Jelenleg 353 vendég és egy tag online

2018. november 29. 06:42

SU-130PM maraton (11.30-12.10)

Írta:
(60 szavazat)
214 hozzászólás

Elindult az újabb tank-jutalmas maraton, mely 10, kétféleképpen is teljesíthető küldetésből áll, végső jutalma pedig az új SU-130PM tier VIII-as szovjet prémium TD.

Néhány tanács a SU-130PM maratonhoz (by Black_Sheep_01)

Szabályok

A maraton időtartama: 2018.11.30. 09:00 - 2018.12.10. 09:00

A maraton 10 egymást követő szakaszból áll és minden szakasz két módon teljesíthető:

 • Kiválósággal: Ezeket a némileg komplexebb kihívások csak X-es tankokkal lehet majd teljesíteni.
 • Elkötelezettséggel: Ezek a megszerzett alap XP mennyisége köré épülnek majd és VI-X-es tankokkal teljesíthetőek. Kizárólag azon csaták számítanak, melyekben a top 10 alap XP szerző közt végzünk.

Ha úgy érzed, hogy nem teljesítheted az összes küldetést, akkor is megéri belevágni, ugyanis minden egyes szakasz teljesítésével -10%-os árkedvezmény kapsz majd a SU-130PM árából a boltban (tehát ha a 6. szakaszig jutsz el, akkor eredeti árának 40%-ért veheted majd meg a tankot). Fontos: Ha kiváltod a csomagot, a kifullozza az összes küldetésedet, amiket utána már nem teljesíthetsz.

Küldetések

Utoljára frissítve: 2018. december 10. 06:58
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kugamacsa_HUN · 1 éve
  Csak játszani kell, valamennyi jutalmat úgyis kapsz. Az 5-7. szintig szerintem simán el lehet jutni. Kíváncsi vagyok mennyibe fog kerülni. Ránézésre a Caern X maratonra fog hajazni árazásban is. Szerintem fizetni kell érte. (ingyen no-lifer kategoria)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  vaskereszt · 1 éve
  sűrű lesz ez a december, saját részről inlább ládákra áldozok makd vagy esetleg valami ritkább tankra az advent naptárból, ez a td nekem kiesik most, de biztos lesz majd valamikor még kapható, ja és a sallangok árát dolgozod le elösször, proginál ha jól emlékszem 50%kedvezménynél fizetted ki csak a tank árát
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   siemkaktopl · 1 éve
   Nem lesz adventi naptár. Már mivel minden 7végén bent van valamelyik új tank illetve collectror gems minden kedden régi prémekkel, így nem is lenne értelme.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  siemkaktopl · 1 éve
  Azon gondolkoztam olyan játékosként, aki még nem tolt végig maratont hogy igazából ezt jó eséllyel mindenki megveszi, aki küszködött vele és szán némi pénzt játékokra.

  Először egy kisebb szakasz jutalmat tűz ki az ember célul, ami jó jutalmat ad, már akik nem határozták el egyből hogy megveszik. Most úgy gondolod megelégszel a prém nappal vagy a direktívákkal aztán naponta tolod ki az eltervezett játékidőt, mert az a kicsike már ne hiányozzon a szakaszból és milyen jó lesz még ezt is, meg azt is megszerezni. Egyre jobban beleéled magad a jutalmak habzsolásába és már jó lenne a kreditboost is a 10-esben, mert goldozol hogy bent legyél a legjobb 10-be biztosan meg több XP-t kapj. Végül ott állsz hullafáradtan, agyilag kimerítve, rengeteg agysejtet veszítve a bot hordák miatt a maraton végén és vagy 6-8 ezer forinttól a tanknyira.

  Ilyenkor evidens, hogy végül megveszed hisz sokkal olcsóbb, mint 12-ért egy másik 8-as. Úgy érzed jól jársz. Karácsonyra megérdemled, még ha nemis tervezted be, mert már túl sok munkád van benne. A jutalom tank is jó, nem olyan mint a legutóbbi cérna AX.

  Kiváló üzletileg ez a stratégia !
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   MasterRoshi · 1 éve
   Kivéve, ha nem kell a tank. A Karavánra nem volt szükségem, erre sincs. Eljutok majd valameddig, és megköszönöm, amit a 4-6. szakasz teljesítéséért kapok.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Triagia · 1 éve
  Kevés kivételtől eltekintve a többsége annak, akinek meglesz ez a TD., valamennyit fizetni fog. És egyértelmű, hogy üzletpolitikailag nagyon is jó döntés a WG-nek az ilyen maratonok. Aki eljut az 50%-ig ( 100%-ig nagyon kevesen szvsz) az nagy valószínűséggel meg is veszi. Ergo több pénz folyik be a WG-nek, mintha csak teliáron lehetne hozzájutni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ______Pistike______ · 1 éve
   Legalább minden gyenge jatekosnak lessz egy premtank amelyik hasznalhatatlan lessz mint ok,ugy ahogy te kiraktad az RZR klan fele jatekosait mert nem felelt meg az ugynevezett erdekeiteknek anelkul hogy szoltatok volna elore is ,igy a WG is nyomja sajat erdekeit..kemeny dolog tria..
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    phurges00
    • VIP
    · 1 éve
    Ugyan nem ide való, én engem még sem zavar, pedig érintett vagyok.
    Nem teljesen igaz, de utólag ennyi idő után kár rajta vitatkozni. Illetve talán annyi, hogy a klán akkor is a leírásában és követelményeiben folyamatosan hirdette mit szeretne. Pont...

    Maradjunk a témánál , ha valamit akarsz Tria-tól írj neki PM-t.

    A maraton meg elég húzós lesz. Én konkrétan már most előre sajnálom az időt rá... pedig tudom hogy reálisan max a feléig lenne érdemes vele vesződni. Max ha farmolok és vagy küldiket is megoldok közben tudatosan.

    Pedig a jutalmak 7/8. feladatnál kezdődnek igazán.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    gyusziboy · 1 éve
    Ez szeintem nem idevaló...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   aron75 · 1 éve
   Ez bizony igaz
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Black_Sheep_01
  • Moderátor
  · 1 éve
  De jó, tele lesz goldot lövöldöző TD-vel a tier 10. Kár, hogy már megcsináltam a med küldiket az Obj. 260-hoz.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   straubbazsi
   • Kiképző
   · 1 éve
   *HESH-t lövöldöző tédékkel
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   farkasjano · 1 éve
   Akkor itt lesz az idő, hogy még jobban ráfókuszáljak az Obj.260 MT-15 küldire.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Gabe0928 · 1 éve
  Egy Unicum játékos átlagosan 500 alap xp-t tud szerezni,ezzel számolva,ha egy free2play játékos Elkötelezettséggel szeretné teljesíteni,akkor

  összesen 253.000Xp-t kell elérni, tehát hozzávetőlegesen 506 csatát kell játszani, 10 nap alatt,ami napi 50 csatát jelent.

  Saját statisztikák alapján a csaták jelentős része 5 és 8 perc közé sorolható,számoljunk most átlagosan 6 perccel.

  3036perc játékidő,ami kerekítve 50 óra 10 napra számolva

  Konklúzió : napi 5 óra játék szükséges,10 napon át,ha ingyen szeretnéd megszerezni.
  ez színtiszta játékidő,tehát nincs benne,az az idő,amit még a garázsban töltesz.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Jacktor
   • Admin
   · 1 éve
   Nekem mint átlagos játékosnak 650 az átlagom. Szóval egy lila megcsinál 800-1000-et simán.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    straubbazsi
    • Kiképző
    · 1 éve
    Az nem base lesz. Senki nem csinál úgy simán 800-1000 alapot.

    Minden általam ismert oldal a prémiumfiókkal megnövelt XP értékeket jeleníti meg a játékosprofilokban, tanklistáikban. Tehát, például nálam az E25 1230, és csak öt tankom van felette, az is mind 1300 (866 base) XP alatt.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   shoghun · 1 éve
   Én a statisztikák fül alatt az átlag xp alapján rendeztem a tankjaimat, a patriot ~800 körüli értékkel ment az első helyen. Érdemes azzal/azokkal a tankkal grindolni amelyikkel a legjobb vagy. Ha ez prém akkor még szép kis kreditet is farmolsz.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Hironnad · 1 éve
   Ez az unikum játékos/500 átlag xp nem állja meg a helyét. Ma 12 csatát mentem csak, tier6-tól tier8-ig. 701 lett az átlag alap xp-m és én csak átlag feletti játékos vagyok. Az 500 xp az én szintemen simán kivitelezhető. Ez mellett azt se felejtsük el, hogy az unikum játékosok több küldrtést át tudnak ugrani tier10-ben, a kivállóság vonalon. Nekik ez a tank könnyedén meg lesz.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   straubbazsi
   • Kiképző
   · 1 éve
   Azért 600 alá nem nagyon mennék azzal az unicum játékossal. Ha az erősebb tankjaival tervezi az xp-t grindelni, inkább 700. Plusz, ott vannak a tízes küldik.


   "Saját statisztikák alapján a csaták jelentős része 5 és 8 perc közé sorolható"

   Túlélési idővel érdemes számolni, nem csataidővel.

   @MasterRoshi

   "Bizony, ezt az időt minimum duplázni kell..."   Tehát, fentebb megnevezett unicum játékos mennyi csatájában nem ért top10be?

   Továbbá, az alsó ötben végzett csatáid egyébként is kis súllyal vannak jelen az átlag xp-ben. Ráadásul, ebben az esetben egy aktív játékos többnyire gyorsan fog halni, tehát pár perc után már be is mehet egy másik tankkal. Tehát, legyen a 700 mondjuk 660. Tíz százaléknak nagyobb rászámolást mindenképpen soknak tartok (nemhogy lefelezni az átlag xp-t.)

   *

   Az már csak 38 csata.

   Amikor én leültem ehhez XP-t grindelni, akkor azért megpattintottam az E25-öt, 820 avg base xp.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    MasterRoshi · 1 éve
    A Wot szerint az átlag xp-m 476, szerintem ennél egy unicum többet ki tud hozni. A túlélési idejük is több. Én átlagjóskáról beszélek, mint én. Szerintem nekem másfélszer - kétszer annyi időbe tellne, de nekem nincs szükségem erre a tankra, és a befektetett idő számomra biztos, hogy nem éri meg. Átlagjóska többször hibázik, és simán a csaták 20-25 ‰-ában nincs benne a top 10ben. Plussz garázs és töltésidő.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     straubbazsi
     • Kiképző
     · 1 éve
     Ja értem, csak farkasjano alá írtad .
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   farkasjano · 1 éve
   És ez csak abban az esetben igaz, ha az összes csatában benne voltál az első 10-ben! Ami azért szerintem szinte kizárt, mert mindenkinek be tudnak csúszni gyengébb, betli csaták, ami rögtön növeli a csaták számát és a ráfordítandó időt is!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    MasterRoshi · 1 éve
    Bizony, ezt az időt minimum duplázni kell...

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.