Jelenleg 500 vendég és 8 tag online

2018. november 8. 06:56

Tűzszünet a háborúk gyermekeinek megsegítésére

Írta:
Értékelés:
(25 szavazat)
42 hozzászólás

A már 2 éve tartó sikeres kezdeményezés folytatásaként ismét lehetőségünk van adományainkkal támogatni a háborúk sújtotta gyermekeket segítő War Child munkáját.

A War Child egy nonprofit szervezet, amely háborúk sújtotta országokban segít az ott élő gyermekeken. A kezdeményezés keretében november 8-15. között három csomag közül választhattok.

Az így befolyt összeg teljes egészében továbbításra kerül a szervezethez. Aki mégsem bízna a Wargaming szavában vagy csak nem kér cserébe semmit, az közvetlenül a szervezet weboldalán is adakozhat. A három csomag (megtekintésükhöz be kell jelentkezni a WG oldalán):


1 War Child Armistice stíluscsomag (1552 Ft)

2 stíluscsomag + 5 küldetés + 10 fogyóeszköz (3110 Ft)

4 stíluscsomag + 10 küldetés + 20 fogyóeszköz (4667 Ft)

3 War Child embléma + 1 nap prémium (311 Ft)

A stíluscsomag egyedi, azaz soha többé, semmilyen más formában nem lesz kapható.

Utoljára frissítve: 2018. november 8. 07:22
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BoB B Seal · 6 hónapja
  Akár milyen szép dolog is ez a kapott összeg 60-80%-át elírják működési költségnek a maradék jut csak el. (mint itthon).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Alexis · 6 hónapja
   Számomra minden ilyen adománynál a végső felhasználó lehet kérdéses.
   A wg jó szándékkal csinálja ,de a láncolat végén sokszor rejtély,hogy kihez jut el a támogatás. Hallottam már olyanról is ,hogy segélyekből elmaradott országokban fegyvereket vásároltak.
   Én ebben a tekintetben vagyok kételkedő ,de nem azért írom,hogy mások kedvét elvegyem a nagylelkű adományozástól.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bhalangir
   • Moderátor
   · 6 hónapja
   Hogy egész pontosak legyünk 87% megy segélyezésre közvetlenül, 13% meg a rendszer fenntartására.
   https://www.warchild.org.uk/who-we-are/how-much-do-we-spend-on-admin-costs

   Persze ez is lehet csak egy nagy összeesküvés, de te nem hagytad most se magad, átláttál rajta!......ja....nem.....

   Inkább hagyd abba a konteó gyártást, legalább ez alatt a hír alatt próbáld már felfogni a dolog jelentőségét.....
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Kertesz · 6 hónapja
    Minden tiszteletem a tied Bhalangir hogy te meg hiszel a mesekben, kozel 50 eves fejel eltem mind a 2 rendszerben es gondolom nagyon szep kezdemenyezes hogy adomanyt lehet adni, en is teszem minden honapban kozel 40 euroval mivel kulfoldon elek. De amit leirnak es ami a valosag az sokszor nem ugyan az. Termeszetesen lehet hinni, de amig nem mutatja meg neked a wargaming vagy akarmelyik ceg a konyveleset addig tudom sok a korrupcio mindenutt. 87% mibol -mihez kepest.MIg ausztriaban 650 millio forint( atszamitva) 1 kilometer autopalya addig nalunk 1.5 milliard ugyanaz az oroszoknal 2,5 milliard. Nem akarok politizalni es lekicsinyiteni amit szeretnenek ezek a szervezetek, de mocskosul elegem van es duhit amikor ennyire elfogultak az emberek a wargamingal szemben.Ez 1 profit orientalt ceg ami 1 es 2 es 3 dik sorban is a sajat erdekeit nezi. Szoval en is megveszem a csomagot de ne legyunk mar ennyire elfogultak es elszalltak a wargamingal szemben.Szoval felfogom a dolgok jelentoseget , te is tedd azt lepj ki a mesevilagbol.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Bhalangir
     • Moderátor
     · 6 hónapja
     Kedves Kertesz,

     sajnos te egy olyan világba nőttél fel, ahol egymás átverése, meglopása, az ügyeskedés szinte alap elvárás volt, aki nem tette azt tisztelet a kivételnek lenézték. Így aztán a többségbe az rögzült, hogy őt mindenki át akarja verni és folyton résen kell lennie, ha nem akar rosszul járni. Ez sajnos annyira berögzült a generációtokba, hogy 30 évvel a rendszerváltás után se tudták ezt sokan levetkőzni. Mindig mindenhol az összeesküvést keresik, és látják.

     Egyébként ha már annyira keresed a fogást a WG-n, akkor segítek, igen, a felajánlott összeg mivel jótékonysági célra megy, ezért nagy valószínűséggel leírható egy része az adóalapjukból. A szervezet részére felajánlott összeg egy részét mi adjuk össze, egy részét pedig ők, így a játékosok által "összekalapozott" összeggel arányos leírható százalékot "tisztán megnyerik", ennyivel több bevételük marad év végén. Sőt, még reklám és marketing értéke is van. Ez a nagy trükk.....

     Egyáltalán nem vagyok naív, sőt, de ez az egész nem erről szól, ha nem tűnt volna fel. Támogatsz egy szervezetet aki egyébként egy jó dologért küzd.
     Mindenki jól jár. Te, mert kapsz valamit és még a lelkednek is jó, a WG is segít valakin és anyagilag is jó neki, a szervezet pénzhez jut és segíti azokat akik rászorulnak. Klasszikus win-win szituáció.

     Egyébként meg a WG éves bevételének a felajánlott összeg elhanyagolható százaléka, miért nem lehet elhinni, hogy a cégvezetők ezt tényleg oda adják egy alapítványnak? Kivéve persze ha berögzült szokás szerint a másik zsebében turkálunk és eleve azt feltételezzük, hogy csak átver és meglop minket. Valahol borzasztóan rossz lehet így élnetek, sajnálom, hogy nem tudtok tovább lépni. Nem kell naivnak lenni, de azt se kell hinni, hogy folyton mindenki mindenhol át akar verni. Az alapítványi támogatás pont azért van kitalálva, hogy megérje a felajánlónak is. Ettől a segítsége nem lesz kevésbé hasznos.

     A többibe bele se mennék, hogy amit Ti elfogultságnak láttok az valójában mi, mert hívőkkel megfogadtam, hogy nem szállok vitába. Ha attól jobb a lelketeknek, hogy engem a WG felé elfogultnak láttok, hát tegyétek. Ez a probléma csak a Ti fejetekben létezik, a valóság teljesen másról szól....

     Ezen felül, ha annyira nem bízol a WG-ben, a WG oldalán ott a link a közvetlen felajánláshoz, és akkor majd nem nyúlják le a pénzeteket a gonosz, hazug ,álszent, pénzéhes, tolvaj WGsek.....Ez is csak egy trükk ám a részükről, ne hagyjátok megvezetni magatokat semmi képen....
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Kertesz · 6 hónapja
      Termeszetesen sok oldalon keresztul tudnank vitazni kinek van igaza es ki teved ,mert semmi sem fekete vagy feher.Lehet a mi generacionk tul bizalmatlan mindennel szemben mert ezt lattuk es ebben eltunk es ott is szellemmet latunk ahol nincs. De amelyik cegnek Cipruson vagy a Kajman szigeteken van a szekhelye esetleg 2000 elott Hong Kong ban abbol azert nem csinalnek szentet.De igazabol nekem nem is ezzel volt a bajom.


      (Persze ez is lehet csak egy nagy összeesküvés, de te nem hagytad most se magad, átláttál rajta!......ja....nem.....)


      Ezen mondatodon bosszankodttam fel kicsit magam, kicsit lekezelo.Mindenki hisz valamiben de a tenyek azok tenyek maradnak most es ezelott 30 evvel is. Ezert irtam le az autopalyas peldat ez teny, a 87% is az. De a nagy kerdes mennyibol?
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Bhalangir
       • Moderátor
       · 6 hónapja
       Onnan indultunk, hogy BoB B Seal leírta a fejében megfogalmazott gondolatot, miszerint az összeg 60-80%-át leírják majd működési költség címszóval, ergo csak lenyúlják, a többiből meg csinálnak valamit, hogy ne lógjon ki a lóláb. Erre egészen pontosan 0 bizonyítékot hozott fel. Nem értem azt a gondolkodásmódot, hogy előszőr megvádolunk valamivel valakit, aztán ha ő nem bizonyítja ennek ellenkezőjét, akkor a vádunk akár igaz is lehet (hiszen nem tudhatjuk biztosan, hogy az-e), tehát kezeljük igazságként a cáfolat megszületéséig. Ez a gondolkodásmód számomra visszataszító és borzalmas időket idéz, amik elmúltak szerencsére.

       Erre reagálva másoltam be a szervezet honlapjáról, hogy mit mire költenek. Nyilvános adat. Sőt, az is fent van, hogy a szervezet vezérigazgatója havi 3,5 milla körül keres. Aki ezt kiteszi a honlapjára, az számomra ezerszer hitelesebb, mint BoB a névtelenség íróasztala mögül a gondolatával.

       Az én hozzászólásomra reagálva közölted, hogy minden tiszteleted az enyém, mert hiszek a mesékben. Ez nyilván legalább annyira szarkasztikus volt, mint az én utolsó mondatom.

       A hitről meg csak annyit, a hit nevében már sok borzalmas dolgot követtek el, és még fognak is...ezért nem hinni kéne, hanem esetleg utánanézni dolgoknak és nem alaptalanul megvádolni, meg mindenhol a lenyúlást, átverést keresni. Nyilván nem rózsaszín a világ, de pont ennél a hírnél, hogy csak ez jut egyesek eszébe, számomra elszomorító....
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Ergil · 6 hónapja
     Lehetsz pesszimista, de tőlünk nyugatabbra komolyabban veszik az emberek a "charity" témát és annak felhasználását. A háború áldozataira megemlékezés elég sok országban ünnepnap (nálunk nem ünneplik) és az oroszok is komolyan veszik.
     Persze lehet, hogy a WG leírja az adóból, de pl. PR értékes is van.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Ynnegaf · 6 hónapja
      Nálunk nem nagyon van mit ünnepelni azon, hogy a vesztes oldalon voltunk és jól megszívtuk, kb. ezért nem lett hagyománya a dolognak.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Ergil · 6 hónapja
       Ez nem győzelmi ünnep, hanem megemlékezés az elesettekről akár a vesztes, akár a győztes oldalon álltak
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   hupihun1 · 6 hónapja
   Igen biztosan kb. fordítva. Végül is csak olyan sikertelen emberek (Pavarotti, Célion Dion..) , pénzügyi szervezet (Deutche Bank) áll melléjük akik menedzsmentje mind ezt nem tudja.
   Ám míg te a saját negatív szemléletednek vagy áldozata addig mások TESZNEK és CSELEKEDNEK!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _Potip_ · 6 hónapja
  Lassan az összes tankomon ott virít egy ilyen embléma, de nem baj, most kap egy új festést a Cérna és az FV 215b is.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ynnegaf · 6 hónapja
  Amikor először bevezették, vettem is emblémát, de azóta kimaradt nálam a dolog. Talán most megújítom a dolgot.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Angelus1991ster · 6 hónapja
   Amúgy ennek nem egész évbe kéne mennie, nemcsak egy szaros hétig? Csak ezt furcsálom az egészben.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ynnegaf · 6 hónapja
    Mondjuk ez jogos. Jó, ha nem is egész évben, de mondjuk havonta egyszer bedobhatnák, így annyira nem kopik el a dolog.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Vy3R · 6 hónapja
  Na, ez szuper dolog! Vásárlás. Köszi a cikket!

KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.