Jelenleg 467 vendég és egy tag online

2019. január 10. 06:58

1.3-3 - Micro patch

Írta:
Értékelés:
(25 szavazat)
32 hozzászólás

Ma hajnalban kaptunk egy újabb apró javítófoltot, melynek tartalma a következő:

 • Javítva a hiba, mikor a mesterlövész nézetbe váltás után a kamera pozíciója az ágyúcső hossztengelye alá került.
 • Javítva az újévi díjak emlékeztetőjében megjelenő hibás dátumok.
 • Javítva néhány technikai probléma.
Utoljára frissítve: 2019. január 10. 17:35
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Olajozott_menku · 1 éve
  Az lehetséges hogy az E4 és az FV4005 szétszednek /3skilles type5/ 300méterről és meg sem látom őket.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  VaFec · 1 éve
  Nem 1.3-at írunk?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bfreshfishb · 1 éve
  KB már 2-3 nagy peccs óta a fullos látótávval bíró (100% BIA, Felderítő és rádió jel erősítés) Skorpion G-nél a minimapon a látótávom, a tényleges látótávom és a rendertávolság kijelzése hibás. Olyan, mintha nulla skilles bandával tolnám, pedig 388m a látótávom.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kertesz · 1 éve
  Az utolso patch ota eltelt cirka 3-4 het vodka mamoros uj evi bulik utan ennyire futotta. Nem tudttok semminek orulni. Viszont cserebe 20 bol 18 buko csata, lemaradttam valamirol mar bent vannak az extra botok a jatekban. Eddig is voltak de most tier 6 ban 2400 dmg 4 kill keves a gyozelemhez magam tobbet sebeztem mint a 14 masik extra bot csapattars. Happy new year.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Szamóca · 1 éve
  Nem tudom ki találkozott már vele, de pl. arty-val Gleccser pályán a lelógó jégcsapok, vagy sziklák miatt a hegyi úton vonulókat nem lehet meglőni... A célkeresztet ilyenkor feldobja a francba és így a lövés bőven elkerüli az ellenfél játékosát.
  A másik zavaró dolog pedig az, hogy bizonyos pályáknál (Overlord) EF 8-9-0 magasságában a kis töltéseknél nem lehet becélozni a töltések tetejére felguruló tankokat, mert a célkereszt automatikusan felugrik. Ha már a tank ott áll, akkor sem lehet rátenni a célkeresztet... Mivel ezzel a szakasszal szemben vannak a TD bokrok, így elég nagy szívás, hogy meg kell várni míg lejönnek az ellenfél tankjai a töltésen és csak akkor lőni őket. Így elesünk attól a lehetőségtől, hogy a töltés tetején láncon tartsuk őket, ne adj Isten, hogy a többiek is tudják őket sebezni. Ez legalább 1 lövés mínusz, illetve ha leérnek a másik oldalra, akkor már a fedzékből simán kispottolnak mindenkit a bokrokban.
  A másik nagyon zavaró hiba az az, hogy bizonyos tankoknak olyan a páncélzata, hogy szinte lehetetlen belőni. Szemből Obj. 907-est egy E50M-mel alsó lemezen golddal sem tudtam többszöri próbálkozásra sem bevinni. Az Obj.279 (e)-ről pedig ne is beszéljünk... Viszont cserébe az összes szuper heavy - HT tankomat általában mindenki ott viszi be, ahol akarja. Kivételt képez néha az E75, mivel az egyik meccsen mindent pattint, utána 2 perccel pedig semmit sem és a BC VIII-as felderítő szar szemből szed ki alap lőszerrel... És nem oldalazva szoktam menni, hogy minél nagyobb felületet nyújtsak, hanem próbálom alkalmazni az itt is leírt jótanácsokat, valamint a saját tapasztalataimat...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Golza · 1 éve
   Szamóca javaslom hogy a dombon harcolókat ne battle assist nézetbe célozd hanem az eredeti arty nézetbe úgy rá tudod tenni a domb tetejére, anno volt a VTEPS oldalon egy jó arty guide ami ilyeneket leírt, talán el tudom kérni és felrakni a tank akadémiába.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Szamóca · 10 hónapja
    Köszönöm, de a dombos résznél pont a TD szemszögéből gondoltam az ugráló célkeresztet... Lehet kicsit félreérthetően fogalmaztam...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Golza · 10 hónapja
     akkor neked a BalCalc kell, azzal tudod rögzíteni a lőtávot. Egyszer már máshol leirtam. a WOT épp annyira realisztikus hogy a lövedék ivesen repül, ahhoz hogy találjon a cső mindig annyival néz feljebb néz hogy az adott ponton átrepüljön a lövedék, mindezt az alapján hogy mire "nézel" ha a domb 200m-re van de te mögötte az "eget" nézed 700 méterre akkor bőven a 200m-re lévő cél felett fogsz ellőni. A rántás akkor van amikor a 200m-re lévő cél "eltűnik" (leesik a spot) és a távolságmérő átvált a mögötte lévő égre.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Titi70 · 1 éve
   Sokat megyek TD-vel, az hogy a célkereszt ugrál az égbe nagyon sűrűn előfordul, egyszerűen van úgy hogy pont a legfontosabb részt egyszerűen nem tudod fedezni, a csapattársak meg írják hogy nincs support, a másik amit én is sűrűn tapasztalok, az az hogy engedi a pontos célzást, de a lövés pillanatában felkapja az ágyút. Általában az ilyen meccseket bukjuk is. Igazából nem tudom hogy a pálya hibája, vagy az ellenfél játékosa használ valamilyen modot, de ez pont elég ahhoz hogy azt a meccset nekem teljesen elrontsa.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Totti0 · 1 éve
   Artyzz Himmelsdorfon!Kívánom az összes artynak 15 v 15 be toljátok Himmeldorfon!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ticsungg · 1 éve
   Nyugi, nem vagy egyedül, nekem napról napra változik. A VK 100.01-el tegnapelőtt egy BatCat 12t (8as light) nagy távolságból cirka 45 fokos szögből szétlőtte a hátsómat, míg tegnap egy Fullos T-44 pattant ugyanonnan közvetlen közelről...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  singes
  • VIP
  · 1 éve
  Hasznos javítások, kár, hogy az EU2 még mindig elég gyakran laggol, és szerintem irritálóbb, mint a hibás dátum. Főleg, hogy a lassan induló (amiről persze még mindig nincs konkrét info) is az EU2-n lesz.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Titi70 · 1 éve
   Nézd el tudatlanságomat, de mi lesz az a "lassan induló", amiről még mindig nincs konkrét infó?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    singes
    • VIP
    · 1 éve
    kampány.

    Túl gyorsan gépeltem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ticsungg · 1 éve
  Erre a Patch-ra vártam, mostantól ismét jobban fognak esni a ládából az értékes cuccok. Ez a beetetés a következő karácsonyi akcióhoz.

  Apropó, nekem tegnap előjött egy VK 100.01 P-vel egy olyan érdekes BUG, hogy automatikus célzásnál egyszerűen eltűnt az ágyúcső, majd egyszer csak merőlegesből visszacsúszott, nem volt célkereszt sem. Eddig ilyet nem tapasztaltam, csak abban az egy csatában.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   matyiabagoly · 1 éve
   Erős lag esetén előfordulnak ilyen anomáliák, nekem Tiger (P)-vel volt pont ugyanez még régebben.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ticsungg · 1 éve
    5-en rontottak nekem egyszerre, miután a csapatunk 5 tagja elhalálozott és egy meg kereket oldott. Én meg a VK-val a kereket oldást csak az önláncolással tudtam volna kivitelezni... :-D
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Exami · 1 éve
  Hang nélküli sebződés nekem is visszajött. Az égre nézés is megvan néha a két nézet közötti váltásnál. De még a Patch előtt (a múlt hétvégén).

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.