Jelenleg

23
látogatónk van

2019. április 4. 07:34

TS-5 maraton (04.05-04.15)

(91 szavazat)
178 hozzászólás

Megérkezett a TS-5, az első tier VIII-as amerikai prémium TD a játékba, amit egyből meg is szerezhetünk magunknak egy maraton keretein belül. Főbb jellemzői a 400 alfás ágyú és a 260 mm-es frontpáncélzat, amikért értelemszerűen a mobilitással kell majd megfizetnünk.

Április 5-én újabb - de ezúttal csak - 10 napos maraton indul, melynek teljesítésével megszerezhetjük a TS-5 amerikai VIII-as prémium TD-t:

Szabályok

A maraton időtartama: 2019.04.05. - 2019.04.15.

A maraton 10 egymást követő szakaszból áll és minden szakasz két módon teljesíthető:

  • Kiválósággal: Ezeket a némileg komplexebb kihívások csak tier IX-X-es tankokkal lehet teljesíteni.
  • Elkötelezettséggel: Ezek a megszerzett alap XP mennyisége köré épülnek és tier VI-X-es tankokkal teljesíthetőek. Kizárólag azon csaták számítanak, melyekben a top 10 alap XP szerző közt végzünk.

Fontos, hogy a két metódus párhuzamosan fut, azaz bármelyiket is sikerül teljesítenünk, az adott küldetés automatikusan elkészültként lesz megjelölve. Ha úgy érzed, hogy nem teljesítheted az összes küldetést, akkor is megéri belevágni, ugyanis minden egyes szakasz teljesítésével -10%-os árkedvezményt kapsz majd a TS-5 árából a boltban (tehát ha a 6. szakaszig jutsz el, akkor eredeti árának 40%-ért veheted majd meg a tankot). A tank az esemény lezárulta után 2 napig lesz még elérhető a boltban. Fontos: Ha megveszed a csomagot, a kifullozza az összes küldetésedet, amiket utána már nem teljesíthetsz.

Az EBR-es maraton visszajelzései alapján a küldetések kondíciói közül eltávolították azokat, melyek bizonyos számú győzelmet követeltek meg és elvárt sebzésre cserélték őket. Emellett megváltoztatták néhány küldetés jutalmát is.

Küldetések és jutalmak

Utoljára frissítve: 2019. április 16. 07:27

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.