Jelenleg 615 vendég és egy tag online

2019. április 13. 08:35

Hétfőn indul a Frontline 3. epizódja

Írta:
Értékelés:
(32 szavazat)
111 hozzászólás

Ne feledjétek, hétfőn indul a Frontline 3. epizódja, melyhez a a Löwe, T-44 és T-54 First Prototype tankokat bérelhetjük majd ki a következő árakon:

Tank lízing árak és egyéb infók

Heti díj +1 hét Éves díj
T-44 240.000 kredit 120.000 kredit 1.500 arany
Löwe 800 arany 600 arany 4.000 arany
T-54 First Prototype 500 arany 400 arany 2.500 arany
 • Egy Frontiline (FL) tank típusból csak egyet bérelhet egyszerre egy játékos, de a normál megfelelője attól ott lehet a garázsban (tehát lehet egyszerre T-44-ed és T-44 FL-ed is).
 • Ezek a tankok a normál megfelelőjük másolatai lesznek, azonban ezeket kizárólag a Frontline módban lehet csak használni.
 • A T-44 az egész szezon alatt elérhető lesz, míg a prémium tankok epizódonként változnak majd.
 • A fenti lízing árak epizódonként 10%-kal csökkennek majd, azaz pl. a 6. epizódban a nehéz tank ára már csak 2000 arany lesz egy hétre.
 • A T-44 75%-os legénységet kap heti bérlet esetén, évesnél viszont 100%-osat.
 • A prémium tankok 100%-os legénységgel kerülnek a garázsba (de persze kicserélhetőek egy másik, veterán legénységre is).

Kapcsolódó fórum topik

Utoljára frissítve: 2019. április 13. 08:39
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  atis123Juve · 1 éve
  Várom már, mert attól függetlenül, hogy még mindig sokan nem értették meg,a lényeget, ebben a módban zavar a legkevésbé a hülyék jelenléte. Ebben a módban, a legfontosabb, és ez mindkét csapat érdeke, minél tovább tartson a csata. Itt rangot kell farmolni (A sok kredit mellett persze ). Minél tovább tart a csata, annál több tábornok, őrnagy stb. lesz. A győzelem/vereség se rangban, se kreditben nem mutatkozik meg szóval hosszú csatákra fel. A lényeg, hogy a támadó csapat minél előbb elfoglalja a mezőket, és egész a legvégéig ne lője le a tornyokat. Így lesz mindkét csapatnak a legtöbb ideje. Sajnos láttam olyan csatát ahol alig vagy egyáltalán nem is volt őrnagy, mert a drága csapat végig ment az A fronton 8 perc alatt..... Hajrá skacok!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   wot wot · 1 éve
   Én abba is hagytam ezt játék módot pont ez miatt. Háromszor annyi időbe telik megcsinálni a küldetést. A másik meg az hogy 80-90%-ban védő vagyok. Sokkal könyebb elérni a tábornoki rangot ha támad az ember. 12-szer egymás után védő voltam mire kaptam egy támadó csatát. Volt olyan nap hogy nem is voltam a támadó oldalon. Csodálom hogy ezen még senki nem akadt ki.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    atis123Juve · 1 éve
    Hát a védést én sem szeretem, de ott artyval azért lehet aprítani. Ott viszont nem értek veled egyed, hogy sikerélmény a kredit, rang miatt ott is akad.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    · 1 éve
    Artysnak a védés a legjobb, abból pedig akad jelentkező.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Balog · 1 éve
   A birka vagy marha csorda szellemi hozzaallast nem tudod megvaltoztatni......ahogy a valo eletben sem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Syddal · 1 éve
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  czirjakjozsi · 1 éve
  Kipróbáltam és kibéreltem az első héten a t44-fl tankot és NEM LEHET átrakni a legénységét árképzés nélkül!!! Ez nem prémtank hanem csak elit harckocsi! Azért próbáltam mert belefért a 30 misibe a -250k kredit csak azért hogy azzal játszon valaki ne bérelje ki mert stockos legénységgel nyomhatja a frontline-t
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   atis123Juve · 1 éve
   Hát ezt fejtsd ki bővebben, mert nem írtad le hogy minek a legénységét akartad belerakni. Nem legénységet akart az lenni? A te mondatod azt mondja, hogy ami legénység benne van azt átképzés nélkül nem tudod átrakni ami rendben is van, mert a prémium tank legénységét, ami most T44-FL ebben az esetben, nem lehet átrakni más orosz medbe. A tank a prémium, nem a legénység.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus · 1 éve
  Szerintem ez a legjobb csatamód a játékba.Kár hogy csak 7 napig van egy hónapban.Variálhatnának vele,más jutalmak,és mindig lenne.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   tiger730 · 1 éve
   Én is arra várnék hogy berakják állandóra,rem ez csak teszt és be fogják rakni jövöre.Jó lenne mert randomba annyi idióta van ,tisztelet a kivételnek hogy nem igazán szeretem már
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    · 1 éve
    Mert frontlineban nincsenek idióták persze. Ha egész évben lehetne tolni, ugya oda lyukadnánk ki, sokan emiatt nyavalyognának. "Ugyan azon a pályán milliószor és mégegyszer." Nem kell, hogy minden nap karácsony legyen.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.