Jelenleg 321 vendég és nincs tag online

2017. november 28. 06:56

0.9.21: Az új tank testreszabási mechanizmusról részletesen

Írta:
(20 szavazat)
94 hozzászólás

A Wargaming hivatalosan is bejelentette az új tank testreszabási rendszert, gyanítom az előzetesen kiszivárgott információk és képek igen méltatlan fogadtatása miatt :) És igen, a hivatalos képek és leírás valóban jóval mutatósabb és használhatóbban tűnik, de lássuk a részleteket.

A festések, álcák, emblémák és feliratok tárháza jelentősen ki lesz bővítve. Ezek közül a legfontosabb, hogy újra lesz építve a testreszabási rendszer működése, illetve a különféle stílusok bekerülése mellett a tankok felülete különálló területekre lesz felosztva, melyeket külön-külön alakíthatunk (festhetünk) majd saját szájízünk szerint. Az új mechanizmus nem kötődik majd szorosan a 0.9.21-es verzióhoz, az azzal kezdődő nyilvános teszt csak a finomhangolások kezdetét jelzi. A rendszer teljes élesítésének időpontja csak attól függ, hogy ezek a teszten hogyan alakulnak majd.

A "Külső" ablak 5 fület kap majd, melyeken kezelhetjük majd az elkészített stíluskészleteket vagy létrehozhatunk az általunk kiválasztott festéssel, álcával, emblémákkal és feliratokkal rendelkező saját készleteket is.

Mik az újdonságok?

Stílus készletek

A testreszabási elemeket olyan stílus készletek tartalmazzák majd, melyekkel segítenek majd nekünk a tankok gyors személyre szabásában. Az előre elkészített stílus készletek festések, álcák, emblémák, stb. keverékeit tartalmazzák majd és egy kattintással aktiválhatóak lesznek.

*Az árak még nem véglegesek.

Válassz egy autentikus készletet a előre gyártottak közül (ezek kreditért bérelhetőek lesznek) vagy hozz létre egy újat.

Festés

Minden Fejlesztési fa számos festés közül választhat majd. Ezek nemzetenként különböznek majd és külön-külön alkalmazhatóak lesznek majd a tanktestekre, tornyokra, ágyúkra, lövegpajzsokra és felfüggesztésekre. Emellett a téli, nyári és sivatagi térképek színvilága is kiválasztható lesz.

Hogyan működik majd a festés?

Egy modul lefestéséhez egy festékkazetta lesz szükséges, azaz ahhoz hogy egy tank mind az öt modulját lefesthessük, öt kazettával kell rendelkeznünk, melyek meglétét nem árt majd ellenőrizni a művelet elkezdése előtt. A történelmileg pontos és a nem történelmi festések máshogy működnek majd. Miután kiválasztottunk egy nem történelmi festéket, azt bármely szezonra (téli/nyári/sivatagi) alkalmazhatjuk majd (modulonként egyet). A történelmi festések egy egészen más történet lesz, azoknál ugyanis szezononként meg kell majd vásárolni a festékeket, azaz egy történelmi színekkel ellátott tank teljes költsége 15 festékkazetta lesz mindhárom pályatípusra.

A történelmi festések alapértelmezve minden játékos számára láthatóak lesznek. Azonban ha látni szeretnénk az egyéb, egyéni mintázatokat is, akkor azt a Beállítások menüben ugyanúgy beállíthatjuk majd magunknak (Általános fül → Nem történelmi elemek elrejtése opció; alapértelmezve be lesz pipálva).

Álcafestés

Az álcafestések három része oszlanak, azaz külön-külön alkalmazhatóak lesznek majd a jármű testére, tornyára és ágyújára. Ráadásul szezononként készíthetünk majd külön-külön szetteket ezekből, akár területenként eltérő festésmintákkal, sőt, eltérő mintázat méretezéssel is (kicsinyített/nagyított mintázat). Egy kiválasztott mintázat kinézete még tovább állítható lesz majd a megjelentő színpaletta segítségével.

Megjegyzés: Nyugi, a járművek többi részét továbbra is teljesen lefedi majd a már rajtuk lévő álcafestés.

Az álcabónusz akkor aktiválódik, ha a tank testre felkerül a festés.

Emblémák és feliratok

Lehetőségünk lesz előnézetben megtekinteni, hogy egy embléma/felirat hogy jelenik majd meg egy adott helyen a tankunkon, még mielőtt véglegesen felhelyeznénk azt. A felújított felület meg is mutatja ezen előre kijelölt területeket nekünk.

Megjegyzés: Minden állandó álcafestés amit az új rendszer bevezetése előtt vásároltunk, a raktárba kerül majd az induláskor. Az ideiglenes álcafestések is visszavonásra kerülnek, de azok költsége meg lesz térítve.

Effektek

Eltérő megjelenés adhatunk tankunknak a festésekre és álcákra alkalmazott öregedés és fakulás effektekkel is.

Az új effektek egyelőre csak a tier VIII-as prémium és tier X-es tankokra lesznek elérhetőek, de arra törekednek a WG-nél, hogy ezt a korlátozást mielőbb feloldhassák majd. A festések, álcák, feliratok, emblémák és bérelhető készletek minden tankra felhelyezhetőek lesznek.

Árképzés

Az új testreszabási rendszer nem fog megfelelően működni a meglévő árak felülvizsgálata nélkül. Annak érdekében hogy minimalizálják az árak felülvizsgálatának esetleges kellemetlenségeit, adnak mindenkinek egy exkluzív 9 elemes álca készletet a rendszer bevezetésekor. Ez 3 szezon készletet jelent majd, és mindháromban tartalmaz majd test-torony-ágyú álcafestést is. És hogy mitől lesznek különlegesek? Hogy a többi álcával ellentétben, melyek csak az adott nemzetnél használhatóak fel, ezek bármely tankra felhelyezhetőek lesznek majd.

Utoljára frissítve: 2017. november 29. 06:50
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Matt__Kirby · 2 éve
  Eltérőek a vélemények ez oké is, de ne menjünk már le aljasba.
  Bhalangir jó fej, még ha nem is értesz, értünk egyet a véleményével.
  Ez a magyarok baja, minden vitánál képesek az egymás vérét venni, és nem képesek elfogadni, hogy neki is lehet véleménye.

  Nem csak a két véglet van, nem mindenki utálja vagy üdvözli az új változásokat.
  Nem csak mindenki sír vagy sem.
  Vannak szar dolgok, meg jobbak, és vélemények is vagy ezer féle.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Proxima_hun · 2 éve
  Nem kell skill az artyzashoz szerintem sem, de kivenni nem kell őket. Napi szintem jatszom, hol többet hol kevesebbet, megsem érzem azt, hogy tönkreteszik a meccseimet. Valamilyen más tényező lehet ami miatt máshogy látjuk a dolgokat.
  Szerintem ide egy személyes értékelés alapú mm kellene inkább. Legalabbis a jelenlegi kiegészítéseként. (első lépésként *)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bfreshfishb · 2 éve
  Szeretnék flip-flop álcafestétst... *Bónusz krómozott futógörgőkkel, meg zöld neont a vasak alá.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Mr. Crimetime · 2 éve
  [quote name="Proxima_hun"]Valami nagyon elromlott ebben a játékban, vagy a közösségben. A színes tankok lehetősége baromság, de legalább ki lehet majd kapcsolni. Ha meg valaki költ rá, hát akkor meg mivan. A wg is pénzből él meg mi is, és addig akarnak pénzt csinalni amíg lehet, ez tök normális. A játék kárára nem megy (itt megjegyzem ismét, hogy kikapcsolható lesz).
  Tudjatok mi károsítja ezt a gammát?
  -a folyamatosan síró idióták, akik az xvm alapjan döntik el, hogy kinyírják e magukat az első percben, vagy nem,
  -akik FOLYAMATOSAN az artyk miatt picsognak
  - akik mindenkiben, aki csak rá mer gondolni a tankjára már csitert lát, meg hogy tele a játék csalóval..baszki jelenleg ezek a kedvenceim...
  - azok, akik minden lovesukre, ami nem talál gyorsan rafogjak, hogy szellemloves...
  Sorolhatnam meg...Az nem baj, ha berágat a játék, ez ilyen el kell fogadni... Nem védem a wotot, vannak hibái, vannak benne elrontott dontesekbol származó baromsagok... Csakhogy sokan nem ezzel törődnek, hanem azzal, hogy feljojjenek wotinfora es idiotasagokrol sirankozzanak, amiknek a fele nem is letezik...


  Bocsi a laciqwer szintű irasart, amit korrigált a telo az korrigalva lett, ami nem az nem...[/quote]

  Az hogy valaki sír az artista miatt az egyáltalán nem probléma Többször is volt már hogy eltűnt a lövésem, ez sem kitaláció. És az RNG sem. Csak a 25% helyett 75%ról beszélünk. Ezt lehet látni, amikor át kéne ütnöm valamit, én lepattanok, ő meg telibever, ahol nem szabadna átütni. Szarrá tárgyalt téma ez már, azért vannak ezek a csalások a játék részéről, hogy ödönke és a nagypapája is élvezze a játékot.

  Az artikat meg csak simán kikéne venni. Mozgó tankra tüzérrel tüzelni az kb annyira életszerű mint hogy holnaptól éjjelente felkelek vizetdarálni.. Tank nem ért hozzám, a 45%-os agyatlan tomató idióta meg egymás után telibever, hiába kacsázok egy CROMWELL B-vel, ki klikkelget, mert TANKKAL nem bír játszani És még hogy a klikkeléshez SKILL kell.. A f*szomat!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hector 72 · 2 éve
  Bhalangir remélem egyszer lesznek érveid is, akkor majd cáfolom. Egyébként nem mindenki azért dolgozik, hogy a fizetését a minszki gazdáidnak adja, csak azért, hogy neked legyen karácsony prémium.
  3 havi fizetéstért szerinted ezt a játékot lehet játszani 4 évig....
  Bizotos vannak olyanok akik 3 havi fizetésüket rád és SerB-re költötték, valamelyik Pszichiátriai Osztályon vannak hátulgombolós zubbonyban. Értelek én, hogy jó lenne ha többen is lennének és kell itt a reklámot csinálni, csak hát ez elég szánalmas, ilyen alapon a Deák téren is kéregethetnél nagyjából hasonló sikerrel járnál. Csak óvatosan, mert a nagy erőlködéstől kijön az aranyered.....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Bhalangir
  • Moderátor
  · 2 éve
  [quote name="StahanoW"][quote name="Snoke"][quote name="justice"]és neked ez nem tökmindegy?
  sajnálod tőlük?[/quote]

  Magamat sajnálom, hogy még több 10 éves kissrác, meg 6 éves agyi szinten megragadt 26 éves Pistike lesz bevonzva a játékba, akik a havernál látták a neonzöld maus-t és ők is akarnak olyat. Ettől az én játékélményem is romlani fog, hiába kapcsolom majd ki a rózsaszín E100-at. Már most is gyakoriak a játszhatatlan napok a sok droid miatt.[/quote]

  Igazad van ebben is, de szerintem azért is van már ennyi droid a játékban, mert:

  1.) Nincs még mindig WG oldaláról kezelve a farmbot problémaköre, nem is rémlik,hogy valaha is beszéltek volna erről, mint sajnos nagyon is valós problémáról (vajon honnan is eredhetnek ezek a programok, I wonder... :troll2: )
  2.) Sok jó játékos hagyta abba inkább a játékot, mintsem a "rosszak", ami köszönhető a WG tragikushoz hasonlítható marketingjének, vagy például bizonyos prém tankok elértéktelenedése miatt, amit a meta változások idéztek elő.. úgymond "anyagi kár" érte őket. Bár ide lehet sorolni az MM, RNG, stb okokat is, ki melyik részét tartotta fájóbnak. Ennek pont az lett a végeredménye, hogy jóval több átlagos, gyenge, vagy rossz játékossal találkozik, romlik a játékélmény, meg úgy minden... és még többen hagyják abba.[/quote]


  Attól függ honnan nevezünk valakit jó játékosnak. Ha xvm-be nézed az kb 18-20%-a az állománynak (sötétzöld+). Ebből következőleg a nagy számok törvénye alapján több rossz hagyja abba, mint jó, de többen is lesznek már csak arányaik miatt is. Azért az abbahagyók és újak aránya jelenleg egy stagnáló szintet tart nagyságrendjében EU szerveren.

  [quote name="Proxima_hun"]Valami nagyon elromlott ebben a játékban, vagy a közösségben. A színes tankok lehetősége baromság, de legalább ki lehet majd kapcsolni. Ha meg valaki költ rá, hát akkor meg mivan. A wg is pénzből él meg mi is, és addig akarnak pénzt csinalni amíg lehet, ez tök normális. A játék kárára nem megy (itt megjegyzem ismét, hogy kikapcsolható lesz).
  Tudjatok mi károsítja ezt a gammát?
  -a folyamatosan síró idióták, akik az xvm alapjan döntik el, hogy kinyírják e magukat az első percben, vagy nem,
  -akik FOLYAMATOSAN az artyk miatt picsognak
  - akik mindenkiben, aki csak rá mer gondolni a tankjára már csitert lát, meg hogy tele a játék csalóval..baszki jelenleg ezek a kedvenceim...
  - azok, akik minden lovesukre, ami nem talál gyorsan rafogjak, hogy szellemloves...
  Sorolhatnam meg...Az nem baj, ha berágat a játék, ez ilyen el kell fogadni... Nem védem a wotot, vannak hibái, vannak benne elrontott dontesekbol származó baromsagok... Csakhogy sokan nem ezzel törődnek, hanem azzal, hogy feljojjenek wotinfora es idiotasagokrol sirankozzanak, amiknek a fele nem is letezik...


  Bocsi a laciqwer szintű irasart, amit korrigált a telo az korrigalva lett, ami nem az nem...[/quote]
  :beer2: Nagyon igaz, sajnos.....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Proxima_hun · 2 éve
  Valami nagyon elromlott ebben a játékban, vagy a közösségben. A színes tankok lehetősége baromság, de legalább ki lehet majd kapcsolni. Ha meg valaki költ rá, hát akkor meg mivan. A wg is pénzből él meg mi is, és addig akarnak pénzt csinalni amíg lehet, ez tök normális. A játék kárára nem megy (itt megjegyzem ismét, hogy kikapcsolható lesz).
  Tudjatok mi károsítja ezt a gammát?
  -a folyamatosan síró idióták, akik az xvm alapjan döntik el, hogy kinyírják e magukat az első percben, vagy nem,
  -akik FOLYAMATOSAN az artyk miatt picsognak
  - akik mindenkiben, aki csak rá mer gondolni a tankjára már csitert lát, meg hogy tele a játék csalóval..baszki jelenleg ezek a kedvenceim...
  - azok, akik minden lovesukre, ami nem talál gyorsan rafogjak, hogy szellemloves...
  Sorolhatnam meg...Az nem baj, ha berágat a játék, ez ilyen el kell fogadni... Nem védem a wotot, vannak hibái, vannak benne elrontott dontesekbol származó baromsagok... Csakhogy sokan nem ezzel törődnek, hanem azzal, hogy feljojjenek wotinfora es idiotasagokrol sirankozzanak, amiknek a fele nem is letezik...


  Bocsi a laciqwer szintű irasart, amit korrigált a telo az korrigalva lett, ami nem az nem...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 2 éve
  [quote name="justice"][quote name="Snoke"][quote name="justice"]és neked ez nem tökmindegy?
  sajnálod tőlük?[/quote]

  Magamat sajnálom, hogy még több 10 éves kissrác, meg 6 éves agyi szinten megragadt 26 éves Pistike lesz bevonzva a játékba, akik a havernál látták a neonzöld maus-t és ők is akarnak olyat. Ettől az én játékélményem is romlani fog, hiába kapcsolom majd ki a rózsaszín E100-at. Már most is gyakoriak a játszhatatlan napok a sok droid miatt.[/quote]

  EZ A FRUSZTRÁCIÓ
  még megsem történt de szar ...[/quote]

  Bizonyos IQ felett, az ember ki tudja következtetni a változások várható következményeit. Bizonyos IQ alatt ez elképzelhetetlen, és az alany csak várakozik a történésre, amit mások már előre láttak, tudtak. Mindenki eldöntheti, te melyik csoportba tartozol. :troll2:

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.