Jelenleg 359 vendég és egy tag online

2019. március 20. 06:46

1.4.1 - Verzióváltás

Írta:
(57 szavazat)
75 hozzászólás

Ma hajnalban érkezik az 1.4.1-es verzió, ezért 2:00-tól 10 óráig állnak a szerverek. Az újításokról és változtatásokról ezen cikkekben olvashattok.

Utoljára frissítve: 2019. március 21. 07:19
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Matt__Kirby · 1 éve
  Tegnap 30 csatából kaptam 5 db tervrajzot. (1 univerz, 1 nemzeti meg egy BP, SC, E50)

  Szerintem elfér a garázsban, és ha csak egy xp grindtől megkímél már megérte.

  Mondjuk az jó lenne tudni hogy mire adja, mert volt olyan csatám amire meglepődtem, hogy ad, és olyan amire vártam volna hogy adjon, de nem adott. Nekem egyenlőre kicsit randomnak tűnik mint a karácsonyi doboz.

  Bár azt jobb ötletnek tartanám, ha nem a tankot lehetne összerakni belőle, hanem a modulokat. Most járok a Mauschennél, megvan a lánc, és 55K xp az ágyú. Namost a 220-as átütéssel IX-ben nem nagyon fogom megdönteni a világot, tehát vagy töltök aranyat, vagy mindenkit megkerülök amire ez a járgány különösen alkalmas ugye.
  Mivel elég keveset sebzek, így az XP is lassan csordogál ami még jobban elnyújtja a szenvedést. Egyszer 40 (!) dmg-vel jöttem ki a csatából, pedig folyamatosan nyomtam a "W"-t.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   MeGaBigBoy · 1 éve
   13 csatából a legelsőre adott úgy, hogy közepes eredménnyel (1700wn8) nyomtam végig a dolgot... Szerintem nem kell attól félni, hogy ettől majd hirtelen sok ember még több tankot kifejleszt... Jó, hogy van ilyen újítás, de nem sok vizet zavar.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Weizen_Bier · 1 éve
  Ma 20 meccs = 1 db Amerikai tervrajz töredék. Természetesen rögtön az első meccsen (Ami nálam egy hulladék game volt), gondolom a mai elsőn mindenki kapott legalább 1et. Ha szeretnék kimaxolni 1 db amerikai 10eshez tervrajzot és véletlenül se ad specifikusan ahhoz valót akkor kell 12*12=144 univerzális plusz 12*4= 48 Amerikai töredék, ami majd 200 darab és persze szerencse is kell hogy tényleg csak annyi univerzálist és nemzetit (+csak amcsit és ne a másik 10ből egyet) kapj amennyi kell. Magyarul ha 20 meccsenként kapsz 1et akkor 4000 csata. Annyi alatt végig viszek 3-4 ágat blueprint nélkül. Ez is csak paraszt vakítás.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 1 éve
   Ugye nem gondoltad, hogy most duplázod a kifejleszthető tankmennyiséget. Ez a rendszer arra lesz jó, hogy évi 1-2 nagyobb tier vagy 1 top tier tankot kifejlessz.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kolumbusz · 1 éve
  Minden csata után bedobja : Jutalom az érdemeidért,de nem ad semmit,a 3.ik dobozon stagnál már sokadik parti után;top 1-2-3 vagy, minek kell lenni h elmozduljon,vagy esetleg kinyissa? Tud vki ehhez a doboznyitogatósdihoz vmi magyar nyelvű v magyar feliratos linket ?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bfreshfishb · 1 éve
  Nekem teljesen jó köröket oszt az MM. Zsinórban 3x top tier skorpion g-vel, 3-5-7 leosztásban... Nem is tudom mikor volt ilyen az elmúlt 2-3 peccs óta...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Peter1918 · 1 éve
  Én igazából kíváncsi lennék mennyire random dobja a tervrajzokat
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Runo · 1 éve
  És mi van azokkal, akiknek már szinte minden tank ki van fejlesztve?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 1 éve
   Sok lesz az univerzális és ahhoz a nemzethez nemzetspecifikus tervrajza.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Peter1918 · 1 éve
   Van benne valami... De ha jön egy új ág akkor jól jöhet
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  dANGER__ · 1 éve
  Kis segítséget kérnék tőletek. Az új verzió frissítésénél megállt a telepítő 185 mb-nál. Kapcsoltam már ki tűzfalat, vírusírtót, indítottam újra a routert a gépet is, rendszergazdaként a frissítést, más kompatibilitásba. A gépen van még 500 gb szabad hely, az sem lehet probléma, a letöltés helye a játék jelenlegi helyére van megadva, eddig nem volt vele semmi probléma. Esetleg valakinek lenne rá megoldása a játék újratelepítése nélkül? Előre is köszönöm a válaszotokat!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   atilis81 · 1 éve
   Sajnos előfordult már nálam is ehhez hasonló hiba. Hiába töltöttem le a játékot a nulláról, az sem segített, újra kellett telepítenem a gépet.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   AzertsemJo · 1 éve
   Nálam is csinálta , otthagytam :-)

   A letöltéseket átraktam korlátlanra , a feltöltést letiltottam.
   Egy idő után folytatta :-) :-) :-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 1 éve
  Mondjuk a mostani konstans +2 tieres csaták mellett valamit már kellett tennie a WG-nek, hogy egyáltalán legyen valami esély a tankok grindelésére. Két évvel ezelőttig egy csomó tankággal elég jól haladtam, aztán jött ez a brilliáns MM és onnantól kezdve csak toporogtam egy helyben, semmivel nem haladtam semerre.
  Szerintem prém fiók nélkül a mostani MM-ben nem sok mindent lehet csinálni, ezért találták ki ezt a blueprint dolgot.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.