Jelenleg 485 vendég és nincs tag online

2018. december 7. 06:59

Napi adventi ajánlat: December 7.

Írta:
Értékelés:
(13 szavazat)
56 hozzászólás

A tank adatlapja. Ne feledjétek, az ajánlat 11300 aranyért is megvásárolható a kliensben! A napi adventi küldetést is a kliensben találjátok (el kell indítani!)

Utoljára frissítve: 2018. december 8. 07:31
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Csory · 7 hónapja
  Megtört az átok. A mai két csatámban már láttam VII-es tankokat is. Igaz voltak IX-esek is. Egyböl kilöttem teljesítményileg.
  Megnéztem az utolsó 10 csatámat is.
  5 volt X-es, 4 IX-es és csak egyben voltam top tier VI-osokkal.
  Azért ha az ember kifizet egy valag pénzt egy tankért, azért elvárhatja, hogy legalább a csaták felében ö legyen a tápláléklánc csúcsán és ne a préda legyen.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli · 7 hónapja
   "Azért ha az ember kifizet egy valag pénzt egy tankért, azért elvárhatja, hogy legalább a csaták felében ö legyen a tápláléklánc csúcsán és ne a préda legyen."
   Tehát ha fizetsz, legyél előnyben azokkal szemben MM szempontjából (kapj jobb MM-et), mint akik nem fizetnek, akik normál tankokkal játszanak? De eközben ne legyen pay to win a játék. Amúgy ezt megteheted, ha nagyon akarod. Vegyél preferált MM-es prémium tankot és máris kevesebbet találkozol két szinttel magasabb ellenfelekkel.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Csory · 7 hónapja
    Igazad van. Bevallom ugyanezt gondolom a sima VIII-as tankjaimmal is illetve az összes többi alacsonyabb szintü tankkal is. Az ARL 44-emmel nem tudom mikor voltam top tier. Ezért nem játszom az M4 45-tel se. A X-esekkel is általában szenvedös a játék, ha nem a meta tankokkal játszol vagy full prémiummal nyomod, ami viszont nem az én asztalom. Egyedül a Type4/5-ök ellen vagyok kénytelen használni, mert más lehetöségem nincs öket beütni VIII-as szinten szemböl és megkerülni nem lehetséges öket. Nem akarok elönybe lenni prém tankokkal a többi sima tankkal szemben, DE az igazságos MM-re igényt tartok minden szinten minden tankra. Akár valaki elöfizet akár nem.
    Úgy lett volna az írásom is nermálisan megfogalmazva, ha megfordítom az állításom:
    Miért szeretné a WG, hogy megvegyem drága pénzért a prémium jármüveit, ha képtelen megfelelö környezetet kialakítani a játékosok többségének. Értem ezalatt, hogy egy tankkal se kerüljön folyamatosan a csapat végére és lehetöleg ne az döntse el a csatákat, hogy ki költ többet a két csapatból prémium löszerre. Én azért vettem meg öket, hogy kreditet termeljenek és ne vigyenek.
    Ezt fenntartom az új játékosokra is. Hogy szeretné öket megfogni a WG, ha folyton szembesülnek azzal magasabb szinten, hogy szinte csak prédák a magasabb szinten lévö tapasztaltabb játékosok számára.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli · 7 hónapja
     Ha a kezdő játékosokra gondolsz, akkor ahhoz, hogy számukra élvezhetőbb legyen a játék, ahhoz olyan MM kéne, ami figyelembe veszi a játékosok tudását is. Ilyet nem tervez a WG.
     Amúgy meg az van ami van és ne számíts arra, hogy ez túl hamar változni fog, ha egyáltalán változik egyszer. Ez alapján döntsd el, hogy akarsz-e prémium tankot venni a jelenlegi feltételek mellett vagy akarsz egyáltalán játszani ilyen környezetben.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Mortein · 7 hónapja
      Erre lenne jó pl a front line mode vagy mi volt a neve... Igazán betehetnèk állandóra szerintem azzal kiegyezne a nép, legalábbis én örülnék neki...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Vagyígyvagysehogy · 7 hónapja
  5-6 évvel ezelőtt még a T34 (amerikai heavy) volt a "menő". Manapság alig találkozni velük, mert letaszították az újak a trónról (Progetto, Lorr 40, lengyel heavy stb. Régebben szabály volt, hogy prémium tank nem lehet jobb, mint a kifejleszthető "felmenője". Hol van ez már? "Fizesshogynyerj" az új jelszó a WG-nél . Szemszögükből érthető. Ez viszont a játék halálához vezethet. Nekem hiányozna.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli · 7 hónapja
   Igen így van, annyi kivétellel, hogy ez nem fog a játék halálához vezetni. Az embereket többségében nem érdekli a játékegyensúly ha arról van szó, hogy olyan tankkal játszhatnak, ami jobb a többinél, még ha fizetni is kell érte. Úgy talán még jobb is, mert akik nem akarják/tudják megvenni, azok gyengébbek lesznek, így van ki ellen kiélni az előnyt. Amúgy a "fizesshogynyerj" rész pedig csak a prém tankokra vonatkozhatna, amiből hiába veszi meg a legerősebb tier8-at valaki, ha cserében folyton tier10 csatában játszhat, magasabb szintű tankok ellen elvész az esetleges OP-ság előnye. Tier 9-10-et pedig egyáltalán nem érdeklik a tier 8-as csodák.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis · 7 hónapja
   Regisztráció: ma
   Köszönjük
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Okynawa · 7 hónapja
  Anno kibéreltem, nagyon bejövős gép. Bár az ágyúja képes cumiztatni. Egyik nyitott nagy campelőlsebb mappon konkrétan öregedtem 10 évet és kihullott a fél hajszettem. 32 lövést adtam le amiből 5 találta el a célt, 2 sebzett. 500körüli dmg el jöttem ki, akkor ott nagyon szívatott. Az alfát ritkán adta be, inkább 300 alatt mint felett. Mindezek ellenére szívesen megvenném, meg is fogom, de nem ennyiért. Mert van nekem 32€ ért a shopban. De várom a dobozokat. Ezt meg majd egyszer
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Csory · 7 hónapja
   Én megvettem az Alfa után a nagycsomagot a 4 tankkal, de azóta szinte csak X-esek közé pakol esetleg IX-es csata. Nem is nagyon játszok emiatt nagyon vele. Tegnap mentem talán kettöt, de egyet biztos és mindegyik X-es volt és vesztes csata. Bár mindkettöben teljesen ki tudtam tárazni, de újratöltésre már nem volt idöm. Ezzel az elsö harmadban végeztem a csapatomban. Tegnapira emlékszem, hogy teljesen kitáraztam egy JagPz E100-ra és 1400 HP alatt sebzett valamivel. VIII-as szinten szerintem elég korrekt a páncélja normál lövedékek ellen. Volt, hogy 2000 HP körül is pattintottam vele, amikor véletlenül full VIII-as csata volt. Sajnos ennek is, mind az összas mostani VIII-as tanknak az a fö baja, hogy alig van top tier-ben és prémium löszerrel simán kiszedik, amikor az elsö pattintás után betöltik a skill-t. 15e Ft-ot semmi szín alatt nem ér meg szerintem. Ha esetleg majd újra lesz valamikor akciósan magában 9e Ft környékén és javítanak az MM-en, akkkor nagyon jó kis halálos support tank lenne és megérné.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Kriminalis · 7 hónapja
    Konkrétan mi a baj a mostani MM-el? Legrosszabb esetben 3 darab 10-es tank jöhet veled szembe a pályán. Nem értem a hiszi okát ez miatt.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     BaliSan · 7 hónapja
     Aha persze, de 10ből 9szer Így már valami dereng?
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Kriminalis · 7 hónapja
      Egyrészt a 10-ből 9 nem helytálló. Túl kicsi a minta, hogy következtetéseket lehessen levonni. Másrészt nem nem igaz.
      És a kérdés továbbra is az, hogy mi a baj a maximum 3 darab 10-es tankkal?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli · 7 hónapja
     Nem az a bajuk, hogy 3db 10-es tank jön velük szembe egy csatában tier 8 létükre, hanem az, hogy szinte minden csatában ez van. Szeretnének nem mindig low tier lenni. Úgy érzik, hogy úgy az igazságos, ha nagyjából egyforma arányban low-mid-high tierek.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    eagleeyes73 · 7 hónapja
    A tank nem kerül 15e-be, ha levonod a 4500 gold-ot és a 30 nap prémiumfiókot, akkor még 9000-be sem kerül...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Csory · 7 hónapja
     A csomagot meg sem néztem az igaz, de én mindig azt nézem, hogy mennyit kell érte kicsengetni. Valaki pedig írta, hogy 15e pénz. Az azért nem kis summa. Pláne, ha neked nincs szükséged aranyra, prémium napra vagy épp legénységre.
     Most összehasonlítottam ugyanazzal a legénységgel a Liberty-t és a Somua-t és észrevettem, hogy a Somának közel 100m-rel nagyobb a látótávja. Közel 500m. Viszont kisebb az álcája és könyebb meg valamivel lomhább a Libery-nél. Pedig utóbbin a bohócfestés van, ami csak 3%-os pluszt ad.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      eagleeyes73 · 7 hónapja
      Ezt a látótávot nem tudom, hogy hol nézted, a tanks.gg-n mindkettőnek az alap látótávja 370m , csigaszem, BIA, kávéval, skillekkel... 516-ig lehet feltolni, optikával csak 454m-ig, de ez mindkét takra igaz szerintem...
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Csory · 7 hónapja
       Megnéztem és jogos. Azt nem vettem fiegyelmbe, hogy van rajta egy periszkóp, mert kínomba nem tudtam mit rárakni, mert teljes áron nem akartam repeszpáncélt és stabilizátort rakni. Ezt hozzáadta azért látszódott 492m nála. Már majd becsatoltam a garázsképet, amikor észrevettem
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Black_Sheep_01
        • VIP
        · 7 hónapja
        Ez a tank jól használva ritkán és kevés ideig van spoton. Kitárazol, majd visszahúzódsz arty safe-be tölteni. Repeszpáncélt kizárólag nagy dög lassú tankokra tartom opciónak (Maus, Type, esetleg E100), de ezeknél is van hasznosabb felszerelés. Somuánál a töltésidőt, a szűkülési időt, látótávot és a sebességet van értelme javítani: a venti mindegyikre hat, a stabilizátor a szűkülésre van jó hatással, illetve optika a látótáv növelésére. A periszkóp csak álló helyzetben jó, akkor sem azonnal aktiválódik, de egy heavy a front közelében nem veszi hasznát.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Csory · 7 hónapja
         Igen. Köszi az infót. A periszkóp mindenképpen menni fog. Venti van most csak rajta, ami megmarad. Amikor megvettem épp akkor költekeztem ki az 50TP és T28 vagy 60TP megvásárlása miatt és már nem maradt kreditem a maradék kiegészítöket megvenni. Most van 7,5milkó, de azt a T110E3-as megvásárlására és felszerelésére tartogatom. Lehet hétvégén meglesz a maradék 60k XP rá a maraton miatt. Viszont van egy valag célzásgyorsítóm és stabilizátorom is. Lehet kipróbálom ezt a kombót is.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        ticsungg · 7 hónapja
        Akkor ne csodálkozz, hogy nem működik neked. Repeszpáncél.... MINEK?
        Venti-VStab-Optika. Ha betalál az arty, akkor így is-úgy is reszeltek. Nem értem a TIER X-es sírást sem, mert a X-es csatában MAXIMUM 3 DB TIER X-es tank van, és minimum 7 db TIER 8-as. Lődd azokat!
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Csory · 7 hónapja
         Ahogy elöbb PZoli írta az zavar, hogy az utolsó pár csatám -2 tier-es volt vele és mire betöltöttem volna a következö tárat már elhullott a csapat azon az oldalon. Nem volt lehetöségem elmenekülni. Tegnap is Libery-vel talán egyet mentem Fjordon és követtem a nehezeket támogatni hátulról, de skillböl kilötték öket már az elején így kettöt tudtam löni vele. Második lettem vele XP szerint a csapatban. Tudom én vagyok a béna, mert minek megyek oda ahol magasabb szintü tankok jöhetnek, de még amikor megvettem ezt a tankot, nem volt akkora probléma ez mint most. Akárcsak a pár perces csaták is eléggé lelombozóak tudnak lenni akármelyik oldalon vagy is.
         Föleg T95-tel volt több csatám mostanában, amikor szinte semmit sem tudtam tenni a csapatért, amikor nyertúnk annyira nem értem oda a nagy pályákon vele.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         PZoli · 7 hónapja
         A 10-es sírás nem azért van, mert egy csatában low tierként kell játszani, hanem mert szinte az összes csatában ez a felállás. A játékos pedig azt érzi, hogy mindig ő van a tornasor végén. Tehát ezek a játékosok értik, hogy csak 3 tier 10 és csak 5 tier 9 van és maradt még 8 tier 8, akikkel hadakozhatnak. Csak nem tetszik nekik, hogy az esetek 80%-ában ezt tapasztalják a tier 8-as prémium tankjukkal.
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Laccvacc · 7 hónapja
          Nem is ezt kell rá mondani, hogy sírás. Mert amikor azt írjuk, hogy sírás, az olyan negatív, olyan rossz, de lehet hogy Ő örömében sír a tier8as prém tankjával hogy: de jóóó ismét vannak tier x ellenfelek!!! De ha mégsem, akkor üljön bele a tizes tankjába és nagy meglepetés nem érheti! Nee, ne is írjuk, hogy nincs neki, meg nem akar, mert neki jó a tier7es!
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           Csory · 7 hónapja
           Azért azzal ugye tisztában vagy, hogy ez egy eléggé lekezelö, személyeskedö és arogáns hozzászólás, ami nem illene egy ilyen fórumra
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         eagleeyes73 · 7 hónapja
         Én is így használom, szerintem ez egy nagyon jó tank.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  vaskereszt · 7 hónapja
  eh rosszkor jött nagyon akartam ezt a tankot de most spórolok ládákra, persze jó lenne tudni, hogy idén lehet-e majd typeot bontani belőle, ha nem akkor inkább ezt venném meg
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   siemkaktopl · 7 hónapja
   Ha rám hallgatsz ezt most vedd meg, ha valóban ezt akartad. Egyrészt nem biztos hogy ládákkal lehet Soumát kapni. Másrészt nagy szerencse is kell, hogy ezt nyisd ki. Így meg tutira a tiéd lesz !
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  M8csavar · 7 hónapja
  Nekem ma nem dobta fel az adventi ablakot belépésnél. Lehet valahol külön aktiválni a napi küldetést szerintetek?
  Köszönöm
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  lingszilard · 7 hónapja
  Én is kibéreltem, azóta is ott van a garázsban, de nekem nincs vásárlási opció. Hol kellene lennie?
  Egyébként engem az árcédulán lévő 50,01 €-ban az a nyavajás 1 Eurocent zavar, mert így nem elég egy 50 € értékű paysafe kártya... Na ezt tartom aljas húzásnak!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 7 hónapja
   Veszel olyan tankokat, amik már megvannak, Twitch Bravo-s kedvezménnyel, kapsz érte aranyat arra veszed meg ingame a Somát, valószínűleg sokkal jobban jársz.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ticsungg · 7 hónapja
   Azt az 1 centet megspórolod, ha arannyal veszed meg a játékban, mert akkor nem kell a 4500 goldot is kicsengetni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   siemkaktopl · 7 hónapja
   Ha kóddal bérelted, akkor vagy ott van a special fülön vagy nem is lesz. Ha twitch primmal bérelted a specialban van. Igazából minden spéci ajánlat a specialban van.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    lingszilard · 7 hónapja
    Bocsi a buta kérdésért, de ezt a speciális fület ingame kell keresni? Ha igen, akkor merre? Vagy esetleg a wégé oldalán?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    sk-skuba · 7 hónapja
    Tényleg ott van, csak nem kell
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  siemkaktopl · 7 hónapja
  Az előző havi twitch alfa csomag tartalma volt. A 10 napi bérlés során azt tapasztaltam, hogy habár nem jó/fun vele játszani, mert írtózatos lassú és nehézkesen mozog,forsul, azonban az ágyúja miatt (2seces tárazás, 5 lövedék) elég sok sebzést lehet vele kiosztani.

  Még mindig ott van 15%-os kedvezménnyel a gariban ez a tank. Nem venném meg, mert lomha járgánnyal nem élvezet számomra

KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.