Jelenleg 789 vendég és 3 tag online

2019. április 25. 03:00

Fair Play politika: Újabb modok kerülnek tiltólistára

Írta:
Értékelés:
(29 szavazat)
108 hozzászólás

A Wargamig három újabb mod típust helyez tiltólistára a jövőben, melyek szerintük - és a közösség szerint is - ugyancsak tisztességtelen előnyökhöz juttatják használójukat. No nem kell megijedni és azonnal esztelen "biztos ami biztos" törlésekbe kezdeni, mert az új szabályok csak június 1-gyel lépnek hatályba, szóval csak azt követően lesznek ezek a modok szankcionálva, addig meg lesz még legalább egy verzióváltás (május 2: 1.5), amikor is az összes mod pack telepítő bizton frissítve lesz. No de nézzük, hogy mi is lesz ez a három mod típus:

 • Modok, melyek megmutatják a tankok ágyúinak irányát:
 • Modok, melyek megmutatják a közelben lévő ellenfelek irányát:
 • Modok, melyek a kirajzolási távolságon túl megjelölik az ellenfelek helyét (vörös oszlopokkal, gömbökkel, stb.):

Megjegyzés: Bár a közeljövőben ismét lesz egy masszív ban hullám, de ez nem tartalmazza majd még a fenti modokat (mint említettük, ezek csak június 1-gyel kerülnek a tiltólistára).

Utoljára frissítve: 2019. április 25. 03:22
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  roboooo · 1 éve
  Amúgy a második egy ideje csak úgy volt legálisan használható, hogy csak a legközelebbit mutatta , a soknyilas már eddig is tiltott volt.Pont ezért volt legális mert csak 1 tankot mutatott a max 15 helyett,erről jut eszembe,van egy hasonló mód is ami egy félkörös jellel jelzi a spottolt tank irányát,vagy valami ilyesmi,az aslainba láttam.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kriminalis · 1 éve
  És az XVM még 2019ben is oké gratulálok wárgéming
  Többek között az az a mod, ami miatt ennyire toxikus a játékos közösség a WoT-ban, és az demoralizálja a játékosokat. Meg úgy egyébként nem tudom mi a létjogosultsága.

  Mellesleg nem tudom, hogy egyáltalán miért modolható a játék. Szerintem egy ideje már minden benne van az alap kliensben ami kell.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   vaskereszt · 1 éve
   nincs napi stat, felszerelés és legénység autómata pakoló, 2 nél többsoros garázs, nincs olyan ha jól rémlik gogy egyszerre látod a szerveroldali és a kliensoldali célkeresztet, a javító panelen nem látod pontosan h mennyi idő a javítás nincs óra a csatában és a legfontosabb NINCS ÓRA A GARÁZSBAN, szerintem ezek azért hiányoznak még
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   M_E_T_A_T_R_O_N · 1 éve
   Szerintem az lenne a jó megoldás, ha a saját csapatod statját láthatnád, csak azért is hogy ki az akire lehet támaszkodni, de az ellenfél statját NE!!!!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   AzertsemJo · 1 éve
   Talán mert az a bizonyos "minden" gyakorlatilag a moderek által létrehozott különböző modok összegyúrásából került bele ?
   A WG gyk. annyit tett hogy a legnépszerűbbeket nagy kegyesen berakta a játékba. Nem véletlenül jött ki így annak idején , és van meg a mai napig.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 1 éve
  Még nem találkoztam a 3. modal az első kettő viszont benne volt az Aslainba de mintha már nem aktiválódna...(?) de nem is izgat a countur iconok és a xvm-es hitlog (sebzéspanelek)kell nekem, azt megszoktam.
  Ha már modok akkor az enemy ne lássa már a csatában az OTM-ben a HP -t(meg sehogy) meg a statjaimat se, csak ha engedélyezem. Elég megküzdeni az rng-vel és a löveg szórásával.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ce1018 · 1 éve
  Fizetős modot mikor teszik tiltólistára?? JA hogy abból nekik van pénzük???
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   SilverFox · 1 éve
   ezt a témát nem szeretik, törölni fogják a kommented én már jártam így. .-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  6hatvan6 · 1 éve
  Egy hónapja töltöttem le a Solo's modpackot. Az első két modot a fentiek közül használtam is - eddig. Miután saját bevallásuk szerint nem kötelesek indokolni, kit miért tiltanak ki, illetve a kitiltott játékosok 3%-át ráadásul tévedésből rúgják ki, én nem kockáztatok, már ebben a pillanatban töröltem is ezeket a modokat.
  Azonban, ha már itt tartunk - bár legális oldalon érhető el ez a csomag - vagy 3 olyan dolgot láttam benne, ami emlékeim szerint tiltott mod.
  Esetleg meg tudná mondani valaki, hol olvashatnék (olvashatnánk) arról, mely modok használata tilos? Sokat segítene abban, nehogy akaratlanul is "aknára lépjen" valaki.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   AzertsemJo · 1 éve
   Parancsolj : https://wgmods.net/

   Ez a WG saját oldala , az álltala engedélyezett modok - modpackok vannak rajta.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    6hatvan6 · 1 éve
    Köszönöm, a Solo-t természetesen innen töltöttem le. Azonban ebben választható opció - hogy csak egy, számomra gyanúsat említsek - amelyik 15m sugarú kört rajzol a tankod köré. Úgy emlékszem, ez tiltott mod, de benne van, a WG saját oldalán. Nem ez az egyetlen ilyen, ezért kérdeztem, hogy a tiltott modok listázva vannak-e valahol.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  MajorGummani · 1 éve
  Szerintem az XVm-et is illegálissá kéne tenni mert az is általában teljesen tönkreteszi a csapatmorált és a playereket olyan információkhoz juttatja amikhez amúgy nem jutnának hozzá, és mindenki csak toxic tőle (omg already lost, bot team stb...) és az egész mod csak az artynak az segítséget abban hogy kinek van jobb statja és őt fogja fókuszolni az egész meccsben.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankos. · 1 éve
   Én a pirosakat szoktam fókuszolni, mert állnak és forgatják a lövegcsövet jobbra-balra a lilák-kékek mozognak folyamatosan nem piskóták.....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sezamme · 1 éve
   Ez az xvm mod használatának borzalmasan leegyszerűsített fekete-fehér bemutatása volt. Kicsit színesebben: az, hogy az ellenfél skilljével tisztában vagy rengeteget segít a csatában való helyezkedésben és előnyösen befolyásolhatja a játékodat és nem csak artyknak. Persze ha van elég esze az embernek, hogy felfogja amit lát a mod által. Ha az ellenfélnél csak piros med játékosok vannak én bizony egyedül is rájuk rongyolok a tipikus med zónában top tierként a saját medemmel tökegyedül mert nagy eséllyel kiszedem őket ami nekem finom, a csapatom meg egy oldalon előnybe kerül. Ugyanígy meddel vagyok, és lámák az ellenfél nehéz tankjai: a heavy zónába megyek besegíteni farmolni őket. Lightként már hamarabb nekiállhatsz rássolni a TD-ket és az artykat, ha azok nem skillesek, így nem esel el sebzéstől. És ezt lehetne példákkal tovább és tovább sorolni. Tanuld meg értelmezni és kihasználni amit az xvm mutat neked és majd talán megváltozik a véleményed róla.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    érdekes · 1 éve
    Pont ez a probléma. Te, aki tudod, hogy "bot" medek vannak előtted, előrerohansz, kilövöd őket, aztán elmész az artykért, majd megflenkeled a másik szárnyon a nehéz tankokat. Pár perc alatt csináltál egy tank ászt, top gunt, nagy kakibert, én meg aki normális csatára készültem, úgy szorzóztam le a tankomat, hogy lövés közelébe se jutottam. A következő csatában meg 2 perc után 6-0-ra megy az ellenfél, és 5 tank esik rám, mert rajtam kívül mindenki tudta, hogy "piros" játékosok voltak körülöttem. Nekem, mint csapattársnak, vagy ellenfélnek miért is jó ez? Én nem tartom fair dolognak, hogy a játékosok egy része olyan információkkal rendelkezik, amivel a többiek nem. Szerintem most már a WOTnál el lehetne dönteni, hogy mit szabad, és mit nem. Ami legális, és van rá igény (akár xvm, akár más), az legyen elérhető a beállítások menüben, a mod mappát pedig meg lehetne szüntetni.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Sezamme · 1 éve
     A világon senki nem állította, hogy neked jó az, ha másnak van xvm fent, neked meg nincs. Azt mondom, legyen fent neked és használd ki az előnyeit mert mit árt neked? Nade persze onnantól nincs ám kifogás, hogy azért nem lövöm le a HP+ sebzésemet bármelyik körben, mert ez+az+izémizé! Amúgy true storyt írtál, én azt elégeltem meg, hogy egy ízi küldinek 3-4x neki kellet futnom csak azért, mert nem találtam magamnak elég sebzést, mert a (gondolom a moddal rendelkező) csapattársak lefarmolták előlem a frageket. Szerk.: egyébként az xvm fókusz dolgot még megértem, de például a te összes problémád megszűnne, ha használnád a modot, így másodszor olvasva nem értem a logikádat (no offense).
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    charliefirpo_2018 · 1 éve
    Akkor létezik hogy a csata elején eleve halálra vagyok ítélve mert az enemy már tud rólam mindent? Én nem használok modot akkor már hátrányban vagyok? Tudja hogy honnan várom, erre megkerül közben nekem fogalmam sincs róla,mert a csapattársak hátul a bázisnál főzik a pörköltet és nincs aki spotoljon...fasza
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Sezamme · 1 éve
     Halálra ítélve senki sincs a csata elején én az ilyen összeesküvés elméletekben nem hiszek De igen, nekem az a véleményem, hogy az xvm eléggé elszaporodott, ha nem használod, hátrányban vagy. Magát a játékot remekül lehet élvezni xvm nélkül, ne érts félre, de ez a mod pl. küldik csinálgatását, tankok húzását igenis elősegíti - én akkor egészen más stílusban játszok pl.. Ha értelmes ember vagy és tisztában vagy minimális szinten a játék mechanikájával, akkor egyetlen hátrány a fókusz lesz, amit az xvm miatt kapsz. Egyrészt az ellenség nagyrészt a te hibáidat keresi, másrészt a csapattársaid tőled várják a megváltást ahelyett hogy odatennék magukat.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      charliefirpo_2018 · 1 éve
      Egyetértek veled,nekem semmilyen modom nem volt még feltelepítve,mégis érzek késztetést arra hogy nap mint nap leüljek 2 órát játszani magáért a játékért, nagyon sok jó élményben volt részem,ugyanannyi negatívban is lassan kiismerem a játékot rájövök hogy a lassú víz partot mos alapon egész jól lehet boldogulni csak a csapat...ezt hagyjuk,tegnap az IS4gyel hadakoztam egy Super Conqueror meg egy Badger ellen a team kolléga egy E 100 meg nagyon jól elnézte anélkül hogy oda lőtt volna
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Csak Norisz · 1 éve
    Te is látod milyen sokat segít az xvm. Nem csodálom, hogy ellene vagy a betiltásának
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Sezamme · 1 éve
     "Te is látod milyen sokat segít az xvm"- pontosan, értelmes ember ezt segítségnek látja! Elsősorban azért reagáltam, mert a kommentelő nem így látja. Nem vagyok sem mellette sem ellene, mivel casual gamer vagyok engem nem érdekel hogy betiltják-e vagy sem, ezzel a részével nem kívánok foglalkozni, az sem érdekel ha ellenem csalnak. Azonban ez egy egy olyan mod jó kezekben amivel ártani senkinek sem ártasz, magadon és a csapaton viszont segítesz a legtöbb helyzetben. Mivel a kommentelő ennek ellenkezőjét állította, megcáfoltam.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Csak Norisz · 1 éve
      Csak rossz kezekben szívatás (arty focus), illetve vannak azok a játékosok, akik feladják az elején, mert látják, hogy kevesebb a győzelmi esélyük a másik csapattal szemben
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Sezamme · 1 éve
       Ez így van minden napra jut pár ilyen játékos is sajnos. Amíg XVM nem volt addig is volt ám ilyen, akkor a tankok összetétele alapján adták fel a csatákat emberek, meg van más élő divatos fókusz a mai napig - pl. Scorpion G, Kenyérpirító, Mbrecher, stock O-I tulajok tudnának mesélni. Nem kell ezeken fennakadni, fókusz mindig is volt és lesz is.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ticsungg · 1 éve
   Teszem azt van 3 deffender Lila stattal a meccsben meg van 5 Scorpion G, piros vagy átlag stattal, szerinted melyikre fog fókuszálni az arty, ha mindegyik fel van spotolva, és még lőhető is.... TAK-TAK..... Nos a Scorpionra, mert abba beleveri a maximumot, ha eltalálja, a Deffenderbe meg 2-300-at tesz jobb esetben.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    miszterq · 1 éve
    Nem kell itt kamuzni persze hogy a lilákat fogja feszt lőni. Én ugyan nem vagyok lila, de imádom amikor 3-ból 3 arty csak arra vár hogy mikor nézek ki artysafe helyről, de olyan is van hogy inkább engem stun-olgatnak minthogy a többi tiszta célpontot lőnék.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Bobbykah · 1 éve
    Akk én nem vagyok jó arty használó, van xvm, de nem aktiv, a minimap szinek jobban lathatók, beállithatók, én statok tudása nélkül ha azt látom a defiket nem tudnák megfogni azokat lőném előszőr, ha netán a scorpio veszélyes manőverbe kezdene akk azt.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  mmecseki · 1 éve
  Hát az első szerintem teljesen valóság hű, ha én vagy csapattársam lát/spottol egy ellent akkor jelzem/zi a helyzetét, irányát és cső irányt. Lehet köpködni, de aki belegondol az igazat ad. Persze hogy előny, "élőben" is az lenne, az is a lényege a spottolásnak, ezeket látni/tudni.

  Ha már *rvára csalók ellen akarnak harcolni akkor a tundrát kellene jól megzavarni, olyan találatokat kapok, hogy nekem már ne mondja senki hogy a 80%-a nem használja. 1,5 éve ki is próbáltam, mert nem hittem el h ekkora előny és én ennyire béna vagyok (vagyok is egyébként). Hát mit mondjak az a két nap alatti eredményem azóta sem volt. Egyik munkatársam hosszú ideje használja (állítólag csak a tundrát a többi csakis aslain-ból) igaz ő is közepes eredményű, szval annyira nem döntő előny, de előny. Meggyőződésem hogy nagyon sokan használják, aki nem hiszi próbálja ki 1-2 napra és megérti majd h honnan kapnak csoda találatokat, sorozatba.

  Ja és az auto aim botokról ne is beszéljünk. Azt kb 2 évvel ezelőtt kipróbáltam, na az az igazi szemétség, az valóban *rva nagy előny. Viszont annyira "diablo"-t csinál a játékból h nem értem azt aki használja. Azt érdekes egy hosszú ideje már nem "érzem" hogy használnák sokan, de mondom a tundra ...

  A második mod is hasonló, ha spot alatt van akkor tudjuk (ha rádió kapcsolat van) hol van az ellen.

  A harmadik valóban csalás.

  Amit tiltani kellene az az XVM, a játékosok statjait ne lehessen tudni, mert azt a valóságban sem tudnád, ki ül a másik talicskában. Ütközet után ok, mutassa meg, tudjam ki lőtt szitává :D.

  Gl&Hf
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   nojbi007 · 1 éve
   El nem hiszem, hogy te spotolásnál megmondod, hogy a felvillant ellenfélnek merre áll a csöve, illetve, ugyanezt én még senkitől nem láttam random csatába... (max szakaszban)
   Egyetlen modot használok, az XVM-et, de nem azért, hogy lássam milyen imba pro unicum enemyk vannak és befossak (minden csatának úgy megyek neki, hogy a lehető legjobbamat próbálom adni az adott tankkkal, megfelelő helyre megyek...), hanem hogy tudjam, számíthatok-e csapattárs segítségére, ha látom, hogy egy agyonsikolázott paradicsom csücsül mögöttem egy tankban, akkor nagyon valószínű, hogy ő végig fogja nézni, ahogy szétszed az enemy engem, majd miután egyedül maradt, akkor megpróbál hősiesen elmenekülni a lehető legmesszebb (volt ilyen nem is 1, pl legutóbb svéd leoval voltam 8as csatába, letoltam 3k dmg-et killem nem lett, a csapattárs amx m4 45 végignézte, ahogy meghalok, lett 3 killje és hozzá 350 dmg-e, mert ő egy igazi csapatjátékos)
   És nem vagyok se bot se pro, bár a statom közel áll az unicumhoz, de évek óta ez az egyetlen mod ami fennt van a gépemen, nem statpaddolok.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    mmecseki · 1 éve
    Én nem, de a rádiósom fizujábol levonom ha nem figyel arra is. Igaz én csak az átlag alját érintem.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   KamizZa · 1 éve
   Tundra fps növelésre jó,gyengébb gépekre,simán nyersz vele akár 20 fpst is sniper módban. A két irány/ágyú jelző annyira nem segít sokat hozzá a játékhoz.Ha a sarkon áll úgy is látod merre néz a csőve. Viszont egy Objekt map destroy roszabb mint egy Tundra, amint valaki ledönt egy fát már jelzi is a térképen,hogy valaki ott ment el. Aki meg szeret házakon át menni, spot nélkül is megtudod mondani merre jár pontosan,térkép alapján.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    mmecseki · 1 éve
    Igen, ezen én is gondolkoztam, látjuk a ledöntött fát, házat, mmint arty módban, de pl a víz hullámzást is kellene akkor, nem? Persze ez már túl sok, csak ügy filozofáltam

    Az irány meg kicsit nehezebb, mert ugye amíg perma spot alatt van akkor tudja a spottoló merre néz az ágyú, ha visszavonul akkor a 9 mp-ben már csak a helye kellene legyen, akkor már nem tudhatjuk merre néz az ágyúja, ezt pl beépítené a wot a minimap-ba akkor élethű lenne (huhh, nem tudom sikerült e gondolatom elmondani helyesen) és nem is kellene az első mod.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     bandras32 · 1 éve
     "ezt pl beépítené a wot a minimap-ba akkor élethű lenne"
     mitöl lenne élethű?
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      mmecseki · 1 éve
      Látom szokásom szerint bonyolultan fogalmaztam. Nekifutok még 1x. Szval én látok egy tankot, te nem, én akkor jelzem hol van, merre megy és merre áll a csöve. Ha visszamegy takarásban akkor marad ugye a 9 mp amíg leesik a spotja, de akkor én már nem látom merre van a cső, ergo nem tudok neked szólni. Szval amíg perma (állandó) spotban van akkor tudok jelezni merre van a csöve. Na ettől lenne élethű.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       bandras32 · 1 éve
       Tehát ha jól értem valahogy úgy kell elképzelni, hogy bandukolsz a mezőn egy tankkal én tőled 3km-re vagyok délre, pl. Te meglátsz egy ellenséges tankot tőled 1km-re É-K-re, ő is meglát téged és elkezd becélozni, neked az első és legfontosabb teendőd az lesz, hogy szólsz nekem, hogy - figyi mááár, találtunk egy ellenséget tőled kb. 3,5km-re É-K-re de na aggodj a csöve nem rád néz, hanem az én seggemet bámulja, gyere tovább nyugodtan!
       Tényleg nagyon életszerű. Pont amilyen élethű a spotrendszer a wot-ban.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        mmecseki · 1 éve
        Hát látom, Te is igényled a második kávét mint én és kekeckedő állapotban vagy. Jó, megyek csinálom én is a másodikat és témát lezárom, csak annyit fűznék hozzá hogy a rádiósnak az a feladata h jelezze a Te rádiósodnak, amíg én kezdek célozni az ellenre (de mért kell Ő is engem spottoljon, lényegtelen) és majd ő szól neked hogy hagyd a francba a kávét menjünk segíteni annak a baromnak. Te meg majd eldöntöd kávézol vagy használod az infót.

        Nah, még 1x Gl&Hf, hála istennek ez egy játék.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        andiam · 1 éve
        Jobb helyeken van rádiós a tankban, másképp nem tud kommunikálni másokkal a legénység, oszt megy győrbe, miközben a többi egység pécsre tart. Gondold újra ezt
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         bandras32 · 1 éve
         Na kávé megvolt. Mivel nem vagyok harckocsizó, így nem tudhatom éles helyzetben hogy működik, és nem a kommunikációra gondolok, hanem arra hogy az ellenséges harckocsi pozíciója mellett továbbítját-e a lövegcső irányát is? Még ha továbbítják is, nagyon sok helyzet lehet, amikor a felderítő nem látja az ellenséges löveget. A játékban pedig szerintem ez egy rohadt nagy csaló mod, ezért nem értem, hogy eddig miért nem vették ki. Nézzük pl. a proxy spot-ot, az ellenfél egy ház mögött áll, a spotter oda megy a ház másik oldalára és ezzel autómatikusan spotolja az ellent (ez már önmagában sem élethű), ha valaki használja ezt a mod-ot egyből látja merre néz az ágyú (a való életben sem látná, sőt a felderítő nem is venné észre az ellenséget, mivel nem lát át a házon) és ahhoz képest helyezkedik. Ez bizony egyértelmű csalás az éppen spoton lévővel szemben.
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          andiam · 1 éve
          Van itt több dolog is, ami nem élethű. Pl az egész wot.
          A játékban nem értek egyet én sem azzal, hogy kijelzi a térkép merre néznek az ellenséges felspotolt tankok, próbáltam a módot, de hamar le is került, mert elveszi a figyelmem, engem hátráltat.
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          mmecseki · 1 éve
          Látod a proxy viszont teljesen élethű, a tank motorjának a dübörgése ... sajnos volt benne "szerencsém". Hangos, nagyon. Lehet a mai modernek nem annyira, de ami mellett nekem kellett állnom az zörgött, dübörgött rendesen.

          Végül is mind1, ez egy játék, sok hibája és jó oldala van, én élvezem, jókat bosszankodok és a néha jól sikerült csata után dagad a mellem (a következőig csak )
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           bandras32 · 1 éve
           Pont hogy a proxy nem élethű. Ücsörögsz egy tankban egy ház mellett, jár a motor, kizárt hogy meghalld a ház másik oldalán ácsorgó ellenséges tankot.
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            Sezamme · 1 éve
            Ha élethű játékot akarnánk, akkor a 6. érzék random működne, nem lenne láncszerelés a csatában. Nem lenne pótkaja sem csata közben mert két puding zabálás és butykos huzogatás között valakinek célozni kell és vezetni is azt a tankot. A Tigriseket nem lőhetnék ki Obdzsektlóf@szok, a francia tankok V-ös tier alatt alapból megadnák magukat egy lövés nélkül, a Pantherek random lerobbannának a csatamezőn, a halott legénységi tag feltámasztáshoz meg vudu bábut kéne venni a tankba nem EÜ csomagot. Stb.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sztyepadzso · 1 éve
  Ez az oszlopos cucc beszarás. Volt pár remek lövésem eddig, FV 183-as oneshot is, úgy, hogy körön kívül, nem látható tankra lőttem, de buzgó + nyomogatás meg egérbeállítás segítségével. Ezzel b@szottkönnyű lehet....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   simron78 · 1 éve
   Ez az oszlopos mod engem is megdöbbentett, csak azt nem tudom, hogy folyamatosan mutatja az ellenfél helyét, vagy csak az utolsó spot alapján jelzi ki magán a játéktérben is a helyzetét és nem csak a térképen. A blind shotok enélkül is mennek, jópárszor sikerült nekem is, figyeltem a beérkező lövés irányát, amit mutat a játék, nagyjából ismerni kell az adott irányban lévő, sniperkedésre alkalmas bokrokat, esetleg figyelni a lövés nyomjelzését és akkor meglehet a blindshot korábbi spot nélkül is. Leesett spot után is sokszor ki lehet szedni az ellent, mondjuk ahhoz az kell, hogy az illetőnek ne legyen annyi esze, hogy a spottolás és a spot leesése után pozicíót váltson, sokan nem teszik meg és ráfáznak.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    · 1 éve
    2017novban egy streamer felrakta (lövése se volt róla hogy mi az) a folyamatosan nyomon követő (warpack) modot....(kirajzolási távolságon túl rózsaszín pötty vonal) De mivel a nyolcas japán heavyt AP-vel és felszerelés nélkül vitte csapatozni....
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Alexis · 1 éve
    Ez az oszlopos mod is ezeréves történet.
    Nagyon látványos,de max. álló tankokat lehet vele igy eltalálni,ami némi gyakorlat után simán minimap alapján is kivitelezhetö.
    Cserébe viszont rendesen fogja az fps-t.
    Az elsö kettöt meg akár ök is betehetnék a játékba hátha segitene valamit a gyengébbeknek.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.