Jelenleg 200 vendég és nincs tag online

2018. máj. 2. 07:19

Prémium ajánlat: Loza's M4-A2 Sherman

Írta:
(13 szavazat)
20 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2018. máj. 2. 07:20
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  peterszegvari · 2 éve
  [quote name="Snoke"][quote name="38M_Toldi"]Életem legroszabb tankjának tartom. Az első adandó alkalommal amikor be lehetett számítani tankot elcseréltem. Csak azoknak javaslom akik különleges tankként szeretnének egy ilyen tankot szentimentális okokból.[/quote]
  Nekem is meg van, de nem igazán merem használni. 95% tier 8. VK100-nak még a seggét sem tudom kapargatni, T54 proto és társai meg szétkapnak 10 másodperc alatt, Progettoról nem is beszélve. Garázsdísz ebben a pillanatban és nem kéne még egy orosz verzióban is.[/quote]
  Szintén az egyetlen tank, aminek a megvételét megbántam. A Jumbo is sokkal jobban használható. Inkább becseréltem a Panther M10-re, az egy fasza kis dög.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 2 éve
  [quote name="38M_Toldi"]Életem legroszabb tankjának tartom. Az első adandó alkalommal amikor be lehetett számítani tankot elcseréltem. Csak azoknak javaslom akik különleges tankként szeretnének egy ilyen tankot szentimentális okokból.[/quote]
  Nekem is meg van, de nem igazán merem használni. 95% tier 8. VK100-nak még a seggét sem tudom kapargatni, T54 proto és társai meg szétkapnak 10 másodperc alatt, Progettoról nem is beszélve. Garázsdísz ebben a pillanatban és nem kéne még egy orosz verzióban is.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Jocek89 · 2 éve
  Ha már Sherman, akkor a Tuji jöhetne inkább. Kínánál nincs med tier 8 alatt. Oroszból meg ez a sokadik, pláne úgy, hogy ingyentank és berlini darab is van a tier 6 felhozatalban. Felőlem jöjjön minden lófsz, de a lyukakat illene azért betömni. Kissé abszurd, hogy a szovjet med vagy hevi legénységet öt tankkal szorzózzuk, miközben a franciáknál vagy épp kínánál hiányzik a low tier felhozatal. Vagy ott a nem szándékos seal clubbing, amikor a 4 skilles orosz light legények a t127-ben üdülnek, legutóbb 1500 dmg lett egy meccs, abszolút nem kihívás így a tier 3, mégis ott kell menni. Amcsik dettó, ha nincs pénz t92-re, akkor a locust és az új mtlsgsltlslg14 neveli a fiúkat.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14 · 2 éve
  [quote name="Red_Dragon_HUN"][quote name="38M_Toldi"]Nekem a Thunderbolt verziója volt meg a Shermannak. Életem legrosszabb tankjának tartom.[/quote]
  Szerintem ez abszolút játékosfüggő. Nekem a Thunderbolt 276 csata után a második legjobban teljesítő WR terén 61%. Csak az orosz matilda előzi meg 64%. Pedig mindkettőt bűn rossz tanknak mondják nekem meg a 2 favoritom. Ennyi csata után már nem csak a szerencse faktor dolgozik, hanem hozzá tud tenni valamit a győzelemhez.
  És nálam a Thunderbolt WN8-a nem túl magas (1395) ezért az gondolom, sok-sokan még ügyesebben tolják vele.
  Pl a AMX 13 57 GF-et mindenki isteniti 43%... nekem meg az nem fekszik. (mielőtt bárki fikázza a statjaimat kifejezetten béna játékosnak tartom magam.)[/quote]

  Nekem nagyon hosszú idő kell, hogy jól ráérezzek egy tankra.
  Most pl. a Wz 120 FT-nél 760 csatánál járok, és most kezdem érezni azt, hogy egyéváltam a tankkal. (1579WN)
  Hogy a legtöbb pályára leosztásra esetre van megoldásom, elképzelésem.
  Persze vannak akik sokkal jobban használják mint én, de ez nem is a méregetésről szól, hanem hogy te, Ő, akárki mit tud kihozni az adott tankból.
  Szóval szerintem nem szabad leírni egy tankot sem. Csak meg kell találni azt a pontot, amikor érvényesülni tudsz vele.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Red_Dragon_HUN · 2 éve
  [quote name="38M_Toldi"]Nekem a Thunderbolt verziója volt meg a Shermannak. Életem legrosszabb tankjának tartom.[/quote]
  Szerintem ez abszolút játékosfüggő. Nekem a Thunderbolt 276 csata után a második legjobban teljesítő WR terén 61%. Csak az orosz matilda előzi meg 64%. Pedig mindkettőt bűn rossz tanknak mondják nekem meg a 2 favoritom. Ennyi csata után már nem csak a szerencse faktor dolgozik, hanem hozzá tud tenni valamit a győzelemhez. (ezzel a WR statra gondolok)
  És nálam a Thunderbolt WN8-a nem túl magas (1395) ezért azt gondolom, sok-sokan még ügyesebben tolják vele.
  Pl a AMX 13 57 GF-et mindenki isteniti 43%... nekem meg az nem fekszik. (mielőtt bárki fikázza a statjaimat kifejezetten béna játékosnak tartom magam.)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 2 éve
  Nekem a Thunderbolt verziója volt meg a Shermannak. Az MM balanszolása előtti időszakban még tudtam használni pár hónapot a Thunderboltomat. Amíg még látott tier 5-ös tankokat lehetett használni, a mostani MM-ben a vele való játék élvezhetetlen. A 90 - 110-es sebzésű lövései senkit nem rettentenek el, tier 7/8 ellenfelek nem pattannak róla, ugyanakkor ezek a tankok egy - másfél lövésből kivégzik. Azért ezeket a példákat hozom fel, mivel azt tapasztaltam a mostani MM-ben zömmel tier8-ba megy (még a tier7-es csata is ritka).

  Életem legroszabb tankjának tartom. Az első adandó alkalommal amikor be lehetett számítani tankot elcseréltem. Csak azoknak javaslom akik különleges tankként szeretnének egy ilyen tankot szentimentális okokból.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Gaunt93 · 2 éve
  Valljuk be, érett már egy "Lend Lease Sherman", én legalábbis biztosra vettem, hogy egyszer majd bedobnak egyet. Sőt, készülőben van egy prémium Firefly, csak hogy maximalizálhassák a játékba kerülő M4-esek klónjait... Engem nem zavar, csak színesíti a játékot, de minden ilyen tanknál eszembe jut, hogy "nincs elég magyar tank egy fejlesztési fa kitöltéséhez, a játéknak pedig nincs szüksége egy újabb T-54 klónra". Minden bizonnyal a Sherman amolyan totemállat lehet a fejlesztőknél, amihez minden konferencia végén imádkoznak, hogy isteni hatalmával növelje a bevételeket.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Vintagemike · 2 éve
  Van Cromwell B és B2 is, azok sokkal jobb vételek sztem

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.