering, Inspire, Recon Flight kombót használva értem el könnyen generális rangot, tehát ha az utolsó kettő ki is kerül, maguk a járművek ugyanúgy kaszálhatnak majd, sőt, ha sok heavy áll be a capre, még könnyebb is lesz őket eltalálni.
  + Ha tényleg nő a heavyk száma, több dmg-et lehet majd farmolni medekkel, és több spotot lightokkal (még repülő nélkül is).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ce1018 · 1 éve
   "Ha tényleg nő a heavyk száma, több dmg-et lehet majd farmolni medekkel, és több spotot lightokkal"
   ÉS előbb elfogy a hp-d és várhatsz 7 percet az újabb tankodra, nézegetve a többiek játékát.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tankpeti · 1 éve
    Restoration jelentése restaurálás, felújítás, újáépítés, de hál istennek, még az angolok is az "újra bevetés" szónak gondolják... Nem 7 percenként kapsz tankot, hanem 5 percenként, mint korábban. Egy tankot, ha kilőnek 7 perc után tudsz újra bevetni, nem pedig 5 perc után, ezzel küszöbölik ki azt, hogy ha valaki felelőtlenül meghal 2x egymás után, azt követően ne hozhassa az 1. tankot, így folyton 2 tankot váltogatva, de több tank birtoklása esetén mint kettő, meg se fogod érezni a hatását. (2 tankkal végig lehet játszani egy támadást ,3 tankkal egy védést)
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Echiron
    • Kiképző
    · 1 éve
    Teljesen igaza van Petinek; @ce1018 mindenki a saját teljesítményéből indul ki. Van aki azt mondja nem szeret light-ozni mert hamar megölik... ja de nem is kell velük előreszaladni meghalni. Én nem fogom bánni, hogy több heavy és med lesz bent, számomra ez csak több potenciális dmg osztási lehetőség. Ha neked gyorsan fogy a hp-d akkor az valami mást jelent... (magyarán MI téged farmolunk; szóval köszi, hogy VELÜNK játszol )
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     ce1018 · 1 éve
     Akkor ez úton szeretnék bocsánatot kérni, amiért időnként meghalok ebben a játékmódban... Majd igyekszem hátul bujkálni, míg húzzák a bázisunkat, hogy a következő védéséről ne az én csövem hiányozzon.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Echiron
      • Kiképző
      · 1 éve
      @ce1018 félreértesz, nem kell elnézést kérni, és nem kell hátul bújkálni... hiszen akkor hogy fogsz átmanifesztálódni dmg-é
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  atilis81 · 1 éve
  Ahogy telnek a frontline epizódok, egyre jobban eltolódik a játék a beton kempelés irányába. Ezzel a lépéssel a wg ezt a folyamatot csak erősíteni fogja. Még több kempelés, még több táras prémium med, és heavy lesz a játékban, most már 2 féle bombázást is kérhetnek, az amúgy sem kis tűzerő és páncélzat mellé. Eddig is hullt az "eső" rendesen. Ráadásul ha van egy kis esze, beteszi a felderítő repülést is harmadiknak, light-ra sem lesz szüksége. Én meg könnyű tankban ülve csak egyet tudok magammal vinni, az meg valószínűleg a műszaki képzettség lesz. Eddig vittem a műszakit, a felderítést, meg a füstöt. Ezzel a kombinációval iszonyat jól lehetett keresni. Most nem maradt semmi. Értem én, hogy sokak játékát elrontják a kerekes járművel, az enyémet is. De akkor miért kell a hagyományos lightokat is elrontani. Korlátozzák a lightok számát és kész. Nekem nincs kerekesem, hagyományos, nem prémium tankokkal játszottam. Ha így haladunk a wg teljesen tönkre teszik a frontline-t is. Egy prémium light olyan 8 ezer forint körül van a shopban, egy op prémium táras med, vagy heavy 12 ezer felett. Jobb az ha ezeket tudják értékesíteni. Bár ha a frontline-ig a tankok feletti jelölő ikon bemozgását nem javítják ki, akkor nálam felejtős lesz a random is meg ez is.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BooK90 · 1 éve
  Ezzel, most megint a Védő oldalt erősítik kicsit. A kezdéshez képest már az előző szezon meccsei is lassabbak voltak érzhetően. Én átlagosan legalább 3 perccel éreztem hosszabbnak, ami jó persze ha akarunk haladni. Csak rossz amikor olyan csapatban vagy akinek még mindig nincs fogalma arról mit kell csinálni. A Campelés nem mindig kifizetődő.
  Viszont azt, hogy mindneki csak a másikat lövi és nem foglal... és ez még az 5. szezonban is ez volt... elszomorító. Mindegy. A 7 percet én kicsit soknak érzem, mert jópárszor volt, hogy próbáltam 3-4 emberrel megtolni egy részt és kiszedtek minket utána ücsörögtem mert elfogytak a tankok. Aki meg hátul ücsörög neki lesz tankja Az idő mellett jó volna ha a játékbeli aktivitást is figyelné (ranglépések) és pl felezné az időt minden ranglépésnél.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.