Jelenleg 224 vendég és nincs tag online

2018. november 1. 07:39

Prémium ajánlat: Object 252U

Írta:
(88 szavazat)
148 hozzászólás

Hát megérkezett... Az Object 252U-hoz most 4 napig egy 31k-s és egy 18k-s csomagban juthatunk hozzá. Egyik sem túl pénztárcabarát, de nem is nagyon számítottunk másra. A tank elemzését Tangoapu jóvoltából itt olvashatjátok.

Utoljára frissítve: 2018. november 1. 08:47
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  laszlo2 · 2 éve
  Az a gáz hogy maga a tank max 12k a prémium meg a többi ratyi 3-3.5k a többit mire kéri a wot?Ezek is már nem tudják a sok hulladékra mit kérjenek.Tegnap is le csalóztak mert fossá lőttem ezt az ócskavasat.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   · 2 éve
   Nagyjából 11 ezer forintra jön ki a tank ára - a fölé eső rész arany és 1 hónap prémium fiók. Az arany ára kb. 4000 forintot ér, kicsivel többet is, a prémium hónap pedig úgy 2500-3000 forintot. Ezen felül van egy 100as legénység és egy kis játékbónusz.

   Mindez egyrészről nem kevés, de összességében én cáfolom hogy inkorrekt ajánlat lenne - sőt. Ár értéket tekintve ez a tank annyiba kerül kb., mint amennyibe nála gyengébb tankok. Hogy mire fel kéri a wot érte? A válasz erre egyszerűen az, hogy nem kötelező megvenni. Én megvettem, és két csatából lekövetkeztettem, hogy ez egy meglehetősen erős tank.

   Ócskavasnak épp ezért nem mondanám, én is győztem már le nem egy defendert - közelharcban, bokorból, hátulról és még sorolhatnám... ez sztem önmagában nem fegyvertény, és ettől még nem lesz ócskavas. Ostoba játékos kezében ez sem ér semmit, ahogy túlerő ellen sem. Megfontolt és okos játékosok számára ez egy nagyon jó választás. Nem blokkol és pattint mindent, de sokkal többet, mint a vele azonos szintű átlag. Volt olyan csatám tegnap, ahol Udest pattintottam meg többször mintegy 4-5 alkalommal, de nem azért mert kitotyogtam elé, hanem mert ésszel játszottam.

   Az eddigi tapasztalatom azoknak akik gondolkodnak a vételén: az ágyúja közelharcra való, a páncélzata 8-ban az egyik legjobb, ha nem a legjobb. Ezzel együtt pedig van egy kifejezetten használható mobilitása. Összegezve ez jó játékos kezében nagyon veszélyes tank. +2-ben csakis támogató nehezet szabad játszani vele, saját szintjén nagyon erős, +1-ben is kifejezetten használható még. Hogy 10-ből hányszor tesz be +2-be? Pontosan annyit mint az összes 8-as tankot, nem többször és nem kevesebbszer, nem kell felfeküdni ennek a 10-ből 8-szor maszlagnak...baromság. Egyébként a normál módon túl még inkább ajánlott csatározásokba csapatokkal.

   Aki ki tudja fizetni de még gondolkodik, azt üzenem hogy megéri a pénzét. Nem kell foglalkozni a sok nyervogómasinával és az irigy trollokkal. Ez egy olyan tank, ami a pénzedért nem csökkentett adottságú tankot ad, hanem minimum egyenlőt, de javarészt kicsit erősebbet. Azt túlzásnak tartom, hogy felborítja a játékegyensúlyt - egyszerűen arról van szó, hogy okosabban kell ellene játszani. Természetesen egy 6-7 tier tank nem ellenfél neki.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Snake · 2 éve
   3700 aranyat, ( ha önállóan veszed) 4446 Ft-ért adna a WG...30 nap prémet 3100Ft-ért kapsz... Na most... vagy a matek megy szarul...vagy felétek más az euró árfolyam.... Ha ezt összedobjuk kapunk 7500 Ft-ot... Ergo 11K-ból kapsz egy 8-as prém HT-t...ami nagyjából megfelel a többi ilyen gép árának.

   Hogy tetszik vagy nem, az megint szubjektív... De hogy most a hozzászólók 75%-a fikázza a wg-t, mert végre 1 év után bekerült a tank a shopba, azt végképp nem értem. eddig akármelyik topicban, cikkhozzászólásban olvasgattam, max 15 postonként előkerült a "mikó lessz má defender a bótba" kezdetű hozzászólás.   Az hogy lecsalóznak, meg teljesen jó, véleményem szerint... Én meg szoktam köszönni nekik, valahol elismerést érzek a játékomért ( persze feltételezve h, nincs csalás a játékodban )
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    laszlo2 · 2 éve
    nos én nem használok csalást mert nem kell.mióta beígérget a wg minden féle javítást meg gyógyírt azóta fosra lehet lőni mindent mindennel és bármivel.Ez ha hibáztam elnézést de ez a hulladék akkor sem ér 1 fillért sem.Én is pályáztam rá de miután 5/5 kukucska lövés hazabaszta Löwe vs obj252U meg gondoltam magam.Lehet csak én vagyok erre érzékeny de ennyiért adjanak rendes tankot.nincs sok prémtankom és ez lett volna záró akkord de inkább maradok a 69-él és nem lesz 70.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  MasterRoshi · 2 éve
  Azért ez mennyire irónikus Kölcsönből is lehet tankot venni, és lassan már szükség is van rá
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Mortein · 2 éve
  Na megvettem majd holnap letesztelem... Amúgy én azt csinálnám WG helyében, hogy most ugye betette ezt az obj 252U-t , karácsonykor meg betenném a Defendert dobozos/nyitogatós formában így aki esetleg lemaradt most annak lesz esélye megnyerni és biztos lenne olyan is aki mind a kettő változatot szeretné a garázsában tudni és most megvette ezt aztán karácsonykor meg nyitogat dobozokat a másikért... Nem lépődnék meg ezen...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  RedFox69 · 2 éve
  Előveszem én is a IX-X-es tankokat és vadászgatok.
  Vagy pedig egy-két jó arty-party...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Motosz · 2 éve
  "Az itt a gond ha van egy ilyen tankod más prém tank nem is kell..."


  Ezt jól írták lentebb. És szerintem pont ez itt a lényeg. Most megveszi mindenki aki még játszik. A WG meg a lehető legtöbb zsét keresi ezzel... és a fenti megállapítás alapján mivel nagyon sokan ezután nemigen szeretnének más prémet venni ezen OP helyett, ezért kb. fél év múlva jön egy jó kis nerf hozzá. A WG jól elrontja a játékélményed, amiért most fizettél jó sokat. Ugyanis a nerf miatt már ez a tank használhatatlan lesz, és veheted meg a következő akkor aktuális OP-t a most megkóstolt játékélményért. Ennyi. Engem személy szerint ezért nem érdekelne az egész. Bár már azért sem, mert szinte alig játszom.

  Amúgy pont ugyanezt tette a WG a heavy tankokkal is. Annó nagyon jó játékélményt nyújtottak, de egy idő után el lettek jól cseszve. Egy ideig én is síránkoztam magamban, de már nagyon régen eljutottam arra a pontra, hogy akkor inkább nem játszom. Ez a tank is erre a sorsra jut, csak a kérdés hogy mennyire gyorsan. Azaz a fő kérdés inkább az, hogy a WG-nek a következő nagy bevétel mikorra van időzítve.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   707 · 2 éve
   SU-130PM az orosz "skorpion" és a 8-as prém obj light lesz a következő komoly bevétel
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   turoskeksz · 2 éve
   Obj268v4 is igy volt.Mikor nem piszkáltak bele,legjobb td volt,szinte belöhetetlen,mostmeg mindenhol belövik szinte.Nekem ennyi pénzt nem ér meg az a tank.Meg már amúgy se költök a játékba,elég volt böven.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sztyopa · 2 éve
    Csakúgy megjegyzem prémtankot nerfelni nem egyszerű eset, mint fejlesztési ágas tankot. Ott azért a néppel meg kell küzdeni.

    Ja és ne jöjjön nekem senki sem a titkos nerfekkel.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Botinfos_2017 · 2 éve
     Type 59 esete .
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Motosz · 2 éve
     Pedig "egyensúlyozás" néven lehet nerfelgetni...
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Uncle Sam · 2 éve
      Lásd : T26E5 Patriot. 1év alatt a legjobban kereső tankból egy szinte sehol sem látható prém tankká változott.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  singes
  • VIP
  · 2 éve
  Tegnap fejlesztettem ki az 50tp-t, ma megveszem. Remélem, sok defit hoz elém az mm.

  2-3 hét alatt lecseng, addig nem szabad t6-t7-ben játszani, ennyi.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 2 éve
   Én is ezt a tankot húzom éppen. Tegnap 4drb 252U-t lőttem ki, szinte fullHP-ről, három piros, egy narancs volt. Aki tud is játszani vele, az szerintem egy-két hétig jegeli a vele való játékot.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   HUNknight · 2 éve
   Engem az összes T8 prémtankommal 95%-ban T10-be tesz. Remélem a 252U tulajokkal sem kivételeznek.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tyrannus9 · 2 éve
  Van 50tp protóm, kell a francnak ennyiért ez a vacak. A lengyel gyengébb páncélért kap jobb ágyúsüllyedést és sokkal jobb ágyúkarakterisztikát, asszem még a dpm-e is jobb (nem emlékszem jól). Az esetek 90%-ban úgyis t10-ben megy, ott meg a defi plusz páncélja nem ér semmit...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  DURR_BELE_BUMM · 2 éve
  Gyűjtőknek viszont presztízs kérdés.
  Én is megvettem, placebóként hat mikor vele megyek. No comment.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Digne · 2 éve
   Mindig is mémnek tartottam amikor valaki "tankot" gyűjt a WoT-ban
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Jacktor
    • Admin
    · 2 éve
    Olyan ez mint a Steam leárazás, csak itt leárazás sincs.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.