Jelenleg 346 vendég és nincs tag online

2018. szeptember 14. 10:31

Botok az 1.2-es tesztszerveren

Írta:
(8 szavazat)
21 hozzászólás

Az 1.2-es tesztszerver patchnote-jában egy érdekességet is lehet olvasni, miszerint a WG tesztelni szeretné az általuk kifejlesztett botokat. Nézzük, hogyan fog működni a tesztelés és mit szeretnének elérni vele:

Néhány régióban, mint például a LATAM szerveren nagy gondot jelent, hogy az alacsony szinteken sokat kell várni a csatákra. A várakozási idő lecsökkentésének orvoslására a fejlesztők szeretnének mesterséges intelligencia által irányított játékosokat alkalmazni a játékban. Az 1.2-es tesztszerveren ezt mindenki tesztelheti.

Csak bizonyos pályákon lehetne velük találkozni Tier I-V között. Nem kell aggódni, könnyen felismerhetőek lesznek, mert a nevük előtt és mögött lesz egy-egy kettőspont és egy egyedi jelvényt is kapni fognak.

Botok a tesztszerveren

Igaz a tesztszerveren mindenki tesztelheti ezeket a botokat, csak az amerikai régióban található LATAM szerveren fognak élesben megjelenni. Emellett lehetséges, hogy a későbbiek során az ausztrál szerver játékosai is találkozhatnak velük. Az EU, RU, APAC (kivéve Ausztrália) és NA szervereken nem fog semmi változni.

A botok száma és járműosztálya le lesz korlátozva egy bizonyos mennyiségre és azonos lesz mindkét oldalon, így egyik csapat sem fog előnyhöz jutni.

A botokat tesztelő játékosok visszajelzéseit felhasználják a jövőbeli PvE (játékosok vs botok) események fejlesztéséhez. A botok aktívak lesznek az 1.2-es tesztszerver indulásával, majd az 1.2-es patch megjelenésével lekapcsolják őket mindenhol. A jövőben a botok a LATAM és valószínűleg az ausztrál szerveren fognak megjelenni.

Jármű szintek: I–V
A valódi játékosok minimális száma csapatonként: 3
Várakozási idő: 20 másodperc, mielőtt az MM elkezdi feltölteni a csapatokat botokkal
Megkülönböztető jelzés: Kettőspont (“:”) és speciális jelvény
A következő pályákat tudják a botok használni: Karelia, Prokhorovka, Mines, Redshire, Steppes, Fisherman's Bay, Ensk, Lakeville, Ruinberg, Murovanka, Erlenberg, Siegfried Line, Cliff, Sand River, El Halluf, Airfield, Mountain Pass, Mannerheim Line, Glacier, Serene Coast, Overlord
Utoljára frissítve: 2018. szeptember 14. 11:42
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  miszterq · 2 éve
  Így is tele scriptekkel a játék. de ha olyanok lesznek a WG-féle botok mint a mostaniak, akkor tölteléknek jók lesznek. Látszik hogy fogyatkozik a játékosbázis, most meg kapálóznak.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  mario76 · 2 éve
  ezek a botok tobbet hozzá tudnak tenni a csatákhoz mint a mostani randomban levok?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Street · 2 éve
   Ez csak akkor lesz gáz, ha az egyik félnél folyamatosan botok lesznek, a másik csapatban, meg tipikus piroska játékosok, és a botok simán megverik majd őket.....
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Kub3n · 2 éve
    "A botok száma és járműosztálya le lesz korlátozva egy bizonyos mennyiségre és azonos lesz mindkét oldalon, így egyik csapat sem fog előnyhöz jutni."

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.