Jelenleg 414 vendég és 6 tag online

2018. december 13. 07:05

Holiday Ops 2019 - Speciális ajánlat

Írta:
Értékelés:
(188 szavazat)
652 hozzászólás

Hát elkezdődött... Na de vágjunk is bele, ki, mit, milyen és hány ládából kapott? wink BOLT

LOOT BOX VÁSÁRLÁSA

A loot boxokról és tartalmukról itt olvashattok.

Ünnepi légkör

A garázsok átváltoznak ez igazán szép télies témára, ám alapból kicsit kopárnak tűnhetnek, nem véletlenül, hisz hiányzik a díszítés! A következő objektumokat díszíthetjük majd fel:

 • egy fenyőfa
 • egy szobor
 • egy tábori konyha
 • és külső dekorációk

Minden úgy működik majd mint tavaly: küldetések teljesítésével gyűjts dekorációkat és díszítsd fel a garázsod. Minél ritkább egy dekoráció, annál több ünnepi ponthoz jutsz és ezáltal annál nagyobb mértékben növeli az Ünnepi hangulat szintjét a garázsban. Az Ünnepi hangulat 10 szintből áll, a dekorációk pedig szintbe vannak sorolva.

Minden játékos az I. szintről indul és kap egy tier III-as MKA könnyű tankot ajándékba. Minden szintlépés további jutalmakkal jár majd.

4 női legénységi tag szerezhető tehát meg, kezdő BiA perkkel és elég XP-vel egy újabb perk kihúzásához.

Hogy hogyan dekorálhatunk majd? A dekorációkat egyszerűen csak a feldíszítendő objektum üres slotjaiba kell majd helyezni.

Újdonságok

A dekorációk 4 csoportba sorolhatóak (csakúgy mint tavaly): New Year, Christmas, Magic és Lunar. Lesz majd egy speciális album is, melyben nyomon követhetjük előrehaladásunkat. És hogy miért is gyűjtögessünk? Mint korábban, egy gyűjtemény teljessé tételével testreszabási stílusokat, feliratokat és emblémákat zsebelhetünk majd be, melyeket tetszőleges tier X-es vagy tier VIII-as prémium tankra rakhatunk majd fel.

És ez nem minden!

Minden egyes gyűjtemény bónuszokat is ad miután legalább 9 összetevőjét összegyűjtöttük. Minden stílusnak meg van a saját bónusza:

 • New Year: Kredit
 • Lunar: Harci XP
 • Magic: Free XP
 • Christmas: Legénységi XP

A gyűjtemény bónusz egyre csak növekszik majd, ahogy egyre több dekorációt gyűjtesz össze. A bónusz maximális szintje 50% lesz.

Tavalyi stíluscsomagok

Akinek tavaly nem sikerült mind a 4 stíluscsomag megszerzése, idén folytathatja a tavalyi fa díszítését, de csak ha elérte idén a X. szintű ünnepi hangulatot.

A gyűjtemény albumának megnyitása után a hiányzó dekorációra kattintva az összerakható a különféle töredékekből.

Dekorációk mixelése

Ugyanúgy működik majd mint tavaly, azaz díszek betörése után egy új díszt készíthetsz majd vele, kis szerencséével olyat amilyen hiányzik még neked.

A fenti leírás elég felületes, illetve kissé kaotikusnak tűnhet, de higgyétek el, sokkal egyszerűbb a dolog mint emilyennek tűnik.

Utoljára frissítve: 2019. január 14. 06:59
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Nagypapi · 5 hónapja
  Ez is úgy működik mint minden amit ad a WG ugymond ajándék címén ad.
  Ingyen képtelenség teljesíteni, a díszek 1-2 es színtnél nem nagyobbak,néha ad egy egy hármast,négyest hiába kattintasz bármelyik négyzetbe nem azt kapod.
  1440 -hez mocskos sok kicsi dísz kell,persze lehet venni bobozokat szép összegekért.
  De akkor mi értelme az egésznek, hol marad a játék öröme csak a bosszúság van vele ismét.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Nagypapi · 5 hónapja
   Nem a tizes szintre gondoltam.De ha megvan sem kapsz nagyobb értékű díszt.
   Meg persze nem azt kapod amit kiválasztasz az albumban.Ma délelötti csata után kaptam 14 ládát=42dísz=700 bezúzott dísz, tizes szint mellet persze. Kicsit kevesellem,pedig nem vagyok telhetetlen.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   grisa74 · 5 hónapja
   Ugye most viccelsz! Fiam akinek 7-es a legnagyobb tankja, ünnepek alatt játszott minden másnap 1-1 1/2 órát és simán meglett újévre a tizes szintje. Ja és prémfiók nélkül játszik persze 400 körüli wn8-al. Azért ehhez nem kell ufónak lenni hogy teljesítsd.... Persze komplett gyüjteménye nem lesz, de az más tészta. A tizes hangulat összeszedhető simán csak a játék öröméből! :-)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   hifimumus · 5 hónapja
   Nyugi,ha fizetsz se jobb. múltor 2x11 nagyládából 2x3meglévőt és 4xugyanazt a hiányzót adta. ma vettem még 11et az újévhez,de 4x duplázta a diszeket. 2x11nagyláda után még hiányzik 4db 5ös dísz és még 7kisebb is az újévből. Ahogy még a karácsonyból is 9db kisebb. Szinte az összes napi küldit megcsináltam és vettem 55nagyládát és így talán 2kollekció-festés lessz meg. majd max jövőre a többi...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Szamóca · 5 hónapja
   A kicsi díszekről jutott eszembe, hogy tegnap kb. 250-300 kisláda kinyitását követően kaptam 1 db V-ös díszt, IV-es díszből már jobb volt az arány, minden 5-6. láda 1 db-ot legalább tartalmazott belőle. Ha nem vettem volna jópár csomagot, akkor nagy valószínűséggel még 1 csomagot sem tudtam volna kifullozni...
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    simron78 · 5 hónapja
    Összegyűjtötted a kis ládákat az event eleje óta? Mert egyébként nem nagyon jöhet össze ennyi kis láda, ha így van, akkor ez nagyon szánalmas jutalmazás a WG részéről, hogy összesen egyetlen 5-ös díszt adott. Mondjuk én sem vagyok a nagy random isten kegyeltje, mert csak elvétve láttam néhány 5-ös díszt a kis ládákból, de még 4-est sem sokkal gyakrabban, leginkább 1-2-es díszek estek.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Szamóca · 5 hónapja
  Egy kis tapasztalatot szeretnék veletek megosztani: a lootbox event első napján vettem 2 db 25-ös ládát, illetve tegnap 1 db 11-es ládát. Karácsonykor pedig egy 3-as ládát.

  Az első nap kidobott az első 25-ös láda 1 Defendert, minden 5-ös tankot többször is, 1 T57-es skint, 18000 aranyat (V-ös tankok replikái miatt) és 5 millió kreditet, illetve a tankos télapót is (1-es acc). A 17 nap prémet majdnem elfelejtettem.

  A másik 25-ös láda 1 db IS3A-t, 6000 aranyat 7 millió kreditet és minden 5-ös tankot. A 3-as láda 1750 aranyat, 500000 kreditet és 1 5-ös tankot, valamint 6 nap prémet. (2. acc). A tegnapi 11-es láda pedig kb. 5000 aranyat (3 db 5-ös tankra, amelyek már megvoltak, illetve az alap 250 aranyakat), egy hapsit (Simon Claus vagy mi) és egy Defendert, illetve még 12 nap prémet.

  Az V-ös díszeket nem is számolom, mert sikerült első nap X-es szintre hoznom mindkét acc.-ot és megvan a zoknis és a kínai festékes cucc is... Nekem idén és tavaly bejött a lootbox!:-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  panzerwolf5 · 5 hónapja
  Hali. Ha még senki nem ajánlotta ezt a módszert akkor van egy tippem a mixelésre. Az albumban válaszd ki azt a díszt ami hiányzik. Kattints bele az üres helyére. Erre beadja a készítő gépet. Mixelj. Nekem elég megbízhatóan működött.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   VaFec · 5 hónapja
   A mixeléses dolog elég random, persze van amikor úgy "érzed", hogy működik, de ez legfőképp akkor van, amikor sok dísz hiányzik az adott részletből.

   2 dísszel küzdök már lassan 2 hete a fenti módszerrel, de nagyon kevés sikerrel.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Balista1 · 5 hónapja
    V. szinten már az albumra kattintás sem segít. Hogy rohadna meg!
    Már rég meglenne az oldal, de nem tudok továbblépni, mert negyedszerre is ugyanazt adja, ami már megvan.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Alexis · 5 hónapja
  egy kibaxott 4-es hóemberért már generált nekem 10 db ezüst csillagot.
  szerintem bugos ez a szar.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  atilis81 · 5 hónapja
  11-es Magic Box tartalma: 6000 gold, 3 nap prémium, 1 millió kredit, utolsó ládában pedig a mikulás parancsnok, tank zéró.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ticsungg · 5 hónapja
   Az utolsó napokban szabad ismét venni csak... Akkor fognak esni majd a tankok.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Bandi762 · 5 hónapja
  Sziasztok! A megnyert lányok "felhasználásának", van idő korlátja? Előre is köszi a választ.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marchusz · 5 hónapja
  Múlt évben szilveszterre mindenki kapott 4 nagy ládát Szerintem WG nemsokára bevezeti ezt élesben is, látván mennyi pénz jött be a lootboxokbol
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  geekt hing · 5 hónapja
  az albumban a Karácsony témából minden díszem megvan (az 5-ös szintűeknél még lapozni is kell egyet, de azok is megvannak); mégis 79/80 darabot jegyez, és nem értem mi lehet az utolsó dísz... Szerintetek mi lehet a gond? (a karácsonyfa már jó ideje 10. szintű)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   goodnoob1111 · 5 hónapja
   A II, III, IV- esen is lapozni kell, lehet ott hiányzik.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    geekt hing · 5 hónapja
    itt a pont, köszi! a 4-esek második oldalát nem vettem észre

KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.