Jelenleg 566 vendég és 11 tag online

2019. április 13. 08:35

Hétfőn indul a Frontline 3. epizódja

Írta:
Értékelés:
(30 szavazat)
90 hozzászólás

Ne feledjétek, hétfőn indul a Frontline 3. epizódja, melyhez a a Löwe, T-44 és T-54 First Prototype tankokat bérelhetjük majd ki a következő árakon:

Tank lízing árak és egyéb infók

Heti díj +1 hét Éves díj
T-44 240.000 kredit 120.000 kredit 1.500 arany
Löwe 800 arany 600 arany 4.000 arany
T-54 First Prototype 500 arany 400 arany 2.500 arany
 • Egy Frontiline (FL) tank típusból csak egyet bérelhet egyszerre egy játékos, de a normál megfelelője attól ott lehet a garázsban (tehát lehet egyszerre T-44-ed és T-44 FL-ed is).
 • Ezek a tankok a normál megfelelőjük másolatai lesznek, azonban ezeket kizárólag a Frontline módban lehet csak használni.
 • A T-44 az egész szezon alatt elérhető lesz, míg a prémium tankok epizódonként változnak majd.
 • A fenti lízing árak epizódonként 10%-kal csökkennek majd, azaz pl. a 6. epizódban a nehéz tank ára már csak 2000 arany lesz egy hétre.
 • A T-44 75%-os legénységet kap heti bérlet esetén, évesnél viszont 100%-osat.
 • A prémium tankok 100%-os legénységgel kerülnek a garázsba (de persze kicserélhetőek egy másik, veterán legénységre is).

Kapcsolódó fórum topik

Utoljára frissítve: 2019. április 13. 08:39
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus · 1 órával ezelőtt
  Nem volna rossz ha a WG találna valami megoldást arra,hogy fullon van két szektor és csak a másikba tudok csak újra éledni.Ahol iszonyatosan nagy túlerő van,Egy szektoron végi szaladnak túlerővel,és győzelem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Megtorlo · 2 napja
  Sajnos megint nem csigázott fel ez a játékmod szokás szerint a premium tankok aláznak és teljesen el veszik a feelinget, ha foglalni akarsz nem elég hogy a saját oldaladon levő arty hanem a szomszéd is polírozza a festéket a tankrol. A játékosok stílusa meg kegyetlen sokszor egy fronton be van telve a létszám a többi kettő meg 2x túlerőben próbál valamit szerencsétlenkedni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Benxonyou · 2 napja
  Csatlakoznék az előttem szólóhoz, úgy ahogy van förtelmes és kielégítő élmény egyszerre. Mint a mekis kaja, tudod milyen sz*r, de azért mégis megeszed. Kemény 5 csata után elegem is lett az egészből. Úgy tűnik még mindig sokan nem tudják hogyan lehet ebben a játékmódban profitot maximalizálni. Sok értelme van egy 30 perces játékot 10 perc alatt letolni. Mintha arra menne ki az egész, hogy ki tudja előbb elfoglalni Berlint, a kijelölt célpontok már nem is számítanak. Versenyfutás a győzelemért. Persze csapatmunkát mellőzve. "Rush B" szól az utasítás, erre a 3/4-e becampel valahol, osztogatja a pofonokat a hátvédből, már ha tudja. Védősorban meg elvárható lenne. Ha nem lép le a csapat fele a másik pályavonalra. Csak a dmg. Mintha más lehetőség nem is volna pontok gyűjtésre. Ja, hogy ahhoz csapatként kéne néha napján műkődni? Ja, hogy bele kéne tolni a pofámat az ellen arcába, nem pedig meggymagozgatni egész csata alatt? Van itt egy rakat lehetőség, hogy eredményesen föltornásszad magad tábornoki rangig, és az pont nem a sebzés farmolás. Egyszer kitoltam századosig csak azzal, hogy a C bázist védtem. Szó szerint védtem, nem pedig vártam a csodát a hátvédben. Szóval aki nem tudja hogy kell eredményesen farmolni, az vessen magára. Ideje csapatként játszani! Béke
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Alexis · 2 napja
  Játékélmény szempontjából egy nagy szar az egész ,de szorzóval nagyon szépen hozza a kreditet.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kertesz · 3 napja
  Na vegre legalabb par napig jatszhatobb a random jatek. Kerekes kocsik, arty 50-70% kevesebb van a sima jatekban.
  Nem is baj 20 nehez tankra- 200 arty jut a varoban frontline on. Sima jatekban is lehet farmolni 3 prem jargannyal 200-300K kredit / 20-25 perc jatekido.
  De ha megse legalabb nem rohangal 4-8 idiota ezerel a palyan, amit masik 5 fotoszintetizalo td probal megloni sikertelenul mert spot utan 10 sec es mar garazsban varja a folytatast.
  A kotvenyt kicsit sajnalom hogy csak itt lehet tier 8 ban farmolni, de legalabb van jatekmod havonta 1x a mas bealitottsagu jatekosoknak is.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Exami · 2 napja
   Bizony, ilyenkor jobb a random. Miután mindenki, aki artyzik és van 8-as artyja, ott áll a sorban, randomra jóval kevesebb jut. Meg ilyenkor kevesebb a 2:15-ös csata is, kisebb a szórás a randomozó játékosok között(?).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Uncle Sam · 3 napja
   Nagyon jól leírtad. A múlt héten két alkalommal lőtt belém a saját páncélvadász mondván nekem spottolni kötelező, hogy ő sebezhessen. A hp-m 80%-át levette, de persze ő nem kékül be, mert ez egy igazságos rendszer. A másik tendencia, hogy az arty mivel nem sebzett még eleget belelküldi az "áldását" a saját csapattársba miközben az ellenséggel küzd közelharcban. Persze elnézést azt nem fog kérni sohasem, azt ne is várd tőle , de persze ezt megteheti minden következmény nélkül. Megnéztem tegnap obj. 430-al saját két GW. Tiger-je összesen 500 hp-val rövidített meg, perma trekken tartva ezzel engem, miközben közelharcban voltam, és ezáltal sikerült az ellenfél artyjának engem kiszednie. Következmény, hát persze hogy semmi..
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Laccvacc · 3 napja
    "Persze elnézést azt nem fog kérni sohasem" - na ezzel a kijelentéssel itt vitába szállnék! Tegnapi csata, artyval kiszedtem a csapattársamat, későn érkeztem, bűn rosszul játszottam....elnézést kértem!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tommybear · 3 napja
  A pálya ugyan az és ugyan úgy lehet pipáztatni azokat is rajta, akik rühellik az artykat.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Xavarek · 3 napja
   Az a grafika nem semmi
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   MDavid1995 · 3 napja
   És most ennek a posztnak mi volt az értelme? Eljutottál a századosi rangig. Az igen. Egy átlag ember akinek legalább 70 IQ-ja van eljut századosi rangig bármivel ebben a játékmódban.......
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tommybear · 2 napja
    + eljutottam ,önjáró tüzérséggel 5000 sebzésig és egy járművel végigharcolt csatában nyerni segítettem a csapatomat.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bandras32 · 3 napja
  A ping másnál is 700 fölött van? Elkezdődik a csata minden ok, 30-40 ping és pár perc után fölmegy 700 fölé és ott is marad a végéig.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Alexis · 3 napja
   Nekem kb. 4x kifagyott vagy kidobott.
   Módszeresen akkor csinálja ,amikor elérhetövé válna a tábornoki rang. Eddig 3-at el is buktam igy.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    komisz · 1 napja
    Kifagyás gondolom majd mindenkinél előfordul. Később vissza is rak a játékba általában egy lassú tankkal és egy másik zónába a változatosság kedvéért. Kedvelem még azokat a végjátékokat vagy inkább vígjátékokat, mikor 1-2 lövés hiányzik a szintlépéshez és nem akarja és nem is adja be. Pattanok, leláncolok, felderítek de csak nem akarja rendszer, hogy előrébb lépjek rangban.
    „Érdekesebbé” teszi még a csatákat az agyatlan társ, ellenfél, aki 7-8 perc alatt leakarja és sajnos le is hozza a csatát, nem törődve azzal hogy a béka segge alatt van mindenki rangja. A bosszantó dolgok ellenére is tud szórakoztató lenni, nem kell ráfeszülni a játékra és a csapattársak sem egymással vannak elfoglalva. Számomra inkább pozitív a játékmód.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Xavarek · 3 napja
  Sziasztok, most értem haza a munkából, a pálya ugyanaz vagy van másik? Mert hulla vagyok és nincs kedvem monoton csak menni 1 pályán. -> Bocs lusta vagyok belépni is :-D
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   nagyzsolt · 3 napja
   Ez az egy pálya is alig indult el
   Ha lenne még szerinted milyen csinnadrattával jött volna?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Xavarek · 3 napja
    Akkor inkább megyek bedobok 1 gyrost meg pár doboz sört azt irány az arty, köszi a választ pacsi

KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.