Jelenleg 332 vendég és egy tag online

2019. február 7. 12:17

XP lövészet nyereményjáték - Szerintetek?

Írta:
(7 szavazat)
23 hozzászólás

Vasárnap indítottam egy teljesen új formátumú játékot XP lövészet néven, amivel kapcsolatban a következő témakörökben lennék kíváncsi a véleményeitekre, tanácsaitokra (merthogy hétvégén visszatérünk):

 • Milyen min-max XP határok közül sorsoljam ki véletlenszerűen az aktuális cél XP számokat? (jelenleg 600-1200 ez a korlát)
 • Holtverseny esetén szerintetek is igazságosabb ha sorsolással dől el a győztes személye? (és nem nevezési/csata lejátszási idő szerint; így annak is van esélye aki csak este ül gép elé)
 • Melyik a szimpatikusabb számotokra: 4x500 arany vagy 2x1000 arany díjazás? (előbbi esetben értelemszerűen 2 győztes és cél XP lenne, míg utóbbiban 4)
 • Ha több cél XP is van, azokat két elkülönülő XP-sávból sorsoljam ki vagy bízzuk az egészet a randomra, bármi is lesz az eredmény? (extrém esetben akár két egymás melletti szám)
 • Ha eszetekbe jut valamilyen frappánsabb, barokkosabb, találóbb név a játéknak, jöhet kommentbe.
Utoljára frissítve: 2019. február 7. 12:33
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  sanyikatőrm · 1 éve
  - XP határ 300-1200
  - Holtverseny: sorsolás.
  - 2x1000 arany.
  - Véletlenszerű cél XP kisorsolás.
  - Nincs semmi baj a névvel.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Istiger1 · 1 éve
  Üdv,

  - 400-1200
  - sorsolás
  - 4x500 arany
  - két elkülönülő xp sáv
  - a név rendben van


 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  andiam · 1 éve
  Szerintem lehetne hetente változtatni a feladatot.
  Volt most ugye az Alap XP felállás, lehetne kiosztott sebzés, aztán lepattanó, felderítés/láncolás, vagy akár kombinált sebzés. Egyáltalán nem egyszerű pl kerek 700 sebzés kiosztani, ahogy a lepattanó is elég nehezen teljesíthető pontosan.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Nortonor
   • VIP
   • Kiképző
   · 1 éve
   Na az például pont nem hiányozna, hogy bejön Ödönke az E-100-al, rollol kerek 700-at aztán elmegy megfulladni, mert kell a gold. Szóval ezt nem kéne erőltetni mert akkor mindenki a cél elérésére törekszik majd csak és nem az adott csatában való jó teljesítményre és a győzelemre. Ezzel a másik 14 játékos meccsét tenné tönkre. Az XP jó dolog, hiszen csak csata után derül rá fény, hogy mennyi.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  wrett · 1 éve
  4*5000
  és még csak sorsolni sem kell, jöhet nekem mind!

  (bocsesz)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Drexy · 1 éve
  Akár két részre is lehetne bontani
  Az egyik tier 6-ig mondjuk, a másik tier 7-től, és kb ezekhez mérve kiemelkedőbb számokkal, pl magasabb tierben 900 lehetne a minimum, míg alacsonyabban a 6-700 elég lehet maximumnak
  Így megadnád az esélyt a kezdőbbeknek is, akik alacsonyabb tierben reálisan elérik ezeket, míg a jobbak is megkapnák a magasabb tierű nyereménnyel
  A díjazás szerintem inkább a 2*1000, mert 500 gold semmire mem jó szinte, míg 1000-ből már kicsit gazdálkodhat az ember, pl tud venni tier 5-ös tankot, kezdőknek rettentően nagy segítség, én annó a két prémium matildával farmoltam, darabja 400 gold alatt volt, ha jól rémlik a valentin napi akció miatt, de lehet 700 alatt kicsivel, nem tudom
  Holtverseny esetén mindenképp sorsolni kell, mert így igazságos
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bandras32 · 1 éve
  Az alsó korlátot én is lejjebb vinném, pont a bukó csaták miatt. A 4x500 nekem szimpibb és a sorsolás is. Nem mindenki ül egész nap a gép elött.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gabi418 · 1 éve
  Szerintem:-xp határ:300-1200
  -4x500 arany (nagyobb nyerési esély)
  -holtverseny esetén (nagyon kevés az esély rá) mindkét félnek adjuk meg a jutalmat
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Drexy · 1 éve
   Elég nagy rá az esély, az előzőben is volt nem egy ilyen, az meg egy kicsig nagy kiadás lenne, ha épp sokan eltalálják, főleg, hogy nincs nevezési díj, saját zsebből megy úgymond
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  vasasocsi · 1 éve
  Hali! Jó kezdeményezés csak így tovább! Bizony a vesztes csatára is ki lehetne találni valamit. Pl: első háromba lenni és a kitalált xp-hez a legközelebbi nyer. Díjazás a kevesebb és több győztest támogatnám,és a sorsolás igazságosabb,mert ne a gyorsaság számítson!

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.