Jelenleg 309 vendég és 5 tag online

2019. március 14. 05:35

Az új legénységi skinek

Írta:
Értékelés:
(21 szavazat)
34 hozzászólás

Megérkezett az 1.4.1-gyel érkező legénységi skinek részletes ismertetője:

Utoljára frissítve: 2019. március 14. 07:13
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tommybear · 1 hónapja
  Végre megint jött egy és nem indiai !
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tommybear · 1 hónapja
  Számít melyik ország tankjával éri el az ember az 5. ajándékot ?

  Mert nálam már a 4. Emran Shankar ült be a Carnavon AX.- be.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   AzertsemJo · 1 hónapja
   Akkor ez már egy komplett Családi Legénység a Dicsőséges Brit Birodalom-ból ! ! !
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  siemkaktopl · 2 hónapja
  Végre mindenki megismerheti mit akar Minszk. Ez SerB terve. A valós játékmechanikai fejlesztések helyett paprikajancsikra cserélik ki harcos nemzeti legényeket. Ez veszélyes !


  Állítsuk meg Minszket.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   matyiabagoly · 1 hónapja
   Önnek is joga van tudni, mire készül Minszk! (Háttérben SerB vigyorog, reszelővel a kezében)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  FeketePéntek · 2 hónapja
  Értem én hogy sok a károgó...és biztosan ők a hülyék...a többség...mert ugye a játékosbázis folyamatosan nő és a WG jó döntéseket hoz.

  De komolyan...Druszám...Feketenyest...kajak ez az érv? miért kell hogy tetszen mindenkinek? Norton...kajak nem lehet leírni hogy nem tetszik? az már egyből nyávogás?

  ez egy forum...ahol leírod h szted ez nem jó. Stílus? az mind1...mert 100 vitában volt már részem ahol védve volt a WG és nem akármilyen stílusban és mégis én volotam a fütty iii.

  szó szó én szerintem ez nembaj,egy kis majmolás a "konkurenciától" pubg-ben is lehet skint venni...mondjuk az látszik. de nem érdekes...a játék nem lett kevesebb ettől hogy lehet legénységi skineket cserélni.

  szóval nem értek egyet a "károgókkal" teljes mértékben,abban igazuk van hogy lehetne másfelé vinni a fejlesztéseket. De azt kell felfogni szerintem! hogy ha skin +100 000 embert vonz be (mondtam egy számot) akkor te én mindenki jól járt,mert több a játékos. ennyi.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Christofia · 2 hónapja
  Különösen tetszik az orosz tábornokok leírásánál a "részt vett... ütközetben", illetve "harcolt" kifejezések. Hát ja, hatalmas összecsapások folyhattak a parancsnoki sátorban, keményen megküzdöttek a konyakosüveggel
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Balog · 2 hónapja
  Sracok.Inkabb at EndGamre koncentraljunk.......
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  FeketeNyest · 2 hónapja
  Látom megérkezett a sok károgó Először is Tisztelt Nekünk Semmi Nem Jó társaság nektek , mért fáj, ha valaki lecseréli a legénységi képeket? (Igaz én sem fogok ezért költeni, de valószínűleg később küldetésekkel majd lehet szerezni) Ugyanis azt ti nem látjátok, ha másnak van, nektek meg nem kötelező megvenni. Vagy esetleg valaki fegyvert fog a fejetekhez, hogy az unikornist tedd meg a parancsnokodnak? Vagy lehet, hogy titkon szeretnétek ti is, csak nem meritek bevallani? XD Ez egy lehetőség a játékban, aki élni akar vele az használja, aki meg nem az nem.

  Tudom erre jön majd, az hogy vannak fontosabb dolgok a játékban. Szerintem a fejlesztők valószínűleg dolgoznak is rajtuk, de nem hiszem, hogy tiltva van nekik az ilyen apróbb újítások bevitele.

  Tudom, hogy mindenki azt várja, hogy mikor fogja a WG bevezetni, hogy ,,én" legyek mindig a top tier, bár abba már nem gondol bele senki, hogy, ha én vagyok a Top, akkor akik alattam vannak azokkal mi a helyzet. Meg elárulok egy nagy titkot, hogy lehet akármilyen MM, aki szar, az az is marad. Szóval a Vérpistikéknek vagy Tomatoknak, (akik, a játékosok kb. 90%-át teszik ki, vagyis az itt fórumozóknak a nagy része is az) tehet bármit a WG, úgysem fog javulni a teljesítményük. Még tudnám folytatni, de valószínűleg pár hiperérzékeny ember lehet napokig nem aludna és a sarokban zokogna.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Mikkeller · 2 hónapja
  Mondjuk a hegylakó meg a Zidane jó poén

KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.