Jelenleg 295 vendég és egy tag online

2019. április 25. 03:00

Fair Play politika: Újabb modok kerülnek tiltólistára

Írta:
Értékelés:
(29 szavazat)
108 hozzászólás

A Wargamig három újabb mod típust helyez tiltólistára a jövőben, melyek szerintük - és a közösség szerint is - ugyancsak tisztességtelen előnyökhöz juttatják használójukat. No nem kell megijedni és azonnal esztelen "biztos ami biztos" törlésekbe kezdeni, mert az új szabályok csak június 1-gyel lépnek hatályba, szóval csak azt követően lesznek ezek a modok szankcionálva, addig meg lesz még legalább egy verzióváltás (május 2: 1.5), amikor is az összes mod pack telepítő bizton frissítve lesz. No de nézzük, hogy mi is lesz ez a három mod típus:

 • Modok, melyek megmutatják a tankok ágyúinak irányát:
 • Modok, melyek megmutatják a közelben lévő ellenfelek irányát:
 • Modok, melyek a kirajzolási távolságon túl megjelölik az ellenfelek helyét (vörös oszlopokkal, gömbökkel, stb.):

Megjegyzés: Bár a közeljövőben ismét lesz egy masszív ban hullám, de ez nem tartalmazza majd még a fenti modokat (mint említettük, ezek csak június 1-gyel kerülnek a tiltólistára).

Utoljára frissítve: 2019. április 25. 03:22
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  FeketePéntek · 1 éve
  Én szerintem kényelmi modokat hagyni kéne. mint a napi stat,3soros garázs,óra,xvm azon része ami a garázsban működik stb. a csata közbeni modokat pedig csak dekor szinten illetve pár kivételt kéne engedni mint a gunmark % pl.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   roboooo · 1 éve
   Csatában még kellene a löveg/torony kitérés mutató mód,hogy tudd mennyit lehet még mozgatni,olyan jó amikor a löveget a cél után mozgatod,és eltűnik a plusz álca vagy a periszkóp hatása(annyi fixtornyos tank után még gyárilag nincsen benne évek óta,csak móddal).

   A garázsban az a mód is talán hasznos lehet ami mutatja a betalált,meg eltalált lövéseket,meg az effektív páncélzat mutató,a gyengébb pontok helyét tanulgatni,az hogy a lövés oda megy ,azt úgy sem én döntöm el.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Xavarek · 1 éve
    Zoomban benyomod az "X" billet, és tádám tovább nem forog a kitérési szögnél
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Xavarek · 1 éve
  A --> FAIR PLAY <-- az lenne, ha semmilyen modot nem lehetne használni.. amint külső programot használna valaki én bannolnám örökre, ha fizetett ha nem.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ugiatesz · 1 éve
   Csatlakozom! Az igazi fair play ha nem használsz semmi módot.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  imilee78 · 1 éve
  Azt az egyet nem értem, ha legális módot tesznek tiltólistára és ezért ban jár, akkor azok akik fizetett módot használnak (mert nem tudnak játszani) azokat miért nem bannolják. A wargaming azt sem tudja mi az a fair play! Amíg olyan játékosok és klánok lesznek akik tiltott módot használnak addig ebben a játékban nem lesz Fair Play!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  M8csavar · 1 éve
  Engem lövöldöztek az ágyú irányjelző segítségével. Közepes távolságban (ha a nézetben eltávolodott a tanktól, akkor sem láthatta merre nézek) egy szikla mögött volt az ellen és addig nem jött ki, amíg figyeltem és céloztam (random ideig). Ahogy elfordultam róla azonnal kijött és belém lőtt. Harmadjára meguntam és tovább álltam.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kertesz · 1 éve
  A 25% os RNG t mikor bannolja a wargaming. Plussz szerintem a jatekban 0.35-0,45 pontossag azert eleg tulzos kicsit. A valosagban ilyen pontosaggal a holdat lonek a tankok.
  Mar a II. ik vilaghaboruban is 1-1.5 km lotav elkepzelheto volt hatasos talalattal, ilyen szoras melett az elsot celozva kiloheted a masodikat ha az RNG veled van. Tudom arkad jatek de legyem mar jatszhato.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   _tothjanos_ · 1 éve
   Főleg, hogy elhanyagolható a különbség a 0,28-as és a 0,38-a pontosság között! Továbbá nem ártana egálba hozni játéktechnikai szempontból a lövés utáni(!) páncélzat elérhető hatékonyságát az álcával....ha már olyan tankokat raktak a játékba, amelyek között ez ad markáns játéktechnikai különbséget!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Norek79 · 1 éve
  Ogre Ninja az nem legális mod ... mi??? Ezek meg azok lesz...t a WG
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  HUNknight · 1 éve
  Kb 2 hétig volt fent 1-2 mod,de ezt leszámítva modok nélkül játszom regisztráció óta(6+ éve).
  Szóval: én az összes modot letiltanám!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  1stOverlord · 1 éve
  Szerintem a másodiknak nagyon nincs értelme, hisz aki a kistérképet le tudja olvasni az úgyis tudni fogja. A harmadik az nagyon undorítónak néz ki (sose hallottam eddig róla), viszont az első csak azok ellen jó akik nem nézik a térképet. Csak képzeld el: hiába látod merre néz, ha oda tud fordulni, de aki nem nézi a térképet az nem fogja látni hogy támadod. Az első két mod a legutolsó aslain packben is benne volt, az elsőt használom is. Ezért lehet majd a komment szekcióban leharapni a fejem, de tényleg csak addig jó ameddig rád nem fordul. (UI ameddig az aslainban van addig legális, nem? hisz az valamely formában a wgmods-ról van)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   LisztQkac · 1 éve
   Szoktam nézni gyakran a Twitch csatornán élő adásokat és elég sok orosz tankos videós használja a fenti két módot is. Legutóbb valami lady nevű hölgyet néztem és ott tapasztaltam amit leírok.

   A második mód szerintem sokat segít. Ugye ha spotolsz valakit akkor hallasz talán egy hangot és felvillan a szöveg is előtted. Ekkor ránézel a kis térképre megnézed kit fedeztél fel és melyik irányból.

   A mód azonnal mutatja az irányt és távolságot nem kell térképen keresgélni. Ez az 1-2-3 másodperc azért jelentős előnyt adhat szerintem.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   1stOverlord · 1 éve
   Vélemény erről? https://wgmods.net/1682/ szerintem undorító
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Kesumisu
    • Tiszteletbeli tag
    · 1 éve
    Ennek a mod-nak hátulütője is van ám. Én régebben kipróbáltam pár csata erejéig. Viszont direkt más helyre álltam az artymmal, és simán vaktában tüzeltem a térképen jelölt arty helyekre. Volt (nem egyszer), hogy ki-ki kaptam már az első lövéssel 1 ellenséges tüzért. A csata összesítőkből meg azt szűrtem le, hogy sokan a legközelebbi kijelölt helyekre mennek... Normál skulóval is simán sebeztem vakon 2x-3x.
    Egyébként nem tartom fer dolognak, nem is használom.

    Mostanság csak pár csatát nyomok hetente, de az arty nem maradhat ki.
    Csak így lehet jókat kajolni
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    LisztQkac · 1 éve
    Ez szerintem nem vészes mód. Utálom az artyval játszókat de sajnos némely küldetés megkívánja az arty használatát. Ezért használom ezt az egyetlen módot én is. Emiatt vettem a G.W Tiger artyt is. Ez a mód megmutatja azt is hova érdemes állni artyval. Nagyjából tudom igy is melyik pályán hova kell menni artyval de amióta oda állok amit bejelöl a minimapon egész jól haladok a küldetéssel, előtte pedig csak szerencsétlenkedtem.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Akos73 · 1 éve
     Mondjuk az elég beteg, hogy az artyzáshoz is segítség kell

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.