Jelenleg

16
látogatónk van

2017. december 2. 20:52

Hová is tűnt rosszpenz?

Írta:
(92 szavazat)
31 hozzászólás

Szeretted rosszpenz videóit? Mostantól arcot, értsd: embert is társíthatsz hozzá. A WOT-on már túllépett ugyan, de ha érdekesnek találod a fenti videót, nyomj egy követést a csatornájára ;)

Utoljára frissítve: 2017. december 2. 21:04

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Leopardusz
  • Tankos
  · 5 éve
  Persze hogy nem, Rosszpénz nem vész el! :d2:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hunyadi_Loveszdandar
  • Tankos
  · 5 éve
  Nem kell ezt ilyen tragikusan felfogni, meg temetni a wot-ot.
  Egyrészt mindenki azzal töltse az idejét, ami boldoggá teszi. Ha valami már nem szórakoztat lépj tovább. Viszont fontos, hogy a hobbi - habár elsősorban azért van, hogy kikapcsoljon és szórakoztasson - ne menjen semmi fontos rovására, mint pl.: egészség, emberi kapcsolatok, munka stb. Szóval nem kell feltétlenül közvetlenül keletkező, kézzel fogható értékteremtést keresni egyetlen hobbiban sem.
  Ez igaz a wotra és minden más hobbira is.

  Rosszpénz! Sok sikert!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
  • Tankos
  · 5 éve
  Ez van akkor, amikor az ember változik, és rájön, hogy amit eddig olyan fontosnak tartott, talán nem is annyira fontos.
  Más dolgokra irányul a figyelme, "meglegyinti az élet".
  Kívánom neked, hogy a továbbiakban is olyan sikeres legyél, mint a wotban. Itt bizonyosan hiányozni fogsz, bár én csak 1-2 videódat láttam abban biztos vagyok, hogy egyedien színesítetted a palettát.
  Mivel a legjobbat szeretném neked kívánni, azt kívánom érezd magad jól.
  Köszönöm, hogy beleavattál minket a magánéleted egy szeletébe. Sokan nem mernék ezt meglépni.
  Azt hiszem mindnyájan tudjuk, érezzük, hogy a wot csak egy állomás, de nem a végcél
  Szerbusz!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  diszno_sajtt
  • Tankos
  · 5 éve
  Nem rossz döntés abbahagyni a Wot-ot, de ez egyén függő. Kell a kikapcsolódás, a hétköznapi gondok háttérbe szorítása, és erre sokaknak a Wot megfelelő. Ha valakinek már nem az, csak időpazarlás akkor valóban abba kell hagyni örökre, vagy tartani egy hosszabb szünetet. De akinek ez a játék még eléri a célját, és szórakozásnak, jó kikapcsolódásnak tekinti annak még érdemes játszania. Mindenkinek eljön az idő mikor egy játék már nem tud újat, többet adni. Ekkor kell keresni helyette valami mást. Lehet az egy másik játék, szórakozás, vagy bármilyen apró cél is az életben.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  dyson74
  • Tankos
  · 5 éve
  Aminek kezdete van, annak vége is. Sok sikert!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Peter83
  • Tankos
  · 5 éve
  Hát most néztem a videót meg a hírt, és meg értem de felért egy tökön rúgással.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 5 éve
  Remélem azért még visszacsábul egy két videó erejéig. Én is próbáltam többször abbahagyni sikertelenül, mindig visszahozott valami amit ebben találtam meg.

  Linkin is beharangozta nagy mellénnyel hogy soha többet és mégis tesz fel wotos videókat. Ami nem is baj, mert neki is széles rajongótábora van. Sokfélék az emberek, mindenki attól a videóstól fogadja el legkönnyebben a hasznos gondolatokat akinek a karaktere legjobban passzol hozzá. (Nekem pl GB és Scheff nyugodt stílusa a bejövős)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  tothgabor1977
  • Tankos
  · 5 éve
  Sajnálom, döntésedet. Hasznos és jó videokat készítettél. De egyet értek veled, a wot-nál lényegesen hasznosabb tartalmasabb időtöltést is lehet találni ami esetleg még értéket is képvisel. Nekem a horgászat, vadászat ilyen. Régen én is sokat mentem a tankjaimmal. Most gyakorlatilag csak eventre korlátozom (és télen szar időre) a játékot. Régen napi 100 csata is lement. most a 10-20 és elég és napokra félre is teszem. Abbahagyni nem akarom egyenlőre, bár sok mitivációm nincs. További sok sikert és jó egészséget!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Öregbaka
  • Tankos
  · 5 éve
  Néhány gondolat:

  Nekem is hiányozni fognak a szombati bő egyórás szösszenetek. Volt olyan időszak, hogy csak ezek jelentették az egyetlen WoT tevékenységet számomra. Vagyis vártam és örömmel néztem a rosszpénz videókat. Azokat az E50-es csatasorozatokból összeállított részeket soha nem lehet elfelejteni! Valamit már sejtettem abból, hogy az elmúlt hónapokban nem volt részem ebben a szórakozásban.

  Másrészt törvényszerű az, ami bekövetkezett. Egy tehetséges fiatal rátalál egy játékra. Elkezdi, szórakozik, belemerül a részletekbe. Több ezer órát tölt el új szenvedélyével. Sok mindenről lemond, de érdekli az, amit csinál. Mivel igényes és bizonyos szempontból maximalista is, nem csak győzni akar, de érteni is szeretné a legapróbb részleteket is. Megérti és ezért nagyon jó játékos válik belőle. Azonban itt sem áll meg! Tovább lép és videók segítségével mutatja meg a játék örömeit, annak szép és csúnya arcát. Megosztja előbb a képeket, majd a saját gondolatiságát. Aztán újabb évek és újabb több száz munkaórák telnek el. Szinte észrevétlenül kialakul egy minőség és kialakul már-már egy brand.

  Közben persze a közönség – vagyis mi – rájövünk, hogy az egyre kifinomultabb videók mögött kivételes gondolatiság, egy igazi személyiség és érző szív is lakozik. Ugye emlékszünk még a gyerekekért aggódó rosszpénzre, a példamutatást és a közös felelősséget fókuszba állító gamerre!

  Csúcspont volt!

  Aztán, szép lassan és szomorúan, de becsukja annak a szobának az ajtaját, amit évekkel ezelőtt még érdeklődve maga tépett fel. Végig ment az úton. Benézett már a játék minden apró bugyrába és kiadta magából az összes belső gondolatot. Már nem leli örömét. Új kihívást keres.

  Mi - a lelkes közönség - persze szomorúan és értetlenül fogadjuk a váratlant. Hiányérzettel jócskán átitatva megfeledkezünk róla, hogy ahol egy út véget ér ott általában kezdődik egy másik. Vagyis a minőség, a szépen kialakított brand nem szűnik meg, csak a forma alakul át.

  Megköszönve a sok-sok felejthetetlen és szórakozató percet, kívánok roszpénznek sok sikert az új és remélhetőleg hosszú útja előtt.

  Hogy fogom-e követni barangolását egy új világban?

  Nem is lehet kérdés!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  RedFox69
  • Tankos
  · 5 éve
  Isten vezessen utadon rosszpenz barátom! :-)
  Természetesen követni foglak, hisz a humorod a régi, fel is iratkoztam már a csatornákra.
  Az a jelenet ugrott be hirtelen, amikor egy szövetséges Maus-al szemben álltatok a foglalókörben és sniper nézetben forgattátok a csöveteket, integettetek egymásnak ... most majdnem megint leestem a székről. :taps:
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.