Jelenleg 512 vendég és 5 tag online

2019. máj. 19. 07:37

Rangsorolt csaták 2019

Írta:
Értékelés:
(64 szavazat)
154 hozzászólás

Az idei szezonban a rangsorolt csaták alap játékmenete jelentősen megváltozott. A visszajelzéseknek hála átdolgozták a rangsoroló mechanizmust és az előrehaladási rendszert, sportszerűbbé, átláthatóbbá és élvezhetőbbé téve őket. Egy dolog azonban nem változott: tonnányi nyeremény vár ránk, beleértve egy tier IX-es tankot is! A szabályok gyors áttekintése és az újítások részletes ismertetése a hajtás után:

Szezon dátumok

2019. május 20. 10:00 - 2019. június 10. 10:00

Hétköznapokon: 14:00-02:00

Hétvégéken: 10:00-02:00

Alap szabályok

Átdolgozott előrehaladási rendszer

Idén három szezonból állnak majd a rangsorolt csaták. Emellett a harctéri élmények maximalizálása érdekében felülvizsgálták a rangsoroló rendszert és 4 Hadosztályra bontották.

Minden egyes Hadosztály 15 rangot tartalmaz. A 4. Hadosztályból az 1. Hadosztályig lineáris az előrehaladás, és senki sem kerülhet vissza egy alacsonyabb Hadosztályba. Miután befejeztünk egy Hadosztályt, a teljesítményünk alapján a három Liga egyikében találjuk majd magunkat:

 • Arany Liga: top 20 játékos
 • Ezüst Liga: a következő 30%
 • Bronz Liga: a maradék 50%

Gyorsítsd fel az előrehaladásod

Gyorsabban szeretnél haladni? Semmi probléma. A sebesség növelésére bevezettek egy új mechanizmust, a Bónusz Csatákat. Ez egyenértékű a napi első győztes bónusz csatákkal, vagyis ilyen esetekben automatikusan duplázva lesz a megszerzett stráfok száma (2 az 1 helyett vagy 4 a 2 helyett). Ha nem szeretünk stráfot a csatában, akkor a bónusz mechanizmus nem kapcsol be, azaz nem használódik fel.

Mikor Hadosztály szintet lépünk, egy bizonyos számú Bónusz Csata jutalmazva lesz. Ennek pontos száma a csatákban nyújtott teljesítményünktől függ majd.

Tapasztalat szabályozás

A legtöbb kritika a csaták tapasztalatainak eloszlását érintette, ezért intézkedéseket tettek annak javítására. Ebben a szezonban visszavonják azt a mechanizmust, mellyel a csatákban nyújtott tevékenységünkkel szerezhettük tapasztalatot. Ezt egy olyan új rendszer váltja fel, ami az adott járművek megfelelő használatát jutalmazza majd, szerepkörük és osztályuk alapján.

Nézzük, hogy mit is jelent ez pontosan pl. a nehéz és közepes tankoknál:

 • A közelharci bunyósokkal (a Maus, az IS-7 vagy a WZ-111 model 5A) a blokkolt és a 300 méteren belül kiosztott sebzés után kapjuk majd a tapasztalati bónuszokat.
 • A közepes tankokkal (M48A5, E 50M) a blokkolt és a látótávunkban kiosztott sebzés határozza majd meg a szerzett tapasztalat mértékét.

Letiltott csapat sebzés

Annak érdekében, hogy jobban összpontosíthassunk a csatákban, letiltásra kerül a csapat sebzés (a baráti tűz és a rammolás is). Az SPG-k azonban továbbra is elkábítják majd a csapattársakat is (amiért persze továbbra is büntetés jár majd az adott játékosnak).

Jutalmak

 • Kredit
 • Kötvények
 • Arany
 • Egyedi stílusok
 • És további nyeremények...

A három szezonon keresztül nyújtott teljesítményünk alapján egy végső nyereményt is bezsebelhetünk, ami egy egyedülálló tier IX-es tank lesz. Neve, nemzete, osztálya és paraméterei egyelőre titkosak, ezekről később tájékoztatnak minket.

Utoljára frissítve: 2019. máj. 19. 08:39
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  freezer · 1 éve
  Na srácok, én nagyon vártam ezt a modot. Arra számítottam, h az előzőhöz hasonlóan lesz 15 rank, 1 hét játék, odateszem magam és lesz egy nyeremény/eredmény a végén. Arra számítottam, h noha ranked MM nincs randomban, na majd itt, a hasonló rangú játékosokkal tesz majd össze.

  Namost ezzel szemben:
  4*15 rangot kell kiszenvedni 3 hét intenzív játékkal. Ez próknak és iskolásoknak, akiknek nincs egyéb dolguk okés, de normál embernek ez kivitelezhetelen szerintem.
  Továbbá nem ranked MM van itt sem, hanem random rakta össze az embereket rank 0tól rank 15ig. Ha a végén kiszenveded a nyereményt, és kapsz pl ezüst ligás skint, akkor ez csak a következő rankedig érvényes, utána elveszik, meg kell védened újra.


  Elérték azt, hogy az egyetlen játszható modot is tönkretették, értelmetlen pénz és időrabló grind martaléka lett. GG WG.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  DiliDoki · 1 éve
  Tegnap első 3 csata bukó, utána 3 csata győztünk és stráfot is szereztem. Kb nullára talán kicsit pluszba kihoztam így a kreditet. Itt én be is fejeztem. A csúcson kell abbahagyni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  simron78 · 1 éve
  Nagyszerű ez a ranked, tegnap mentem 5 csatát este, hiába voltam 1 csatát leszámítva a top 5 között összesen egyetlen rangot léptem előre, mert 3 vereség volt és abból az egyikben a 6. helyen zártam, tehát buktam egy chevront, a vesztes csatákban ezenkívül 2. és 3. helyen végeztem (mindkét esetben 3500 sebzéssel), tehát nem nyertem chevront, hiába játszottam jól az egész előrehaladás 100%-ban a csapattársaktól függ. Ja és nesze neked rang alapú MM, amikor a 3. csatámban 0 rangommal egyberakott olyanokkal akiknek a 3. divizióban a 8. rang volt meg. Kiszámoltam 39 chevront kell szerezni egy divízió teljesítéséért, ilyen agyhalott bandákkal, mint tegnap este ennek minimum az 5-szöröse kell csataszámban, tehát közel 200 csatába is kerülhet egy divizió, na azt hiszem ezt a módot én csak mértékkel és különösebb elvárások nélkül fogom játszani.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   MDavid1995 · 1 éve
   Engem inkább az zavar, hogy hiába a nagy kiegyenlítettség, amit a WoT harsog, de a valóságban zsinórban 2:15-15:2-es csaták jönnek. Az egész arról szólt, hogy vagy minket répáznak izomból és bújkálni kell vagy annyira pusholunk, hogy megfájdult az ujjam a W nyomásától. Szóval egyenlőre nem váltja be a reményeket. Főleg ,amikor 4-es szinten 14-es van ellened. Tegnap mentem vagy 15 csatát kb. 60% körüli WR-el és feljutottam a 6-os szintig, de belefájt vagy -300k kreditbe és csak azért ennyibe, mert a szintlépéseknél jött vissza valami. Sajnos semmi változás az eddigi rangsoroltakhoz képest, így nem hiszem, hogy sok csatát fogok beleölni, pedig most elég jó cuccokat lehet hozni, de a Frontline mellé nem kell mégegy monoton csatafarmoló játékmód az életembe.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    simron78 · 1 éve
    Hát igen a kiegyenlítettség nem igazán jellemző erre. Szerintem a WG-nél a rangok kiegyenlítésére gondoltak, és talán arra, hogy idővel egy adott rangban nagyjából azonos képességű emberek lesznek majd, de ettől a valóság fényévekre van, nagyon eltérő képességű emberek vannak ugyanazokban a csapatokban, hiszen egy nagyon jó játékos is haladhat szarul, ha szar csapatokba kerül, így a rangja sem lesz magas, míg egy gyengébb játékos jó csapatokkal gyorsan haladhat előre, így a játékbeli tudás nem mindig fog tükröződni az elért rangban, így leírva ez is ugyanolyan random, mint a többi, csak itt fix tier X van és folyamatosan értékeli az eredményeket a rendszer, de a mechanikát tekintve tiszta random.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  pucer7 · 1 éve
  evente kb 5szor b...szok oda az asztalra csata kozben, na rankedbe ez 1 ora alatt 2 volt mar ))

  de epp ez a lenyege, hogy nagyobb odafigyelest igenyel mint a tobbi jatekmod es bizony van mit vesziteni ha yolozol es nem sebzel eleget (frontline rol ne is beszeljunk, rohogve bujkal az ember es sebezz 10k-t, es nagyon nem vagyok op jatekos).

  olvastam par kollega velemenyet , most elmondanam az enyemet is.

  nem lehet olyan jatekmodot kitalalni ami minden tankra egyforman korrekt. Elso napokban szerintem normalis hogy kicsit fura, nyugi, le fog tisztulni szerintem. Nem ertem en sem hogy kerulhet 9es es 3as szintu is ugyanabba a csataba, remelhetoleg ez is helyreall. (tavaly nem emlekszem ilyen esetre amugy).
  Talalja meg mindenki azt a 2 tankot amivel a legjobban erzi es azzal menjen, a tobbiek is ezt teszik ugye tudjatok? attol hogy van 430u-m attol meg nem viszem be mert szar vagyok vele.

  Igen , campelni kell, tulajdonkeppen randomban is azt kellene, kicsit tobbet mindenkinek (nem az agyhalott maus-al alok a td helyen dologra gondolok itt).

  Akar cw-n is ugye? vigyazol a hp-dra amig csak lehet, lehetoleg nem sebzest cserelunk hanem leadunk es nem veszunk fel ha nem muszaj. Nem ertem mi a gond az egeszseges campelessel!?

  Valoban elor a 279e meg a chieftain is de kapjak is a focus t rendesen, ha megfigyeltetek, tarkon gyilkoltem tegnap par ilyet, nem lehetetlen legyurni, ha meg pl chieftainel betornyozik az illeto akkor hatraarc es keressunk mas loni valot.


  Ertem en , hogy vannak bosszanto dolgok, de komolyan , olyan mintha mar mindenben csak a hibat keresnek sokan .
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   cvikliv · 1 éve
   Ott a pont. Tegnap csak a hatos rangig jutottam, nem nagyon volt időm játszani. De az biztos, hogy nagyobb figyelmet igényel mint a random. Voktak olyan csatáim, hogy csak sasoltam, igazi csapatjáték volt, ami randomban száz csatából egyszer, ha előfordul. Én élveztem tegnap, azt is, hogy unicumokkal vagyok egy csapatban, meg azt is, hogy ellenük harcolok, szerintem ez fejleszti a játékosok képességeit.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 1 éve
  Jó buli. Sztrímen nézve egész élvezetes. A 15:1/1:15 ott is elfordul. Sztem hosszú távon felválthatja a randomot. Minden tierben . Természetesen a szabadon fejleszthető tankokkal való visszajátszási lehetőség tiltásával. (ki a francnak jó ha 15db 10-es tankkal a garázsba T67-el tol 17k csatát vki, nyomja 10-es rankedben, használja a prémeket vagy csapatozzon)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  zabos1 · 1 éve
  tegnap próbáltam az elsőben arty val 4. voltam a csapatban mint sebzés mint tapasztalat szerint. a másodikban TD vel sebzésben 2. tapasztalatban 12. lettem és én máris befejeztem a rangsorolt csatákat mert ezt baromira nem értem hogyan számol a wot.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KamizZa · 1 éve
  Tegnapi nap folyamán mentem egy 25 csatát, 4-es szint volt a max amit elértem. Majd nap végén 0 szinten végeztem -950k kredittel. A lényeg hogy 1 millió elment a semmire, köszönöm WG. Amugy vicc hogy minden meccsen nonstop csak engem lőnek az artyk. Az első 5 perc minden mecsen annyi hogy camp és artyk sebzik a két csapatot. A másik meg hogy talán ha 9 meccset tudtam nyerni a 25ből...bámulatos mennyi debil játékos társam volt. A lényeg hogy az ellenfél mindig 3x jobban játszott....de hát na nem hétköznapi játékosoknak találták ki ezt a szutykot.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis · 1 éve
   25 csata után is 0 szinten vagy, akkor a te készülékedben is van hiba
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    KamizZa · 1 éve
    Nem vagyok egy unicum játékos és nincs 15 féle x tankom se prémium fiokom hogy minden meccsen goldot löjjek csak hogy legyen 5k sebzésem. Apropó voltam top 3 sebző nyertünk és top 10be se dobott be...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Alexis · 1 éve
  most 14-es szintröl is vissza tud léptetni a rendszer sorozatos vereségekkel akár 0-ba is ?
  Egyébként meg teljesen röhejes,hogy a jelenlegi rendszerben level 1-el mehetsz a level 9-esek ellen,de persze ebben is másik oldalra jut a super unicum és level 1-ként az elavult e50M-el vagyok 3. a csapatban,ami ugye lofaszt sem ér ,mert természetesen kikaptunk
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   KamizZa · 1 éve
   1 meccsel felmentem 3ig, majd egyből 2 vereséggel 1-es lettem.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.