Jelenleg 358 vendég és 3 tag online

2019. április 25. 03:00

Fair Play politika: Újabb modok kerülnek tiltólistára

Írta:
Értékelés:
(29 szavazat)
108 hozzászólás

A Wargamig három újabb mod típust helyez tiltólistára a jövőben, melyek szerintük - és a közösség szerint is - ugyancsak tisztességtelen előnyökhöz juttatják használójukat. No nem kell megijedni és azonnal esztelen "biztos ami biztos" törlésekbe kezdeni, mert az új szabályok csak június 1-gyel lépnek hatályba, szóval csak azt követően lesznek ezek a modok szankcionálva, addig meg lesz még legalább egy verzióváltás (május 2: 1.5), amikor is az összes mod pack telepítő bizton frissítve lesz. No de nézzük, hogy mi is lesz ez a három mod típus:

 • Modok, melyek megmutatják a tankok ágyúinak irányát:
 • Modok, melyek megmutatják a közelben lévő ellenfelek irányát:
 • Modok, melyek a kirajzolási távolságon túl megjelölik az ellenfelek helyét (vörös oszlopokkal, gömbökkel, stb.):

Megjegyzés: Bár a közeljövőben ismét lesz egy masszív ban hullám, de ez nem tartalmazza majd még a fenti modokat (mint említettük, ezek csak június 1-gyel kerülnek a tiltólistára).

Utoljára frissítve: 2019. április 25. 03:22
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Freepunk_Hun · 1 éve
  De jó, hogy nem játszom.... (néha fel járok ide örömködni)
  Többek között az illegális modok miatt nem játszom.
  No meg a cinkelt RNG miatt sem.
  Öt év kellett hozzá....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   CheckEngine · 1 éve
   Ez legalább van annyira rossz mint a dohányzásról való leszokás. 2012 óta szívott karton cigarettámtól tavaly szabadultam meg azzal a címszóval hogy most végleg befejeztem....de aztán még is voltam olyan marha hogy vettem megint egy doboz cigit.....ezt néha előveszem szívok pár szálat de hála a jó égnek egyre ritkábban.

   Legutóbb kb 2 hete vettem elő egy szál Tiger I cigit, persze még stock volt meg is kaptam gyorsan a tier9-et....2xer is hamar gyorsan, mindkétszer betolattam a pálya közepére mert már arra sem voltam hajlandó hogy egy elfogadható WC8-at lőjek....(direkt írtam WC8-nek, mert ugyan azt teszem vele mint a sima WC-vel....pont le..... )

   Azóta nem gyújtottam rá.....majd legközelebb talán télen amikor nem lesz jobb dolgom...bár lehet addigra már nem fog hiányozni a cigi.....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bfreshfishb · 1 éve
  Wow. Én azt hittem, hogy a red dot/red pole réges régen bant vonna maga után. o.O
  (Még a végén kipróbálom)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  anti56 · 1 éve
  En a keresesi/detektalasi algoritmusukra lennek kivancsi.

  Ugyanis foleg frontline-on ereztem, hogy egyes jatekosok 900 meterrol siman lelancolnak, sorban tobbszor, mikozben lt432-vel hasitok a mezon.
  Az a par ezer jatekos amit kibannolnak felevente szamomra elenyeszoen keves, mint ahanyan valojaban hasznalhatnak tiltott modokat. Par honapja olvastam, hogy az egyik tiltott mod gyujto portal nyilvanossagra hozta a letoltesi statisztikait es hat az 50.000-es nagysagban mozgott, nem a 2-3000-ben.

  A forumokrol az jott le nekem, hogy a detektalas nagyreszt a statisztikakat monitorozasan alapul. Figyelik a gyanus kilengeseket (peldaul ha a talalati aranyod hirtelen 30%-rol 80%ra ugrik) es nagyjabol vakon kibannolnak. Ugye az is nyilvanos, hogy az esetek 2-3%ban hibasan tiltanak ki jatekosokat.

  Szoval szerintem ennel valahogy sokan szofisztikaltabban kene keresni a csalasokat. Mondjuk minden 100 meccsbol 1 random replayt nyilvanosan feltolteni automatikusan. Mar maga a teny, hogy nem tudod elore, hogy feltoltik-e a meccsedet es azt akarki megnezheti, visszatarto erovel birna, meg se kene nezni az adminoknak. A kozosseg flaggelne a gyanus replayeket, az admin meg felulbiralna es menne a bizonyitott ban.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 1 éve
  Az első kettő jelenleg is aktív az Aslain modpackban. Érdemes odafigyelni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankos. · 1 éve
   Aslain's korrigálni fogja.......
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Alexis · 1 éve
    igy szokott lenni....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  HUNterRichie · 1 éve
  Ez mind szép és jó, de a legnagyobb cheat, az RNG, még mindig official
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   charliefirpo_2018 · 1 éve
   Tegnap az agyam elszállt mikor a T29cel nem tudtam beütni a Tigris I-et háromszor egymás után szemből a hasán... Bezzeg neki sikerült,inkább nem írom le a véleményem mit mondtam,amúgy elég szopósra vette a Wg a tegnap estét, kb 15 csatából 2 győzelem, gratula...
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    · 1 éve
    Már bocs, de a statjaidat elnézve nem feltétlenül vagyok benne biztos, hogy ez feltétlenül az RNG hibája lenne. Ha tudsz mellékelni replayt, így bizonyítva az igazadat, akkor elhiszem, hogy milyen "geci" az RNG. Mert tényleg képes az lenni. De ameddig nincs kézzel fogható bizonyíték, addig nem jelent mást ez a komment, mint a saját ügyetlenségedet elfedő felelősség átruházó mocskolódás.
    Néhány tanács (ha ezeket nem tetted volna meg ezidáig):
    1. ismerd ki jól a tankodat
    2. ismerd meg legalább felületesen az általad nem használt tankokat.
    3. ismerd meg a játékmechanikát.
    4. tanulj meg célozni.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     · 1 éve
     Már bocs, de a statból nem mindig szabad, lehet kiindulni. És egy stat alapján nem lehet cáfolni se mindazt amit leírt, még ha azt nem is bizonyította külön. Példának okáért az accountomat a feleségemmel együtt használom, mert ő szereti használni némelyik kifejlesztett, vagy még inkább prémium tankomat - hisz nyilván nem fogunk venni kettőt belőlük, ha mindketten akarjuk azt használni - ez szerintem egy bocsánatos kis bűn. Így az én accountom sem teljes egészében mutatja a valósat. És igen, vannak olyanok is, akik 20ezer játékból 13ezret elbohóckodnak, ami után elkezdenek kicsit komolyabban játszani... ergó eljut egy adott szintre, ami már lehetséges, hogy jóval magasabban áll, mint amit az adott általános statisztikája mutat. Ráadásul nem is ritka az ilyen.

     De egyébként miért ne történhetett volna meg és miért kamuzott volna? Egyáltalán miért kell negatívan kiindulni abból, hogy valaki leírt egy dolgot ide, ami elmondása alapján vele történt.

     Nekem nem régen 60TP tankkal volt 0 sebzésem egy BC scoutba, amit eltaláltam. És ráadásul ez nem az első ilyen szintű eset volt, biztos vagyok benne, hogy nem is az utolsó lesz. Miért kellene alátámasztanom itt bárkinek, amikor mindenki tudja, hogy ez sajnos bárkivel bármikor megtörténhet? Különben is nincs ebben egyszerűen ennyi... Charliefirpo fórumtárs csupán érzékeltetni próbálta, hogy valóban mennyire idegesítő dolog tud lenni némelyik szituáció, erre te meg pontokba akarod neki szedni kioktató stílusban, hogy mit is kellene csinálni...

     Hidd el nem vagy te ekkora valaki, hogy tanárként oktass ki valakit pontokba szedve, ugyanis te sem támasztottál alá semmit, csak közhelyesen leírtad ezeket a pontokat, amit akár gyengébb játékosként is megtehetsz.

     Ha meg mégis alá akarnád támasztani nagyszerűséged, az meg minimum hiú megnyilvánulás, de inkább nagyképű...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Matt__Kirby · 1 éve
     Nem feltétlenül van igazad. hiába ismered a gyenge pontokat és a tankodat, ha 5 lövésből egyszer találsz be, mert nem oda megy a lövés, ahová szántad. Tanuljon meg célozni? Mit kell azon megtanulni, hogy mondjuk egy IS3 szemben veled akkor az alsó lemezt lövöd, h meg beforgatja akkor a vállát? Ha áll, akkor oda ha meg mozog, akkor oda ahol lesz a becsapódás pillanatában? Gondolod, hogy mindenki retard, mert nem elégedett a 25%-al?
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      · 1 éve
      Ha már IS-3, a torony tetőlemezét is be lehet küldeni, ha elég szerencsés vagy persze. Erre is több esély van, mint megnyerni a lottó ötöst. Az RNG vagy enged vagy nem, ez van. Nem egy krumpli játékos van, aki azt se tudja, hogy mire képes a tankja. Auto-aimmel. Elpuffogtat néhány goldot az ellenfél arcvonalában, majd leszedálják szépen pillanatok alatt. Dühében kis pára meg elkezdi szidni a fejlesztőket meg magát a játékot, pedig az egyetlen szerencsétlen ő volt, ki nem ismerte a játékot magát. Eleget láttam már belőlük, szóval elnézést, nem kívánok senki lelki világába belegázolni. Szimplán asszociációs beidegződés. De jellemző, a játékmechanika hiányosságait legtöbbször azok kárhoztatják, akik nem ismerik rendesen. Vissza a célzásra, az se mindegy, hogy 50m vagy 500m-ről próbálsz eltalálni valamit. Ha nem akar bemenni, fölé adogat az RNG, akkor pozíciót kell váltani. Előfordult nem egyszer velem is, hogy egymás után luftokat dobott ki a gép, vagy döntő helyzetben szivatott meg alacsony sebzés értékkel. De az persze kevésbé tűnik fel csata közben, ha az alfa sebzés fölé rúg a gép és nem alá, ezt senki nem jegyzi meg. Valószínűleg ez is 50-50% kb. De persze, ha az alacsony érték miatt dől el a meccs, akkor az tényleg maradandó élmény (legalábbis egy darabig). Az utolsó kérdésed lényegét nem értem. A +/-25%-os RNG kilengés megvan. De hogy ki miért elégedetlen, és hogy én biztos azt gondolom mindenkiről, hogy retardált. Ezt nem tudom értelmezni hogyan kapcsolódik össze.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Matt__Kirby · 1 éve
       Úgy értettem, ha valaki kivan az rng áldásaitól nem biztos, hogy gyenge pontok ismerete vagy a tank ismerete a probléma. Pl is3-nál a tetőlemezt kb sosem lövöm, csak ha felülről rálátok, szemből nagyon lottó, ahogy írod. Azért írtam ezt az egész előbbit, mert automatikusan a játéktudásban kerested a hibát, pedig a rendszer is hozzátesz szépen - szerintem. Kiélezett helyzetben gyenge pontokat lőve sem találsz be, mert a szórás nem teszi lehetővé az nagyon bosszantó. Főleg ha téged unos untalan szarrá lőnek száguldás (kerekessel) közben. Itt érzem a rendszer "beleszólását" de nem kívánok konteózni. FL közben a 432-esekről minden első lövésem kb pattant, kurvára meguntam. Tudod mikor pattanok egy 423-ről? Ha az egész oldala helyett az elejét találom el ami döntött. (oldalprofilból nézve) Ne már. ha 50 lövésem nem pattant akkor egy sem. Mindig az elejét találtam el? Na persze. És innentől kezdve már érted is mi a bajom ezzel.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     charliefirpo_2018 · 1 éve
     1:A T29 még új. 2: A Tigris I megvan ismerem. 3: A játékmechanikát nagyjából ismerem. 4: A célzásról is van fogalmam tudom hogy hová kell lőnöm a statom meg azért olyan borzalmas mert rettentően elbasztam az accomat,nagyon sok ágba belefogtam aztán nem haladtam sehová azt hittem én vagyok a Jani /tényleg az vagyok/ csak most kezdem helyrehozni amit eddig sikerült elbarmolnom
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      charliefirpo_2018 · 1 éve
      Na szerintem ezt a Fórumot hanyagolom innentől,sok sikert kívánok mindenkinek,egy élmény volt,innentől csak a játékra koncentrálok,segítem a csapatot ott ahol tudom bár egyre szarabb az egész,nem vagyok kíváncsi mások kioktató véleményére,nem értem ha valaki el akarná mondani a véleményét akkor mindig kap a pofájára, mi ez valami zsűri? Na legyetek jók sziasztok...
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       · 1 éve
       Én a helyedben nem tenném, mindig is voltak, lesznek trollok, minden fórumoldalon. Ez elkerülhetetlen.

       Ezzel együtt is viszont azt gondolom, hogy szükség van az emberek véleményére, tapasztalatára e játékkal kapcsolatban. Így a tiédre is. Én igyekszem kizárni az arrogáns, lekezelő, kioktató embereket lelkületben. Ha úgy érzem hogy kell, akkor lereagálom, de amolyan gólyabombázós lelkülettel.

       Viszont nehogy már te lépj ki azért, mert valaki nem képes az alapvető illemszabályokkal, minimális tisztelettel kommunikálni veled - lehet ő az életben akármilyen jampi, zseni, boss stb. - itt akkor is csak egy senkiházi sékfej lesz. Te döntésed egyébként, de azért gondolj bele kérlek...
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Chaos_42 · 1 éve
       Megértelek. A fórumnak semmi baja, de az elmúlt egy évben olyan mértékű toxicitás van a fórumon, hogy néha
       Savlekötőtt kell bevennem egy egy vélemény cunami átolvasása után.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        charliefirpo_2018 · 1 éve
        Még csak annyit szeretnék tudni hogy pár emberke miből él hogy egész hónapban semmi mást nem csinál mint másokat fikáz reggeltől estig,mondja már el a receptet mert mostmár nekem sincs kedvem napi 12 órát melózni...
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         andiam · 1 éve
         Kezd átmenni ez az egész sértődésbe, aztán gondolom személyeskedésbe. Semmi értelme, ne tedd, kérlek!
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          charliefirpo_2018 · 1 éve
          Befejeztem bocsánat
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           trogerdozer · 1 éve
           Mi van ?? RNG + mechanika + autó miatököm ?!?! Ti nem játékra és lazításra használjátok ezt a nagy rakás sz.art ???? A fórumot + 1más savazására ??? Bocs !! Nem akarok beugatni de ez a fos játék nem ér annyit !!!! Különben is HOL A SÖRÖM ?!?!?!
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            trogerdozer · 1 éve
            Ui. Arról nem is beszélve hogy évről-évre 1re Trágyább a játék /sajnos/ De ennek ellenére mások Statját akkor sem kellene fikázni !! Legalább is én így gondolom Benx… !!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Matt__Kirby · 1 éve
   Teljesen igazad van. Azért hagytam abba a játékot. Sokat gondolkoztam rajta, leírjam e, vajon ki tudok e majd tartani. Amikor "vészhelyzetben" eldönti a rng hogy életben maradsz e vagy meghalsz, merthogy pattansz egy 432lt oldaláról 3x is. Persze a kis gyökér betalál futtából is 500-m-ről simán. Annyira elegem lett belőle, hogy "meg van írva" . Inkább elővettem a Skyrim-et, úgyis nagyjából elfelejtettem. Ott legalább ha valakit megütök van eredménye, ha eltalálnak valóban én voltam béna.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sezamme · 1 éve
    Ne a szabályok meg a korrektség miatt ne add el, hanem mert egyszer lehet megbánod, ahogy én is . Gyakran eszembe jut, hogy jobb lenne nem kölcsönprofillal X-es tankozni.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tankos. · 1 éve
    Add el, a fiam barátja 120 000 ft adta el a 3. accát, több mint 200 tank volt benne.....
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     · 1 éve
     Én meg azt mondom ne progapagalj olyasmit nyilvanosan amit a jaték szabalyzat tilt.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Tankos. · 1 éve
      Ami igaz az igaz, de ez a trendi adják veszik az accokat........
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       · 1 éve
       Tudom Attol, h létező dologgal allunk szemben attol még szerintem nem a nyilvanossag elé valo. Nem allszentségbol irom. Veleményem szerint mindenki kuzdjon meg a tankjaiert. Gyujtson kozben tapasztalatot, jatektudast.
       Mennyire becsapás a jatekos tarsakkal szemben egy kamu acc, egy kamu wn8.
       Igen én is ismerek olyat aki vett, eladott.
       Meg is van a veleményem rola.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Tankos. · 1 éve
        A mai világban, aki nem tudja az pénzzel pótolja........
        Van egy srác a fiam beosztottja, hetek alatt felhúz egy accot, utána eladja.
        Nagyon előkelő helyen áll az európai listában, láttam játszani, hihetetlen tudással rendelkezik. Kb. Mr.Scheff szinten tolja neki, ezzel egészíti ki a fizuját.....
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    · 1 éve
    Sajnálom, h abbahagytad. Ha meggondoltad magad irj rám valahol.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    · 1 éve
    Rám rontanak 4-en, hősiesen oda vágok védve az egyik oldalt. Majd a bőven alfa alatti enemyt nem tudom befogni mert nem jelenik meg a piros sziluett, célkereszt önálló életre kelt majd eltűnik a 100% hp ping az egekben fps sehol stb.... Biztos a netkapcsolattal van baj mert a köv csatát lehozzuk 15:0-ra. majd 10 csata múlva ismétlődik a 15:0-is.
    Biztos nem a kódok kavarodtak össze és a hiba nálam van.
    De feldolgoztam már, elpuffogok egy kicsit egy talált alfaközeli sebzésnek és a napi 700wn8-nak is ragyogó arccal örülök. Ingyen játékért ezt kapom. Fizetni a boltban fogok ha libamájat veszek.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    szollo · 1 éve
    Detto...Én hat év játék után múlt hónapban töröltem a játékot,a kerekes szarok megjelenése volt az "i" -re a pont,azóta nyugodtabb az életem
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     _tothjanos_ · 1 éve
     Neked miért nincs kerekes szarod? Lehetett nyerni is.....
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Tankos. · 1 éve
     Add el az accodat, sokan keresik........
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      szollo · 1 éve
      És vajon mit érhet?Meg lehet nézni a statom annyira nem szar...Van vagy 120tankom(20+premium) 1800 gold-om 23M kreditem 104000 free xp-m.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Tankos. · 1 éve
       60-80k ft
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ApaRaffles79 · 1 éve
  Annak csináljanak külön szervert aki ilyen szarokkal akar játszani, s hagyjuk meg az alap klienst modok nélkül a rendes szervereken.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Alexis · 1 éve
   500 wn8 alatt engedélyezzék a cheateket ,hogy ök is eljussanak 500 dmg-ig
   Annak jobban örülnék randomban.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ApaRaffles79 · 1 éve
  A jó k a annak aki ilyet használ. Akkor kérem bevezetni a sorozatvetőket, a katyusát, és BAMMON-t a Tier II Tazmán gyalogos bumeránggal, auto célzással, 1 találat 1 kill sebzéssel.


  Minek kínlódunk, ha ilyen szarok működnek a háttérben?

  Milliárdos cég, de ilyet nem tud akar kiszűrni???????
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Lucky man · 1 éve
  Csak nem értem hogy akkor eddig is miért engedték?Ez kb olyan hogy "lássátok mi csinálunk ám valamit" értetek.Tisztességes játék kellene amit becsülettel lehet játszani igaz akkor az rng is törölni kéne.Ugye?

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.