Jelenleg

26
látogatónk van

2019. január 16. 06:56

1.4 - Kerekes járművek fejlesztési ág és XP szükségletek

(26 szavazat)
36 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2019. január 16. 07:25

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    csalezlopez
    • Tankos
    · 5 éve
    hát, volt szerencsém a teszt szerveren kipróbálni,nem estem tőlük hanyatt,kormányzás nem valami jó,és van a több kerekeseken 1 kis grafikai anomália,( de ennek majd utána nézek hogy a valóságban is ilyen volt -e)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    atilis81
    • Tankos
    · 5 éve
    Nem mondom, jó kis xp temető lesz itt, mire az ember kifejlesztgeti őket, jó kis meló lesz, és nem a fizetős, freeből átugró játékosokra gondolok, bár nekik is mélyen a zsebükbe kell nyúlni. Rosszul esik, hogy már a 6-os tanknál is van 3 puska, 2 torony, 3 rádió, 2 motor, 2 felfüggesztés, amit rögtön ki kell grindelni....Jól kigondolta ezt a wg.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      tothistvan50
      • Tankos
      · 5 éve
      Éppen ellenkezőleg.
      Volt egy élményem. Mikor az élesben néhányan kipróbálhatták az EBR75-öt, kaptam egy ilyen csapattársat Az egyik nagy pályán (LIve Oaks talán).
      Az ipse nyílegyenesen átrongyolt a mapon, és nekiütközött az egyik ellenséges artynak, és megsemmisült, 0 sebzéssel. DE! Mindenkit felspottolt, mi többiek meg elvégeztük a piszkos munkát. Emberünk kapott felderítő érmet, meg 2000 XP-t!
      Szerintem a "botozás" új korszaka kezdődik!
      Pikk-pakk ki lehet így grindelni majd az ágat.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Kolumbusz
    • Tankos
    · 5 éve
    A kerekes francia 1 nagy viccet csinál az egész tankjátékból.Alig h elhagyod az induláspontot máris 1 EBR foglalja,ha van álomszuszék heavy odasimul mellé és már bontja is, a 3 artysta mája elkezd hízni,fullba látja az egész csapatot,megszórnak rendesen és még csak 1 perc telt el. .... Ja és nagyon fürge a kicsike,a többi light szinte értelmét veszti.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Orin_95
    • Tankos
    · 5 éve
    Kb 740 000 freexp, ha valaki egyből tízest szeretne...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      bluefoenix
      • Tankos
      · 5 éve
      Tegnapelőtt a Teszt szerveren megnéztem és igen körülbelül annyi, vicc az hogy mindenhez minden modult ki kell húzni, vagy legalább 2 modult extrába az ágon hogy tovább tudjál haladni. Legszomorúbb hogy ez a 740-750 ezer xp ből akár egy teljes ágot ki lehet húzni tier 1-től 10-ig, itt meg Tier 5-től kell annyit belefektetni. Remélem hogy jók lesznek a kerekes lightok.


      Off: Mellékesen a Francia ágat nem szeretem, nem jöttem rá hogy mik az erősségeik, és páncéljaik nagyon nem akarnak üzemelni, TD-jeik jók, Heaviyeik igazából elhízott medek (T7-nél járok), a régi 13 90-et szerettem T8-ban, azzal kihúznám azt az xp mennyiséget hogy kihúzzam a 25 T-t, de a 12t nagy visszalépés és akkor ne is beszéljünk a másik med ágról. Francia Light tankokat imádom, 13 57-tel rengeteget rohangálok, 13 90-et is szeretem, meg a AMX 12T-t is SH-n. De a Batchat 12t-nek értelmét nem látom, majdnem az Eleven is jobb nála, szerintem.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Molotovodka
        • Tankos
        · 5 éve
        Sajnos igen most a BC12t nem egy nagy dolog a tierbe minden Light jobb nála(ami nem prém) sőt a T71DA simán legyűri
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.