Jelenleg 275 vendég és 2 tag online

2018. november 1. 07:39

Prémium ajánlat: Object 252U

Írta:
(88 szavazat)
148 hozzászólás

Hát megérkezett... Az Object 252U-hoz most 4 napig egy 31k-s és egy 18k-s csomagban juthatunk hozzá. Egyik sem túl pénztárcabarát, de nem is nagyon számítottunk másra. A tank elemzését Tangoapu jóvoltából itt olvashatjátok.

Utoljára frissítve: 2018. november 1. 08:47
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ba_nshee
  • Kiképző
  · 2 éve
  :thinking:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Pred · 2 éve
   Ez is megtörténhet.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   roboooo · 2 éve
   Még szerencse hogy az Is6 ugyanolyan erős mint az object 252u,és nyugodtan lehet őket egymás ellen engedni.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    KLC_KTE · 2 éve
    Nem mondom, hogy az IS-6 van olyan jó, mint a 252U, de azért azt csendben tegyük hozzá, hogy a 252U-t jóval jobb játékos irányította, mint az IS-6-kat.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     turoskeksz · 2 éve
     Az hogy pistike 59 csatával megveszi ezt az obj252u-t még nem jobb játékos ám mert apucitol csort pénzböl meg tudta venni.Az most h valaki most megveszi,vagy mikor alkalom volt rá,megvette,attól az illetö nem jó játékos.Német 10es artyval ugy szedegetem délelött ki öket mikor 8-9-10es tier volt,hogy röhögtem.8asba lehet ér valamit,de 9-10be már nem sokat ér.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  kamracuc · 2 éve
  Nagyon elszálltak már az árakkal vicc az egész.
  Ennyi pénzért egy komplett játékot lehet venni ps4-re (Red Dead Redemption II) ami ráadásul a valaha volt legnagyobb bevételt produkálta a szorakoztatóiparban.
  https://index.hu/tech/godmode/2018/10/31/207_milliard_forintot_termelt_a_read_dead_redemption_2_mult_hetvegen/

  Azért a 2 dolgot nem lehet összehasonlítani de cserébe azonos áron kaphatóak.
  Érzi már a wg hogy lemenőben van a WOT és próbálnak minél több rubelt kisajtolni belőle

  https://www.wotinfo.hu/index.php/item/7644-wot-jatekosbazis-alakulasa
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   tothistvan50 · 2 éve
   A lényeg ugye az lenne. hogy folyamatosan legyen bevétel. Ezt a "hagyományos" játékszoftverekkel úgy oldják meg, hogy évente adnak ki új verziót. Lehet azon dühöngeni, hogy egy-egy opció itt annyiba fáj, mint máshol a komplett játék. De a FIFA19 -et meg nem kapod meg jövőre automatikusan, azután. hogy az idén megvetted a 18-at.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  csalezlopez · 2 éve
  most mindenki mindenfélét ír ide, de most tényleg , napjainkban ugyan olyan jo mint korábban? van e értelme megvenni ? ( függetlenül az ártól)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   EnuresisNocturna · 2 éve
   Tényleg ízlések és pofonok. De leginkább most pénztárca függő. Amúgy ajánlom ezt a Scheff stream-et. Ez alapján is lehet szerintem dönteni. Amikor saját szinten kell alkotni és nem 6-7-ben top tierkedni

   https://www.youtube.com/watch?v=peRSCqVIIQo
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 2 éve
  Sziasztok!
  Régóta nyomon követem itt az eseményeket,elolvasom a híreket hozzászólásokat sok értékes információhoz hozzá jutottam amit a játékban alkalmazni tudtam-tudok!
  Ettől azért még iszonyatos nagyon szar játékos vagyok,de ezzel nem foglalkozom nem vagyok w8 függő.Egy dologra törekszem hogy a saját hp-mal megegyező sebzést össze tudjak lőni, ezzel hozzájárulni a csatához.
  Sokszor összefutottam 252U-val az észrevételem(saját tapasztalatom), az O-HO-ban nehezebben tudok sebzést bevinni, a japó sokkal többet pattint engemet még prém lőszerrel is.
  Ettől függetlenül miért ez a nagy felhajtás a defiért?


  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   sanyipictures · 2 éve
   párszor újra kellett olvasni az utolsó mondatot, hogy értsem mire gondolt a szerző... feltételezem 'O-HO-ba' akart lenni az az 'O-HO-ban'.

   ha igen, akkor a "nem értem, hogy mi ez a nagy felhajtás a defi körül, haverral tegnap toltunk egy csatát, én a T' cunningham-mel 500 méterről repesszel a szembenálló defit hátsóján találtam el, és full hp-rtól pukkant a csicska"- tábort szélesíted, még ha nem is így fogalmaztad meg a gondolatodat.

   nem húzom az időt képek szerkesztésével és bevágásával, nézz utána a tanks.gg-n az o-ho, is-3 defi hármasnak, nézd meg a páncélzatukat, statisztikájukat.

   Látni fogod, hogy a defi kb +50%-a az is-3nak, vagyis mindenben jobb nála.

   az o-hot 200mm+-os sebzéssel szemből majd mindenhol be lehet lőni, míg a defit szemből csak a hasán. A tornyán a két mini kupola, és a lövegpajzs ami belőhető, bár a lövegpajzsnál kell 240mm+-os átütés.

   Mindenhol kerekített és/vagy döntött páncél, ami miatt az effektív páncél könnyedén növelhető egy kis forgatással, és már az oldaláról is könnyedén lehet pattanni.

   is-3-hoz képest kapott egy 440-es alfát, ami lazán felmegy 500-ra, ha téged lő, és az tier-től függetlenül tud fájni rendesen.

   jó legénységgel és felszereléssel 200m-en belül még egész "pontos" is, így közepes távon alig találják el a gyenge pontjait, a defi viszont könnyedén bontja az ellent. 500 méteren persze semmit nem talál el, de azért van páncélja, hogy az ellen arcába told azt.

   Az effektív páncél szemből annyira erős, hogy jól döntve és egy kis szerencsével a jgpze100 goldját is pattintja. Emiatt a tier6-7-nek esélye sincs átütni még golddal sem szemből, csak hátulról, amit azért nem fog a kedvedért mutatni.

   is-3all szemben van esélyed, tier6-ban is, shermannel én is bontottam bár nagyon sok csillagnak kellett egybe állnia, hogy ne lőjön ki. Defi ellen esélytelen egy sherman például.

   ÉS amint már írtam a defi egy felszteroidozott is-3, ami annyit tesz, hogy pay-to-win, mert hasonló játékstílusban, azonos szinten, azonos tankosztályban a defi veri az összes konkurenciát, és ez érhető módon kiveri a biztosítékot egyeseknél, míg mások a virtuális péniszüket videójátékokban akarják mutogatni, és ezért hájpolják annyira.

   Szóval az, hogy az o-ho-ról többet pattansz mint a defiről, az inkább a játéktudásod hiányosságának az oka, mintsem a defi gyengesége, vagy az o-ho erőssége.

   Annó én sem értettem, miért nem tudom a japán heavyket belőni, majd utánanéztem a páncél modellnek, és azóta mindegyiket alap lőszerrel is át tudom ütni, persze saját tierben, alacsonyabban marad a gold.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    MasterRoshi · 2 éve
    "Látni fogod, hogy a defi kb +50%-a az is-3nak, vagyis mindenben jobb nála." Szerintem az ilyen hozzászólások miatt van túlmisztifikálva ez a tank. Nem tudom neked megvan-e, nekem igen, és pár száz csatát mentem is vele. Amiket itt elmondtál, azt nagyon kevés esetben tapasztaltam. Ha te ügyes forgatással és "kis" szerencsével pattintasz Jageroo skillammot, akkor nagyon nagy császár vagy. Ahhoz Himalája méretű szerencse kell. Valamint pár képet melléklek a maxos IS3 vs. Obj. 252U a tanks.gg-ről, csak mert 50%...Valamint, hidd el, nem tudod úgy forgatni, hogy ne legyen rajta gyenge pont...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     sanyipictures · 2 éve
     1x előfordult velem, hogy a defi beállt velem szembe, a képen látható módon, magasabban volt mint én, de csak pont annyival, hogy, rám tudjon lőni, és tornyos heavyvel voltam. Volt előtte egy szikla, annak ment neki, így a hasat tudta dugni, előre hátra mozgott és a tornyát rángatta két lövés között, és hiába akartam a gyengepontját lőni, nem tudtam eltalálni 1x sem. Emiatt kb minden 2. lövése betalált, és szépen lassan kiszedett.

     Na az ilyen páncél használatra utaltam az előző kommentemben.

     Mind a két képen 225 mm-es átütés mellett mutatja az effektív értékeket, ahol az is-3 csukaorra zöld, ott kb 180+-al belőhető, míg ugyanitt a definél 280+-os átütés kell.

     Szemből nem készítettem képet, de ott is látszik a különbség.

     Igen, ennek a tanknak is mindig lesz gyengepontja amit tudsz lőni, bárhogy is forgatod, viszont piszok nehéz eltalálni. Szóval az összesítésben 50%-ban jobb állításomat fenntartom, mert egyértelműen többet ki lehet a defi páncélzatából hozni, mint az is-3 éból.
     Ha egy magasabb tankkal találja magát szembe, akkor a frontjának az effectíve rendesen lecsökken, és alap lőszerrel is belőhető. PL az egyik kommentben felhozták a soumát. Magasabb mint a defi, ezért könnyedén belőhető a felső lemezén is.
     Vagy például a V4-et amíg nem nerfelték E3-al a felső lemezén be tudtam lőni, mert magasabb az E3, és az arcába menve, magasabbról simán át lőttem, és így tovább.

     Más példa, hogy az m48 patton nem meta tank, sok az ok miért, de én mégis imádom. Mert nem úgy kell vele játszani, mint egy hagyományos tornyos meddel, hanem izgága módon, soha nem szabad megállni, mindig enyhe vakondtúrások mögött, auto-aim 200m-, kis rásegítés 200m+-nál, és láss csodát, működik a tank.

     Lehetne még sorolni tucatjával az olyan eseteket, ahol a páncélzat nem hozza az elvárt értékeket, viszont ahhoz már a játékosnak kell tisztában lennie, hogy mit tud a tank, és a játékmechanikákkal egyaránt.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      MasterRoshi · 2 éve
      Valóban, ha el tudja dugni az alját, akkor kemény dió, de a töltésidejét kevés tank nem tudja überelni. Ha mellé mész, akkor nyert ügyed van, ha nem tudsz, mert mögötte is vannak, akkor vad hátramenetben eliszkolsz onnan, és ha utánad dugja az orrát, akkor rácserdítesz. Biztos vagyok benne, hogy a következő ilyen esetben nem állsz le tradelni vele, tehát még egy "OP-ságot elvettél a tanktól
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Freepunk_Hun · 2 éve
  A járgányt nem veszem meg. De jó sok gold lőszert azt igen....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   RNiI · 2 éve
   D én is ezt csináltam 7 es olalsz tankkal indultam, himmels, defender a tetején 45 sec nél agressziv 2es nyomogatás easy win..ezúton üzenném minden idiótának aki pénzt ad Wgnek ezért a szarért, hogy egy hetes tankkal is meg lesznek Basz**va a szarjukkal együtt páá sok siker balanced retards
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    MasterRoshi · 2 éve
    Kedves barátom. Csak gratulálni tudok a minőségi hozzászólásodért. A tökéletes megtestesítője vagy egyszerre több sztereotípiának. Toxikus hülyegyerek, töltök-skillammot-aztán-fényezem-a-bohócot-mekkora-király-vagyok, valamint a nagypofájú majom, aki szerint mindenki gyökér, mert neked egyszer szerencséd volt. Én szívesen találkoznék veled egy sötét sikátorban, aztán nyomogathatnád a kettes gombot.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    · 2 éve
    Szep, tartalmas, kulturalt hozzaszolas volt.
    Csak gratulalni tudok.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    -EgyMedve- · 2 éve
    Uhhhha! Veled se futnék össze egy sötét sikátorban!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Digne · 2 éve
  Ezzel, hogy a "defender" nem kapható, csak a 252u, nagyjából borítékolható, hogy defendert lehet majd nyitogatni karácsonykor. Vagyis meg lehet próbálni

  18 ezret nem ér meg egy prémium tank sem szerintem. A mostani szar MM-es kroszakban meg pláne. Veszek egy tripla A címet inkább
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Nortonor
  • VIP
  • Kiképző
  · 2 éve
  Azért meg kell hagyni okos a WG. Legyárt egy saját szintjén kissé OP tankot és bedobja időszakosan a prémium shopba. Már az első napokban elterjed a hír, hogy mennyire ott van a cucc a szeren, rengetegen megveszik, streamerek, videósok is rendre ráragasztják az OP jelzőt, majd a WG kiveszi a shopból.
  Ugye ez történt 2017 februárjában.

  Aztán érni hagyják a dolgot, mondhatni éheztetik a népet azzal, hogy nem rakják vissza újra még évfordulókon és karácsonykor sem, amikor az emberek a legjobban várják. Illetve egy Q&A interjúban még el is hintik hogy tényleg túl lőttek vele egy kicsit. Majd jön a lengyel 50typ prot és mindenkinek deja vu érzése lesz. Aztán egyre inkább felerősödnek azok a hangok a fórumokon, hogy ha az a tank bekerült a shopba akkor a Defender miért nem? A történetnek ezt a részét pedig már ismerjük: Harkonnen szivárogtat, megkapja az NA szeró majd az EU is. Aztán dől a lé, mert az "eredeti" 40 eurós ár helyett a legkisebb csomag most 57 euró. Gondolom hamarosan újra megjelenik a Ru szerveren is, bár ott már ha jól emlékszem megvehető volt korábban is.

  Most Karácsonyig megint lesz egy kis hype-ja, aztán jöhet a lootboxos zászlóval festett harmonikás verzió amit mindenki szeret(ne).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Digne · 2 éve
   Ráadásul pont Frontline előtt rakta be a 252u-t. Nem hülyék ezek.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Snake · 2 éve
    Lesz megint frontline? Nem is hallottam róla, de örülnék neki.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Kub3n · 2 éve
     Nem lesz még. Szerintem arra a 30v30-as Tier VIII-as eseményre gondolt a Grand Battles pályákon, ami még csak az amerikai szerverre lett bejelentve.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Feri38_HUN · 2 éve
  Hányinger,mennyire elmentek a profit szerzés irányába.Minden más le van sz@rva.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Digne · 2 éve
   Hát.. nyilvánvalóan a profitszerzés a kizárólagos szempont, mint minden más vállalat esetében
   Igazából csak az emberi hülyeségen múlik, hogy kifizet e 19 ezret egy pixelhalmazért.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   RNiI · 2 éve
   nah látod ezért nem veszem meg, pedig megtehetném hónap vége ide vagy oda, ezek idióták hülyének néznek mindenkit..just fuck u WG

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.