Jelenleg 325 vendég és 2 tag online

2018. szeptember 27. 10:56

Klánt készíteni sosem volt még ilyen egyszerű!

Írta:
Értékelés:
(24 szavazat)
44 hozzászólás

A Wargaming október 10-én újabb fejlesztéseket és kényelmi funkciókat ad ki a klánok számára:

Október 10-től kezdve bárki alapíthat klánt pénz befizetése nélkül is, nem kell érte aranyat fizetni. A kezdetek óta 2.500 arany volt a klánalapítás ára, de a fejlesztések után elég lesz 1.000.000 ezüstöt fizetni érte.

Emellett minden klánban tartózkodó játékos kapni fog egy új álcacsomagot, ami alkalmazkodik a pálya környezetéhez (nyári, téli, sivatagi). Ha valaki kilép egy klánból, akkor automatikusan elveszi tőle a rendszer az álcát, de amikor visszalép egy klánba a játékos, akkor egyből visszakapja a festést.

previous arrow
next arrow
Full screenExit full screen
previous arrownext arrow
Slider
Végül, de nem utolsó sorban a klánkeresés is egyszerűbb lesz. Aki még nincs klánban, az a garázsban az Erődítmények helyett egy olyan Klánlistát fog találni ahova a jelentkezés elfogadása nélkül automatikusan tud csatlakozni.
Utoljára frissítve: 2018. szeptember 27. 11:21
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Milan11111111 · 5 hónapja
  Tudna valaki segíteni abban, hogy jelenlegi klánomból hogyan tudok kilépni?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 5 hónapja
   A weboldalon belépsz a klánod profiloldalára és a bal alsó sarokban (a menü ki kell legyen nyitva, ne ikonok látszódjanak, hanem szövegek) és ott Leave clan.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gabi418 · 1 éve
  Én is éltem a lehetőséggel. Ha valaki akar klántag lenni keressen rá: Szárnyalók[REPI].
  Hogy milyen játékos vagy nem számít (csak hogy magyar legyél), mindenkit felveszek. A játékban gabi418 néven találhattok meg.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  LisztQkac · 1 éve
  Éltem a lehetőséggel és mivel volt 1.000.000 felesleges kreditem ezért kipróbáltam a klán készítést ezzel belépve a többi jelentéktelen magyar klánt tábort.

  Szóval aki klánba akar lépni mert kell neki a klán álca festése de nem akar klán csatákba járni meghívásra mert nincs hozzá kedve és ideje továbbá klán tagokkal csevegni sincs kedve (azért egy beköszönést megtehet), szóval csak úgy van az bátran jelentkezhet a klánba ahonnan sose lesz kirúgva ha csak ő maga nem távozik vagy ő maga ez külön kéri.

  Klán neve ha valaki rákeres felvételre: CSGA - (Csiga-Biga Csapat ) vagy keressen meg a játékba LisztQkac néven megtalál.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Angelus1991ster · 1 éve
  "de a fejlesztések után elég lesz 1.000.000 ezüstöt fizetni érte." - ez fejlesztés? Ez? Azért a szónak jelentése is van. Egy hülyeségre ne aggasanak rá "fejlesztés" szót. Mint minden MLM-es szutyoknál, egótréner baromságnál a "siker" szó ott van. Ami pont nem jellemzi a kettő posztmodern jelenségnek a világát. Ez nem fejlesztés, hanem egy "megadás" a Wg részéről. Mint a drága lőszer aranyért vásárolhatóságának "eltörlése".

  Viszont aki egyedi emblémát, ezt a festést és account név hosszabítást akar, most 1 millió kreditért megteheti.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Peter1918 · 1 éve
  Rá jött a WG kicsit gennyóság a klán készítésért goldot kérni ?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Lord Zozo · 1 éve
  Ennek mi értelme van azt nem tudom. Idáig is gomba módjára szaporodtak a semmit nem érő klánok. Ezután majd az összes főnök szerepre vágyó emberke csinál majd egy klánt.Ezzel még jobban szétcincálják az értelmesebb játékosbázist. A baráti társaságokból meg a nálunk semmi követelmény nincs csapatokból Dunát lehet rekeszteni. Az olyan csapatokból pedig ahol jobb játékosok vannak és megfelelő az aktivitás alig van.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Khaled · 1 éve
   Talán az, hogy így létre lehet hozni teljesen kötöttségmentes klánokat, ahol tényleg csak a játék öröméért játszol. Voltam klántag, de meguntam, hogy abból az 1-2 órából, amit rászánok a játékra naponta, 45-50 percet várakozással töltsek. És a WG hoz ki olyan kuldetéseket, amiket csak klántagok teljesíthetnek. Szerintem csak ennyi az értelme
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Lord Zozo · 1 éve
    Klán nélkül is lehet játszani szakaszban. Elég ritkák azok a küldik, amit csak klántagok teljesíthetnek. Az nem normális, hogy ennyit kell várni. Régebben , mikor még sokkal kevesebb klán volt és elismerésnek számított,hogy te klán tag vagy, akkor még tolongás volt az esti csapatjátékoknál. Most létrejött megszámlálhatatlan 20-30 fős klán. Erre pedig még könnyebbé teszik az alapítást.

    És csak halkan kérdezem meg,hogy az olyan ember aki nem akar csapatban játszani, annak miért olyan fontos kánban lennie? A TS használatról meg már ne is beszéljünk...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  esefi · 1 éve
  Tényleg, engem is csak a 2500 gold és az álcafestés tartott vissza attól, hogy klánt alapítsak! #kappa
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus · 1 éve
  Sziasztok!
  "Klánt készíteni sosem volt még ilyen egyszerű!"Engedné a rendszer,hogy két egyforma névvel létezzen klán? Például van a VAD klán,létre lehetne hozni még egyet ugyan azzal a névvel,és lógóval?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   matyiabagoly · 1 éve
   A logó és a teljes név lehet azonos, de a rövidítés nem.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Marcus · 1 éve
    Köszi
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Marton90 · 1 éve
   Ennek pont annyi értelme van mint megalapítani kínaban a nike céget. Csak a minőség lesz más...
   Ám valószínűleg nem lehet mint 2 ugyanolyan nevű accot sem lehet.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.