Jelenleg 511 vendég és 9 tag online

2018. november 8. 06:56

Tűzszünet a háborúk gyermekeinek megsegítésére

Írta:
Értékelés:
(25 szavazat)
42 hozzászólás

A már 2 éve tartó sikeres kezdeményezés folytatásaként ismét lehetőségünk van adományainkkal támogatni a háborúk sújtotta gyermekeket segítő War Child munkáját.

A War Child egy nonprofit szervezet, amely háborúk sújtotta országokban segít az ott élő gyermekeken. A kezdeményezés keretében november 8-15. között három csomag közül választhattok.

Az így befolyt összeg teljes egészében továbbításra kerül a szervezethez. Aki mégsem bízna a Wargaming szavában vagy csak nem kér cserébe semmit, az közvetlenül a szervezet weboldalán is adakozhat. A három csomag (megtekintésükhöz be kell jelentkezni a WG oldalán):


1 War Child Armistice stíluscsomag (1552 Ft)

2 stíluscsomag + 5 küldetés + 10 fogyóeszköz (3110 Ft)

4 stíluscsomag + 10 küldetés + 20 fogyóeszköz (4667 Ft)

3 War Child embléma + 1 nap prémium (311 Ft)

A stíluscsomag egyedi, azaz soha többé, semmilyen más formában nem lesz kapható.

Utoljára frissítve: 2018. november 8. 07:22
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Grande__Reagel · 9 napja
  Nah ezért mondtam h nem érdemes ezzel a közösséggel foglalkozni. Még ilyenkor is csak hőbörögbek. Mindenhol csak a rinya. Mindenből az jön h WG. De tényleg... ha akkora gyűlölet van bennetek, váltsatok játékot. Pont.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Marchusz · 9 napja
   Nos igen, bár megmondom őszintén srácok, minden utállat nélkül.... Biztos nyúl le a wg de respect, mert tuti sokat át is utalnak és respect azoknak is akik vesznek a wgtől csomagokat.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bhalangir
   • Moderátor
   · 9 napja
   Na igen, ez a legszebb. Erkölcsi alapon pálcát törnek a WG felett, aztán meg játszanak a játékkal. És fel se tűnik nekik, hogy a két dolog mennyire összeegyeztethetetlen.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BoB B Seal · 9 napja
  [moderálva]
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Hunti
   • Moderátor
   · 9 napja
   Köszi, de erre itt nincs szükség.Adok pár nap gondolkodási időt, azalatt eldöntheted, hogy szeretnéd folytatni itt az oldalon.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _Szazados_ · 10 napja
  Nekem az tetszett mindig is, hogy az önjelölt közgazdászok, akik életükben nem tanultak közgazdaságtant, olyan vehemensen tudják kijelenteni, hogy de hát a WG profitorientált cég!!44!
  Pedig ha tudnák, hogy egy vállalat alapvető feltétele a profitorientáció, hogy hosszútávon fennmaradhasson... Mintha valami szitokszó lenne, komolyan...

  Pont olyan, mint kijelenteni, hogy de hát Százados minden nap enni akar valamit! Jah, azért hogy hosszútávon fennmaradhassak
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kertesz · 10 napja
   Erre nem szeretnek kulonosebben reagalni, mert nem ez volt az alaptema csak a mondatokbol kivett 1 szot. De igen valoban nem vagyok kozgazdasz, mas vegzettsegem van.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bhalangir
   • Moderátor
   · 10 napja
   Ne is mondd, és még elmennek Ciprusig is, hogy kevesebb adót kelljen fizetniük. Főleg, mivel egyébként kb.1% adó különbség van a két ország között. Az már meg se fordul a fejecskéjükben, hogy Ciprus EU-s ország, ezért az EU-ba és USA-ba némileg egyszerűbb a termékek és szolgáltatások eladása onnan, mint Fehéroroszországból. Meg az se, hogy a ciprusi offshore cégek nem építenek székhelyeket, bérelnek irodákat világszerte, hanem pont hogy csak papíron létező, többszörös tulajdonosi áttéttel rendelkező cégek, ahol a tényleges tulajdonos kilétének és így jövedelmének eltitkolás a cél.....na mindegy.... ciprus=offshore=becstelen, WG meg Ciprusra van bejegyezve (már a sok tagvállalatból 1...). Hopp! Meg is fogták őket!......logikus is.....Én meg elfogult vagyok, meg bérenc...ja meg hiszek a mesékben...

   Ja és mellesleg a ciprusi tőzsdén is jelen vannak. Amolyan offshore tőzsdézők ezek....mindenkit mindenhol megvesznek és lefizetnek, hogy a szegény játékosokat kizsákmányolhassák. Piszomókusokkal dolgoztatnak, akik kényszerítenek piszológiai alapon a költésre. Úgyám…..
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Kertesz · 10 napja
    Erre csak annyi johettek volna mas eu s orszagba is( csak a fele az). Microsoft es a Facebook Irorszagban ja es az E bay is itt rendezkedett be. Nem is ertem miert nem mentek ciprusra.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Bhalangir
     • Moderátor
     · 9 napja
     Valóban. Lehet azzal van összefüggésben, hogy Amerika meg Fehéroroszország földrajzilag nem egy helyen van, az írek ugyanúgy beszéllek angolul, cipruson meg elég nagy orosz nyelvű közösség él. De az is lehet, hogy minden logikus érv ellenére a top10-ben lévő MMO gyártó offshoreozik a tőzsdei bejegyzés mellett, és azt kockáztatja, hogy ha bebukik, akkor odavész minden.

     Nem mellékesen ennek az alábbiak is ellent tűnnek mondani:
     "Wargaming is the biggest tax payer in Cyprus"
     http://ftr.wot-news.com/2015/02/16/wargaming-no-1-taxpayer-on-cyprus/
     http://cyprus-mail.com/2015/02/15/wargaming-heroes-or-martyrs/

     De persze az is lehet, ez is csak egy nagy összeesküvés a média bevonásával......
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Robb_HUN · 10 napja
   Minek eszel annyit nem kötelező.:)
   Elég csak 2 naponta te "kajaorientált" szervezet:)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  csalezlopez · 10 napja
  ha nagyon akarod támogatni a "WAR CHILD" nevű gyermek segítőket, vedd meg a "this war of mine" nevü programot, a steam -en található, (a játék jó) ezzel is támogathatod őket, (nekem megvan)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _Potip_ · 10 napja
  Lehet itt hivatkozni Máltai Szeretetszolgálatos pofára a 7-es BMW-ben, meg mindenféle összeesküvés elméletekre. Kiindulva abból, hogy milyen mocsok embereket hord a hátán ez a Föld, ezek sajnos létező dolgok...
  De ha az elutalt pénzemnek csak töredéke is célba ér és ezzel egy kicsit is tudok segíteni ezeknek a szerencsétlen gyerekeknek, akkor magasról teszek rá, hogy ebben a láncolatban ki és mennyi pénzt nyúl le. Akkor is elutalom.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  HUNknight · 10 napja
  311ft és 1 nap prémiumot ad+3db matrica. Olcsóbb,mint a normál 1 napos.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Freepunk_Hun · 10 napja
  Vettem egy csomagot. Az pedig senkit ne riasszon el, hogy "lehet, hogy nem is oda jut el a pénz" Egyébként pont ettől fasza kis oldal ez. Ha azt írod, hogy a WG cinkeli a játékot, akkor rögtön moderálnak és megy a konteós topikba, ha meg azt, hogy egy háborútól sújtott ország gyerekein segítő akció nem is a gyerekeknek juttatja el a pénzt, az teljesen rendben van. Végül is a wotinfo a WG-ből él, nem a gyerekekből.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   EnuresisNocturna · 10 napja
   Bízni kell, hogy jó helyre jut el az a pár ezer forintod. Mondjuk sokat elárulhat az is, hogy a Máltai Szeretet Szolgálat egyik “munkatársa” a szomszéd településen 7-es BMW-vel brillírozik évek óta.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Robb_HUN · 10 napja
   Ezt a "wotinfo a WG-ből él" dolgot egyszer már elfelejthetnétek végre. Nagyon bosszantó lehet, ha ingyé csinálsz valamit éveken keresztül, mert hiszel benne, aztán a "célközönség" meg nemhogy örülne neki, még hülyeségeket talál ki, hogy szarrákeresed magad a WG-vel.
   Ingyenes játékról ->ingyenes oldal-> neked, hogy legyen hol kiélni a rossz indulataidat, következmények, felelősség nélkül.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Freepunk_Hun · 9 napja
    Ezek szerint nem neked írtam. Értetlenkedj tovább nyugodtan.
    Én arra világítottam rá, hogy ha a wg-t nevezem csalónak, az helytelen, ha egy nemes ügyet fikázok az pedig helyénvaló ezek szerint, mert nem vágják be egyből a konteó topikba. Az oldalnak pedig nem az a hibája, hogy pénzből él. Pl nem blokkolom a reklámjait sem. Hanem az, hogy a fent említett különbséget veled együttvéve nem érzékelik.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Robb_HUN · 9 napja
     Nem értetlenkedem, max. azon, hogy hogy lehet ennyire kicsavarva látni a dolgokat.
     1. Nem a WG-t nevezni csalónak helytelen, hanem bárkit. Ha én lecsalóználak úgy, hogy semmi bizonyíték nincs mögötte, neked sem tetszene, és erőteljesen moderálva lennék.
     2. Az oldalt nem a WG fizeti. Az azt működtető emberek szabadidős munkája, és saját pénze van benne. Igen igen, próbálnak valamiként egyenesbe kijönni, ezért a reklám, meg a többi hókuszpókusz, de azt normális értékítélettel senki sem gondolhatja, hogy ez rentabilis lenne.

     3. amire nem reagáltam az első írásomban:
     Igen, a pénz x százalékát saját működésre fordítja a warchild. Ez nem konteó, és nem gyanúsítgatás, a cég saját bevallása szerint teszi, visszakereshető adat. (már bocs, hogy enniük is kell) az, hogy akinek ez nem tetszik, az vélemény, és nem légből kapott teória. Csak idő kérdése, hogy aki ebből konteókat gyárt az moderálva legyen - szerintem.

     Ennyi a különbség -szerintem - és ez az oka a megkülönböztetésnek.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bhalangir
   • Moderátor
   · 10 napja
   Nem...egyáltalán nincs rendben...nyilván azért írtam annyit amennyit. Egyébként ha meg csak simán törlöm, akkor meg az lesz, hogy persze mert WG bérenc mindenki és "kitörlik az igazságot" a bérenc moderátorok..... De úgy látom WG bérencség következtetésre minden úton el lehet jutni, teljesen mindegy mit csinálunk.....
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Robb_HUN · 10 napja
    Minden út Rómába vezet. Kérdés? nincs?:)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Alexis · 10 napja
  Küldjük oda a tankjainkat,hogy újra béke legyen .:)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BoB B Seal · 10 napja
  Akár milyen szép dolog is ez a kapott összeg 60-80%-át elírják működési költségnek a maradék jut csak el. (mint itthon).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Alexis · 10 napja
   Számomra minden ilyen adománynál a végső felhasználó lehet kérdéses.
   A wg jó szándékkal csinálja ,de a láncolat végén sokszor rejtély,hogy kihez jut el a támogatás. Hallottam már olyanról is ,hogy segélyekből elmaradott országokban fegyvereket vásároltak.
   Én ebben a tekintetben vagyok kételkedő ,de nem azért írom,hogy mások kedvét elvegyem a nagylelkű adományozástól.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bhalangir
   • Moderátor
   · 10 napja
   Hogy egész pontosak legyünk 87% megy segélyezésre közvetlenül, 13% meg a rendszer fenntartására.
   https://www.warchild.org.uk/who-we-are/how-much-do-we-spend-on-admin-costs

   Persze ez is lehet csak egy nagy összeesküvés, de te nem hagytad most se magad, átláttál rajta!......ja....nem.....

   Inkább hagyd abba a konteó gyártást, legalább ez alatt a hír alatt próbáld már felfogni a dolog jelentőségét.....
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Kertesz · 10 napja
    Minden tiszteletem a tied Bhalangir hogy te meg hiszel a mesekben, kozel 50 eves fejel eltem mind a 2 rendszerben es gondolom nagyon szep kezdemenyezes hogy adomanyt lehet adni, en is teszem minden honapban kozel 40 euroval mivel kulfoldon elek. De amit leirnak es ami a valosag az sokszor nem ugyan az. Termeszetesen lehet hinni, de amig nem mutatja meg neked a wargaming vagy akarmelyik ceg a konyveleset addig tudom sok a korrupcio mindenutt. 87% mibol -mihez kepest.MIg ausztriaban 650 millio forint( atszamitva) 1 kilometer autopalya addig nalunk 1.5 milliard ugyanaz az oroszoknal 2,5 milliard. Nem akarok politizalni es lekicsinyiteni amit szeretnenek ezek a szervezetek, de mocskosul elegem van es duhit amikor ennyire elfogultak az emberek a wargamingal szemben.Ez 1 profit orientalt ceg ami 1 es 2 es 3 dik sorban is a sajat erdekeit nezi. Szoval en is megveszem a csomagot de ne legyunk mar ennyire elfogultak es elszalltak a wargamingal szemben.Szoval felfogom a dolgok jelentoseget , te is tedd azt lepj ki a mesevilagbol.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Bhalangir
     • Moderátor
     · 10 napja
     Kedves Kertesz,

     sajnos te egy olyan világba nőttél fel, ahol egymás átverése, meglopása, az ügyeskedés szinte alap elvárás volt, aki nem tette azt tisztelet a kivételnek lenézték. Így aztán a többségbe az rögzült, hogy őt mindenki át akarja verni és folyton résen kell lennie, ha nem akar rosszul járni. Ez sajnos annyira berögzült a generációtokba, hogy 30 évvel a rendszerváltás után se tudták ezt sokan levetkőzni. Mindig mindenhol az összeesküvést keresik, és látják.

     Egyébként ha már annyira keresed a fogást a WG-n, akkor segítek, igen, a felajánlott összeg mivel jótékonysági célra megy, ezért nagy valószínűséggel leírható egy része az adóalapjukból. A szervezet részére felajánlott összeg egy részét mi adjuk össze, egy részét pedig ők, így a játékosok által "összekalapozott" összeggel arányos leírható százalékot "tisztán megnyerik", ennyivel több bevételük marad év végén. Sőt, még reklám és marketing értéke is van. Ez a nagy trükk.....

     Egyáltalán nem vagyok naív, sőt, de ez az egész nem erről szól, ha nem tűnt volna fel. Támogatsz egy szervezetet aki egyébként egy jó dologért küzd.
     Mindenki jól jár. Te, mert kapsz valamit és még a lelkednek is jó, a WG is segít valakin és anyagilag is jó neki, a szervezet pénzhez jut és segíti azokat akik rászorulnak. Klasszikus win-win szituáció.

     Egyébként meg a WG éves bevételének a felajánlott összeg elhanyagolható százaléka, miért nem lehet elhinni, hogy a cégvezetők ezt tényleg oda adják egy alapítványnak? Kivéve persze ha berögzült szokás szerint a másik zsebében turkálunk és eleve azt feltételezzük, hogy csak átver és meglop minket. Valahol borzasztóan rossz lehet így élnetek, sajnálom, hogy nem tudtok tovább lépni. Nem kell naivnak lenni, de azt se kell hinni, hogy folyton mindenki mindenhol át akar verni. Az alapítványi támogatás pont azért van kitalálva, hogy megérje a felajánlónak is. Ettől a segítsége nem lesz kevésbé hasznos.

     A többibe bele se mennék, hogy amit Ti elfogultságnak láttok az valójában mi, mert hívőkkel megfogadtam, hogy nem szállok vitába. Ha attól jobb a lelketeknek, hogy engem a WG felé elfogultnak láttok, hát tegyétek. Ez a probléma csak a Ti fejetekben létezik, a valóság teljesen másról szól....

     Ezen felül, ha annyira nem bízol a WG-ben, a WG oldalán ott a link a közvetlen felajánláshoz, és akkor majd nem nyúlják le a pénzeteket a gonosz, hazug ,álszent, pénzéhes, tolvaj WGsek.....Ez is csak egy trükk ám a részükről, ne hagyjátok megvezetni magatokat semmi képen....
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Kertesz · 10 napja
      Termeszetesen sok oldalon keresztul tudnank vitazni kinek van igaza es ki teved ,mert semmi sem fekete vagy feher.Lehet a mi generacionk tul bizalmatlan mindennel szemben mert ezt lattuk es ebben eltunk es ott is szellemmet latunk ahol nincs. De amelyik cegnek Cipruson vagy a Kajman szigeteken van a szekhelye esetleg 2000 elott Hong Kong ban abbol azert nem csinalnek szentet.De igazabol nekem nem is ezzel volt a bajom.


      (Persze ez is lehet csak egy nagy összeesküvés, de te nem hagytad most se magad, átláttál rajta!......ja....nem.....)


      Ezen mondatodon bosszankodttam fel kicsit magam, kicsit lekezelo.Mindenki hisz valamiben de a tenyek azok tenyek maradnak most es ezelott 30 evvel is. Ezert irtam le az autopalyas peldat ez teny, a 87% is az. De a nagy kerdes mennyibol?
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Bhalangir
       • Moderátor
       · 10 napja
       Onnan indultunk, hogy BoB B Seal leírta a fejében megfogalmazott gondolatot, miszerint az összeg 60-80%-át leírják majd működési költség címszóval, ergo csak lenyúlják, a többiből meg csinálnak valamit, hogy ne lógjon ki a lóláb. Erre egészen pontosan 0 bizonyítékot hozott fel. Nem értem azt a gondolkodásmódot, hogy előszőr megvádolunk valamivel valakit, aztán ha ő nem bizonyítja ennek ellenkezőjét, akkor a vádunk akár igaz is lehet (hiszen nem tudhatjuk biztosan, hogy az-e), tehát kezeljük igazságként a cáfolat megszületéséig. Ez a gondolkodásmód számomra visszataszító és borzalmas időket idéz, amik elmúltak szerencsére.

       Erre reagálva másoltam be a szervezet honlapjáról, hogy mit mire költenek. Nyilvános adat. Sőt, az is fent van, hogy a szervezet vezérigazgatója havi 3,5 milla körül keres. Aki ezt kiteszi a honlapjára, az számomra ezerszer hitelesebb, mint BoB a névtelenség íróasztala mögül a gondolatával.

       Az én hozzászólásomra reagálva közölted, hogy minden tiszteleted az enyém, mert hiszek a mesékben. Ez nyilván legalább annyira szarkasztikus volt, mint az én utolsó mondatom.

       A hitről meg csak annyit, a hit nevében már sok borzalmas dolgot követtek el, és még fognak is...ezért nem hinni kéne, hanem esetleg utánanézni dolgoknak és nem alaptalanul megvádolni, meg mindenhol a lenyúlást, átverést keresni. Nyilván nem rózsaszín a világ, de pont ennél a hírnél, hogy csak ez jut egyesek eszébe, számomra elszomorító....
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Ergil · 10 napja
     Lehetsz pesszimista, de tőlünk nyugatabbra komolyabban veszik az emberek a "charity" témát és annak felhasználását. A háború áldozataira megemlékezés elég sok országban ünnepnap (nálunk nem ünneplik) és az oroszok is komolyan veszik.
     Persze lehet, hogy a WG leírja az adóból, de pl. PR értékes is van.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Ynnegaf · 10 napja
      Nálunk nem nagyon van mit ünnepelni azon, hogy a vesztes oldalon voltunk és jól megszívtuk, kb. ezért nem lett hagyománya a dolognak.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Ergil · 10 napja
       Ez nem győzelmi ünnep, hanem megemlékezés az elesettekről akár a vesztes, akár a győztes oldalon álltak
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   hupihun1 · 10 napja
   Igen biztosan kb. fordítva. Végül is csak olyan sikertelen emberek (Pavarotti, Célion Dion..) , pénzügyi szervezet (Deutche Bank) áll melléjük akik menedzsmentje mind ezt nem tudja.
   Ám míg te a saját negatív szemléletednek vagy áldozata addig mások TESZNEK és CSELEKEDNEK!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _Potip_ · 11 napja
  Lassan az összes tankomon ott virít egy ilyen embléma, de nem baj, most kap egy új festést a Cérna és az FV 215b is.

KERES
© 2018 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.