Jelenleg 193 vendég és nincs tag online

2018. február 20. 06:06

Heti gyűjtői ajánlat: Tiger 131

Írta:
(22 szavazat)
41 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2018. február 21. 07:19
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KLC_KTE · 3 éve
  [quote name="StahanoW"]Nekem is megvan a japó Tiger, de még így is agyalok rajta. Maga a 0. Skilles legénység nagyon jó dolog, meg.. Én kedvelem a 6.-os Tigert, felválltva lehetne tolnom. Na meg lenne legénységem majd a Pz. VII-be (másik két HT ágra már van szerencsére) Hmhmhm.[/quote]

  Szerintem ennyi pénzt megér! Meg lenne párja az enyémnek szakaszban
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 3 éve
  Nekem is megvan a japó Tiger, de még így is agyalok rajta. Maga a 0. Skilles legénység nagyon jó dolog, meg.. Én kedvelem a 6.-os Tigert, felválltva lehetne tolnom. Na meg lenne legénységem majd a Pz. VII-be (másik két HT ágra már van szerencsére) Hmhmhm.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Aquaflow · 3 éve
  Én megvettem. Most. Akkor most HÜJE vagyok?
  Kellett 30 nap prémium is (Egyre többet megyek Tier X-ben és nem vagyok lila kocka, kell a plusz 50% ezüst), az E100 elvitte a Löwe-s legénységemet, ez jó lesz majd a jövendőbeli Maushoz:-P
  A japó Tigris (megszereztem korábban a maratonon) meg ha nem is csoda, néha kifejezetten élvezetes.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KLC_KTE · 3 éve
  Szerintem egy elég jó Heavy 6-os szinten. Az ágyúja Tier 8-as tankok ellen már erősen igényli a goldot, de jó célzással csak a szupernehezeket nem viszi frontból. Ezért az összegért szerintem érdemes megvásárolni, főleg a BIA-s legénység miatt. Én az adventi naptár ajánlataként vásároltam meg és már több, mint 300 csatám van vele. Bár egy ideje nem vettem elő, de így is a kiemelt tankjaim között van.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 3 éve
  [quote name="ticsungg"]A Hét TIER VIII-as Tankja egy TIER 6-os tank? Hogy is van ez?[/quote]

  Gondolom azért, mert a mostani MM-ben általában tier 8-ban játszik :-)

  Amúgy a nulla soros BIA nagyon jó, én anno a Thunderbolthoz kaptam ilyen legényeket, az egyetlen pozitív dolog amit arról a tankról el tudtam mondani. Az kb. szerintem majdnem olyan, mintha kapnánk hozzá egy komplett női legénységet.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ggamer4 · 3 éve
  [quote name="laciqwer1"]Más is kapott tegnap kérdőívet játékban ?
  konkrétan DEfender-röl kérdeztek, hogy mit szólnánk ha bekerülne a játékba , emg hogy mit gondolunk rolla, és hasonló kérdések.
  szerintetek igy van remény arra hogy hamarosan mégis lesz boltban ?[/quote]

  Hoppá, te olyat hogy kaptál? Nálam semmi se volt. De lehet ki tudnám találni hogy miért...mert nem veszek tőlük semmit azért nem kíváncsiak az én véleményemre. Pedig gy megmondanám hogy rohadjanak meg azzal a túl op páncéllal.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14 · 3 éve
  [quote name="ggamer4"]Ez hatos tank gyerekek, csak rossz a cím...sose fogod ezzel tier10-ben tolni. A képen is ott írja hogy VI Tiger 131. Ez a saját tierjében is túl könnyen vérzik el, a japán tigris is ócskább sokkal mint bármelyik másik hatos nehéz. Na de ha elég skilles legényeket teszel bele további továbbképzésre akkor talán még játszható is lehet.
  A plusz prémnapokkal együtt talán megérné, persze ha lenne pénzem, de hát életembe nem vettem semmit egy Churchill3-on kívül.[/quote]

  Az eredeti cím:
  E heti Gyűjtők Ékköve: Tiger 131.
  Jactor majd ha lesz ideje, módja kijavítja. Vagy nem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ggamer4 · 3 éve
  Ez hatos tank gyerekek, csak rossz a cím...sose fogod ezzel tier10-ben tolni. A képen is ott írja hogy VI Tiger 131. Ez a saját tierjében is túl könnyen vérzik el, a japán tigris is ócskább sokkal mint bármelyik másik hatos nehéz. Na de ha elég skilles legényeket teszel bele további továbbképzésre akkor talán még játszható is lehet.
  A plusz prémnapokkal együtt talán megérné, persze ha lenne pénzem, de hát életembe nem vettem semmit egy Churchill3-on kívül.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.