Jelenleg 382 vendég és 3 tag online

2019. máj. 16. 07:11

1.5-2 - Micro patch

Írta:
Értékelés:
(18 szavazat)
68 hozzászólás

Ma hajnalban újabb javítócsomag érkezett, melynek pontos tartalma a következő:

 • Javítva a hiba, mikor néhány szövetséges jármű modellje nem megfelelően jelent meg Frontline módban.
 • Javítva a hiba, mikor az interfész az új testreszabási elemek típusának számát jelezte ki az elemek száma helyett.
 • A Conqueror GC lövedékének röppályája vissza lett állítva az 1.4.1-es állapotra.
Utoljára frissítve: 2019. máj. 16. 07:14
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bazsi41 · 1 éve
  Olyan aprócska mikro patch nem lesz véletlenül, hogy az összes arty eltűnne vagy csak egymás ellen játszhatnának?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Papaty_Hun · 1 éve
   És olyan hogy az 1000 és ez alatti wn8-al rendelkező bot eltünik?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   TheMajor66 · 1 éve
   Meg olyan is, hogy az összes 80al rohangáló "hülyegyerek" light a medekkel együtt elpárologna...
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bazsi41 · 1 éve
    A medekkel mi a bajod? Az legalább tank, nem úgy, mint az arty. Az arty tüzérségi löveg. De ha a kerekes szarokra gondolsz, akkor egyetértek.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     TheMajor66 · 1 éve
     Igen, a kerekesekre.....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 1 éve
  A modos témához.
  2017.novemberében egy amatőr de idősebb streamer saját warpackos videóját rakta ki. a yt-re. Kint volt amíg nem linkelte vki és akkor jól leszidták. Ha 10 euro/hó akkor mennyi lehet a bevétel? Vagy 100euro?
  Sztem sok olyan bot van amit a cég készít és feltölti a csapatokat. Azok esetleg tudhatnak olyan dolgokat amitől frászt kap az ember.
  De ettől nagyobb gond az rng-nek nevezett vmi. Mikor szaladok a kicsi négyes olasszal és menetből HESH-el 178-at adok a T25-be de 20m-ről nem találom el a Valentinát...pedig már csak egy arty és egy vaksi TD maradt ...(egyszerűen imádom az olasz4-est mert a kv1-et is bokán lehet lőni 178-al)
  Szval a modokból van pár értelmes ami jó (színes kontúr iconok, OTM stb) ezt ki lehetne találni a wg részéről aztán tiltás.
  De az ágyúkból szedjék ki a fecske lőszereket és az 1hp-s KV4-et is halassza meg, ne pattogj ha már 4x telibe vertem. Ja és nem ártana ha nagyobb szintű tank nem lenne xarabb áldásokkal felvértezve.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   bazsi41 · 1 éve
   Hát igen, nekem is vannak olyan csatáim, hogy nekifutásból, kapáslövéssel telibe verek pl. egy lightot, de célozva, rászűkülve 50-100m-ről a földet meg az eget lövöm. Volt olyan csatám, hogy úgy sebeztem 0-t, hogy kb 15 lövésem volt, abból kb 8 volt kritikus sebzés nélkül, a többi fölé-mellé és lepattanó. Aszittem a f.....m eldurran.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  phurges00
  • VIP
  · 1 éve
  Én minden nap több micro patch-et is eszközölnék , pont azért, hogy a modok amik nem a játékba valók ne működhessenek.

  Eleve betennék mindent ami jelenleg létezik és értelmes és használható és nem finnyáskodnék a WG helyében.

  Ami viszont nem fér bele, az nem kerül be a játékba.


  Amit elérnénk:
  -eleve az innen onnan összehorgászott csalásokkal élők száma 0-hoz közelítene, mert napjában random x alkalommal kis frissítések volnának. Akár jelezve egy csata után, hogy most 10 perc szerver szünet. ( EVE online-ba pl mindig azonos időben frissül a szerver és nem sírok , hogy áll)  Kérdés, mert érdekel és hátha van pár jó szaki aki ebben jártas:


  Azok a csalások ,amik esetleg nem modok által működnek , ott el nem hiszem, hogy nem lehetne kezelni, hogy a memóriában futtatott dolgokat ne szűrje valami.
  Van ennek valami jogi oka, hogy nem láthat rá a játék készítője az én gépemen a jelenleg futtatott programok listájára? Vagy bármilyen megoldás ami ezt lehetővé tenné jogilag és etikailag is?

  Mert akkor már csak a hajlandóság hiányzik...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   I_SEE_YOU · 1 éve
   nem tudom, nekem összességében már van kb 30k csatám és még soha nem találkoztam olyan emberrel wotba akire azt tudtam volna mondani,hogy csaló.. olyan sokan írogatják,hogy csalók így meg csalók úgy,mintha ez a csgo lenne.. miféle csalás van wotba ami akkora előnyt ad,hogy említésre méltó és te meccs közben észre tudod venni,ha valaki használ ilyesmit?
   aimbot? minek? akinek 5-nél több az iq-ja az meg tud tanulni célozni és ugyanúgy tudni fogja a weakspotokat,mint 1 aimbot.. (tehát azért,mert valaki át tudja lőni a tankodat még nem lesz csaló)
   tundra mod? húha 2 másodperccel hamarabb megtalálja,hogy hol lógsz ki, sokat ér vele,ha nem tud célozni (és nekem ne mondja senki,hogy bárkiről meccs közbe meg tudja mondani,hogy tundrát használ.. ha nem emelné ki pirosan az ellenfél tankját ha ráviszed az egeret még meg is lehetne mondani..)


   mi van még ezen kívül ami akkora előnyt ad,hogy említésre méltó és te észreveszed meccs közben,ha valaki használja?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    vaskereszt · 1 éve
    https://www.youtube.com/watch?v=A3A_a0fOrbQ&t=303s
    itt egymás mellett fut a 2, de ez csatán belül ki és bekapcsolható, nyílván nem himmelsdorfon fog előnyt jelenteni a tundra, pl egy ilyen pályán sokkal könnyebb lekövetni egy mozgó tankot

    Aimbotnak nem az a lényege, hogy szimplán csak átüsse a tankot, egy jó aimboton beállítod, hogy pontosan mit akarsz te lőni (pl ammo racket) amennyiben azt nem látja éppen akkor szimplán egy gyenge pontra céloz (van ami lő is helyetted), ja igen és képes ellőni egy 80al száguldó ebrt is

    https://www.youtube.com/watch?v=ef_IdfDX9r0

    https://www.youtube.com/watch?v=tAauWQYoWw0
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     I_SEE_YOU · 1 éve
     a tundrát vágom, de ez a videó nem válaszolja meg azt a kérdést,hogy te hogy mondod meg bárkiről egy meccsben teljes bizonyossággal,hogy tundrát használ? mert én nem tudom 30k csatával..

     az aimbotot szintén vágom, viszont hiába lő arra a helyre ahol az ammo rack van, az színtiszta rng,hogy robban-e.. az meg,hogy eltalálja az ebr-t szintén rng kérdése.. én is el tudom lőni a 80al száguldó ebrt, mégse csalok és bajom sincs azzal,hogy gyorsan megy. .tehát ez is olyan,hogy hogy mondod meg bárkiről egy meccsen,hogy csalt?
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      · 1 éve
      Hosszú idő után megint "be kellett jelentkeznem"...
      "...,hogy hogy mondod meg bárkiről egy meccsen,hogy csalt?..."

      Úgy mondom, sőt állítom -szigorúan ÉN-, hogy: csata-->lő--> ammo rack--> javítom-->lő--> ammo rack-->visszahúzódok, mert javítani nem tudok--> lövok mondjuk 20-30 sec-enként-->letelt az idő, javítom-->lövök-->visszalő--> ammo rack-->lövök idővel--> visszalő--> lerepül a tornyom... AMMO RACK 4X ugyanattól. Nyah, peeeeersze... Nem kell ehhez videó sem, replay sem. Ami kell (szigorúan mostanában, úgy az utóbbi fél-, háromnegyed évben): 2-5k csata, bármilyen tank, 0.3-2.5-3k személyes értékelés + álló helyzetben a remegő cső. NEM a véennyóc!!!

      Akinek nem tetszik, konteózza csak nyugodtan, valószínűleg nem a két EU-s szerveren "jáccik"... Good by! Újabb min. fél évre a hozzászólásoktól...
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      vaskereszt · 1 éve
      megmondani nem tudod, a tundrát, de te azt is mondtad ,hogy nem sokat számít
      az aimbot már látványosabb, a cső "remegéséből" általában látszik, persze van benne rng is, és igen el lehet lőni a 80 al száguldó tankot enélkül is, de ezt a gép megcsinálja helyetted neked nem kell szórakoznod, hogy lekövesd, neked nem kell azzal szarakodnod, hogy célozz,
      https://www.youtube.com/watch?v=pJQwbUliGY4&t=29s
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    WolframAlpha · 1 éve
    Gondolom visszaolvastad a hsz-ed...... Ha mégse, akkor idézlek:"tundra mod? húha 2 másodperccel hamarabb megtalálja,hogy hol lógsz ki"
    Mint látom neked se ez a Wotos neved, ha mégis ez, egész tapasztalatlannak számítasz ahhoz, hogy tudjad, 0,3 mp is eldöntheti a meccset
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     I_SEE_YOU · 1 éve
     ez a wotos nevem, az első accomon meg volt 25k meccs meg lila stat (igen, reroll "szar" vagyok, 2014-be abbahagytam és el is vesztettem azt az accot, viszont most decemberbe megjött a kedvem a wothoz).. van még kérdésed?
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      WolframAlpha · 1 éve
      Reroll szarokhoz nincs kérdésem, legyen szép napod!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ticsungg · 1 éve
    Amikor rámentem egy lila játékos Panther M10-re, aki éppen arra a játékostársamra célzott aki a Párduc túloldaláról tradelt vele, én pedig kinéztem az M10-re, meglepetésszerűen azonnal kaptam tőle 2 lövést, majd a betöltés után egyből ismét a csapattársamat lőtte.... 180 fokos toronyforgás 2 másodperc alatt???? Nem hinném. LAG nem volt sem előtte sem utána.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     I_SEE_YOU · 1 éve
     nah igen, ez a tipikus hozzáállás lila játékos és akkor már csal,mert meglőtt.. nyilván a lila játékos csak toronnyal fog fordulni, nem fog rásegíteni testtel.. 2 másodperc alatt simán lehet 180 fokot fordulni.. egyébként meg van róla replay?

     egy ilyen jellegű csaláshoz minimum fel kéne törni a wg szervereit menet közben, ugyanis ez szerveroldalon fut.. te is be tudod kapcsolni a szerveroldali célkeresztet, az mutatja meg valójában,hogy hova célzol, nem tudom,hogy most milyen állapotban van, régen laggolt,mint az állat, ezért nem is érte meg használni.. de a szerver és kliensoldali célkereszt deszinkronizációjából adódóan van olyan,hogy teljesen össze vagy szűkülve /legalábbis te ezt látod/ és nem a célkereszten belülre esik a lövésed, mivel a szerveroldali célkereszt még nem jár ott ahol a kliensoldali (de szinkronba sose lesz, mivel van egy bizonyos idő amíg a szerver és a kliens között átmennek a csomagok).. ezért érdemes várni kb 2 másodpercet a célzásnál,ha már teljesen összeszűkültél és csak utána lőni
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    maniasol · 1 éve
    plusz ha valaki szereti vakon meglőni a gyakori helyeket akkor sem látja hol van a spotbokor mondjuk
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sztyepadzso · 1 éve
    Volt már vagy öt éve, hogy amikor kilőttek, akkor a csapattárs T29-re rakott a kliens, ami a bázisunkon volt afk. Pár pillanat múlva felspotolódott általa egy ellenséges LT, aki azon nyomban irányt is váltott, majd leesett róla a spot. Ugyanebben az időben, ahogy az LT feltűnt, a T29 tornya azonnal ráállt, és követte(lőni, ha jól emlékszem, nem lőtt, de ez volt kb 5 éve ), majd ahogy a spot leesett, a torony azonnal visszaállt a nullpozícióba..
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     phurges00
     • VIP
     · 1 éve
     Az ilyen jellegű kommentek akkor hitelesek ha társul mellé kép, video. Így ez csak vitaindító .
     Ha van rá lehetőséged kérlek linkeld .
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Sztyepadzso · 1 éve
      Nincs lehetőségem, hisz mint írtam, nem tegnap történt. Akkor lenne. Nagy néha csinálok egy replayből kimetszett videorészletet, mert nálam 2-3 GB után van csak törölve a replay, de ez nagyon régen volt
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     I_SEE_YOU · 1 éve
     nem azt állítottam,hogy nincs, hanem azt,hogy ugyanezt te is meg tudod csinálni, semmi előnye nincs.. egyébként is egy időpillanatban egy rakás helyen át tudod ütni az ellenséges tankot és te,mint ember sokkal jobban meg tudod választani,hogy melyik lövés a legoptimálisabb, míg egy aimbot lehet,hogy csak random lő egy általa jónak gondolt weakspotra
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   WolframAlpha · 1 éve
   "Azok a csalások ,amik esetleg nem modok által működnek , ott el nem hiszem, hogy nem lehetne kezelni, hogy a memóriában futtatott dolgokat ne szűrje valami." Jogilag ez tilos, eleve gondot jelent pár felhasználónak a mély szinkronizálás minden belépéskor. A WG bepillantást nyer akár személyes fájlokhoz is, és ezzel a legtöbben egyet is értnek(Szerződés elfogadása), de nem mindenki!
   Az átlag játékos és abból van sok, meg az igazán tehetséges játékosok megvannak teljes mértékben mindenféle modok nélkül. Sajnálatos módon van az a 10%, kik csalnak, viszont ők költenek a legtöbbet a játékra, így nem érdeke a WG-nek, hogy takarítsa a selejtet. 2019-ben pedig mind tudjuk, hogy lehetne zárt forráskódú is a játék, a programozok meg buherálhatnának más játékokhoz modokat. Kérdem én, ebből ki nyerne?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    I_SEE_YOU · 1 éve
    a memória mióta futtat bármit is? vagy ez valami új technológia?

    egyébként pedig honnan szedted,hogy tilos? egy csomó játék anticheatje nézni,hogy mi van a memóriában (pl.: pubg /battleye/ is) eleve egy csomó csalás (pl.: cheat engine) úgy működik,hogy kiolvas dolgokat a memóriából és ezt módosíthatod és/vagy felhasználhatod

    de amúgymeg ehhez még a memóriában se kell turkálni,mert,ha a játék fejlesztői lusták akkor akár úgy is lehet csalni,hogy elkapod a játék által küldött és fogadott csomagokat (ezt nem kell azon a gépen csinálni, ahol játszol, így a memóriába se lesz róla semmi) és abból kiolvasol dolgokat (nem akarom megint a pubg-t felhozni, de régebben nem voltak titkosítva a játék által küldött csomagok és simán ki lehetett belőle olvasni a körülötted lévő emberek helyzetét..)
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     WolframAlpha · 1 éve
     Lefordítom számodra is érthető nyelvre: értsd merevlemeznek
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      I_SEE_YOU · 1 éve
      húha.. vannak bajok, ugyanis a merevlemez meg aztán végképp nem futtat semmit
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       WolframAlpha · 1 éve
       Te tényleg ilyen érthetetlen vagy és teszed itt Einsteint? A merevlemezen (HDD,SDD) tárolod személyes fájlaidat, és ahhoz bármikor hozzáfér WG.
       Anno szórakozásból csináltak a kollégák hasonló "modokat", ártalmatlannak tűntek, de órákon keresztül látták, hogy mit csinálsz a gépen
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        I_SEE_YOU · 1 éve
        én vagyok az érthetetlen? nem én írtam ezt "Azok a csalások ,amik esetleg nem modok által működnek , ott el nem hiszem, hogy nem lehetne kezelni, hogy a memóriában futtatott dolgokat ne szűrje valami." itt én csak memóriát látok és,hogy abban mi fut.. az a baj,hogy így a te mondandód is értelmét veszti.. most vagy arra gondolsz,hogy a wg nézheti-e azt ami a hdd-den van (akkor azt írd és ne memóriás dolgokról idézgess előtte), vagy azt,hogy a wg nézheti-e,hogy mit futtatsz a gépeden (ide mondjuk már ideillik az idézeted) és mik vannak a memóriába.. a kettő teljesen más.. viszont te ezt a kettőt ötvözted és még le is írtad.. ezek után még én vagyok az "Einstein".. vagy írj úgy,hogy érted is amit leírsz, vagy ne írj semmit..
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         WolframAlpha · 1 éve
         Na most ezzel a kommentel tényleg lezárom a vitát veled (mint látom nincs kivel és miről beszélni). Ha jobban figyeltél volna, láthattad volna, hogy idéztem egy korábbi hsz-t, amit rögtön elleneztem is. Számodra az idézés semmit nem jelent? Ha fogalmad sincs hogyan működik egy PC, inkább ne hangoztasd a nemtudásodat! Komolyan nagyon segítőkész vagyok, de ha már minden gyereknek, mindent magyarból paraszt nyelvre kell fordítani, az már nekem is sok. Legyen szép napod! (További badarságra nem válaszolok)
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          I_SEE_YOU · 1 éve
          nyilván én nem tudom,hogy működik a pc, azért kezdek el a memóriás idézetnél a hdd-ről beszélni szerintem amiket leírtam abból tökéletesen látszik,hogy sokkal jobban konyítok hozzá,mint te.. olvasd csak vissza miket írtam a csalások szűréséről, meg miről beszéltél le.. nah szia, ne is írjál, mert csak jobban rommáégetsz
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           WolframAlpha · 1 éve
           Bakker, ez már qurvára sok, 2 éves fiam jobban érti mint te valaha fogod.....
           Maradjunk csak az idézetnél...(az idézet az idézet). ha akarod még egyszer bemásolom!
           Fogalmam sincs milyen nyelven írjak ( a magyar se anyanyelvem, és beszélek még jó párat), de te már személyeskedésbe mentél át, hogy ne tűnj butának! Amiket leírtál, pont abból látszik, hogy neked ez olyan mint elefántnak a normál tampon, és közöd sincs a PC világához! Mint írtam, csupán fake Einsteint játszol!
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            I_SEE_YOU · 1 éve
            már bocsánat: egyrészt nem személyeskedtem, másrészt nem én kezdtem Einsteinezni.. hagyjál már.. legyen úgy, ahogy mondod

            de amúgy idézz nyugodtan, a srác arról beszélt,hogy nem igaz,hogy nincs arra mód,hogy checkolják,hogy mi van a memóriában, mire te válaszoltál azzal,hogy jogilag nem megengedett,hogy a hdd tartalmát megnézzék.. ühüm, ühüm..
            • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
             WolframAlpha · 1 éve
             Még egyszer íróm: Jogilag nem megengedett, hogy a HDD(SSD) tartalmát megnézzék, de biztos ezt még te is tudod!
             • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
              I_SEE_YOU · 1 éve
              örülök,hogy még egyszer leírtad, én meg még egyszer leírom,hogy a srác a memória tartalmáról beszélt (tudod a memória az a ram.. amit már szintén leírtam,hogy az anticheatek általában a ram tartalmát nézik), nem pedig a HDD (merevlemez) tartalmáról..
              • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
               WolframAlpha · 1 éve
               Örülök, hogy még egyszer leírtad. én még egyszer leíróm, azt hittem a ram az kapa, valami mezőgazdasági gép és többször nem íróm, hogy idéztem egy korábbi HSZ-t, amit te csak simán nem akarod látni. Az idézet jelentése, ha nem tudnád: ismételt rész más ember megnyilatkozásából, beszédéből, írásművéből, irodalmi alkotásából. Vagyis nem én írtam, csak idéztem. A memória szó jelentését lehet 1k képen érteni.
               "(tudod a memória az a ram.. amit már szintén leírtam,hogy az anticheatek általában a ram tartalmát nézik" Újabban szerinted a RAM-ot piszkálják? Maradjunk a PC-nél és a wg-nél, ami sokkal komlexebb, mint amit te állítasz, hogy tudsz! Tudtad, hogy egy okos telefonon a legártalmatlanabb alkalmazásnál is elfogadod, hogy hozzáfér a névjegyekhez, kamerához, mikrofonhoz, tárhelyhez, gps-hez? És ez nem egy koszos telefon, hanem PC
               • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
                I_SEE_YOU · 1 éve
                kajak neked mindent kétszer kell elmondani? most minek írsz megint olyat amire már válaszoltam.. idéztél valamit, majd olyan dologról kezdesz beszélni aminek semmi köze nincs az idézethez..


                amit leírtál a végén én is leírtam az előbb, sőt még a steamet is felhoztam példának (hogy ha hozzá akarsz adni egy játékot akkor kiírja a feltelepített tört játékokat is, szóval átnézi a hdd-t),de inkább kitöröltem,mert nincs kedvem veled vitatkozni (btw nem tudom minek hozol fel ilyen példát amikor ez pontosan ellenmond annak az állításodnak,hogy jogilag nem megengedett,hogy bármi bárhol turkáljon )
                • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
                 WolframAlpha · 1 éve
                 Jogilag nem megengedett,hogy bármi bárhol turkáljon! Ez igaz is! Tudtad, hogy rengeteg fejlesztőt lehet perelni ha több adathoz fér hozzá, mint amit ő állít? Én már kaptam eléggé elismerő összeget ezért...
                 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
                  I_SEE_YOU · 1 éve
                  nem, nem tudtam, nem folyik mindenhonnan az,hogy a facebook mennyi adathoz fér hozzá jogtalanul
                • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
                 WolframAlpha · 1 éve
                 Én tényleg nem akarlak sértegetni kicsi barátom, de te olyan hülye vagy, hogy egy japán étteremben a szusit is jól átsütve kéred. Én kell neked 5× leírjam, hogy ostoba vagy? Maradj a kapánál és ostornál! Azt hittem , hogy nem létezik ilyen buta ember 2019-ben, de te mindent viszel, ott a pont!
                 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
                  I_SEE_YOU · 1 éve
                  igazad, lehet (ki is beszélt személyeskedésről? ), sajnos nem tudom minek vitatkozok olyan emberrel aki olyan sötét,mint a sötét éjszaka és még a rammot és a merevlemezt se tudja megkülönböztetni egymástól,de azért beugat másoknak
                  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
                   WolframAlpha · 1 éve
                   Ezért írtam le mindent kétszer, mert nagyon nehezen tanulsz és gyorsan felejtesz. Én már akkor gépeztem, mikkor még a tökeiddel őrölted a homokot a játszótéren. Legyen szép napod!
                   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
                    Kriminalis · 1 éve
                    Te nagyon korlátolt vagy.
                    Röviden ennyit szerettem volna.
                    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
                     WolframAlpha · 1 éve
                     Én vagyok korlátolt? Becarás mennyi idióta, analfabétával vagyok körül véve, de erre van megint egy jó idézetem ( valószínűleg IQ szegények ebbe is belekötnek) : "A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?
                     Nem hiszem, hogy ennyire feletetek mozgok...... valamit már értsetek is meg, még ha nem beszélem a legtökéletesebben a magyart, akkor is
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    maniasol · 1 éve
    dejó statisztikai adataid vannak
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     WolframAlpha · 1 éve
     Mi köze van a wotinfos névnek a játékos nevemhez? Nem ez a nevem játékban....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Snake · 1 éve
  És megint kampec a modpacknak... GJ WG

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.