Jelenleg 317 vendég és 2 tag online

2019. április 24. 07:40

Szuperteszt: Leopard 1, STB-1, AMX 30 B, Object 430 és Object 430U

Írta:
(30 szavazat)
98 hozzászólás

A 2019-es év során átvizsgálják a különböző járművek karakterisztikáit a játékban, próbálva megtalálni az egymáshoz viszonyított optimális egyensúlyt. Ez egy átfogó folyamat, és gondosan mérlegelnek minden visszajelzést annak érdekében, jobban megértsék, milyen irányba kell tovább haladniuk. A végső cél az, hogy minden jármű versenyképes legyen a csatatéren, de mindezt úgy, hogy az egyes tankok megtartsák egyedi jellemzőiket.

Az STB-1-et - a svédektől már ismerős - hidropneumatikus felfüggesztéssel is fel kívánják szerelni, amit alaposan megvizsgálnak majd. Emellett a fában az STA-1 DPM növelést kap, az STA-2-nek pedig módosítják néhány kulcsfontosságú jellemzőjét (buff).

Utoljára frissítve: 2019. április 24. 07:51
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Nortonor
  • VIP
  • Kiképző
  · 1 éve
  A 30B-nél kb visszaállítják azt amilyen volt is, az STB-1 viszont egy vicc. Sokan várták már hogy mikor fognak hozzányúlni és kapja meg a hidropneumatikus felfüggesztést, de inkább ne tették volna... Obj 430U dettó. Persze még mindez csak szuperteszt és várjuk ki a végét.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Vidra_ · 1 éve
  Vajon a Patton-nak mikor nyomják ki a szemét? Már egyik tank sem jobb a másiknál úgy ki vannak egyensúlyozva. Újoncoknak azt javaslom olyan tankot fejlesszenek aminek tetszik az ágyú csőszájféke, úgyis azt látják a legtöbbet. A tank eredményességében már nincs különbség. Persze a Defendert kivéve, az tényleg op tank. Még.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   charliefirpo_2018 · 1 éve
   Annyira nem op... Csak saját tierjében elfogadható,de kinyirható akár 1v1ben is
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   andiam · 1 éve
   Megbántottalak valamivel? Elnézést kérek akkor!
   Ne akard már elrontani a Pattonom
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Vidra_ · 1 éve
    Dehogy bántottál meg! Csak aggódom a Patton-ért. Remélem a sok nerf-ért síró Béna Béla minél később veszi észre, hogy talán az utolsó használható 10-es.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Papaty_Hun · 1 éve
  Megint nertf és buff yeee BOT-ok vs értelemes playerek 1-0
  Csak gratulálni tudok az összes BOT nak....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Vagyígyvagysehogy · 1 éve
  Egy megoldás van... Ki kell fejleszteni az összes tankot és azzal játszani, amelyiket éppen favorizálja a WG. :-) .
  ...de most őszintén, megéri megint (általában mindig) ezért "sírni"?
  Az aktuális változtatás után is találd meg azt a tankot, amelyikkel a legjobban tudsz játszani.... "oszt told azzal"!
  Ennyi!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   simron78 · 1 éve
   Részben igazad van, a sok nerf ellenére mindig van olyan tank, amivel lehet jókat menni. Az én (és szerintem sokunké) problémám ezekkel a nerfelésekkel az, hogy nincs túl sok időm a játékra, nekem egy 10-es tankig eljutni bizony hónapokig tart és amikor a kinézett 10-es tankot szétnerfelik, használhatatlanná teszik és ráadásul az adott ágon sem a 6-os tank, sem pedig a 8-as tank nem túl jó, tehát az adott ág sem erőd csatákba, sem CW-re, sem Frontline-ra nem lesz használható az bizony nagyon zavaró dolog és az ember joggal érzi úgy, hogy feleslegesen szánt az adott ág fejlesztésére a szabadidejéből sok időt (és esetleg pénzt is), mert nem azt fogja kapni, mint amit az adott ág fejlesztésének az elindításakor ajánlottak neki és bizony sok időt és van aki sok pénzt (prémium fiók) őlt egy olyan tank elérésére, amelyre a változtatások után már nincs szüksége, nem kell neki, nem akarja. Persze tudom, hogy mindehhez van joguk, nem azzal van a gond, hogy ne lenne, csak az állandó (és sokszor átgondolatlan, értelmetlen) változtatásokkal van sok embernek tele a hócipője.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 1 éve
  Már a Sta-1-ig is elég "kalandos" utat jártam végig, jelenleg a type 61-et grindolom, hogy megszerezhessem az STB-t, erre b***** akkora nerfet kap szerencsétlen tank, el nem tudom dönteni, hogy megéri e rászánni innentől kezdve az időt. 33-al több dpm. Röhög a vakbelem. Ha nem tudom átlőni az ellenfelet, akkor hiába van magas dpm-em, egy nagy rakást sz*** nem érek vele. Kiherélik a japán tigrist. Persze b+ még a karácsonyi leárazást is az STB-hez választottam, így most akkor mehet az egész a kukába?!?! Gondoltam, milyen nagyszerű lesz, ha ez a vadállat lesz az első 10-es tankok. De így. A Sta-1 is kapni fogja a jobb dpm-et. Jahh persze, tuti fix, hogy az átütés és a pontosság kárára. Talán még a sebzésből is lefaragnak kicsit, hogy még jobb tank válhassék belőle. Nem volt elèg sz******* a chi-to és a chi-ri. Az egész OP japán ágat nerfelni kell!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   pred89
   • Kiképző
   · 1 éve
   Nyugodtan csináld végig ezek csak "tervek" amik ha katasztrófát okoznak idővel javítják Nekem pl az E100 porosodik. Majd egyszer kezdenek vele valamit,el nem adom, jól néz ki ,pihenget. Jó lesz az STB nyugi. Én anno az sta val nagyon jókat mentem aztán mire megszoktam a type-t végre meg volt az szb grind aztán azt is szokni kellett de imádtam. Ma is szeretem de sokat pattog.Viszont élvezetes még mindig.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    · 1 éve
    Kicsit lenyugodtam az első sokk után, de akkor is elég fájó, hogy így """rebalanceolnák""" az STB-t. Ha már ennyit beletettem, akkor csak azért is kifejlesztem. Gondolom, ha az STB kapja az ágyú nerfet akkor evidens, hogy a type 61 top ágyújának szintén kijár majd a jóból. Mindegy is. Attól még továbbra is szeretem a japán bestiákat. Kíváncsi leszek milyen lesz az STB attól függetlenül, ha nerfelik vagy ha nem.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     andiam · 1 éve
     Azt azért tegyük hozzá a STB-hez, hogy megkapja a svédek által használt hidropneumatikus felfüggesztést, ami azért rejt magában új lehetőségeket. Szerintem jó lesz az
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      · 1 éve
      Hát hull-downban mindenképp jól jöhet, de lehet jobban hiányolnám azt az egynéhány km/h-t amit lefaragnának belőle, mint a plusz csőlehajlást. A sta-1-nek se rossz a mozgékonysága, de mégis lomhának tűnik a maga 45km/h-ás végsebességével. Néha lemaradok az akcióról, néha a saolin leszámoláskor hiányzik az a plusz. Kíváncsian várom mit hoz majd ez a változtatás. Persze előbb el kell jutni tier 10-ig.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sztyepadzso · 1 éve
  Javítsatok ki, ha tévednék, de nem arról volt szó, hogy a nagy goldlőszer-változtatásban azon tankok, amelyek APCR lőszert használtak alap lőszerként, azok ezután az AP-z kapják meg, azonos sebességgel, ráadásul az AP normalizációjával?

  Volt is it valaki, aki írta egy hőzöngőnek(aki valószínűleg nem olvasta egyébként el a fele cikket akkor) , hogy ez miért baj neki? Na. Mert pont igy köpnek le ránk, meg csinálnak segget a szájukból.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti · 1 éve
   Én írtam anno, és továbbiakban is ugyanaz a helyzet, de ha már előbb cserélik ap-ra a lőszereket egy-egy tanknál, talán balancoltabb eredmény születik az egészből, és a medeket az egész rebalance előtt letudják (A 121, obj.430U számára semmiféle ráhatással nem lenne, most már az STB, Leopard, és Amx is biztos helyről figyelheti az eseményeket)
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sztyepadzso · 1 éve
    De azt látod , hogy nem az történt, amit írtak?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  pred89
  • Kiképző
  · 1 éve
  STB eddig is pattogós volt de a gyors töltés miatt lehetett vele daràlni.Viszont ez az átültetés nagyon gáz.(De szeressük ) 30B jópofa tank de inkább csak kinézetre. Mindig is azt képzeli az ember ,hogy gyors, pontos, torony páncél stb.... Lomhásan gyors,pattogósan pontos és szinte mindig beütik a tornyot amire rá akár milyen jól sebzel ,átlagban egy brutál mínuszos tank.Mindenre és mindenkire érzékeny (De szeressük ) Most megnézzük mit produkál. 430 nem tűnik viszont drámainak egyenlőre. De ezek tervek csak.....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 1 éve
  aaaaaa
  Megfogalmazták a lehetetlent.

  Alap dolog lenne a pontos ágyú és a 5-7 féle lőszer meg a több legénység jobb töltés , célzás, spot. Jobban járok ha nyitok egy új fiókot akcióban veszek pár db nyolcast és csapatban," frontlányban" eljátszogatok. Tízest meg kenjék a hajukra.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.