Jelenleg

35
látogatónk van

2018. december 25. 06:24

Kellemes ünnepeket, 5x! (12.26-12.30)

(89 szavazat)
73 hozzászólás

5x-ös harci XP a nap első győztes csatáiban

Küldetések

Utoljára frissítve: 2018. december 30. 15:36

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    · 5 éve
    Ezt vajon előre így tervezték vagy csak a panaszkodók hangerejének csökkentésére találták ki? Az is furcsa, hogy nincs fönt az adventi cikk a wg oldalán, mintha szégyenérzetből levették volna. Személy szerint a lejárt adventi tankok vásárlási lehetőségében reménykedek, mert vártam a 24-ei ütős ajánlatot goldért, hátha obj. 252U vagy valami fun tank. Ez az AX meg lett maratonból 70% kedvezménnyel, de rohadtul nem jött be, ezért becseréltem WZ td-re. Szerintem egyáltalán nem fun tank, ha ellenségként jön, nem különösebben van rossz érzésem. Akik várták és nem tudják megvenni, azoknak üzenem, hogy szerintem így jobban járnak bármelyik másik ingame boltos tankkal.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      szekomaestro
      • Tankos
      · 5 éve
      Igen, előre tervezték, a Sneak-Peak-ben már december elején ott volt az akció. December utolsó két napjában pedig 3x-os csapat XP lesz a jutalom.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Marton90
      • Tankos
      · 5 éve
      Ízlések és pofonok?!
      Boldog karácsonyt!
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        · 5 éve
        Így van, ez csak az én véleményem, tapasztalatom. A brit med-eket szeretem, de az AX nem sokban különbözik a Cent. 5/1-től amit imádok, ráadásul közelharcban azzal pattintottam tegnap 9-es csatában 2k-t, az AX-et meg arany nélkül keresztül-kasul lőtte boldog-boldogtalan, gyűlöletesen sz@r volt, pedig ez heavy. Előre akarok nyomulni nehézzel, nem hátulról dobálni a meggymagot. XD Arra ott van a letolt gatyás "támogatóvá" alacsonyított Tiger 2 (RIP).
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.