Jelenleg 667 vendég és 5 tag online

2019. máj. 16. 07:11

1.5-2 - Micro patch

Írta:
Értékelés:
(18 szavazat)
68 hozzászólás

Ma hajnalban újabb javítócsomag érkezett, melynek pontos tartalma a következő:

 • Javítva a hiba, mikor néhány szövetséges jármű modellje nem megfelelően jelent meg Frontline módban.
 • Javítva a hiba, mikor az interfész az új testreszabási elemek típusának számát jelezte ki az elemek száma helyett.
 • A Conqueror GC lövedékének röppályája vissza lett állítva az 1.4.1-es állapotra.
Utoljára frissítve: 2019. máj. 16. 07:14
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bazsi41 · 1 éve
  Olyan aprócska mikro patch nem lesz véletlenül, hogy az összes arty eltűnne vagy csak egymás ellen játszhatnának?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Papaty_Hun · 1 éve
   És olyan hogy az 1000 és ez alatti wn8-al rendelkező bot eltünik?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   TheMajor66 · 1 éve
   Meg olyan is, hogy az összes 80al rohangáló "hülyegyerek" light a medekkel együtt elpárologna...
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bazsi41 · 1 éve
    A medekkel mi a bajod? Az legalább tank, nem úgy, mint az arty. Az arty tüzérségi löveg. De ha a kerekes szarokra gondolsz, akkor egyetértek.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     TheMajor66 · 1 éve
     Igen, a kerekesekre.....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 1 éve
  A modos témához.
  2017.novemberében egy amatőr de idősebb streamer saját warpackos videóját rakta ki. a yt-re. Kint volt amíg nem linkelte vki és akkor jól leszidták. Ha 10 euro/hó akkor mennyi lehet a bevétel? Vagy 100euro?
  Sztem sok olyan bot van amit a cég készít és feltölti a csapatokat. Azok esetleg tudhatnak olyan dolgokat amitől frászt kap az ember.
  De ettől nagyobb gond az rng-nek nevezett vmi. Mikor szaladok a kicsi négyes olasszal és menetből HESH-el 178-at adok a T25-be de 20m-ről nem találom el a Valentinát...pedig már csak egy arty és egy vaksi TD maradt ...(egyszerűen imádom az olasz4-est mert a kv1-et is bokán lehet lőni 178-al)
  Szval a modokból van pár értelmes ami jó (színes kontúr iconok, OTM stb) ezt ki lehetne találni a wg részéről aztán tiltás.
  De az ágyúkból szedjék ki a fecske lőszereket és az 1hp-s KV4-et is halassza meg, ne pattogj ha már 4x telibe vertem. Ja és nem ártana ha nagyobb szintű tank nem lenne xarabb áldásokkal felvértezve.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   bazsi41 · 1 éve
   Hát igen, nekem is vannak olyan csatáim, hogy nekifutásból, kapáslövéssel telibe verek pl. egy lightot, de célozva, rászűkülve 50-100m-ről a földet meg az eget lövöm. Volt olyan csatám, hogy úgy sebeztem 0-t, hogy kb 15 lövésem volt, abból kb 8 volt kritikus sebzés nélkül, a többi fölé-mellé és lepattanó. Aszittem a f.....m eldurran.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  phurges00
  • VIP
  · 1 éve
  Én minden nap több micro patch-et is eszközölnék , pont azért, hogy a modok amik nem a játékba valók ne működhessenek.

  Eleve betennék mindent ami jelenleg létezik és értelmes és használható és nem finnyáskodnék a WG helyében.

  Ami viszont nem fér bele, az nem kerül be a játékba.


  Amit elérnénk:
  -eleve az innen onnan összehorgászott csalásokkal élők száma 0-hoz közelítene, mert napjában random x alkalommal kis frissítések volnának. Akár jelezve egy csata után, hogy most 10 perc szerver szünet. ( EVE online-ba pl mindig azonos időben frissül a szerver és nem sírok , hogy áll)  Kérdés, mert érdekel és hátha van pár jó szaki aki ebben jártas:


  Azok a csalások ,amik esetleg nem modok által működnek , ott el nem hiszem, hogy nem lehetne kezelni, hogy a memóriában futtatott dolgokat ne szűrje valami.
  Van ennek valami jogi oka, hogy nem láthat rá a játék készítője az én gépemen a jelenleg futtatott programok listájára? Vagy bármilyen megoldás ami ezt lehetővé tenné jogilag és etikailag is?

  Mert akkor már csak a hajlandóság hiányzik...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   · 1 éve
   "phurges00":

   Miattad mégis kivételt teszek a hozzászólásaim számát tekintve.


   A fenti ötleteddel még egyet is értek. Így valóban sokkal kevesebb lehetőséget kapnának. És/vagy kevesebb időt a használatra.
   De ez csak abban az esetben lehetne szélesebb körben -akár a majdnem teljes játékos létszámban elfogadott, ha azok minden nap kiszámíthatóan, tervezhetően lennének végrehajtva. Nem összevissza, a játékosokat szívatva.
   A gépekben való "turkálás" már más tészta. Akkor inkább felejteném a WoT-ot.
   Bár... Így is van épp elég ami szaglászik, akár most is...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ticsungg · 1 éve
   A külső MODokat védett módban való futtatással lehetne védeni. Az M$ legalábbis készített ilyen Windows-os feature-t. Viszont vélelmezem, hogy a WOT nem egy nagy programból áll össze, hanem több Programrésznek, dll-nek kell a főprogram memória tartományába írnia/olvasnia, így szerintem nehezen kivitelezhető a dolog. Nem beszélve a jelentős teljesítményvesztésről, ami azért alakulna ki, a rendszer kiolvassa/kitalálja, hogy az adott programkódnak van-e joga a védett memóriatartomány olvasására. Az álcázó, (magát másik programnak kiadó) programokról meg inkább ne is beszéljünk.

   Inkább az emberek agyát kellene "átprogramozni", mert az illegális MOD/Warpack programozók nem készítenék a programjaikat, ha nem lenne rá kereslet.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   maniasol · 1 éve
   Köszönjük a Moderátornak hogy alaptalajt ad az ilyen konteóknak! most komolyan nehgoy már egyfolytában a modokon menjen a vita ha nem tetszik ne használjuk. Igen mindig lesznek csaló modok de azok akkor is lesznek ha nem lennénnek modok csak szoftverek nek hívnánk őket és nehezebben venné észre az anticheat mert anem a játék kódján belül futnának. De gondolom ezen mindig sírni fog valaki
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    WGShit · 1 éve
    Az elmúlt 4 évben modok nélkül játszom a full alap játékkal....tökéletesen játszható véleményem szerint!:) Szóval nincs itt semmi konteó:)
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     phurges00
     • VIP
     · 1 éve
     Nem ad "alaptalajt" nekik. Nem a trollokat hivatott előhozni a kérdésem.

     A kérdésemre lehet válaszolni és átsiklani felette. A véleményét mindenki leírhatja a kérdés alatt.Tte is megteheted, de inkább trollkodsz és messziről bekiabálsz . A moderátort pedig nem piszkáljuk.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      maniasol · 1 éve
      Nézd meg milyen kommentek születtek a poszt alatt, én pontosan tudom hogy zavaró ha úgy érzi az ember hogy csalással vagy tundrával szedik ki,de nagyon kis százalék használja ezeket: " The European server recently penalized 2,500 accounts for using prohibited software and banned 963 permanently for habitually breaking the policy." (2500 részleges, 963 végleges ban)azt pontosan nem tudom hány havonta jönnek a ban hullámok de ez elenyésző a heti játékosszámhoz képest(800 000-1 000 000 az utolsó pár hónapban EU wot-news alapján). Ha nem lennének modok akkor milliárdszor nehezebb lenne ezeket észrevenni akkor jönnének az agresszív védőprogramok ( EAsy Anti Cheat, Battleye) amik kidobnak a játékból mert olyan program megy a háttérben ami nem tetszik nekik (saját példa: Visualstudio-t folyamatosan cheat nek érzékelte amikor megnyitottam benne egy fájl és úgyhagytam) szóval a modok betiltása a tünetet orvosolná nem a problémát. Ha jól tudom a legtöbb új csalás már külső szoftveres, de senki se érti hogy működnek ezek a programok ha megosztanák nyilván elég könnyű lenne átjátszani őket. Csalók mindig is lesznek főleg egy F2P játékban ahol nem annnira nehéz új fiókot csinálni, bár a wot grindolása megnehezíti a folyamatot. Nem piszkálódni akartam csak sajnos sok ember meglátja hogy egy mod kétértelmű dolgot ír és csak a saját igazát látja bele, ne haragudj
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   WGShit · 1 éve
   Akkor kérdezem és nem mondom!Pusztán felvetés!Olyan mód ,amitől mondjuk nem megy be a lövésed,tehát folyamat pattansz,mondjuk olyan helyről ahol nem kéne(esetleg egyáltalán nem vagy képes sebezni pedig kellene), vagy egy amivel mondjuk tudsz körönként tornyot lerobbantani(és már kapcsolod is ki) és nem csak simán ammorack sérülés,ilyenről már hallott esetleg valaki valamit?!Ismétlem,pusztán felvetés és a véleményetek érdekelne,mert nem konteónak szántam!:)
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ticsungg · 1 éve
    AIM Modról hallottam, ami egyből a gyenge pontokra, kritikus sérülést, vagy ammo racket céloz, de ezt bizonyítani csak az tudná, hogy működik is, aki használja/készíti.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Nenna · 1 éve
   -

   Ha nem tudod alátámasztani ne tényként tálald ezt a feltételezést. Látod, azonnal kiveri a biztosítékot. Köszönöm. Szerk: phurges00
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Snake · 1 éve
  És megint kampec a modpacknak... GJ WG

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.