Jelenleg 337 vendég és egy tag online

2019. március 20. 06:46

1.4.1 - Verzióváltás

Írta:
(57 szavazat)
75 hozzászólás

Ma hajnalban érkezik az 1.4.1-es verzió, ezért 2:00-tól 10 óráig állnak a szerverek. Az újításokról és változtatásokról ezen cikkekben olvashattok.

Utoljára frissítve: 2019. március 21. 07:19
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Titi70 · 1 éve
  Kaptam egy tervrajzot a Patton-hoz, kapásból 15000xp-vel kevesebb kell majd a kifejlesztéséhez. Teljesen jó kis újítás és semmit nem kellett csinálni érte, csak játszani.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   szkzs76 · 1 éve
   Majd amikor valami szutyok tankhoz kapsz ilyen szuper ajándékot, akkor is így örülj!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bmw0511 · 1 éve
    Én a GW.E-100-hoz kaptam, kb 6 éve nem játszottam 1 német artyval se, és havi, ha egy arty csatám van, de szerencsére az fv 6-os artyhoz is kaptam.....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Enhaer · 1 éve
  Remek lett a verzió. Csak kizárólag low tier vagyok és instant vereség minden csata. De annyi könnyítés van benne, hogy az áldott RNG legalább sosincs velem. És jól látjátok! Ez bizony sírás és nyávogás. Van még hova rontani ezt a csodás játékot. De mi ezért szeretjük.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bianconeri80 · 1 éve
   Ez nem fair. Amit leírtál helytálló, én is tapasztalom, minden verzióváltás után. Még az élettől is elmegy a kedvem. Na de most másként van. Hiszen sokéves játékfejlesztői tapasztalatát feláldozva a wargaming-tól megkaptuk az új legénységi skin-eket amivel már teljesen más és jobb a játék. Úgy hogy nincs nyafogás! Lufi, konfetti, pezsgő, tűzijáték és minden amivel ünnepelni lehet mert ez ám a fontos ami miatt megérte várni, juhhéé :-D (amúgy az öklömbe harapnék egy-egy csata után olyan undorítóan negatív nálam az rng. és a győzelmi arány is)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gabi418 · 1 éve
  Első csata, első jutalom.
  Szerintem ez az eddigi egyik legjobb frissítés.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  szkzs76 · 1 éve
  A legjobb! Most kaptam egy AT-7 tervrajz töredéket!!
  Ezt a tankot eszemben sincs kifejleszteni, ezek a b.rmok meg adnak hozzá tervrajz töredéket (A svéd Leo-val játszva!)!

  Ez a tervrajzos találmány nagyon hasonló a karácsonyi sz.rsághoz, ahol mindig azokat a díszeket adta, amik már megvoltak!
  Ebben a formában ez a tervrajzos dolog inkább bosszantó (mintha gúnyolódnának a WG-sek), mint hasznos!

  (A videóban arról beszélnek, hogy érdemekért fog járni, ehelyett egy random b.ziság! Grat WG!)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ticsungg · 1 éve
   Ingyen van, mit szívod magad?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    szkzs76 · 1 éve
    mert ez a rendszer szerintem felér egy gúnnyal! Ha a Leo-val játszok, és ők meg akarnak ajándékozni, akkor adjanak az Emil I-hez ajándékot (vagy a Leo-hoz) ne a sz.tyok AT-7-hez!

    Ez ilyen hoztam is ajándékot, meg nem is helyzet. Pl.: mi a francot kezdjek az AT-7 tervrajz töredékkel?! Nekem ez nem ajándék, inkább valami fricska!


    "Kedves játékos,
    Az Emil I-et akarod kifejleszteni?
    Akkoradunk neked segítséget az AT-7 kifejlesztéséhez.
    Sok sikert!
    Ha-ha-ha!
    WG"

    Ha ajándékot akartak volna adni, akkor (ahogy lentebb is leírtam) ahhoz a tankhoz adták volna, ami kifejleszthető az éppen játszott tankból, vagy ha már minden ki van fejlesztve abból a tankból, akkor az azonos ágon szereplő nagyobb tier-ű tankokhoz, ha meg azok is, akkor adtak volna egy univerzális töredéket ahhoz a nemzethez. Ennyit kellett volna tenniük, és akkor vigyorognék ezerrel!

    Ja, és teljesítményhez kötni, nem random adni, ezzel talán elősegítették volna, hogy a hozzá nem értő játékosok megpróbáljanak fejlődni és ne b.sszák tönkre mások szórakozását!

    Kérdés:
    te örülsz, ha valakitől számodra haszontalan ajándékot kapsz?
    Talán akkor nem sajnálod, ha valaki számodra fontostól kaptad de egyébként nem örülsz neki, pedig neked ingyen volt!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Black_Sheep_01
     • Moderátor
     · 1 éve
     Hihetetlen, hogy milyen emberek vannak.

     Eddig nem volt ilyen lehetőség, nem is igényelte senki. Most behozzák a játékba, gyakorlatilag esélyt kaphat bárki, hogy kevesebb xp grinddel vagy akár grind nélkül kihúzzon egy vagy több tankot. Ez senkinek sem jelent hátrányt, de sok játékosnak ad előnyt. Ezen miért kell sírni?
     A következő tervrajzod lehet, hogy olyan tankra kerül, amit majd ki szeretnél húzni. Lehet, hogy már kifejlesztetthez kapod, amit fel tudsz használni a jövőben. Mi ez, ha nem segítség? Az ötlet baromi jó, a kivitelezés sem rossz.

     Persze ész kellene ahhoz, hogy felmérje bárki a saját játékára gyakorolt pozitív hatásait, a megspórolható időt. Gúny? "Vödör szar"? "Haszontalan ajándék"? Gondolkozz! A tököm tele van az állandó sírással. Rengeteget változott a játék az évek során, sokkal felhasználóbarátabb lett a legtöbb szempontból. Persze gondolkodás nélkül sírni a legkönnyebb.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      szkzs76 · 1 éve
      Nagyon más véleményen vagyunk. Abban teljesen egyetértek, hogy az alapötlet jó sőt kiváló, de a megvalósítás szerintem kritikán aluli.
      Abban teljesen igazatok van, hogy ingyen van, akkor miért kritizálom.
      Azért, mert SZERINTEM a megvalósítása az egy kalap sz...

      Gondolkodás nélkül sírni?
      Miért kellene nekem úgy gondolkodnom, ahogy te gondolkodsz? Ezen meg te gondolkodj el, kérlek!

      "gyakorlatilag esélyt kaphat bárki, hogy kevesebb xp grinddel vagy akár grind nélkül kihúzzon egy vagy több tankot"
      Ez SZERINTEM egy másik hibája a megvalósításnak. A videóban az szerepel, hogy érdemekért kapjuk, erre csináltak belőle egy random dolgot, azért, hogy a nagyon gyengék se sírjanak. SZERINTEM meg pont arra kellett volna felhasználni, hogy a gyengébb játékosok megpróbáljanak tenni valamit a fejlődésük érdekében, hogy kaphassanak ilyen töredékeket. (totál nem vagyok epic, de gyenge sem)
      Ja, hogy akkor az epic-ek meg túl sokat kaptak volna?!
      Nagyon sok rendszerben működik a sávos jutalmazás vagy éppen elvonás (nem a játékokra gondolok), itt is meg lehetett volna csinálni, hogy sávosan beállítsák azt a teljesítmény limitet amíért adják a töredéket.

      ""Vödör szar"? "Haszontalan ajándék""
      Igen, SZÁMOMRA pl. az AT-7-hez adott tervrajz töredék totál haszontalan ajándék.


      És nem sírok, hanem kritizálok, mert SZERINTEM, ahogy az elején is írtam, a megvalósítás elég gyenge lett, sőt...

      "Rengeteget változott a játék az évek során, sokkal felhasználóbarátabb lett a legtöbb szempontból."
      Ebben is igazad van, hogy rengeteget változott a játék, de hogy felhasználóbarátabb lett??? Több mindenben igen, de
      még mindig nincs napi stat, normális MM (tegnap a Leo-val 40 csatából kb 5-ben voltam top tier), a prém napok folyamatosan fogynak, nem nézi a játékkal töltött időt, a boosterek is időhöz kötöttek, nem pl csataszámhoz, tök jók lettek a kerekesek is, újabb HE osztag.
      Persze a tankok és pályák szépek lettek, de pl. a pályákat totál elcseszték, az új pályák meg..., a legénység rendszer egy nagy pénzlenyúlás azzal, hogy a legények elfelejtik az előző képzettséget stb.
      Ja, és az "epic"-ek számolatlan serege, akik mindig azon "dolgoznak", hogy tönkretegyék a csatákat.
      Ezektől függetlenül még mindig játszom, valamiféle mazochizmus miatt, talán vagy mert a játék alapötletét imádom, de itt is a megvalósításban vannak homokszemek.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Black_Sheep_01
       • Moderátor
       · 1 éve
       Úgy gondolom, hogy ami nekem jó, annak örülök. Ami nekem rossz, annak nem örülök. Ami nekem közömbös, de másnak jó, annak is tudok örülni, mert nem vesztek vele semmit, de más nyer. Ilyen egyszerű.
       Ha valami neked közömbös, de másnak jó, akkor Te kiakadsz, és sírsz; ez egy önző reakció, amit én nem tartok korrektnek. Nem kötelezhetlek rá, hogy légy önzetlen, de arra megkérhetlek, hogy gondold át másik szemszögből is a dolgot.

       A megvalósításról mit tudunk? Az első körben mindenki kapott tervrajzot. A következő töredék a jobbaknak hamar jön, a gyengébbeknek több csata kell. Ezzel mi a baj?

       Számodra az AT-7 nem releváns. Került neked valamibe a tervrajz? Lehet, hogy a következő olyan rajz lesz, ami kell?

       Napi stat? Minek? Ha kell, akkor moddal megoldhatod.
       MM? Ez valóban probléma, de dolgoznak rajta.
       A prém napok eddig is így működtek, ez a gazdasági érdeke a WG-nek, és ez az érdeke a játékosoknak is. Miért? Mert akinek ketyeg a prém, az nagyobb eséllyel megpróbálja kihasználni, tehát játszani fog. Ha játszik, akkor van ellenfél és csapattárs is.
       Boosterek? Egy plussz, amit a WG vezetett be, örülj neki, hogy van, mert ezeket is teljesítményre adja a játék. Semmibe sem kerül, illetve nem muszáj érte fizetni.
       Mit felejt el a legénység?
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        andiam · 1 éve
        Engedd el, felesleges harcolni. Én örülök a tervrajzoknak. T110E4-re kaptam 9% kedvezményt (16.000xp kedvezmény, ha jól emlékszem). Nem tervezem kifejleszteni jelenleg, később viszont simán előfordulhat, hogy szeretném, s akkor majd jól jön. Egy este alatt 3x kaptam tervrajzot, amit én túlzásnak is tartok, mivel ha ilyen tempóban jönnek majd, hamar ingyen lesznek a tankok, ami inkább hátrány szerintem. Nekem jó estém volt tőle.
        Szép napot
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        szkzs76 · 1 éve
        "Napi stat? Minek? Ha kell, akkor moddal megoldhatod."
        Miért ne? Ahelyett, hogy behozták ezeket a csilivili legénység kinézeteket, megcsinálhatták volna a napi statot is. Talán hasznosabb lett volna...
        Szerintem igen.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        szkzs76 · 1 éve
        Az előző tankot felejti el, amire már ki volt képezve. A garázsomban van kb 200 tank, de csak a töredékükkel játszok, mert viszonylag kevés a több skilles legénységem, így állandóan ide-oda kellene képezgetni a legénységet aranyért. pl. a francia könnyű ág. Imádtam az AMX 12t-t, a 13-90-et, a B C 12t-t, és a 13-105-öt is, de ritkán játszok velük, mert ugyanazt a legénységet vittem végig az ágon, így csak átképzésekkel tudnék játszani ezekkel, mert SZERINTEM egy spotter semmit sem ér látótáv növelő, és álca képzettségek nélkül.
        A játék legénység képzési/kiosztási rendszerében van szerintem a legnagyobb lehúzás, pl. az egyikben a parancsnok a rádiós a másikban a lövész/töltő stb., és ez nem a történelmi hűség miatt van, hanem azért, hogy költsd a pénzt az átképzésre, vagy ha ezt nem akarod, akkor mérhetetlen mennyiségű időt tölts játékkal, hogy mindenre legyen több soros legénységed. Ha ezt megoldanák, egy szót sem szólnék a prémnapokról és egyebekről.
        Teljesen világos, hogy a WG az nem szeretet szolgálat, hanem egy profit orientált vállalkozás, csak talán egy kicsit túl profit orientált.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     RedFox69 · 1 éve
     Amíg ezt a sok baromságot leírod, nézhetnél videót, képezhetnéd magad, vagy éppen játszhatnál is ... elég gyenguska lehetsz.
     Nekem ez a játék a hobbim és szeretem a gyengeségeivel, furcsaságaival együtt. Légy kedves ne fikázd!
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      szkzs76 · 1 éve
      Mindenkinek más a jelleme. Ezek szerint te örülsz egy vödör sz.rnak is?!
      Amúgy fogalmam sincs, hogy ezt a "gyenguska lehetsz" következtetést miből vontad le?

      Neked ez a profilneved a játékban is?
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       RedFox69 · 1 éve
       Nem, csak én normális vagyok, Veled ellentétben!
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        szkzs76 · 1 éve
        Na látod, szerintem meg én vagyok normális! Ennyi.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Laccvacc · 1 éve
         Elkezdtem olvasni a hozzászólásokat és folyamatosan a te sírásodba botlom....hát mit mondjak, elég unalmas. Nekem sem tetszik pár dolog, de ha telesípolod itt a dolgokat sem lesz jobb. Lépj tovább, vagy ne játsz egy ideig. Köcce.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Balista1 · 1 éve
   Moderáld magad, ha már más nem moderál!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    szkzs76 · 1 éve
    ???
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Freepunk_Hun · 1 éve
  Utolsó csata:2019. 02. 28. 15:38
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ynnegaf · 1 éve
  Első tervrajz meg van. Arra viszont nem sikerült rájönnöm, hogy milyen teljesítményért jár a raklap?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   mimis · 1 éve
   Nem tudom mi alapján osztja.... Nekem is volt olyan csatám, amiben abszolút top első voltam mindenben, ilyen jó kört még tán sosem mentem azzal a tankkal, és csak annyi történt, hogy a lakat képe "megrepedezett"... aztán két bukó kör után a harmadik bukó végén megkaptam egy raklapot... :\
   Annyit látok, hogy a kis sárga lakat vagy teljesen ép, vagy kicsit repedezett, vagy már töktropa, de hogy mi befolyásolja.... mystic
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kertesz · 1 éve
   Teljesen random. Nekem volt 3 csatam top 3 ban semmi raklap, majd 1 buko kor 800 dmg el es kaptam BP, kredit, 3 direktiva ( tier 9 es csatak). Szamomra eddig ertelmetlen a kiosztasi terv.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ynnegaf · 1 éve
    Nekem első csatára adott. Másodiknál még nem tudom, fogok-e kapni. Sajnos elején kilövettem magam, mert rosszul pozícionáltam. De, ha ennyire hektikus, akkor lehet, hogy újra kellene gondolniuk a dolgot. Azért az, hogy a raklap is random, meg a benne rejlő tartalom is, már túlmutat még az RNG 25%-án is.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  hebrencs77 · 1 éve
  az MM viszont jó
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Vagyígyvagysehogy · 1 éve
  ...és gondolom Mindenki, most azonnal abbahagyja a játékot..

  Klasszikust idézve szabadon (Üvegtigris 2. Oszi) "én ebbe a Trabantba egy hétig soha be nem ülök"

  Sok a "szájkarate"

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.