Jelenleg 333 vendég és 3 tag online

2019. április 24. 07:40

Szuperteszt: Leopard 1, STB-1, AMX 30 B, Object 430 és Object 430U

Írta:
(30 szavazat)
98 hozzászólás

A 2019-es év során átvizsgálják a különböző járművek karakterisztikáit a játékban, próbálva megtalálni az egymáshoz viszonyított optimális egyensúlyt. Ez egy átfogó folyamat, és gondosan mérlegelnek minden visszajelzést annak érdekében, jobban megértsék, milyen irányba kell tovább haladniuk. A végső cél az, hogy minden jármű versenyképes legyen a csatatéren, de mindezt úgy, hogy az egyes tankok megtartsák egyedi jellemzőiket.

Az STB-1-et - a svédektől már ismerős - hidropneumatikus felfüggesztéssel is fel kívánják szerelni, amit alaposan megvizsgálnak majd. Emellett a fában az STA-1 DPM növelést kap, az STA-2-nek pedig módosítják néhány kulcsfontosságú jellemzőjét (buff).

Utoljára frissítve: 2019. április 24. 07:51
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sevih · 1 éve
  Az STB talán kap egy kis torony buff-ot is. A modellje változik, de elég nehéz értelmezni a furcsa alakja miatt.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ______Pistike______ · 1 éve
  STB-t,nem volt híres a pontosságáról(nem volt híres egyáltalán) és a torkolati sebesség 1/3-t vesztet ,átütés csökkent, kapót + 50HP-t ,most őszintén kérdem tőletek hogy mi a f...t szívnak ezek az emberek ? Vagy túl korán kell ébredjenek és nincsenek megelégedve a fizetésükkel ? Vagy szórakoznak mikor az anyjukat emlegetjük ? Miért ? andiamnak igaza van mikor azt írta hogy unalmas csak egy-egy tankot látni a játékban ,semmi diverzitás .
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  SovietJosie · 1 éve
  Szegény 430u-m, pedig a legjobb cucc a játékban...erre szétnerfelik a célzásidőt...

  IS4 buffra, már évek óta várok, úgysem fog eljönni a pillanat...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   · 1 éve
   Az Object 430U durván erősebb volt a legtöbb tanknál. A szintjén sok olyan tank van, aminek szinte esélye nincs ellene, márpedig ez nem tisztességes. Amellett hogy mobilis tanknak mondható, nehéz tank páncélzata van, a dpm valamivel kisebb, de a páncélzata ezt is bőven ellensúlyozza, sebzéscserére van egyébként is a játékban a legtöbb lehetőség, ahol dettó jó esélye van arra hogy nem sebződik.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Vidra_ · 1 éve
    Mi az hogy nem tisztességes? Mindenki erősebb, jobb tankot akar, Erre mindegyik egyforma szarrá balanszolják. Akkor minek, hova fejlesszünk. Meglátsz egy Ferrarit és elé láncolod magad, hogy nerfeljék Suzukivá, vagy vágysz rá, és mindent elkövetsz azért, hogy legyen egy ilyened vagy hasonló?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     · 1 éve
     A Ferrari és a Suzuki eléggé nem idevágó és rossz példa, ugyanis egyiknek az ára igen magas, éppen ezért sokkal jobb is... A wotban két tier 10-es tank esetén nagyjából hasonló árról beszélünk - a különbségek mégis nagyok. Ha már meg akarod cáfolni amit írok, nem baj, de legalább ne ostobasággal érvelj...

     Mindenki erősebb, jobb tankot akar. Ez elviekben így van, éppen ezért lenne az a dolga a gyártónak-tulajnak, hogy ezt a döntést minél jobban megnehezítse, ha nem a tank karakterisztikáiban, akkor a térkép jellegén - hozzáteszem, nyilván ők pontosan ezt próbálják és jobban is értenek hozzá mint én vagy éppen te.

     Ezzel együtt ha az egyik tanknak ennyivel jobb a páncélja mint a kategóriájában a többieké, akkor ott valami ellensúlynak muszáj lenni, ami elég sok tank ellenében finoman fogalmazva sincs. Pontosan ezért is van az a jelenség, hogy a játékban elvétve akad rengeteg tank, míg bizonyos tankok meg egy csatán belül mindig felbukkannak, sokszor aránytalanul nagy számban. Na ez az ami alátámasztja ténylegesen, hogy a régi időkhöz képest valami nagyon nincs rendjén, állíthat ez ellen bárki bármit.

     Azért senki ne mondja már, hogy veszek mondjuk egy MAUS szuper nehéz tankot a játékban, az ellenfelemnek ezzel szemben van egy olyan közepes tankja, amivel gyakorlatilag simán felveszi a versenyt közelharcban, sőt a kisebb tank tornya brutálisan erősebb, de ráadásul ez a kisebb tank simán szitává is lövi őt. És ha nem lenne ez elég akkor, még sokkal mobilisabb is, magasabb a dpm értéke is, álcaértéke is sokkal jobb, nagyobb az átütése is. Hát bizony nem tisztességes és fair - de nyilván neked erről más nézőpontod van, hisz akkor nem reagáltál volna, és ezzel nincs is amúgy semmi baj...

     Én korrekt játékot várok, szeretnék látni a többi tankból is többet, és azt szeretném, hogy az orosz tankok mellett legyenek más nemzetek is használhatóak és versenyképesek - ha nem páncélzatban, akkor más jellegben, de ez nincs meg egyáltalán. A jelenlegi AMX30B fabatkát nem ér egy Object 430U ellenében, pedig meg kellene kapnia azt a kialakítást neki is, ahol egyértelműen fölé tud kerekedni a másiknak, ahogy fordítva is.

     Te mindezzel szemben azt a szemléletet erősíted, hogy legyen minél több játékos a legerősebb és legjobb tankokban és gyepálják egymást azzal a néhánnyal, mert mindenki a legerősebbet akarja. Fasza!!!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   charliefirpo_2018 · 1 éve
   Dehogynem,azt én is várom,még az 1.4 előtt volt róla szó, remélem be is tartják
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Akos73 · 1 éve
  430u, 430-ra nagyon ráfért.
  STB-1-et viszont nem igazán tudom értelmezni. Ez inkább egy nerf, mint buff. Az egyik leginkább kevésbé népszerű 10-es medről van szó

  Ezeket a tankokat kéne még buffolni:
  121 - Szerintem az egyik legnépszerűtlenebb 10es tank, gyakorlatilag a 430u hülyére nerfelt kiadása
  Is4 - Per pillanat semilyen funkciója nincs
  E100 - Jelenlegi metában használhatatlan akármire
  50b - Nem tudom, valahogy annyira már nem érzem ezt a tankot sem életképesnek, mint pár éve
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   pred89
   • Kiképző
   · 1 éve
   121 - lehet a 430 árnyéka de pontosan azért is lehet vele jobb köröket menni. Mivel kissé óvatosabb játékot követel ezt sűrűbben is lehet kamatoztatni.
   Is4 - mai napig hozza azt a szintet amit bármilyen másik túlkiabált heavy. Csak ő mindenben maradt az a színt amit tudott és semmi baromságot nem ragasztottak rá.
   E100 - Oke alaìrom de csak mert rommá lövik arannyal a tornyot, jó is kicsit sanyarú az átültetés.
   50B - ugyan az mint mindig Aki tudott vele játszani ma is tud,aki meg nem az mostanáig se. Nekem ez a vélemény röviden Ákos.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    charliefirpo_2018 · 1 éve
    Én meg az Is 4 re ráraknám a 277 130-as ágyúját és mindent hagynék a régiben
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     charliefirpo_2018 · 1 éve
     Sőt mióta beleraktam az öt skilles lánybandát azóta megváltozott,jó lett
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Kriminalis · 1 éve
    Is4-el nem értek egyet.
    Szerintem is rettentően gyenge tank.

    Ott kezdődnek vele a bajok, amikor 1v1 helyzetben egy értelmesebb játékos szét overmatcheli a tornyod tetejét, meg szemből overmatcheli a motorteret hátul.
    + Akkor szemből auto pen HEAT-el.
    + Lassú
    + Van egy teljesen középszerű lövege, ami mindenből ad egy kicsit, de pont annyit, hogy úgy igazán semmire sem legyen jó.
    Már az is sokat segítene neki, hogy megszűnne az overmatchelési lehetőség.


    Botokat meg lehet vele fogni itt-ott, de egy kompetensebb játékos szana-szét szopatja.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     andiam · 1 éve
     Szerintem csak a torony tetején lévő gyenge pontot kéne megszüntetni és a löveg pontosságán kéne állítani, a többi részemről teljesen rendben van.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Papaty_Hun · 1 éve
   Te is azon játékosok közzé tartozól, aki szerint a 430 és 430u op?

   Nincs több kérdésem....
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Kriminalis · 1 éve
    430? Költői a kérdés?
    3700 DPG-t toltam ki vele amikor grindoltam a 430u-t.
    Úgyhogy szerintem felesleges arról beszélni, hogy OP e. Többi 9es mednek köze sincs hozzá.

    430u már ennyire azért nem egyértelmű, de mindenképpen felfele lóg ki.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Alexis · 1 éve
     és akkor a 907 mennyire op ?
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Kriminalis · 1 éve
      OP, nyilvánvalóan.
      Nagyon sokáig meta tank volt randomban. Legendásan sok kombinált kellett vele a gun markhoz, illetve kompepitív játékban is az egyik legnépszerűbb volt.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Akos73 · 1 éve
    Nem hinném, hogy ez vélemény kérdése lenne, hanem egy tény
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kriminalis · 1 éve
  STB-1 nerf? Öööööööööö oké
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kállai84 · 1 éve
  De most komolyan gyerekek miért kell mindíg sirni ha nerf vagy buff van, van egy halom tank amivel nem játszik senki pedig szerethető tankok de mindenki csak a legjobbal akar menni én szeretek olyannal menni ami nem op sem különleges nagyobb élmény vele egy jó mecs mint olyanal amivel csak lövöldözik az ember és jön a sebzés kill
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   andiam · 1 éve
   A minap egy IS-3A elől vettem el a top gun lehetőséget, ezért elkezdett lőni, majd a csata után írt üzenetet. Azzal próbálta szívni a vérem, hogy tele vagyok off meta tankokkal. Szerencsére szeretem a kihívásokat, s szeretek olyan tankokkal próbálkozni, amik ritkán jönnek szembe a csatákban. Bár néha úgy érzem, hogy direkt szívatom magam azzal, hogy a nehezebb utat választom.
   Szerintem baromi unalmas, mikor folyamatosan 430U/907, CGC, T100-LT, stb meta tankok jönnek szemben velem. Kifejezetten örülök, mikor 113, STB, stb off meta tankok vannak a csatában. Színesebbé teszi a játékot.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Angelus1991ster · 1 éve
  A tier 10-es szinttel kezdik, de meddig mennek le? Remélem low tier-ig. Jó lenne ha rendbe szednék a közép tier (5-7) tankjait is : Pz 4 S, Chi-Nu Kai, Turán III PT, M4 Improved stb. tankokat.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Frankenstein Bourne · 1 éve
   Szó volt a Tigris 2-ről is, be is gurult a garázsba Kiváncsi vagyok arra a buff-ra!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus · 1 éve
  Nekem a Leopárd 1 az nagyon tetszik.Alkalmanként megyek vele a tesztszerveren,ott veszem meg.Kifejlesztve ki van,de nem vettem meg tudom támogató tank ezzel gond nincs is de nem találom vele a ritmust.Zavar ez a túlzott lőszerrekesz érzékenysége.Ha három dolgon változtatnának megvenném.Nagyobb álca,ne legyen ennyire lőszerrekesz érzékeny,és keményebb a tornya,ha tornyozni legalább lehessen vele.Csak mondom nagy tapasztalatom nincs vele,csak a tesztszerveren használom,és ezek amiket hiányolok.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.