Jelenleg 282 vendég és 4 tag online

2019. április 24. 07:40

Szuperteszt: Leopard 1, STB-1, AMX 30 B, Object 430 és Object 430U

Írta:
(30 szavazat)
98 hozzászólás

A 2019-es év során átvizsgálják a különböző járművek karakterisztikáit a játékban, próbálva megtalálni az egymáshoz viszonyított optimális egyensúlyt. Ez egy átfogó folyamat, és gondosan mérlegelnek minden visszajelzést annak érdekében, jobban megértsék, milyen irányba kell tovább haladniuk. A végső cél az, hogy minden jármű versenyképes legyen a csatatéren, de mindezt úgy, hogy az egyes tankok megtartsák egyedi jellemzőiket.

Az STB-1-et - a svédektől már ismerős - hidropneumatikus felfüggesztéssel is fel kívánják szerelni, amit alaposan megvizsgálnak majd. Emellett a fában az STA-1 DPM növelést kap, az STA-2-nek pedig módosítják néhány kulcsfontosságú jellemzőjét (buff).

Utoljára frissítve: 2019. április 24. 07:51
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Trevissz · 1 éve
  STB-1 és az fv4005 is mehet nyugdíjba az is4, badger, E5 és az E100 mellé. Ez a játék legnagyobb problémája. Amire valaki valamit kifejlesztet az tankot kap egy nefret és máris mefet a lecsóba az idő, kredit Xp és a pénz m pénz amit beleöltél. 45 X tankom van ebből 15 elő sem merek venni mert annyira sz....
  Lassan ideje lesz abbahagyni a játékot.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   charliefirpo_2018 · 1 éve
   Mi bajod az IS4gyel? Egész jó köröket lehet vele menni,semmivel nem rosszabb mint a nagy átlag
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Zoszili · 1 éve
    Ha már a "nagyátlagot említed", halkan megkérdezlek, abban a te átlagod is benne van? Őszintén érdekel hogy mennyi a funfaktor abban hogy 10-esekkel átlagban 2-tőt, max 3-at lősz és azt írod "Mi bajod az IS4gyel? Egész jó köröket lehet vele menn". Ne vedd sértésnek, de ez nagyon magas labda volt.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     charliefirpo_2018 · 1 éve
     A nagy átlagot a meglévő X-es tankjaimhoz tudom hasonlítani IS7, 60TP, Obj 277, és nem az emberekhez kapcsolódik, a funfaktor meg részemről abban nyilvánul meg és ne vedd sértésnek de ennek a tanknak tekintélye van,tegnap még a Type 5 is óvatosan kezelt mert 2 lőttem bele míg ő egyet, az is alig sebzett, ha megkapja a rég beígért buffot... Majd meglátjuk,de örök helye van a garázsomban
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      atis123Juve · 1 éve
      Lassú. Nem tudod,a frontot követni, menekülni. A lövege miatt nekem is tetszik, páncélja még jobbára okés - bár az üreges páncél kicsit hiányzik, de én egy WZ-ben, 430u-ban, vagy Objectben 277-ben, Super Conq.-ban ülve nem érzem a Fear faktort, a Type meg nerf óta mindenkitől fél . Nem lett rosszabb az IS-4, csak túl sok lett a jó löveggel, és jobb sebességgel vagy hasonló páncéllal szerelt tank.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   atis123Juve · 1 éve
   Szerintem az E100 még mindig rendbne van. Plust a Type 5 nerf miatt, megint CW tank lesz. Szóval azt ne temesd, de amúgy egyetértek. Kifejleszted, jó, játszol vele. Fél év, nerfelik. Elrakod, és várod hogy 2 múlva buffolják. .
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Zoszili · 1 éve
    Az E100 tornyát goldal beforgatva is beütik mint a vajat. Az orosz, kinai, lengyel csodák hulldownból megeszik piritós gyanánt reggelinek. EZ a meta már nem neki való. Ez már a kerekesek világa, meg a 3 arty eldönti a csatát világa.
    Nekem az az érzésem, mintha az lenne a cél hogy mindenki orosz cuccokkal tolja. E5-el már ki sem merek menni, Maust meg mi a f@sznak vettem meg? A Conc.GC, az viszont tetszik.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     atis123Juve · 1 éve
     Megeszik, de melyiket nem? Van annyi HP-ja, hogyha nem vagy ostoba, még így is simán kitolsz 3,300 damage-et mert nagyot basz. E100-zal LEHET JÁTSZANI. Nekem is van WZ, full gold oszt jó napot. De E100-nak elég 1-et, 2-t pattintani, és simán hozom vele az említett damage-et.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Zoszili · 1 éve
      Azé az átlagod pöttyet elmarad attól a 3,300-tól. Amiért a 10-ek közzűl E100 van a legjobb átlagod, azt megértem hogy neked bejön, szeretsz vele játszani. Ez rendben is van. 45K csatával a hátad mögött talán abban egyet értünk hogy 136 csata után elhamarkodott lenne verdiktet mondani bármilyen tankra. Az STB-vel biztosan van tapasztalatod. Nekem sem sikerűl sajnos negativról felhozni vele a winratet. Nagyon irritáló.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       atis123Juve · 1 éve
       Persze, mivel az első 30 csata stock gunnal ment, azóta folyamatosan megy felefelé. A 3K elég könnyen megvan vele. 136 csatáról annyit tudok mondani, hogy a fő dolgok már kijönnek ilyenkor mennyire lövik át, a soft statoknak meg az, hogy kinek mennyire illik a valódi stílusához a tank. De amint látod, én nem mondtam neked ellent, csak azt mondtam, hogy más szempontokat kell nézni. Az E100 pl szerintem most megint visszakerül a CW-re a Type nerffel. Azt mondtam, hogy komolyabb csatában, értsd jó játékosok, golddal, a 60TPt is szétszedik. Azzal egyetértek, hogy nem a legfényesebben ragyogó csillag az E100, én is inkább a gyors heavyk híve vagyok, de szerintem ettől még bőven a játszható kategória. A ranked meg pláne megmutatja, most, hogy ha tét van és a költség nem számít (mint CW-n) IS-7 tornyát is gyönyörűen belövik ha kicsit is forgatva van. A 60 TP-ről nem is beszélve. Super Conq szintén.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Zoszili · 1 éve
  Nem értem, ez milyen logika hogy azt kurjuk szét amivel már szinte senki nem játszik. STB-t alig lehet látni a csatákban. Vajon miért? Hogy majd megint vissa buffolják ahogy most a 30B-vel teszik 1,5-2 év után. Ez nevetséges. Mindkét tank hihetetlen modulérzékeny. A 30B-t amióta nerfelték alig használtam. A lassu lövedék és a gyenge átütés élvezhetetlenné teszi. Most ez következik az STB-vel. Szomorú hogy kiszenvedsz egy ágat a 10-es miatt, és azután paffff, nesze neked nerf. Kezdőknek a japán medág amúgy is cumi.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sezamme · 1 éve
  Semmi gond az Obj. és az STB-1 nerfekkel. Ezek után majd mennek ezek is a bokorba ücsörögni és várják a hibákat. Ismét sokat sikerült tenni az izgalmas, pörgős játékmenetért.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Shrek · 1 éve
  Az sem gyenge, amit az AMX 30-cal művel a WG. Annak idején azért hagytam abba az ágat a kilencesnél, mert az átütését 268-ról levitték 248-ra és onnantól kezdve a derék francia cső már csak kopogtatni tudta az ellent, sebezni nem. Most meg visszajön az átütés 264-re, de a német tesójának 278-ra fogják növelni, és a Leopárd ágyúja mindig is pontosabb volt, mint az AMX-é. Sőt a Leó gyorsabb is lesz meg a sebzése is nő, még kevésbé lesz versenyképes vele a francia.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   HUNterRichie · 1 éve
   "a Leopárd ágyúja mindig is pontosabb volt,"

   Amikor még ment a vbaddict, ránéztem a 10-es medekre statisztikailag és a játék (most is!!!) papíron egyik legpontosabb ágyúja éppen a japánnal küzdött az UTOLSÓ ELŐTTI helyért a pontossági statisztikában. Na ennyit a leírt és a valós adatokról...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   atis123Juve · 1 éve
   Szerintem nincs igazad, mert a francia tud a tornyával pattintani a drága német meg onnan is beszedi az ammorack-et. Nekem meg van az AMX-30, az sezrintem még a kis lövegével is játszható. A sebesség, meg az 1 tizedes célzás idő szerintem nem sokat számít. Hidd el jobb tank lesz ez . A Leo-t már lassan a piros vonal mögé zavarják vissza.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  simron78 · 1 éve
  Megszokhattam volna már, amelyik ágba belekezdek azt előbb-utóbb nerfelik, most tartok a Type 61-nél, és ahogy nézem eléggé kiherélik az STB-1-et, 3 olyan kulcsfontosságú statját is nerfelik, amelyek nagyban befolyásolják a teljesítményét. Komolyan mi a faszt gondolnak, mire elég 232 pen egy közepesnek, miközben az összes többi 10-es közepes 270 körüli pennel rohangál, a sebessége is szánalmas lesz, eddig legalább tartotta az átlagot, na de a 48 km/h eléggé szánalmasnak hangzik, a lövedék sebesség is borzasztó lesz, az 1000m/s körüli elég halovány egy 10-es mednek. Szóval egy lassú, mozgó célpontot el nem találó, és alig átütő valamit csinálnak belőle, de legalább 33 hp-val nő a DPM-je, szánalmasak ezek, így azt hiszem még 50% akcióval sem venném meg, a 3 milliót is sajnálnám rá. Azért reménykedem, hogy picit faragnak felfelé ezeken az értékeken és legalább az átütését megtartják a mostani szinten.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   atis123Juve · 1 éve
   Hidd el, a Type 61 most is messze jobban játszható a STB-1nél. Látszatra jó az a tank. Az átütés meg rohadtul nem jelentett semmit, mert. 1, Nem értél oda a pozícióba a borzasztó talajellenállás miatt (ami miatt forogni se bírtál egyébként...), 2 ha már ott voltál a fele a lövéseknek mellé ment. Hidd el nekem 856 csatám van vele. Tetszett a tank, lelkendeztem amikor meglett. Pedig ugyanerre figyelmeztettek, amire én most. Játszok fele, fenébe, fele mellé, lehet csak most, aztán olyan 600 csatához közeledve már kezdett idegesítővé válni, hogy az 140/T62a kombóval ránézel valamire eltalálja, ez meg nem. Prokhrovkán, nincs arty, lőnél középről toronyból. Ott a sok célpont örülsz a leendő 4 K damage-nek. És semmi, nem talál a fele a lövedékeknek. Álló célpontokra. Hidd el, állj meg a Type 61-nél. Annak imádtam a lövegét. Ez ahhoz képest már most egy trágyadomb.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    simron78 · 1 éve
    Hát, ha már most ilyen szar, akkor a nerf után a teljesen használhatatlan kategóriába kerül. Mindegy jelenleg 3 tier X-es közepes tankom van, Obj140, E50M és BC-25t, mindegyik teljesen más stílust képvisel, ehhez akartam egy 4. féle tankot, de akkor majd megyek a brit, vagy az amcsi 10-es irányába, vagy esetleg a francia AMX 30B felé, azt most úgyis javítják. A brit ághoz most az újonc program keretében meg tudnám szerezni az FV4202-t legénységképzésre, az a X-es pedig sokkal jobbnak tűnik, mint az STB-1, főleg a nerf utáni állapotához képest. Köszi az infókat.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  StraubZ · 1 éve
  Szerintem a Leopardnak nem ilyen jellegű változásokra van szüksége. Átütése, sebessége és pontossága is rendben volt. Inkább toronypáncél, még inkább az olasz tankokhoz hasonló töltési mechanizmus kellene.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   WolFox92 · 1 éve
   Kivételesen én örülök ennek a buffnak és nem értek veled abban egyet hogy kéne rá az olasz táras ágyút. Ez egy gyors papírtank, jobb lesz vele mesterlövészkedni, a táras löveg pedig csak maradjon meg az olaszok specialitásának (tudjuk az IS-3A-ra is felraktak egy hasonló szörnyeteget ami egy hibás döntés volt de ebbe most ne menjünk bele). Eddig is jó volt snipeolni vele, nem is az a szerepe hogy facehug-olj de most még kellemesebb lesz remélhetőleg.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   atis123Juve · 1 éve
   Tökéletesen egyetértek. Ezzel a változtatással csak jobban szétválasztják a 30B-től. Mert eddig szinte pont ugyanolyan volt a kettő, csak a 30B-nek volt toronypáncélja. Páncélt amúgy nem várhattunk, mert nem volt neki. Én több HP-t vártam volna főleg.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KUF · 1 éve
  Az STB több nerfet kap, mint a ruszkik

  Úgy tűnik, most már mindkét japán ág hanyagolandó, bár a medek talán a leggyengébbek voltak eddig is a többi nemzetéihez képest. Szép volt wg.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ticsungg · 1 éve
  Ez eléggé STB-1 NERFnek tűnik...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Golza · 1 éve
   ez olyan "nesze semmi fogd meg jól" minimális dpm meg motor buff, de kiherélik az átütéssel és a szórással. ami mellé kenhetjük a hajunkra az OP menetközbeni szórást

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.